Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ(ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ!ΟΥΤΕ ΠΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΥΤΕ ΠΡΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!ΣΥΝΥΘΩΣ ΕΧΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ?ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΖΕΣΤΗ.Α!ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΠΡΟΚΙΤΡΙΝΑ ΥΓΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟ Η ΤΣΑΜΠΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΛΙ?

Δημοσίευση

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?

ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΑΚΗ :) ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΖΕΣΤΗ.ΕΧΕΙΣ ΔΕΚΑΤΑ?ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ :)

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ :)

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ :kiss:

Δημοσίευση

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ!ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
    • Μια χαρά κάνει τη δουλειά του!! Να το πάρεις 😎 είναι ωραίο, ακούς ότι ώρα θες τα πλασματακια σου 😍
    • Αχ κοριτσια μου στο θεμα των μωρων υπαρχουν τοσες διαφορετικες αποψεις ακομα και απο γιατρους. Εγω τις ακουω ολες αλλα προτιμω να ακουω απο εσας τα εφαρμοσμενα ωστε να ξερω και τι λειτουργει καλυτερα. @Kn1 απο χθες που ξεκινησα το καινουριο συστημα με το θερμος αφηνω τα μπουκαλια και γω στον αποστειρωτη. Ευτυχως φτιαχνω γαλατακι στο πιτς φιτιλι και θα μπορω να το μεταφερω και εξω. Αν μπορουσα να χρησιμοποιησω και βραστηρα θα ηταν το τελειο αλλα αποτι βλεπω οι περισσοτεροι δεν ειναι υπερ. Τελος παντων ομως το θεμα με την αποστειρωση θα χαλαρωσει λιγο πιστευω μετα τον τριτο μηνα ζωης ή οχι;; @Maria98 πως πατε;;
    • Καλησπέρα κορίτσια... Να σου πω την  αλήθεια σε ζηλέυω... Μεγάλωσα στην επαρχία και είχαμε ελεύθερία και ζωή τότε.. Στην αθήνα η ζωή δεν έχει ποιότητα, ανυπομονώ να μπορέσουμε να φύγουμε εκτός Αθηνών όταν θα μπορέσει ο σύζυγος να πάρει μετάθεση να φ΄ύγουμε... Είναι αλλιώς η ζωή στην επαρχία και άλλη ποιότητα ζωής και πιο όμορφη..  
    • Δεν μ αναστατώνεις κορίτσι μου ,όλες σ αυτήν την φάση είμαστε τρελές όλο στο κακό πηγαίνει το μυαλό μας ,και πρέπει να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη και όχι να την ρίχνουμε περισσότερο ... Ηρέμησε και ψάξε και εσύ για κλινικές χαχαχαχχαχα εγώ αυτό κάνω και ηρεμώ για λίγο μετά αγχώνομαι για τα ποσά που ζητάνε οι τρελοί χαχαχαχχα ,ότι να ναι είμαι το ξέρω 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...