Μετάβαση σε περιεχόμενο

KORITSIA BOI8IA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

kalispera koritsakia mou!se ligo 8a paw na parw testaki kai 8a to kanw AMESWS!!!!!!!!!alla exw tromero agxos :ohmy::huh: 8meres ka8isterisi simera logika 8a deiksei to swsto apotelesma e?alla me problimatizei vre koritsia i 8ermokrasia mou giati mia 37 deixnei mia 36 kai kati..oti na nai!twra omws pou ti metrisa einai 37!kalo afto etsi???BOI8EIAAAAAAA

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

fisika kai tha to kanw vre ;) se igo pou 8a vgw!mi nomizeis oti egw den agwnio.kai toso pou perimena poli itan gia mena pou den exw KATHOLOU IPOMONI :silly: 8a sas stilw meta na sas pw ta neotera!as elpisoume gia kati kalo :woohoo: :woohoo:

καινουριο τεστ ειναι αυτο; δεν το ξερω, οσο για τα πρωινα ουρα λενε οτι ειναι καλυτερο να γινει, εγω παντως ποτε δεν τα εκανα πρωι και μια χαρα δειχναν απλα δεν πρεπει να εχεις πιει πολλα υγρα γιατι μπορει να αραιωσουν την ορμονη. παρε ενα clear blue να κανεις αυριο και αν ειναι παλι αρνητικο πηγαινε στον γυναικολογο να δει γιατι εχεις τοση καθυστερηση, παντως ειναι βλακεια που αφησες τοσο καιρο να περασει γιατι αν δεν εισαι εχεις φαι τοση αγωνια χωρις λογο, ασε που μπορει και απο το ανχος σου να μην σου ερχεται.

oxi den einai kainourgio.basika prin to kanw ipia apanota 2 mpoukalakia nero giati de mou rxotan na paw toualeta alla kai pion prin ipia posous kafedes.vlakia afto me ta nera mallon :unsure: agxos den exw ka8olou opote mallon de paizei afto.alla giati re gamwto ti ginete?nai 8a parw kai 8a to kanw kai to prwi kai blepoume meta :dry: pantws pos ginete re koritsia na vgenei katef8ian arnitiko kai ontos na iparxei egkimosini?

Καταρχήν, τεστ με τόσα νερά, τι περιμένεις να σου δείξει;;; :P

Και πέρα από αυτό.. H κολλητή μου με 5 μέρες καθυστέρηση είχε 2-3 αρνητικά τεστ κι ήταν έγκυος στη βαφτιστήρα μου! :silly:

Κι εγώ είχα με καθυστέρηση αρνητικό τεστ... κι ένα σωρό άλλες κοπέλες το ίδιο. Οπότε, μπορεί κανείς να πει ότι αρνητικό τεστ δεν είναι εγγυημένα = όχι έγκυος... Αν έχεις κι άλλο τεστ κάνε το με τα πρωινά ούρα το πρωί - αν δεν έχεις, τότε θα σου έλεγα να πας κατευθείαν για χοριακή για να'σαι 100% σίγουρη και να μην παιδεύεσαι με τα τεστ..

Καλά αποτελέσματα!! :)

PIKI MOY

KANE ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ

ΑΠΟΛΥΤΑ

Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ 8 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Κ ΟΤΑΝ

ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΩΡΙΑΚΗ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ :(:(:(

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Εξαρτάται από το εργαστήριο. Εγώ την έχω πληρώσει και 25 και 28 και 26 και 23... κι έχω ακούσει κι από άλλες κοπέλες για 20, 15 (!).. δε βρίσκεις άκρη!

Ένα διπλό κουτί τεστ φαρμακείου πόσο έχει, γύρω στα 20-22;

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ 1,40 ΕΥΡΩ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 25.ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ.

Γειά σας κορίτσια τι μου κάνετε?εγω τα ίδια!ακόμα να αδιαθετίσω :S δε μπορώ να καταλάβω τι γίνετε.Βασικά ούτε χωριακή πήγα να κάνω αλλα ούτε και στο γιατρό πήγα.Είπα να περιμένω μερικές μέρες ακόμα :unsure: δε σταματάω να τρώω :P ...πονάκια έχω που και που κάτω χαμηλά που διαρκούν είτε πολύ είτε λίγο...ουφ δε ξέρω τι να πω και τι να κάνω.Να σας ρωτήσω κάτι,διάβασα σε ενα post που έλεγε μια κοπέλα οτι υπάρχει το ενδεχόμενο να έγινε σύλληψη αλλα οχι εμφύτευση.Τι σημαίνει αυτο?πως μπορεί να γίνει?Και επίσης εχω μια απορία.Λέτε να έγινε αργά η σύλληψη και γι'αυτό να μην έχω αδιαθετήσει ακόμα??Υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο στη περίπτωσή μου?Αλλα πόσο αργά να έγινε? :dry::dry:

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα :)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΡΙΚΙ ΜΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ?????????

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΩΡΙΚΗ Η ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ

ΕΓΚΥΟΣ Κ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ Κ ΑΓΩΝΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Κ ΤΑ ΛΟΙΠΑ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

koritsia help!simera apo to prwi niw8w ena pono sti mitra o opios moiazei sa na pataw ekino to simio me to xeri mou,sa na to piezw..me katalavenete?kai episis prin ligo eniw8a kati na stazei kai eipa wx twra mou ir8e kai piga toualeta alla itan aspra pixta igra(signomi an sas aidiasa :unsure: ).ti einai re koritsia?lete na mou er8ei?simera eklisa 1 mina kai 9 imeres xwris tin akatanomasti :huh: HEEEEEEEEEEEEEEEEEELPPP!!!!!!!!!!!!!

piki μου

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΑΓΩΝΙΑ???????????

ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΕΛΕΓΑ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ Κ ΤΡΕΛΕΝΟΜΟΥΝΑ

ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗΣ

ΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤ Η ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ

Απίστευτη είσαι ειλικρινά....Πως μπορείς και σου το κάνεις αυτό...Κάνε ένα τεστ....αν είναι δυνατόν!!!!Μακάρι να είσαι στο εύχομαι όλοψυχα... :)

ειναι που δεν εχεις ανχος!!! εισαι απιστευτη πραγματικα, εγω δεν προκειται να σου ξαναγραψω μεχρι να κανεις επιτελους κατι γιαυτο η χωριακη η να πας στο γιατρο δεν εισαι μωρο παιδι ενας μηνας εχει περασει ελεος!! θα κοιταω να μαθω νεα σου και ελπιζω να εισαι εγκυος κοριτσι μου αλλα κανε ΚΑΤΙ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...