Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalispera koritsakia mou!se ligo 8a paw na parw testaki kai 8a to kanw AMESWS!!!!!!!!!alla exw tromero agxos :ohmy::huh: 8meres ka8isterisi simera logika 8a deiksei to swsto apotelesma e?alla me problimatizei vre koritsia i 8ermokrasia mou giati mia 37 deixnei mia 36 kai kati..oti na nai!twra omws pou ti metrisa einai 37!kalo afto etsi???BOI8EIAAAAAAA

Δημοσίευση

καινουριο τεστ ειναι αυτο; δεν το ξερω, οσο για τα πρωινα ουρα λενε οτι ειναι καλυτερο να γινει, εγω παντως ποτε δεν τα εκανα πρωι και μια χαρα δειχναν απλα δεν πρεπει να εχεις πιει πολλα υγρα γιατι μπορει να αραιωσουν την ορμονη. παρε ενα clear blue να κανεις αυριο και αν ειναι παλι αρνητικο πηγαινε στον γυναικολογο να δει γιατι εχεις τοση καθυστερηση, παντως ειναι βλακεια που αφησες τοσο καιρο να περασει γιατι αν δεν εισαι εχεις φαι τοση αγωνια χωρις λογο, ασε που μπορει και απο το ανχος σου να μην σου ερχεται.

Δημοσίευση

oxi den einai kainourgio.basika prin to kanw ipia apanota 2 mpoukalakia nero giati de mou rxotan na paw toualeta alla kai pion prin ipia posous kafedes.vlakia afto me ta nera mallon :unsure: agxos den exw ka8olou opote mallon de paizei afto.alla giati re gamwto ti ginete?nai 8a parw kai 8a to kanw kai to prwi kai blepoume meta :dry: pantws pos ginete re koritsia na vgenei katef8ian arnitiko kai ontos na iparxei egkimosini?

Δημοσίευση

Καταρχήν, τεστ με τόσα νερά, τι περιμένεις να σου δείξει;;; :P

Και πέρα από αυτό.. H κολλητή μου με 5 μέρες καθυστέρηση είχε 2-3 αρνητικά τεστ κι ήταν έγκυος στη βαφτιστήρα μου! :silly:

Κι εγώ είχα με καθυστέρηση αρνητικό τεστ... κι ένα σωρό άλλες κοπέλες το ίδιο. Οπότε, μπορεί κανείς να πει ότι αρνητικό τεστ δεν είναι εγγυημένα = όχι έγκυος... Αν έχεις κι άλλο τεστ κάνε το με τα πρωινά ούρα το πρωί - αν δεν έχεις, τότε θα σου έλεγα να πας κατευθείαν για χοριακή για να'σαι 100% σίγουρη και να μην παιδεύεσαι με τα τεστ..

Καλά αποτελέσματα!! :)

Δημοσίευση

PIKI MOY

KANE ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ

ΑΠΟΛΥΤΑ

Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ 8 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Κ ΟΤΑΝ

ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΩΡΙΑΚΗ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ :(:(:(

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Δημοσίευση

Εξαρτάται από το εργαστήριο. Εγώ την έχω πληρώσει και 25 και 28 και 26 και 23... κι έχω ακούσει κι από άλλες κοπέλες για 20, 15 (!).. δε βρίσκεις άκρη!

Ένα διπλό κουτί τεστ φαρμακείου πόσο έχει, γύρω στα 20-22;

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια τι μου κάνετε?εγω τα ίδια!ακόμα να αδιαθετίσω :S δε μπορώ να καταλάβω τι γίνετε.Βασικά ούτε χωριακή πήγα να κάνω αλλα ούτε και στο γιατρό πήγα.Είπα να περιμένω μερικές μέρες ακόμα :unsure: δε σταματάω να τρώω :P ...πονάκια έχω που και που κάτω χαμηλά που διαρκούν είτε πολύ είτε λίγο...ουφ δε ξέρω τι να πω και τι να κάνω.Να σας ρωτήσω κάτι,διάβασα σε ενα post που έλεγε μια κοπέλα οτι υπάρχει το ενδεχόμενο να έγινε σύλληψη αλλα οχι εμφύτευση.Τι σημαίνει αυτο?πως μπορεί να γίνει?Και επίσης εχω μια απορία.Λέτε να έγινε αργά η σύλληψη και γι'αυτό να μην έχω αδιαθετήσει ακόμα??Υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο στη περίπτωσή μου?Αλλα πόσο αργά να έγινε? :dry::dry:

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΡΙΚΙ ΜΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ?????????

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΩΡΙΚΗ Η ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ

ΕΓΚΥΟΣ Κ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ Κ ΑΓΩΝΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Κ ΤΑ ΛΟΙΠΑ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Δημοσίευση

koritsia help!simera apo to prwi niw8w ena pono sti mitra o opios moiazei sa na pataw ekino to simio me to xeri mou,sa na to piezw..me katalavenete?kai episis prin ligo eniw8a kati na stazei kai eipa wx twra mou ir8e kai piga toualeta alla itan aspra pixta igra(signomi an sas aidiasa :unsure: ).ti einai re koritsia?lete na mou er8ei?simera eklisa 1 mina kai 9 imeres xwris tin akatanomasti :huh: HEEEEEEEEEEEEEEEEEELPPP!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

piki μου

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΑΓΩΝΙΑ???????????

ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΕΛΕΓΑ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ Κ ΤΡΕΛΕΝΟΜΟΥΝΑ

ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗΣ

ΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤ Η ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ

Δημοσίευση

ειναι που δεν εχεις ανχος!!! εισαι απιστευτη πραγματικα, εγω δεν προκειται να σου ξαναγραψω μεχρι να κανεις επιτελους κατι γιαυτο η χωριακη η να πας στο γιατρο δεν εισαι μωρο παιδι ενας μηνας εχει περασει ελεος!! θα κοιταω να μαθω νεα σου και ελπιζω να εισαι εγκυος κοριτσι μου αλλα κανε ΚΑΤΙ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...