Μετάβαση σε περιεχόμενο

Tί καλό θα φάμε σήμερα μανούλααααααα????

Recommended Posts

savropinguinos έγραψε:

den exei augo k giaourti mesa?

Υπαρχει νυστισιμος τραχανας με αλευρι και λαχανικα που ειναι πολυ νοστιμος.

Τον τρωω εγω...

Δεν εχω δωσει ακομη στη μικρη γιατι εχει αλατι και θελω να τον αποφυγω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 582
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

lovie έγραψε:

savropinguinos έγραψε:

Υπαρχει νυστισιμος τραχανας με αλευρι και λαχανικα που ειναι πολυ νοστιμος.

Τον τρωω εγω...

Δεν εχω δωσει ακομη στη μικρη γιατι εχει αλατι και θελω να τον αποφυγω.[/quote:41l8tah5]

lovie μου αυτος είναι ο Θρακιωτικος τραχανας καλε! Ο δικος μας!

Φτιαχνει η μαμα μου! (είμαι απο Εβρο)

lovie έγραψε:

Χαχα πατριωτακι και συ!!!

Και η μαμα μου ειναι Θρακιωτισα αλλα φτιαχνει μονο ξυνο!!!

Και ο λαχανικων ξυνος λεγεται. Εχει μεσα πριζυμι.

Τωρα μεσα Νοεμβριου ερχεται η μανουλα μου. Εχει φτιαξει

φρεσκο και θα μου φερει! Μαζι και χυλοπιτες! Παλι σπιτικες!:)

Απο που ειναι η μαμα σου?

Οι παππουδες της ηρθαν απο τη Μανδριτσα.

Γεννηθηκε και μεγαλωσε στη Θεσ/νικη!

Και χυλοπιτες μας κανει η γιαγια.

'Η αλλιως γιουφκαδες οπως τις λεει!

ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΡΑΚΑ ΠΑΤΑΤΟΥΛΑ ΚΑΡΟΤΟ ΑΝΙΘΟ ΛΙΙΙΓΟ ΠΡΑΣΣΟ ΑΝΤΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΛΕΜΟΝΙ.

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟ!

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ ΕΓΩ! :blush:

ΠΕΙΝΟΥΣΑ ΚΙΟΛΑΣ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ!

ΑΥΡΙΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΑΜΙΕΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥΥΥΥ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ.

ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ!!!!!!!! ;)

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΝΑ ΑΧΛΑΔΙ,2 ΜΙΚΡΑ ΜΗΛΑΡΑΚΙΑ ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ +2ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ....

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ 7 ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΑ,ΚΟΛΟΚΙΘΑΚΙ,ΚΑΡΟΤΑΚΙ,ΠΡΑΣΟ,ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΦΡΕΚΣΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΕΓΙΝΕ SUPER

ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΟΠΥΤΑΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ.

λοιπον μπορω να πω οτι εχει αρχισει αν τρωει εδω κ 2-3 μερες καμια 10 κουταλιες...

κ πανω που χαρηκα.....

σημερα τιποτα... :blink:

φαγαμε το δεξι μεμε της μαμας :P:P:P

tzef έγραψε:

ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΟΠΥΤΑΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ.

Εμενα απο την αρχη , επειδη δεν ετρωγε αλεσμένα αλλα μικρα κομματακια , ετρωγε μονη της με τα χερια και βοηθούσα και γω απο διπλα . Εδω και 3 μηνες ομως τρωει εντελως μονη της με το πηρουνάκι/κουταλάκι της .

Καλη αρχη και σε σας :) Στην αρχη ειναι δυσκολα αλλα οσο περνάει ο καιρος "κεντράρουν" καλυτερα και δεν μαζευεις το μισο φαγητο απο το πάτωμα :laugh:

Πορτοκαλι ο προηγουμενος ο παιδιατρος μου ειχε πει να του δωσω απο την αρχη και τον ειχε πειραξει, ειχε γεμισει ο κωλαρακος του σπυρακια... Ειναι αναλογα προφανως

Lena_thess έγραψε:

Πορτοκαλι ο προηγουμενος ο παιδιατρος μου ειχε πει να του δωσω απο την αρχη και τον ειχε πειραξει, ειχε γεμισει ο κωλαρακος του σπυρακια... Ειναι αναλογα προφανως

Γενικα τις συνηθεις αλλεργικες τροφες ( πορτοκάλι , ντομάτα , κλπ) καλο ειναι οσο μπορουμε να καθυστερούμε την ενταξη τους γιατι εχει αποδειχτεί οτι οσο αργα μπουν τοσο δεν θα ενοχλήσουν /εμφανίσουν αλλεργια στο μωρο .

Πολλοι παιδίατροι εχουν πιο επιθετική πολιτική και τα βαζουν νωρις για να αποκλειστουν και νωρις .

Αν δεν υπάρχει ιστορικό (αλλεργίες γονέων , δερματιτιδες κλπ) το βαζουμε στον 6-7ο μηνα ΜΟΝΟ του και λιγο λιγο για να δουμε αντιδράσεις .

savropinguinos έγραψε:

i dikia mou pou den tis aresoun alesmena?tis dino misi mpanana sto xeri k tin tsakizei,k den troei fai ama den pianei to skevos ,prepei na xosei ta xeria mesa allios den troei,gourounitsa...

Κατι μου θυμιζει ..κατι μου θυμίζει ... :laugh:

lovie έγραψε:

Ασχετο αλλα εγω με το να δοκιμαζω τα φαγητα της μπεμπας εχω συνηθισει στα αναλατα!

Μια χαρα ειναι τελικα!

μπεμπα? :dry: μπεμπα? :dry::dry:

δε ξερω καμια μπεμπα αλλα την ειρηνη :P:P

εγω γενικως παντα αναλατα τρωω...

δε μ αρεσει το αλατι.... :pinch:

thouli έγραψε:

lovie έγραψε:

μπεμπα? :dry: μπεμπα? :dry::dry:

δε ξερω καμια μπεμπα αλλα την ειρηνη :P:P

εγω γενικως παντα αναλατα τρωω...

δε μ αρεσει το αλατι.... :pinch:[/quote:jq7xr1jn]

ΧΑΜΕΝΗ.....

ΤΕΣΤ

[*]Α

Β

Γ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...