Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας. ειμαι καινούρια στο φόρουμ και θέλω τη γνώμη σας. είμαι στον 5 μήνα εγκυμοσύνης στην 20η εβδομάδα. πιστεύετε ότι είναι απαραίτητο να κάνω τον υπέρηχο β επιπέδου? πήγα στο γυναικολόγο μου και είδα με οτι όλα είναι καλά.

Δημοσίευση

Πόσο χρονών είσαι; Κανονικά αν η μαμά είναι πάνω από 35 την κάνουν απαραίτητα όπως και την αυχενική διαφάνεια! Εγώ τις έκανα και τις 2! Είμαι 27! Δεν θέλεις να την κάνεις; Εγώ τις απόλαυσα... πάντως! Κάθε φορά που έβλεπα το Μιτσάκι μου το καταευχριστιόμουν!!

Δημοσίευση

Γεια σου Γιωτα!!!εγω νομιζω ότι η Β' επιπεδου ισως ειναι η πιο σημαντικη εξεταση μαζι με την αυχενικη διαφανεια!!!

Εκτος του ότι ειναι απολαυστικη, σου προσφερει την ηρεμια ότι ειναι καλα το μωρακι σου!!

εγω μετα την β΄επιπεδου ενιωσα πραγματι ηρεμη!!!

Δημοσίευση

Γιωτα καλησπερα και απο μενα και καλως ηρθες στο mammy ..Θα συμφωνησω με τα κοριτσια .Πιστευω οτι ειναι σημαντικη εξεταση και δειχνει αν ολα τα οργανα του μωρου αναπτυσονται σωστα .Εγω μολις την εκανα μπορω να πω οτι ηρεμησα..

Δημοσίευση

πιστευω οτι ειναι ακρως απαραιτητη εξέταση!!!!δειχνει λεπτομερώς όλα τα οργανα του μωρού και σου βγαζει τα αντιστοιχα αποτελέσματα!!εγω μετα την β επιπεδου μου εφυγε ενα αγχος να σου πω την αληθεια....γιατι ποτε δεν ξέρεις..

Δημοσίευση

εννοειται οτι πρεπει να την κανεις!θεωρω οτι ειναι εγκληματικη η παραλληψη αυτης της εξετασεις...φαινονται παρα πολλα απο αυτον τον υπερυχο και δεν εχει καμοια σχεση με το μηχανημα που διαθετει ο δικος σου ο γιατρος...και στην τελικη δεν ειναι ειδικος για να σου πει με σιγουρια οτι ολα ειναι καλα!

Δημοσίευση

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ! θα συμφωνησω με ολα τα κοριτσια! ειναι η πιο σημαντικη εξεταση σ'ολη την εγκυμοσυνη! ειναι εξειδικευμενη, οποτε δειχνει αναλυτικοτατα ολα τα μερη του σωματους του μωρου, με ακριβεις μετρησεις στο καθε οργανο, ετσι ωστε να αποφυγουν τυχον προβληματα πριν την γεννηση του παιδιου!!! πχ μπορει μη κακο να δειξει οτι το ενα ποδι ειναι πιο μικρο απο το αλλο, πχ για την καρδια του μωρου κτλ... σε καποιες περιπτωσεις γινεται εγχειρηση στο εμβρυο ενω εισαι εγκυος δηλαδη με αποτελεσμα να γεννηθει το μωρο χωρις κανενα απολυτως προβλημα!

αν τωρα σκεφτεσαι το οικονομικο, τοτε πηγαινε να κανεις την εξεταση στο νοσοκομειο ειτε ρωτα αν εχεις καποια εκπτωση κτλ... δεν γνωριζω να σου πω γιατι ειμαι απο κυπρο.

τα μηχανηματα, οι μετρησεις, γενικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην εξεταση β επιπεδου δεν μπορουν καθολου μα καθολου να συγκριθουν με τον υπερηχο του γιατρου!

αν προσεξεις πολλες μανουλες, και απο το μαμμυ αλλα και γενικοτερα, δεν ψωνιζουν τιποτα για το μωρο αν δεν κανουν την Β επιπεδου! επειδη ειναι τοοοοοσο σημαντικη εξεταση!!!

στην τελικη ομως, η κριση ειναι δικη σου!

Δημοσίευση

Γιώτα μου,γιατί να μην την κάνεις; :)

Τι έχεις να χάσεις;Ίσα ίσα που θα σιγουρευτείς πως το μωράκι σου είναι υγιές ;)

Πάντως εμένα ο γυναικολόγος μου στην Ελλάδα αλλά και αυτός που έχω τώρα,μου έχουν πει πως είναι απαραίτητη η συγκεκριμένη εξέταση ;)

Δημοσίευση

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!!!!ΚΑΛΩ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ!!!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!!!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ.....ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!?????

ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ........

ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα,

συμφωνώ με όλες ότι πρέπει οπωσδήπτοε να την κάνεις. Αλλωστε δεν έχει κινδύνους ή παρενέργειες ούτε είναι κάτι επώδυνο για να μπαίνεις σε δίλημμα! Γι' αυτό και δεν το συνδέουν με την ηλικία της μαμάς όπως πχ την αμνιοπαρακέντηση. Νομίζω ότι και 20 χρονών να είναι μια έγκυος την κάνει. Οι κλασικοί γυναικολόγοι, ακόμα και οι πιο "τοπ" δεν την κάνουν οι ίδιοι και σε στέλνουν σε εξειδικευμένο - αυτό σημαίνει ότι φαίνονται και ερευνώνται πολύ περισσότερα πράγματα απ' ό,τι στο υπέρηχο που κάνουν οι ίδιοι. Από ' κει και πέρα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι στην εποχή των μαμάδων μας δεν υπήρχε αυτή η εξέταση - αλλά πολλά επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας δεν υπήρχαν τότε και σήμερα ούτε διανοόυμαστε να μην τα εκμεταλλευτούμε.

Το κόστος δεν το γνωρίζω (είμαι στον 4ο ακόμα) αλλά αν κρίνω απο της αυχενικής που ήταν 150 ΕΥρώ πιστεύω ότι θα είναι κάτι ανάλογο και θεωρώ ότι δεν είναι σπουδαίο μπροστά σε όλα τα έξοδα που θα μας στοιχίσει η εγκυμοσύνη, ο τοκετό και .... το ίδιο το παιδάκι (με το καλό) μέχρι τα ... 30 χρόνια περίπου!!

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 
    • Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣. 
    • Αχ τώρα το είδα. Κι εγώ μετά από βιοχημική είχε αλλάξει ο επόμενος κύκλος μου. Άρα μπορεί να ήταν αυτό, μπορεί και εγκυμοσύνη με καθυστερημένη σύλληψη. Τι έγινε τελικά;
    • Εγώ το βλέπω για θετικό πάντως σίγουρα θα δείξει καλύτερα σε 1-2 μέρες αλλά πιστεύω πως είναι + αν και δεν έχω δοκιμάσει τα one step  Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία ! 🥰
    • Ρε σεις κατατοπιστε με λίγο, στα 3 σε 1, ένα είναι το καρότσι, ένα είναι το κάθισμα για το αυτοκίνητο (με το οποίο το παίρνουμε από την κλινική μετά τη γέννα;) και ένα είναι η καλαθουνα που μπαίνει στο καρότσι από νεογέννητο μέχρι 6 μηνών περίπου; Χωρίς την καλαθουνα αυτή όμως το μωρό πώς θα μπει νεογέννητο στο καρότσι;   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...