Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια ειπα να ανοιξω ενα ποστ και εγωωωωω μετα απο πολυ καιροοοοο σιγα σιγα βεβαια που θα ανοιγα για καλοοοοο :(

ας τα παρω απο την αρχη πηρα το πτυχιο τησ νηπιαγωγου το καλοκαιρι και εψαξα για δουλεια τελικα βρηκα τελη αυγουστου και πηγα 2 μερες δοκιμαστικα ηταν να αναλαβωωω την ηλικια των 4 χρονων καλο λεω για αρχη , πηγα την πρωτη μερα κανω μαθημα στα παιδια για μια ωρα και με πανε μετα στα 2χρονων και αφηνουν την αλλη καινουρια με τα 4 χρονα..

το αποτελεσμα ποιο ειναι οτι πλεον εδω και 1,5 μηνα δουλευωωωω με τα 9 μικρα 2 χρονων και τισ τελευταιεσ μερες κραταω και ενα 8 μηνο μαζι...

τα εχω παρει αρκετα γιατι ολο επικρισσεισ ειναι η αφεντικινα και εχει την απαιτηση να κανω πραγματα μεσα στο 2 ωρο για να μαθουν και τα παιδια πραγματα με ενα 8 μηνο να κλαει γιατι θελει αγκαλια συνεχεια και να πρεπει να τα αλλαζω και να τα ταιζω κιολας μεσα σε αυτο το χρονο γιατι μετα πρεπει να ανεβω στο πανω οροφο να βαλω για υπνο 15 παιδια...

εκανα υπομονη γιατι μου ειχε πει οτι κοντα στον οκτωβριο θα επαιρνα και την μικρη μαζι μου αλλα την δευτερα μου ειπε οτι δεν βλεπω να την παιρνω γιατι θα εχει προβλημα που δεν θα μπορει να την δηλωσει δηλαδη το 8 μηνων πωσ το δηλωνει αφου ο σταθμοσ ειναι παιδικος;;

και καθομαι και σκεφτομαι αυτα γινουνται σε ολουσ τουσ παιδικους;;;

σημερα θα τησ πω οτι σταματαω κουραστηκα βρε κοριτσια δεν μπορω αλλο γυρναω σπιτι και δεν εχω αντοχη να ασχοληθω με την μικρη ε οχι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βαγγελια μου, ηθελα να σε ρωτηω!

Δεν ξερω απο ιδιωτικους παιδικους σταθμους μιας και εχω δουλεψει μονο σε δημοσιους!

Αλλα θελω να σου πω πως η κουραση ειναι οπως την περιγραφεις!

Δεν εχεις και πολλες αντοχες.

Γιατι να σταματησεις?

Μακαρι να εβρισκα και εγω τετοια δουλεια!

Πες της τα παραπονα σου!

Μην φυγεις ομως!

Ειναι καλη δουλεια, με καλα ωραρια και με τις αδειες σου σε περιοδο διακοπων!

φιλεναδα δεν ειναι δικαιο αυτο!!!!!!! δεν μπορει να εχει την απαιτηση να ασχοληθεις 100% με τα 2χρονα οταν εχεις να νταντεψεις και το μωρο της. ελεοοοος πια

και ειδικα τωρα που σου πεταξε και αυτο για την μικρη οτι ταχα μου δεν μπορει να την δηλωσει

ειναι πολλα τα κατα τελικα εκει απο το ωραριο που ειναι εξουθενωτικο και δεν μπορεις να χαρεις την μικρουλα σου εως τις συνθηκες εργασιας

ψαξε αλλου φιλεναδα θα βρεις εσυ δεν σε φοβαμαι εισαι πολυ καλη με τα παιδια και σιγουρα θα βρεις κατι πολυ καλυτερο

υγ.απο δευτερα και οι 2 θα καθομαστε???

καλη δουλεια δεν θεωρειται εγω κανονικα δουλευω 9 με 3 πριν ομωσ απο τισ 4 σπανια φευγω ,υπερωρια δεν πληρωνομαστε ετσι ηδη εχουμε κατσει 3 φορεσ μεχρι τισ 10 το βραδυ περιπου για να μιλησουμε με την ψυχολογο και τωρα θα κατσουμε αλλεσ 2 τουλαχιστον μεσα στισ αλλεσ 2 εβδομαδεσ οι οποιεσ παλι δεν πληρωνονται...

οι γιορτες θα γινονται μονο κυριακη :angry:

και φυσικα αυτο που μου σπαει τα νευρα ειναι οτι οταν ειναι οι γονεις παρον ειναι ολα τελεια και οταν δεν ειναι μονο αγριοφωναρες ακους...

η αφεντιινα μασ λεει την τριτη να τησ βγαλουν καποιθα πραγματα που θελαν τουλαχιστον 10 μερεσ να γινουν μεσα σε 2 μερες και φυσικα πηρε τα α....α μου

και αυτο που ηταν το τελικο οταν πηγα την μικρη για μια μερα επειδη δεν γινονταν αλλιωσ και εκλαιγε γιατι ημουν πανω να κοιμισω τα μικρα δεν τησ δωσαν καθολου σημασια μεχρι και εμετο πηγε να κανει απο το κλαμα,μονο τα 4 χρονα πηγαν απο πανω τησ να την ηρεμησουν...

κανονικα και χαλαρα θα καθομαστε εχουν βγει και 4 προκυρηξεισ κοντα σε μενα για δημοσιους...

αναστασια πληρωθηκα 750 ευρω για 30 μερεσ εργασιασ και η γυναικα που κραταει την μικρη παιρνει 700 οποτε με το ταμειο μια η αλλη θα μαι

ακριβωωωως

απλωσ θελω να πιστευω οτι ετσι γινεται μονο σε εμας

βεβαια στο εχω ξαναπει την μικρη μονη τησ σε παιδικο δεν την παω αν δεν ειμαι και εγω μαζι το γιατι καταλαβαινεις

:angry:

ξερω ξερω ευτυχως καιεδω ο παιδικος σταθμος αλλα και στην πολη που μενει η μαμα μου(κρατικοι και οι 2)

ειναι αψογοι!!!!!!!!!!!

και φυσικα θα ακουσει και τα γκαζια μου σημερα γιατι κανονικα δουλευω 9 και η γυναικα δεν εχει ερθει ακομα πριν λιγο την πηρα και μου ειπε τωρα ξεκιναω ελεοσσσσσσ

τελικα δεν με θελει αυτη η δουλεια πωσ να το κανουμε :P

Καλημέρα..

Ελπίζω εκεί που πηγαίνω τον γιο μου να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα από ότι τα περιγράφεις...Υποτίθεται πως πληρώνουμε για να τα προσέχουν λίγο καλύτερα τα παιδάκια μας, όχι για να τους φωνάζουν!

Τι να πω..ευτυχώς που τώρα είναι μεγάλος και μπορεί και επικοινωνεί οπότε μου λέει ακριβώς τι γίνεται..

Πάντως κοπέλα μου καλύτερα βρες πρώτα μια άλλη δουλίτσα και μετά παράτα αυτήν..είναι δύσκολοι καιροί...

καλησπερα και εγω ειμαι νηπιαγωγος και δουλευα 2 χρονια σε ιδιωτικους σταθμου, ο πρωτος (αθηνα) ηταν κατι παρομοιο με αυτο που περιγραφεις και ο δευτερος(επαρχια) ηταν καπως καλυτερος ομως ουτε και εκει δεν ελειπαν μικροπαρεξηγησεις.σε καταλαβαινω απολυτα και πολυ καλα εκανες που εφυγες γιατι τα λεφτα δεν ειναι καλα και επιπλεον η κουραση που τραβας δεν σταματα οταν φευγεις απο την δουλεια σου συνεχιζεται καθως εχεις να κανεις και αλλα πραγματα για το σχολειο στο σπιτι σου και τα αφεντικα εχουν τρελες απαιτησεις.ο χρονος σου ειναι πολυ περιορισμενος.ασε και εγω απο ενα σημειο και επειτα ημουν εξω φρενων με παρομοιες κατστασεις, ασε που εγω ειχα και αλλα στο κεφαλι μου: δουλευα 9- 3.30 στον παιδικο και 5-10/11 ενιοτε και 12 το βραδυ στο ιατρειο του αντρα μου!!!!!!!περιμενα να τελειωσει η χρονια γιατι λυπομουν τα παιδακια μου ( ηταν 3 ετων) και τον ιουνιο παραιτηθηκα.ευτυχως εγραψα καλα στον ασεπ παρα το δυσκολο προγραμμα μου και τωρα ειμαι ταμειο ανεργιας και του χρονου διοριζομαι (απιστευτο και ομως αληθινο).φιλεναδα αν δεν εδωσες ασεπ δωσε οπωσδηποτε εγω ξελαφρωσα.ααααα!!κοριτσια ολες οι δασκαλες δεν ειναι το ιδιο ασχετα απο τον παιδικο που δουλευουν, εγω για παραδειγμα ποτε μου δεν φωναξα αγρια σε παιδι και φυσικα δεν διανοηθηκα να σηκωσω χερι.μαλωνω τα παιδια με τον σωστο τροπο!!!φιλακια πολλα

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΒΡΕΦΟΝΙΠΙΟΚΟΜΟΣ Κ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΩΡΑ ΕΝΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Κ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ(ΓΙΝΑΜΑΙ ΚΟΛΛΗΤΕΣ)

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Κ ΤΡΟΠΟΥΣ Κ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Κ ΡΟΜΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΓΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΛΑΔΙ

ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΔΩ Κ 4 ΜΗΝΕΣ Κ ΟΛΟ ΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΕΣ Κ ΔΙΝΕΙ Κ ΠΟΛΛΑ 400 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΣ 8 ΜΕΧΡΙ 2.30 ΜΕ 23 ΜΩΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 2 ΕΤΩΝ

ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ Κ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΣΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ????????

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΜΙΣΑ ΕΝΣΥΜΑ

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

ΑΛΛΑ ΑΠΟ 911 ΦΕΥΓΩ Κ ΞΕΚΙΝΑΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΗΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΗΜΗ

ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ

απο οτι καταλαβα κοριτσια σε ολουσ τους ιδιωτικους πανω κατω ολα τα ιδια γινονται :angry:

ωραια πραγματαααα

μασρορακιμηπωσ να κανεις καμια επικεψη στην επιθεωρηση δεν γινεται να εχεισ διαλεξει αυτη την δουλεια και να την αλλαζεις γιατι σου ετυχε ενασ βλακας...σορι για την εκφραση,

η δουλεια με τα παιδια δεν ειναι ευκολη αλλα την κανουμε γιατι μασ αρεσει γιατι να το αφησουμε καπου παρακατωω θα υπαρχει κατι καλυτερο

georgiasamar ασεπ κοπελα μου δεν εχω δωσει ακομα τον ιουλιο τωρα το πηρα το πτυχιο, μηπωσ μπορεις να μου δωσεις καμια ιδεα για κανενα βιβλιο για ασεπ; ;)

Κορίτσια, κι εγώ απ' ό,τι ακούω από φίλες μου που δούλεψαν ή δουλεύουν σε παιδικούς σταθμούς, τα ίδια και χειρότερα κι εδώ στην Κύπρο. Εκμετάλλευση του εργαζόμενου με το χειρότερο τρόπο, ούτε ένσημα, μισθοί πείνας, και όλη η δουλειά στους ώμους τους. Συνήθως οι κυρίες που είχαν αυτούς τους σταθμούς έλειπαν με τις ώρες και άφηναν τα κορίτσια μόνα τους (μια κοπέλα ή δύο). Για να μην πω για το πόσο ασχολούνταν με τα παιδιά. Σε κάποια φάση τελείωσε το νερό από το μπιμπερό ενός μωρού, και της λέει η φίλη μου, έχει εμφυαλωμένο στην κουζίνα ή ειδικό baby water να βάλω; Και της απαντά, όχι, βάλε απ' τη βρύση!!! Και μιλάμε για την Κύπρο, που το νερό της βρύσης είναι χάλια!

Κι ακούστε και το άλλο κουλό: φίλη φίλης είχε δικό της παιδικό σταθμό (τώρα έκλεισε λόγω δικών της προβλημάτων, νομίζω). Κάποια στιγμή, μία κοινή φίλη εκ των προαναφερθέντων (δηλαδή από τα κορίτσια που δούλευαν στους παιδικούς σταθμούς), μας έλεγε ότι αναγκάζεται να δουλεύει για 400 και 500 ευρώ. Και γυρνάει η άλλη και της λέει "Είσαι του πανεπιστημίου. Δικαιούσαι μεγαλύτερο μισθό. Να τους ζητάς, το δικαιούσαι. Εμένα έρχονταν και μου λέγανε, είμαι του πανεπιστημίου, θέλω 800 και 1000 ευρώ". "Και τις προσλάμβανες;", τη ρωτάω. Απάντηση: "Όχι, βέβαια. Τις έδιωχνα. Αφού δε με συνέφερε"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και συμβούλευε την άλλη να πάει να ζητήσει μεγαλύτερο μισθό, για να τη διώξουν κι αυτήν!!!!!!!!!!!

τελικα τι εγινε μιλησα και ειπα στην αφεντικινα οτι θελω να σταματησω και τι μου ειπε βρε κοριτσιααα;;

μπορεισ οχι απο αυτη την εβδομαδα αλλα απο την αλλη να φερεις την μικρη...

δηλαδη επειδη τησ ειπα οτι θελω να σταματησω μου ειπε οκ να παρω την κορη θα πρεπει λογικα να το πηρε σαν εκβιασμο..

τωρα θα πρεπει να χαρωωω η οχι;;

ο συζηγος παντωσ χαιρετε γιατι εχουμε στριμωχτει αρκετα με την γυναικα

κοιταξε εγω λεω να κανεις μια μικρη υπομονη γιατι πρωτον θα εισαι με το παιδι σου και δευτερον γλιτωνεις καποια σημαντικα εξοδα.βεβαια προσεχε μην σου την φερει και σου λεει απο βδομαδα σε βδομαδα να την φερεις!!!!δεν ξερω αλλα επειδη εχω δει πολλα απο τετοια αφεντικα φοβαται και λιγο το ματι μου π.χ. μην στο πε για να εχει χρονο να βρει νεα κοπελα...γιατι δηλ. οχι απο αυτη την εβδομαδα??σου εξηγησε?? δυστυχως εχω ζησει διαφορες καταστασεις κρατα και μια πισινη!!!παθουσα και μανθανουσα!!!

Evhdal σε καταλαβαινω απολυτα!!! τους γνωρισα καλα τους ιδιωτικους οσο εκανα πρακτικη και ειχα πει καλυτερα πωλητρια σε σουπερ μαρκετ!!!(επειδη ειναι κουραστικη δουλεια εννοω... ;) )

Αλλα και στο δημοσιο που ημουν..δραματικες συνθηκες!!! :(

Ειχα 25 παιδακια 2 1/2 χρονων μονη μου και καποιες ωρες ειχα και το διπλανο τμημα!!συνολο....50!!!!! :S για να μη πω για την ελειψη εποπτικου υλικου,τη τρελη διευθυντρια που κοντεψε να μας στειλει στο τρελοκομειο,τις ακαταλληλες εγκαταστασεις κτλ κτλ!!! :angry:

Τωρα διοριστικα σε ενα βρεφικο οπου θα εχω 6 μωρα 8-30 μηνων κι ελπιζω να ειναι καλυτερα αν και παλι θα ειμαι μονη... :unsure:

Αν μπορεις να βρεις αλλου δουλεια φυγε γιατι η κουραση,κυριως η ψυχολογικη,ειναι δε παλευεται!! ;)

κοριτσακια μου για μονιμη δουλεια δεν την συζηταω αυτη με τιποτα απλως το κυριοτερο για μενα αυτην την στιγμη ειναι να μαζεψουμε καποια λεφτα γιατι αυτα που ειχαμε στην ακρη φαγωθηκαν εδω και 2 μηνες..

θα φυγει το ενα παιδακι την τεταρτη γιατι δεν τα βγαζουν περα οι γονεις να πληρωνουν το ιδιωτικο ετσι μου ειπε..

απο εκει και περα αυτην την εβδομαδα θα κανω τα χαρτια για τουσ δημοσιους παιδικους που ζητανε νηπιαγωγους και του χρονου θα δωσω ασεπ..

μα και να βρει αλλη κοπελα και να μου πει να φυγωωω παλι ειμαι καλημενη γιατι θα εχω το ταμειο ανεργιασ για λιγο...

σημερα μου ειπε οτι θελει να τησ απαντησω αν θα φυγωωω τελικα η θα φερω την μικρη..

Θα πληρωνεις για την μικρη?

Εγω θα καθομουν μεχρι να βρω κατι καλυτερο!

Μια τετοια δουλεια ψαχνω αλλα...

Παλι η αποφαση δικια σου!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ Κ ΦΕΡΝΟΥΝ

Κ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΜΙΣΑ

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ¨Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ

ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ Η ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ

ΑΠΟΛΥΣΗ??????

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΤΣΕ ΜΕΧΡΙ

ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Κ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ

νομιζω καλυτερα θα κανεις να μεινεις σπιτι σου γιατι αν δικαιουσαι ταμειο θα ερθεις στα ισα σου, αφου σου πε να πληρωνεις για το παιδι σου.το επιδομα ειναι 455 ευρω, εγω δηλ. τοσα παιρνω και με παιδι φανταζομαι θα παιρνεις κατι παραπανω.και θα σου ξαναπω οτι κρατα μια πισινη σε αυτα που λεει μου φαινεται περιεργο οτι θα φυγει ξαφνικα ενα παιδακι και σου λεει φερε και το δικο σου τωρα (αφου σου πε κιολας και να την πληρωνει, αν ηταν με πληρωμη γιατι δεν σου λεγε να την παρεις την μικρη νωριτερα?)και κατι αλλο αν λεμε συνεχισεις και εχει και το παιδι σου και ερεθει καποιο αλλο παιδι στο τμημα θα σου πει παρε το δικο σου απο το σχολειο?????

σασ μπερδεψα λιγο κοριτσαρες να σας ξεμπερδεψωωωω λοιπον...

οταν με πηρε τηλ να παω για δουλεια στο παιδικο ηδη ειχα απολυθει απο την προγηγουμενη δουλεια εικονικα βεβαια για να μπω στο ταμειο εχω το ειχα ζητησει...

μου ειπε λοιπον η αφεντικινα αν θελω να κρατησω το ταμειο και να μην μου κολλαει ενσημα για οσο θελω,τησ ειπα οκ γιατι σαν προυπηρεσια δεν πιανουν σε μενα τα 2 χρονα οποτε με πληρωνει 750 χωρισ ενσημα και θα παιρνω και τα 500 του ταμειου για λιγο για να μενουν στην ακρη για ωρα αναγκης

οσο για την μικρη απο οτι μου ειπε το πολυ να μου κραταει κατι για το φαγητο της που δεν νομιζω να το κανει γιατι θα φερνω απο το σπιτι και αυτο το κατι κυμαινεται σε 100 με 150 ευρω το μηνα..

μμμμμμμ...ε τοτε μεινε αφου θα μπορεις να παιρνεις 1300 τον μηνα μην το σκεφτεσαι καν!!!!εγω τουλαχιστον στην θεση σου αυτο θα κανα, γιατι και να ψαξεις σε αλλο ιδιωτικο λιγο δυσκολο να βρεις κατι καλυτερο και αφου εχετε συνεννοηθει κατσε κανα χρονο και προσπαθησε να προετοιμαστεις για ασεπ.φιλακια πολλα

καλησπερα ζουζου μου.τι κανεις?τι εγινε τελικα θα την παρεις την μικρη μαζι σου?τι ειπε αυτη?φιλακια πολλα πολλα σε σενα και στο αγγελουδισου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...