Μετάβαση σε περιεχόμενο

παλίνδρομη κύηση/πρόβλημα πλακούντα

Recommended Posts

καλησπέρα,

μόλις με πηρε η γυναικολόγος μου για τα αποτελέσματα της ιστολογικής και έμαθα ότι το πρόβλημα της παλίνδρομης ήταν στον πλακούντα. Με στέλνει για περαιτέρω εξετάσεις. Τι προβλήματα συνήθως στον πλακούντα οδηγούν σε παλίνδρομη κύηση; Μπορούσε κάτι να προβλεφθεί με κάποιον τρόπο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

esys εννοείς ότι βρέθηκαν θρομβώσεις στον πλακούντα;Εξετάσες θρομβοφιλίας έχεις κάνει; Αν πραγματικά είσαι θρομβοφιλική έπρεπε να παίρνεις ηπαρίνες κατά τη διάρκεια της κύησης, οπότε αν, λέω αν, φταίει αυτό, η συγκεκριμένη αγωγή θα προφύλασσε πιθανόν την εγκυμοσύνη..

argyro73 έγραψε:

esys εννοείς ότι βρέθηκαν θρομβώσεις στον πλακούντα;Εξετάσες θρομβοφιλίας έχεις κάνει; Αν πραγματικά είσαι θρομβοφιλική έπρεπε να παίρνεις ηπαρίνες κατά τη διάρκεια της κύησης, οπότε αν, λέω αν, φταίει αυτό, η συγκεκριμένη αγωγή θα προφύλασσε πιθανόν την εγκυμοσύνη..

Αργυρώ μου δεν μου ανέφεραν τι ειδους πρόβλημα ήταν στον πλακούντα παρόλο που επέμεινα. Το μόνο που μου είπαν είναι ότι η ιστολογική έδειξε πρόβλημα στον πλακούντα. Κι εγώ τη θρομβοφυλία φαντάζομαι αλλά δεν ξέρω άν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αυτό που μπορεί να σκότωσε το εμβρυάκι

Δεν είναι μόνο η θρομβοφιλία που προκαλεί θρομβώσεις.

Υπάρχει πχ το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο (αυτό έχω εγώ).

Δες σ'ένα ποστ που'χα γράψει σχετικά με το πρόβλημά μου: http://mammyland.com/component/option,c ... /id,49400/

Έκανα κι εγώ τις εξετάσεις που μάλλον θα σε βάλει να κάνεις κι έτσι το βρήκαμε.

Επίσης έκανα και εξέταση καρυότυπου, η οποία θα έλεγα πως είναι αρκετά σημαντική και δες εδώ γιατί το λέω: http://mammyland.com/component/option,c ... 22/#124922

Θέλει αρκετό ψάξιμο κι αρκετά χρήματα.. αλλά το σημαντικό είναι να βρεις τι φταίει. Και φυσικά να μην ρισκάρεις για την επόμενη φορά..

Εύχομαι όλα να πάνε καλά την επόμενη φορά! Και για τις δυο μας δηλαδή, γιατί ακόμα δεν έχω κάνει παιδάκι.. Εγώ ζω στην Αθήνα. Αν θες πληροφορίες για γιατρούς, εξετάσεις κλπ...ότι θες με ρωτάς - στείλε μου πμ, γιατί τώρα θα φύγω και δε θα μπω μέχρι αργά.

Φιλάκια! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...