Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΝΤΙΝΟΥ,ΑΝ Κ ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ

ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΙΑΣ Κ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝΑ ΩΣ ΒΟΗΘΟΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΣΕ ΣΤΡΑΒΙΣΜΟ Κ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΒΛΕΦΑΡΩΝ...

ΠΡΩΤΑ απο ΟΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ....

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΒΙΣΜΟ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ

ΨΕΥΔΟΣΤΡΑΒΙΣΜΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ .ΔΕΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ Κ ΕΝΑΛΑΞ ΤΟ ΑΛΛΟ...

ΠΑΝΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΥΘΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΩΔΥΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ.Κ ΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΡΙΖΕΙ ΧΕΙΡ/ΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΙΛΕ Π.Μ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ....

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Κ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΙΔΙΑ/

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΤΙΝΟΥ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΡΩΤΑ ΜΕΣΩ Π.Μ.!

• Απαντήσεις 63
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καντινου μου μην αγχωνεσαι! και μεις την καναμε αυτη την εξεταση οταν ηταν 9 μηνων για ψευδοστραβισμο αλλα δεν υπηρχε θεμα τελικα. Απλη εξεταση ηταν. Και να υπαρχει προβλημα ολα διορθωνονται,κ οσο πιο νωρις πας τοσο πιο καλα.

Να σε ρωτησω κατι,ο παιδιατρος σας πως και δεν σας εστειλε νωριτερα για οφθαλμολογικο ελεγχο?

Δημοσίευση

και οσο για τους μπαμπαδες νομιζω οτι δεν μπορουν να διανοηθουν οτι το βλασταρι τους εχει το παραμικρο,αλλα σορυ κιολας το ενστικτο της μανας ΔΕΝ το εχουν!Εγω πια οταν κατι δεν μου κολλαει με τον μικρο απλως παιρνω την παιδιατρο κ κλεινω ραντεβου.Δεν ρωταω γιατι με πρηζει με τα γνωστα "ελα βρε Λιτσακι ολο υπερβολη εισαι" κ "δεν εχει τιποτα" κτλ κτλ Αλλα ...η προληψη ειναι η καλυτερη θεραπεια, εγω αυτο ξερω!

Δημοσίευση

Γυρισαμε απο τον γιατρο!

Τελικα δεν υπαρχει θεμα στραβισμου.

Το κοκαλο στην μυτη δεν εχει ολοκληρωθει και αυτο μας ξεγελασε.

Εχει ομως υπερμετροπικο αστιγματισμο και θα βαλει γυαλια! :S

Θα παμε σε 6μηνες να την δει παλι.

Αν δεν εχει γινει τιποτα, θα κλεισουμε το ενα ματακι για να γυμναστει το αλλο.

Μας ειπε πως διορθωνεται μεχρι την ηλικια των 6 ετων.

Το μονο που μου μενει ειναι να συνηθησω το παιδι με γυαλια!

Ποτε δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο κατι τετοιο.

Το παιδι ειναι χαρουμενο που θα βαλει και επιτελους θα εχει και αυτη γυαλια οπως η ξαδελφη της! :laugh:

Η ξαδελφη της δε, μες την τρελη χαρα που η κορη μου θα βαλει και αυτη γυαλια και δεν θα ειναι αυτη που θα διαφερει απο την παρεα!

Καλα να ειναι τα παιδια!

Σας ευχαριστω ολλες, καθε μια ξεχωριστα!

Μακαρι ολλα να πανε κατ'ευχην!

Δημοσίευση

υπερμετροπικο αστιγματισμο ειχα και εγω!

Εβαλα γυαλια στην 1η δημοτικου και ημουν τρισευτυχισμενη!!

ναι!! :blush: η8ελα πολυ να φορεσω! φοραγε ο μπαμπασ μου και ο αδελφοσ

μου!

Δεν ειναι τιποτα! μην αγχωνεσαι!

Δημοσίευση

Όλα καλά λοιπόν :);)

Εγώ πάλι στη πρώτη δημοτικού έβλεπα μερικούς συμμαθητές μου που φορούσαν γυαλιά και ζήλευα :S

Έτσι λοιπόν είπα ψέματα στη μαμά μου :blush: ότι δε βλέπω καλά για να μου πάρει και μένα γυαλιά χωρίς όμως να υπολογίσω το παράγοντα "οφθαλμίατρο!!"στον οποίο με πήγε η μαμά μου και όταν με εξέτασε ο άνθρωπος, είπε ότι βλέπω καλύτερα κι από κουκουβάγια!!

Να είναι καλά τα παιδάκια σου και να τα χαίρεσαι!! :kiss:

Δημοσίευση

ela eleni mou tora eida to thema sou,min agxonesai glukia mou k ego eixa upermetropiko astigmatismo k tora pou megalosa (pou egina 20 dil gkouxou gkouxou) egine muopikos astigmatismos,k emena me mou ekleisan to mati gt tempeliaze to allo alla mpa to atimo akoma tempeliko einai,xaxaxa asxeto re koritsi eide kammia tin ubonni?.

Δημοσίευση

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΛΕΝΗ

ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ

ΚΑΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΥΑΛΙΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΑ

ΑΝΤΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Ναι, κοριτσια, ειναι χαρουμενη!

Εγω και ο πατερας της εχουμε σκασει!

Ειναι κατι που δεν περιμεναμε!

elpi76, εχει+1,25 +0,75 στο δεξι ματι και +1,25 +1,0 στο αριστερο.

Λογω ηλικιας παιζοταν να της βαλουμε, αλλα τελικα θεωρρησε πως χρειαζεται!

Δημοσίευση

Καλημερα Καντινου

Εμενα εχει μονο απο το δεξι 1,25 αστιγματισμο αλλα μου ειπε οτι τωρα που θα την ξαναπαω αν εχει κανει υπερμετρικο αστιγματισμο θα της βαλουμε γυαλια.

Παντως οταν το ειχα μαθει και εγω ημουν σαν εσενα ετοιμη να σκασω γιατι ο αντρας μου και η πεθερα μου εχουν μυωπια οποτε λεω το κληρονομησε και αυτο(μιας και ειναι καρμπον....).

Μου ειπε ομως η γιατρος οτι δεν παιζει ρολο η κληρονομικοτητα απλα το ιδιο το ματι.

Τα γυαλια παντως υπαρχει πιθανοτητα να τα βγαλετε (βγαλουμε-αν και εφοσον) καποια στιγμη εφοσον ο αστιγματισμος διορθωνετε.

Δημοσίευση

Όλα καλά λοιπόν! B)

Τζάμπα το άγχος και η αγωνία.

Από πόσο και πάνω αν είναι ο αστιγματισμός βάζουν γυαλιά?

Γιατί και μενα ο γιός μου έχει στο ένα μάτι αλλά μας είπε να ξαναπάμε τον Δεκέμβριο για επανέλεγχο.

Γιώτα όντως που είναι η Υβόννη μέρες έχω να την συναντήσω.

Δημοσίευση

Ειδες βρε ολα καλα, θα εχει άλλη ομορφια με τα γιαλακια. Θα παρετε ενα ωμορφο σκελετο με χαρουμενο χρομα και θα παιζει η μικρη την δασκαλα...την δικηγόρο...τη γιατρο...μη σου πω οτι μετα δεν θα θελλει να τα βγάλλει

Δημοσίευση

Καντινου μου να δωσεις φιλακια στο κοριτσι μας και να την προσεχεις! Να κανετε τη θεραπεια κι ολα καλα θα πανε. Θα ειναι λιγο δυσκολα γιατι δεν ειναι οτι πιο ωραιο να εχεις ενα κλειστό μάτι αλλα θελω να εισαι καθετη σ αυτο. την καλημερα μου! :kiss:

Δημοσίευση

:( Εγω, γιατι δεν βλεπω, οτι ολλα πηγαν καλα?

Θα μπορουσε να ηταν χειροτερα βεβαια, αλλα...

Τι να πω βρε κοριτσια...πηγα να δωκιμασει γυαλια,

και μου ηρθε εγκεφαλικο με το που την ειδα με τα γυαλακια!

Δεν ξερω, ισως ειμαι υπερβολικη.

Θελω να πιστευω ομως πως η καθεμια θα ενοιωθε ετσι!

Πηραμε κατι ροζ απαλο χρωμα που της πηγαινουν καλυτερα!

Οταν τα βαλουμε θα σας βαλω φωτο!

Ειμαι στεναχωρημενη, αλλα πλεον ειναι θεμα συνηθειας και ας ευχομαστε να πηγαινουμε καθε φορα και καλυτερα!

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

:( Εγω, γιατι δεν βλεπω, οτι ολλα πηγαν καλα?

Θα μπορουσε να ηταν χειροτερα βεβαια, αλλα...

Να σου πω το χειροτερο το δικο μου

Καποια στιγμη η μικρη μου ανοιγοκλεινε το ενα ματακι της συνεχεια σαν να ειχε τικ και εγω ειχα μια στεναχωρια ελεγα παει το κοριτσακι μου θα γινει 2μετρα θα εχει τικ.Ολοι μου ελεγαν οτι ειναι απο τον παιδικο και το κανει και εκεινη......1....2....3....τιποτα εκεινη να συνεχιζει και εγω να αγχωνομαι....

Καποια στιγμη παω να την παρω απο τον παιδικο και ετσι οπως μπαινει στο αμαξι φευγει απο την μια πορτα και παει και κολλαει στο χερουλι της αλλη πορτας.Με το που σηκωνει το κεφαλι της χεστηκα πανω μου...ειχε σχιστει ακριβως κατω απο το ματι της και ετρεχε αιμα...και τοτε πραγματικα ειπα με τιμωρησε ο θεος γιατι αυτο θα ηταν ενα χειροτερο "τικ" αν ειχε χτυπησει στο ματι απο οτι να το ανοιγοκλεινε.....

Μην στεναχωριεσε τα γυαλια δεν ειναι τιποτα καποια στιγμη θα τα βγαλει.Πρεπει να συμβιβαστεις με την ιδεα το γρηγοροτερο μην καταλαβει τιποτα η κορη σου και δεν θελει να τα βαλει καθολου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...