Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Νοιωθω τυψεις!

"Δεν εχει τιποτα!"

"Δεν χρειαζεται να το παμε στο γιατρο!"

"Μια χαρα ειναι!"

Η μεγαλη μου αλλυθοριζει το ενα ματακι και ο ελενχος σε οφθαλμιατρο που λεγεται να γινει στο δευτερο ετος δεν εγινε γιατι πολυ απλα"Δεν ειχε τιποτα!"

Θυμωνω με τον εαυτο μου πανω απ'ολλα, θυμωνω με τον αντρα μου που γι'αυτον ολλα ειναι ροδινα και σε ολλους μπορει να συμβει εκτος απο εμας!

Εχουμε ραντεβου σε οφθαλμιατρο να την δει το απογευμα!

Δεν μπορει να ειναι η ιδεα μας!

Ξεφευγει το ματακι!

Γιατι να μπουμε σε αυτην την διαδικασια?

Θεε μου, μακαρι να μην ειναι τιποτα!

Μακαρι να ειναι η ιδεα μας!

Εχε ολλα τα παιδακια καλα!

Ειμαι παρα πολυ στεναχωρημενη και η μιση μου ζωη εφυγε!

Ξερω, δεν ειναι κατι το τοσο σοβαρο, αλλα μανα ειμαι και ποναω!

Οι αρρυθμιες μου, στο φουλ!

Πως να μην εχω?

Χριστε μου, αν με ακους, εχε το παιδακι μου καλα!

• Απαντήσεις 63
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΝΤΙΝΟΥ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ-ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΛΙΓΟ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 4-ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Η ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ-ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΔΥΝΑ-ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!!!ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΛΑ!

Δημοσίευση

Βρε κορίτσι μου…… για το όνομα του Θεού βρε μάτια μου!!!!!

Τι άγχος είναι αυτό καλή μου????? Γιατί έχεις πελαγώσει έτσι, βρε πουλάκι μου????? Μια χαρά είναι βρε η κορούλα σου…… μην τρελαίνεσαι!!!! Εγώ που την είδα κι από κοντά….. τώρα να σου πω πως δεν έχω δει τίποτε? Δεν κατάλαβα τίποτε? Ή μήπως είμαι και λιγάκι γκαβάδω??????

Ηρέμησε σε παρακαλώ βρε γλυκειά μου…… θα μας πάθεις και τίποτε από το άγχος σου…… γι’ αυτό βρε πουλάκι μου έχεις τις αρρυθμίες σου????? Σε παρακαλώ….. κοίταξε να μου ηρεμήσεις!!!! Και φυσικά να πάτε στο γιατρό….. που θα σου πει πως όλα είναι μία χαρά, η κοράκλα σου είναι υγιέστατη!!!!

Έλα μου μπράβο….. μη σε ακούω έτσι….. πονάει η ψυχή μου…… κοριτσάκι μου…… Αν μπορέσω, θα σου τηλεφωνήσω το βραδάκι, να μάθω τί έγινε με το γιατρό!!!! Μοναχά..... σε παρακαλώ ηρέμησε!!!!!!

Δημοσίευση

Λενάκι μου καταρχήν ηρέμησε...ο,τι και να ναι, αν εσύ δεν είσαι καλά, δεν βοηθάει καθόλου, ούτε εσένα ούτε την μικρή...( Βέβαια μιλάει και το....τέρας ηρεμίας, στους άλλους μια χαρά τα λέω, σε μένα δεν τα κάνω..τεσπα)

και η μικρή μου είχα παρατηρησει κάποια στιγμη το αριστερό της μάτι έφευγε, δηλαδή πήγαινε πιο κοντά στη μύτη ( θα βάλω φωτο να δεις) αλλά ο γιατρός μου είπε οτι πρέπει να είναι συνέχεια κολλημένο στη μύτη για να πούμε οτι έχει προβλημα..έτσι κ αλλίως τα περισσότερα παιδάκια κάποια στιγμή αλληθωρίζουν και φιάχνει μόνο του περίπου στην ηλικία των τριών...μια επίσκεψη σε παιδοφθαλμίατρο όμως δεν βλάπτει αν στο κάνει συνέχεια..

η μικρή μιας καλής μου φίλης είχε το ίδιο πρόβλημα απο 3 μηνών ( άρχισε σιγά σιγά μόνο στο ένα μάτι) και στην πορεία την πήγαν στο γιατρό, είχε οντως θέμα, της είπε να της κλείνει το καλό μάτι ένα διωρο την ημέρα για να αρχίσει να δουλευει σωστα το άλλο και της εδωσε και γυαλάκια...τωρα η μικρη εχει χρονίσει εχει καποια βελτίωση και αισθητή θα έλεγα αλλά αν η βελτίωση δεν είναι 100% ίσως να χρειαστεί της είπαν χειρουργείο σε κανα χρόνο...ναι μεν δεν είναι κάτι τραγικό, μάνες είμαστε όμως και σίγουρα αγχωνόμαστε κ στεναχωριόμαστε για ο,τι αφορά τα ζουζούνια μας...παντως εύχομαι απο καρδιάς να πάνε ολα καλά και να μην έχετε τίποτα...ενημερωσέ μας !!

Φιλιά πολλά

Δημοσίευση

Μην ανχωνεσαι καλε δεν ειναι κατι σοβαρο.

Εγω ειχα στραβισμό ο οποίος φανηκε μετα το πρωτο ετος οι γονεις μου αν και φτωχοι και απο μικρο χωριο και για ητν χρονολογια περιπου 1980 με τρεξανε.Περιπου στο νηπιαγωγειο με πηγαν σε ενα πολυ καλο γιατρό της εποχής σε ιδιωτικη κλινικη στο κολονακι και τωρα δεν φενεται εντελως τιποτα μια χαρα ειμαι.

Η αληθεια ειναι οτι πιστευα οτι η μπεμπα μου θα εχει γιατι ειναι κληρονομικο αλλα ειναι οκ.

Για αυτο μην φοβασαι εγω εγινα μια χαρα παρολο τα χρονια εκεινα οχι τωρα που η επιστιμη εχει προχωρισει.

Ελπιζω ολα να πανε καλα φιλια.

Δημοσίευση

Σου εύχομαι το πρόβλημα να ξεπεραστεί γρήγορα. Και η ανηψιά του άντρα μου είχε το ίδιο πρόβλημα αλλά κάπου στα 5 έκανε λέιζερ και μετά φορούσε για 3 χρόνια γυαλιά. Τώρα που είναι 10 χρονών όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα αλλά έβγαλε και τα γυαλιά και βλέπει καλυτερα και απο νυχτερίδα. Περαστικά αλλά μη φέρνεις τη καταστροφή περίμενε τι θα σου πει ο γιατρός. Πολλά παιδάκια έχουν τέτοιου τύπου προβλήματα αν και πιστεύω πως μπορεί να μη χτειαστεί ούτε εγχείρηση. Πιθανά με επιδέσμους που θα της κλείνεις εναλλάξ τα μάτια να αποκατασταθεί η όραση. Περαστικά και περιμένουμε νέα σου.

Φιλάκια :woohoo:

Δημοσίευση

Ελενακι συμφωνω με τα κοριτσια...Μην αγχωνεσαι κοπελαρα μου...

Τουλαχιστον προσπαθησε!!!Τωρα που εγινα μανουλα σε καταλαβαινω απολυτα....

Εδω τσιμπλιτσες εχουν κ αγχωνομαστε!!!

Νιωθεις τυψεις γτ δεν πηγες νωριτερα???

Γτ αυτο κρινατε σαν ζευγαρι σωστο!

Κ δεν χαθηκε ο κοσμος ουτε επαθε κατι το παιδι!Θα πατε στο γιατρο το απογευμα κ θα ηρεμισεις!!!

Ολα καλα θα ειναι κοριτσι μου!!!

Κ εμεις εδω ειμαστε για οτι χρειασετις!

Τα φιλια μου!!

Δημοσίευση

Καντινού καλημερα,

Και εμένα το ένα ματάκι του μικρού μου - 17 μηνών - σα να ξεφευγει λίγο....

Μου μπαίνουν πολλές ιδέες, θέλω να το συζητήσω με τον παιδίατρο, αλλά δεν αποκλείω πως ίσως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η ανάπτυξη της περιοχής των ματιών.

Πάντως ηρέμησε , τουλάχιστον προσέχεις τόσο πολύ και οτι είναι θα το προλάβεις!

Να δεις που δεν είναι κάτι και θα περάσει....

Όπως είπαν τα κορίτσια , αυτά αντιμετωπίζονται....

Δες το πιο ψύχραιμα , κανεις κακό στον εαυτό σου αλλά και στα παιδιά σου τα οποία καταλαβαίνουν οτι είσαι αναστατωμένη!

Καλή επιτυχία!

Δημοσίευση

Βρε κοριστακι μου μη σκας ...Κι εγω οταν ημουν μικρη γυρω στα τεσσερα ειδε ο οθαλμιατρος οτι το ενα ματι μου ¨τεμπελιαζε¨ και τι εγινε μωρε?Μου κλεισαν το αλλο για κανα δυο μηνες και ετσι εγινε εγρηγορση και για το αλλο....Δεν ειναι κατι που πρεπει να το παιρνεις τοσο κατακαρδα...Το παιδακι σου ειναι υγιεστατο κι εσυ μια χαρα μανουλα που θα του σταθεις και θα του εξηγησεις οτι χρειαστει ....Μη σε παιρνει απο κατω βρε !!Ολα θα πανε μια χαρα!Φιλακια!

Δημοσίευση

σου βαζω φωτο να δεις το ματι της δικιάς μου...στη μία είναι κάπως γυρισμένο προς τη μύτη στην άλλη ειναι κανονικό..που σημαίνει κατά τον παιδιατρο οτι δεν το κάνει συνέχεια, μονο ισως οταν προσπαθει να εστιάσει σε κάτι...

Δημοσίευση

Εγω καταλαβαινω την ψυχολογία σου!!!

Οταν ο μικρός 3 ημερων επαθε ωτιτιδα και νοσηλευτικε στη ΜΕΝΝ για ενδοφλεβεια αντιβιωση εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου. Το τι ταματα εκανα τις 2 ημερες που ηταν εκει δεν περιγραφεται. Και γιατι γι ατιποτα ουσιαστικά. Ο μοκρος ειναι μια χαρα. Το ιδιο πιστευω και για σενα. Στεναψωριεσια εσυ και πονας αλλά ακόμα και αν ειναι κατι ουσιαστικα διορθωνετε. Προσπαθησε να ηρεμησεις, αν ηταν κατι σοβαρο θα τι ειχαν ανακαλύψει οι γιατροι νωρίτερα

Δημοσίευση

Κοριτσια μου, ευχαριστω!

Η αληθεια ειναι οτι προσπαθω να ηρεμισω και κατι εχω καταφερει!

Μακαρι να μην ειναι τιποτα!

Αγχωνομαι για ολλα αυτα που θα γινουν εαν εχει στραβισμο!

Η εγχειρηση, το κλεισιμο του ματιου, ολλα!

Νοιωθω τυψεις γιατι δεν την πηγαμε οταν επρεπε!

Δεν φαινοταν ομως κατι!

Σας ευχαριστω και παλι!

Θα σας ενημερωσω!

Δημοσίευση

ηρεμησε ελενακι μου γλυκο

ολα καλα θα ειναι

μην εχεις τυψεις και μην στεναχωριεσαι

θα μου πεις τι μου λες τωρα αλλα προσπαθησε να ηρεμησεις

οτι και να χρειαστει θα το κανετε

μπορει και τιποτα να μην ειναι

θα σας πει ο γιατρος τι πρεπει να κανετε

και δεν ειναι αργα για τιποτα

εχεις 2 υγιεστατα παιδακια που τα υπεραγαπας και τα προστατευεις και τα φροντιζεις με τον καλυτερο τροπο

εισαι πολυ καλη μανουλα και φαινεται αυτο

Δημοσίευση

Γλυκια μου, ΣΚΡΑΠ κανενας δεν μου ειπε!

Το βαζει ο νους μου κατι τετοιο ομως!

Η ανηψια μου ειχε στραβισμο εκ γεννετης και εκανε μια επεμβαση!

Τωρα δεν ειναι το ιδιο!

Ειναι?

Δημοσίευση

Γεια σας και από μένα. Ο ανιψιός μου (3,5 ετών) έχει υπερμετρωπία (μάλλον για το ίδιο μιλάμε). "Ξέφευγε" το ένα ματάκι του αλλά επειδή όλοι (πεθερά, κουνιάδα, μπαμπάς) έλεγαν ότι δεν είναι τίποτα δεν το πήγαν εγκαίρως στο γιατρό. Τελικά το μόνο που έγινε ήταν να φορέσει γυαλάκια. Το παρακολουθούν από το καλοκαίρι και είναι μια χαρά το ματάκι του. Εξάλλου είναι αρκετά συχνό φαινόμενο στα παιδάκια.

Δημοσίευση

ΟΧΙ...ΘΑ ΣΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ...ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΡΑΠΙΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΜΑΜ 3 ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΟΛΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ....ΧΑΜΟΓΕΛΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ....

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Σ'ΑΥΤΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ,ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΡΘΩΝΕΤΕ.Ο ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΗΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 3-4 ΧΡ.ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ,ΤΟΝ ΠΗΓΑΝΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΓΥΑΛΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΥΕΣ(Η ΝΕΥΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ) ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΙΩΣΟΥΝ,ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ Κ ΣΧΟΛΕΙΟ Κ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΓΥΑΛΙΑ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα.Ήθελα να σου πω ότι και γω μικρή το ένα μου μάτι φαινόταν να ψιλοφεύγει μια ιδέα και οι γονείς μου είχαν πάει σε γιατρό και τους είχε πεί ότι δν υπήρχε πρόβλημα απλά γινόταν επειδή το προσωπό μου δν ήταν συμμετρικό (σε κανέναν άλλωστε δν είναι απόλυτα!) φαινόταν το μάτι μου έτσι.Όντως το κόκκαλο της μύτης μου από τη δεξιά πλευρά είναι λίγο-απειροελάχιστα πιο λεπτό( δν φαίνεται τπτ απολύτως και δν είχα ποτέ πρόβλημα).Τελικά ήταν όντως έτσι!Επίσης μια γνωστή που υιοθέτησε παιδάκι το οποίο ήταν περίπου 4 χρονών και είχε πολύ έντονο πρόβλημα,γιατί στο ίδρυμα δν είχε ασχοληθεί κανένας μαζί του(μονίμως το ματάκι του κοίταγε στη μύτη)του φόρεσαν γυαλιά το τώρα δν έχει κανένα πρόβλημα.Επίσης νομίζω αυτό που είπαν τα άλλα κορίτσια,γίνεται και λέιζερ ανώδυνα ,σε άλλες περιπτώσεις όμως.Μην νοιώθεις τύψεις όλα θα πάνε καλά θα δείς! :lol:

Δημοσίευση

Κοριτσια, ηρεμισα η αληθεια και σκεφτομαι οτι ειναι να γινει θα γινει!

(ισως καπου μεσα μου πιστευω οτι δεν θα ειναι τιποτα!)

Δεν ειναι τοσο τραγικα, απλα εγω τα κανω!

Θα ενημερωσω το βραδυ!

Ευχαριστω για την συμπαρασταση!

Δημοσίευση

ελα βρε καντινου μου

να δεις οτι πραγματικα θα ειναι κατι πολυ απλο

για να μην το εχει δει ο παιδιατρος μεχρι τωρα λογικα ή θα ειναι κατι πολυ απλο ή οντως θα ειναι η ιδεα σας

μακαρι πραγματικα να γγυρισεις απο τον γιατρο με πολυ καλα νεα

και να μας γραψεις μεσα στα γελια οτι εκανες λαθος

αλλα οπως και να εχει και οντως να αλληθοριζει λιγο απο οτι ξερω υπαρχει θεραπεια

πολλες ευχες και καλα αποτελεσματα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...