Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ COSYCORNER

Recommended Posts

κορίτσια σκέφτομαι να διακοσμήσω λιγο το παιδικο δωμάτιο.Μπηκα στην σελιδα της cosycorner και ειδα φοβερα αυτοκόλητα και ειπα να παραγγειλω :) λεω να πάρω μπορντούρα cars,φωτιστηκο με ρυζόχαρτο,αυτοκόλητα,κρεμάστρα :) θα ηθελα να ρωτήσω εχει παραγγειλει κάποια κοπέλα απ το συγκεκριμενο καταστημα :dry: εχει μεινει ευχαριστημένη :dry: λιγο ακριβά μου φάνηκαν :unsure: ξερετε καποια αλλη σελιδα;;

ευχαριστω :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΖΟΥΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!! ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠΟ TA COSY CORNER ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΥΙΝΗ.. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΜΙΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΓΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ COSY ΤΑ ΠΗΡΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΕΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ 112 ΕΥΡΩ .ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 35 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ 30..ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ Α ΞΕΧΑΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΟΛΑΣ

ευχαριστω κοριτσια μου!!!ειχα παρει και απ το τζάμπο γουινι αλλα ξεκολησανε με την μια και αναγκαστηκα και έβαλα δικη μου κόλλα..αλλα ηθελα μια αλλαγη και επειδη εχω πολλα πραγματα με τα cars disney θελω να το διακοσμησω αναλογα!!

καλησπερα,

ηθελα και γω να σου πω οτι την Δευτερα που μας περασε

παρελαβα και γω τα αυτοκολλητα απο το cosycorner και

ειμαι ευχαριστημενη!Δεν τα κολλησα ακομα για να σου πω την αληθεια

εκανα δοκιμη και οσο για το σχεδιο ηταν οπως το ειδα στο site.

καλες διακοσμησεις!!

• 4 weeks later...

juliana έγραψε:

κορίτσια σκέφτομαι να διακοσμήσω λιγο το παιδικο δωμάτιο.Μπηκα στην σελιδα της cosycorner και ειδα φοβερα αυτοκόλητα και ειπα να παραγγειλω :) λεω να πάρω μπορντούρα cars,φωτιστηκο με ρυζόχαρτο,αυτοκόλητα,κρεμάστρα :) θα ηθελα να ρωτήσω εχει παραγγειλει κάποια κοπέλα απ το συγκεκριμενο καταστημα :dry: εχει μεινει ευχαριστημένη :dry: λιγο ακριβά μου φάνηκαν :unsure: ξερετε καποια αλλη σελιδα;;

ευχαριστω :)

Καλημέρα ,

Αντίστοιχα αυτοκόλλητα με το CosyCorner και πιο

οικονομικά βρήκα εδώ:

http://www.paint4style.gr/

Μας αρέσει και εμάς και λέμε να διακοσμήσουμε το παιδικό δωμάτιο με θέμα τον Winnie , το μόνο που μας μένει ακόμα να βρούμε και να αποφασίσουμε είναι το χρώμα ή καλύτερα την διχρωμία που θα βάψουμε το δωμάτιο θα ταιριάζει με το όλο θέμα .

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ...ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤ.....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ....ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ.....ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΛΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ????ΑΦΗΝΟΥΝ ΔΛΔ ΣΗΜΑΔΙΑ????

ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΥΧΟΣ......

εγω πηρα απο το συγκεκριμενο μαγαζι τη σειρα του winnie και το δωματιο της μικρης εγινε τελειο!!!! κολλανε πολυ ευκολα και ξεκολανε ακομα πιο ευκολα. Σε βαμενο τοιχο δεν υπαρχει κανενα προβλημα

αν μπορειτε πατε απο κει γιατι στο μαγαζι εχει και πραγματα που δεν καλοφαινονται απο το ιντερνετ (μια μονοκατοικια στη ν. ερυθραια ειναι νομιζω)

αυτοι λενε οτι αν τα ξεκολλησεις μπορεις να τα ξανακολλησεις, αλλα εγω θα παρω καινουργια και για τα 2 δωματια.

πηρα 2 φιγουρες του ενος μετρου και μικροτερα για γυρω γυρω... ειναι τελεια!

frapedia72 έγραψε:

εγω πηρα απο το συγκεκριμενο μαγαζι τη σειρα του winnie και το δωματιο της μικρης εγινε τελειο!!!! κολλανε πολυ ευκολα και ξεκολανε ακομα πιο ευκολα. Σε βαμενο τοιχο δεν υπαρχει κανενα προβλημα

αν μπορειτε πατε απο κει γιατι στο μαγαζι εχει και πραγματα που δεν καλοφαινονται απο το ιντερνετ (μια μονοκατοικια στη ν. ερυθραια ειναι νομιζω)

αυτοι λενε οτι αν τα ξεκολλησεις μπορεις να τα ξανακολλησεις, αλλα εγω θα παρω καινουργια και για τα 2 δωματια.

πηρα 2 φιγουρες του ενος μετρου και μικροτερα για γυρω γυρω... ειναι τελεια!

O Winnie όντως είναι από τις πιο όμορφες φιγούρες για παιδικό δωμάτιο…

Ποια αυτοκόλλητα από την σειρά του Winnie επέλεξες τελικά ??

Νομίζω κάποιo αυτοκόλλητο από αυτά που είδα στο site είναι φωσφορίζων !!!

Πρέπει να είναι πολύ ωραίο …

Αλήθεια τι χρώμα επιλέξατε για χρώμα στο παιδικό δωμάτιο??

Για δώσε καμιά ιδέα ή ανέβασε αν μπορείς καμιά φωτογραφία από το δωμάτιο της μικρής γιατί και εμείς που περιμένουμε κοριτσάκι το ψάχνουμε

Για το τι χρώματα θα επιλέξουμε…

και εγω εχω παρει τα εχουμε ηδη 1,5 χρονο και δεν εχουν παθει τιποτα! καπου στο θεμα με τα παιδικα δωματι υπαρχει και το δικο μας!

τωρα θα παρω δωρο στα ανηψια μου

Και εγώ έχω πάρει αυτοκόλλητα από το cosycorner για το δωμάτιο της μικρής και έχω μέινει πάρα πολύ ευχαριστημένη. Εμείς πήραμε τα GIANT με τις πριγκίπισσες και το δωμάτιο έγινε καταπληκτικό. Κολάνε και ξεκολάνε εύκολα. Δεν ταλαιπωρείσαι καθόλου. Δεν έχω κανένα παράπονο. Καλή επιτυχία!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...