Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θελω να θηλασω το αγορακι μου!!!!SOS

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα!

Γεννησα το αγορακι μου πριν απο 11 μερες!Στο μαιευτηριο ολα τελεια!Εκτος απο το θεμα του θηλασμου!Η καθε μαια ειχε δικη της αποψη για το θεμα και το αποτελεσμα ειναι να μη θηλαζω.Παιξανε ομως και αλλα πραγματα ρολο.Να σας τα πω με την σειρα ομως.

Επειδη εχω σκολιωση προσπαθησαμε για την επισκληριδιο 10 φορες.Ημουνα στο πλαι και επειδη ειχα ταυτοχρονα συσπασεις ανα λεπτο σφιχτηκα πολυ και ποναγα υπερβολικα στον αυχενα μετα.Αφου στις εξωθησεις υπεφερα απο τον πονο στον αυχενα!Ετσι λοιπον οταν μου εδωσαν το μωρο αμεσως οπως ειχαμε συμφωνησει να το θηλασω ποναγα τοσο πολυ που δεν μπορουσα να σταθω!Αφου νομιζα οτι επαθα ζημια απο την επισκληριδιο.Προσπ αθησα οσο μπορουσα αλλα επειδη εχω εισεχουσες θηλες δεν επιανε ευκολα.Εξαντλημενη πια εγω οταν πεινασε του εδωσαν ξενο ολη την νυχτα ενω ειχαμε πει αποκλειστικα οτι θα θηλαζω.Εκει δεν φταιει κανεις εγω δεν μπορουσα απο τον πονο να επιμεινω!Τελικα το πρωι ξυπνησα μια χαρα!Το μωρο ομως δεν επιανε την θηλη.Ηρθε και μια μαια και μου λεει μη περιμενεις να θηλασεις με τετοια θηλη.Παρε θηλαστρο τουλαχιστον να παρει λιγο γαλα.Εγω εμεινα.Στεναχωρεθηκα πολυ.Αλλες ερχοντουσαν και το παλευαμε αλλες μου κοβανε τα φτερα.Ο γιατρος επεμενε να θηλασω γιατι δεν εβλεπε και τοσο τρομερο προβλημα με τις θηλες(ουτε και γω) και η παιδιατρος στο μαιευτηριο επισης.Ο μπεμπης ομως δεν πιανει με τιποτα.Κλαματα συνεχεια.Να κλαιει το μωρο να κλαιω και γω.Ετσι πηραμε το θηλαστρο(medela) απο οταν ημασταν στο μαιευτηριο κιολας.Τιποτα.Δεν κατεβαζα γαλα με τιποτα.Οταν ηρθαμε σπιτι ξεκινησα.Την 5η-6η μερα.Αρχισα με το θηλαστρο αλλα αφου βγαζω λιγο μετα σταματαει.Το περισσοτερο που εχω βγαλει ειναι 30 ml μια φορα μονο.Οτι βγαζω του το δινω αλλα ειναι πολυ λιγο.Στεναχωριεμαι γιατι ειμαι διαιτολογος παντα προωθουσα τον θηλασμο και παροτρεινα τις γυναικες να θηλασουν.Ειχα φυλλαδια ενημερωτικα στο γραφειο και παντα εδινα συμβουλες.Τωρα στην πραξη ομως εχω πελαγωσει.Νιωθω οτι δεν πιανει τιποτα.Εχω και το βιβλιο της Πατσουρου.Τιποτα.Τι να κανω?Εχω πονοκεφαλους νομιζω απο αυτο.Με πονανε οι αδενες μου.Νιωθω πολυ περιεργα.Θελω να θηλασω αλλα νομιζω οτι δεν θα τα καταφερω!Βοηθηστε με σας παρακαλω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου μαρακι...

λοιπον δεν ειμαι ειδικη στο θηλασμο...θηλασα αλλα οχι πολυ για αλλους λογους...

αυτο που θα σου προτεινα ειναι να παρεις θηλες σιλικονης...βοηθανε πολυ στην περιπτωση την δικια σου...θελει πολυ υπομονη στην αρχη...και να το βαζεις να θηλαζει και απο τα δυο στηθη....περιπου εικοσι λεπτα στο καθενα...

συνεχισε και με το θηλαστρο για να καταβασεις πιο πολυ και να φτασεις τις αναγκες του μωρου σου...

εμενα ειχε προβλημα το μωρακι και κατεβασα γαλα με το θηλαστρο...αλλα επιμενεις το αφηνεις και εκει εικοσι λεπτα ασχετως αν δεν βγαζει...εγω ετσι εκανα τουλαχιστον...

ελπιζω να σε βοηθησα λιγο αν και υπαρχουν οι ειδικες που θα σε αναλαβουν ;)

καλη επιτυχια και οχι αγχος! :)

μαρακι να σου ζησει το αγορακι σου!!

εγω δεν θηλασα το αγορακι μου και ειναι τωρα 15 μηνων.

θελω να σου πω μηπως να τον εβαζες πιο συχνα στο στηθος ετσι ωστε να αρχισει να γινεται πιο εντονη η ροη του γαλακτος? η να παρεις τις θηλες?

εχω ακουσει οτι το θηλαστρο ειδικα στην αρχη του θηλασμου μπορει να κανει τα πραγματα χειροτερα οπως να μειωθει η παραγωγη κατι τετοιο τελως παντων δεν ειμαι και ειδικος μιας και δεν το κατεχω καλα το θεμα

παντως προσπαθησε το λιγο ακομη νομισω οτι σιγα σιγα θα στρωσει το μωρακι σου και θα θηλασει αλλα παλι αν δεν μπορεις και νιωθεις οτι δεν τα καταφερνεις δεν χρειαζεται να νιωθεις ασχημα καλη μου

δεν πειραζει ειτε με δικο σου ειτε με ξενο το νινακι σου θα μεγαλωσει μεσα σε μια ζεστη γεματη αγαπη αγκαλια

προσπαθησε το παντως λιγο ακομη θελειπολυ υπομονη και επιμονη στην αρχη και που θα παει θα το πιασει το στηθος!!! μετα ολα ειναι πολυ πιο ευκολα οσο περναει ο καιρος

καλη δυναμη και παλι να σου ζησει!!!

Μαράκι γειά σου και από μένα. Εγώ με το μπέμπη στην αρχή τη πρώτη εβδομάδα, έβγαζα με το θήλαστρο γιατί ήταν πρόωρο και το στήθος μου μεγάλο και δεν μπορούσε να πιάσει. Ένα πρωί που δεν ξύπνησα νωρίτερα για να βγάλω γάλα τον έβαλα το στήθος και αυτός από τη πείνα θήλασε κανονικά. Προσπάθησε να δοκιμάσεις κάποια διαφορετική θέση θηλασμού μήπως και το μωρό έτσι βολευτεί καλύτερα... Τα κορίτσια εδώ ίσως ξέρουν να σου πουν και κάτι περισσότερο.

καλησπερα μαρια

καταρχην να σου ζησει το μωρακι σου

το παν ειναι να ειναι καλα αυτο και εσυ να το φροντιζεις

μην αγχωνεσαι

δεν εχω παρει καποιο βιβλιο για θηλασμο μονο οτι εχω μαθει απο εδω και αλλες σελιδες στο ιντερνετ και απο εμπειρια μεχρι στιγμης 6 μηνων που θηλαζω

η αρχη ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολη

βαζε το μωρο να ποιανει καλα ολη την αλω

οχι τη θηλη

να ανοιγει το στοματακι του και να βαζει ολη την περιοχη μεσα

αυτο θα το βρει μονο του τον δρομο

προσπαθησε να εισαι οσο πιο ηρεμη μπορεις

επισης βρες μια σταση που να βολευει και εσενα αλλα και το μωρο

πχ οταν καθεσαι παρε ενα μαξιλαρι υπνου και γυρνα το μωρο ετσι ωστε να ακουμπαει η κοιλιτσα του τη δικη σου να μη γυρναει μονο το κεφαλακι

πιστευω θα τα καταφερεις

γαλα εχεις να μην ανησυχεις

να το βαζεις οσο πιο πολυ μπορεις στο στηθος

εγω εκανα παρα πολλες ωρες θηλασμου το πρωτο 2μηνο

καλη επιτυχια

οτι αλλο θες εδω ειμαστε

Maraki να σου ζήσει το αγοράκι σου :)

Ειμαι σχεδον βεβαια οτι δεν υπάρχει κανενα προβλημα με τις θηλές σου απλα το μωρο εμαθε στη ροη του μπουκαλιου . Δεν χρειαζεται να αλλαξεις τιποτα στις θηλες σου ουτε να παρεις θηλες σιλικόνης που μειωνουν την παραγωγή.

Ποιο θηλαστρο εχεις ? Θα πρεπει να νοικιάσεις το νοσοκομειακό της Medela και να διαβάσεις το πρωτοκολο αντλήσεων (θα βρω το λινκ και θα στο βάλω)

Πρεπει να αρχίσεις τις τακτικες αντλήσεις το συντομότερο δυνατό και παράλληλα να βαζεις το μωρο στο στηθος οχι για να φαει αλλα για να σε μυρίζει και να μην ξεχνά !

Παω να κοιμισω τη μικρη μου και τα ξαναλέμε :)

epeidi k ego ena mina thilasa me thilastro,tha sou po kati pou den to eixa skeftei ekeini ti stigmi,exo k ego eisexouses thules,vale to thulastro g deftera na bgei i thili sou k vale meta to moro sto stithos

μαρακι αν σου ζησει το μωρακι...

λοιπον συμφωνω με τη λαλα..

εγω θηλαζω σχεδον 8 μηνες..

ειμαι ατομο που εφτυσα αιμα μεχρι να τα καταφερω... :(

στη κλινικη με ειπαν να βαλω θηλες κ γω δε ηξερα κ εβαλα της σιλικονουχες...κ θηλασα με αυτες 16 μερες...μαρτυριο..

μαλλον σιγα σιγα μου κοβοταν το γαλα...

κ ετσι στης 16 μερες εδωσα χωρις αυτες κ σιγα σιγα εστρωσε η κατασταση...

βαλε το μωρο στο στηθος κ θα βρεις το δρομο σου...

οτι χρειαστεσς εδω ειμαστε,,,, ;)

Κοριτσια μου σας ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση σας!με βοηθατε πολυ μονο και μονο που μου απαντατε!Ανεβαζετε την ψυχολογια μου!

lala μου αυτο ειναι εχει συνηθησει την ροη!Εχει συνηθησει στα ευκολα μου ειπε και ο γυναικολογος μου!Εχω το ηλεκτρικο της Medela.Το εχω βαλει τερμα και δεν ποναω στις θηλες.Τον βαζω τον μπεμπη οχι οταν ειναι πολυ πεινασμενος γιατι δεν καθεται με τιποτα κλαιει και με σπρωχνει αλλα οταν ειναι μισοπεινασμενος.Την πιανει πολυ καλα ολη την θηλαια αλω για λιγο και μετα αφου δεν υπαρχει ροη την αφηνει.Κανει 3-4 θηλαστικες κινησεις και μετα τραβιεται ή καθεται εκει την εχει στο στομα αλλα δεν κανει τιποτα.Εγω πιεζω το στηθος βγαζει σταγονες στο στομα του αλλα τιποτα.Μπορει να ειμαστε ετσι απο 20 εως 40 λεπτα.Η θηλες μου ειναι πια αρκετα καλες ειδικα η μια γιατι βοηθησε και το θηλαστρο νομιζω.Σας να τις εβγαλε εξω.Ποσο πιο μεγαλες θα επρεπε να ειναι?Θα ξεκινησω συνεχεια αντλησεις τωρα νιωθω και πιο ξεκουραστη.Εχει ρυθμιστει και υπνος μας καλυτερα.Θα περιμενω lala.Σ'ευχαριστω πολυ.Και σενα και τα κοριτσια.

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΠΑΣ

ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΕΤΣΙ

ΕΜΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΛΑΛΑ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ

ΘΑ ΞΕΜΑΘΕΙ ΟΜΩΣ

ΒΑΖΕ ΤΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ

Διαβασε αυτο που σου βάζω και αυριο το πρωι παρε τηλ να σου φερουν το νοσοκομειακο θήλαστρο ! Αυτο που εχεις δεν ειναι κατάλληλο για σας .

http://mammyland.com/component/option,c ... w/id,5158/

Ξεκινάς αντλησεις και παράλληλα θα συζητάμε πως θα μαθει ξανά το μωρο στο στηθος . Οσο και να τον κρατάς τωρα στο στηθος δεν γινετε τιποτα και τον εκνευρίζεις τζαμπα! Δυστυχως δεν μπορεις να καλύψεις τις αναγκες του μωρου και ειναι επικύνδινο να πουμε οτι θα θηλάζεις μονο ! Ξεκίνα τις αντλήσεις για να καταφέρεις να εδραιωσεις γαλουχία !

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 4 ΘΗΛΑΣΜΟΥ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΝΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΙΣΑΕΙ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ.ΤΟ MEDELA ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ.ΚΑΝΤΟ ΚΑΘΕ 3 ΩΡΕΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΣΟΥ..ΕΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΘΗΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΡΟΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ..ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΗΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ,ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ..ΕΝΩ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΟ ΒΟΗΘΑΣ ΑΡΚΕΤΑ..ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ..ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ..ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΝΙΩΘΕΙ ΗΔΗ..ΑΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ..ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ;;;;ΧΑΧΑΧΑ :laugh: :laugh: :laugh:

Μαρακι δε νομιζω ότι ο θηλασμος ειναι και το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο!!!

και εγω εχω δυσκολευτει...πάνω από όλα ειναι απαραιτητο να εισαι ηρεμη την ωρα που βαζεις τον μπέμπη στο στηθος σου..επίσης η εκκριση του γαλακτος εξαρταται από την προλακτινη που βρισκεται σε αμεση συναρτηση με το μυαλο μας..αρα ειναι τοσο σημαντικο που το θες τοσο πολυ..

βρες τη σωστη θεση -εγω τον κραταω κοιλια με κοιλια και μας βολευει ετσι παρα πολυ-όσο τον βαζεις στο στηθος σου εστω για πολυ λιγο, τοσο το στηθος παραγει γαλα...

και εγω στην αρχη ειμαι και δυσκολευομαι!!!θα τα καταφερουμε!!!

Αν θελεις να θηλασεις θα πρεπει να επιμεινεις στο στηθος και ας κλαιει

Βαλε πρωτα στο στηθος το μωρο σου ασε το να φαει πρωτα απο εκει αρκετη ωρα και μετα δινεις το γαλα σου απο το μπουκαλι

κοριτσια υποονη!!!!!!!

κι εγω δεν ειχα θηλη και πηρα ψευτοθηλη.τα εχω γραψει στο θεμα''ποιες γενναμε κντα στα χριστουγεννα'' σημερα το πρωι.

Και εγω είμαι από τις κοπέλες που έχω εισέχουσες θηλές, μεγάλο στήθος και αντιμετώπισα στην αρχη πολλα πολλα πολλά προβλήματα. Τώρα 9 μήνες μετά θηλάζω σχεδον αποκλειστικά. Έτυχε το παιδί μου να μην τρωει ευκολα τροφες και με σωζει ότι της δίνω το δικό μου γάλα.

Πάρε δύναμη από το παιδί σου και συνέχισε την προσπάθεια. Πάνω από όλα να είσαι ήρεμη όταν προσπαθείς να βάλεις το μωρό στο στήθος. Να μη κάνεις νευρικές κινήσεις, να μην πιέζεις το παιδί να πιάσει τη θηλή. Από όλες τις συμβουλές που μου έδωσαν, εγώ τα κατάφερα βαζοντας το χέρι μου κάτω από το στήθος ωστε να μπορεί να πιάσει την αλω πιο ευκολα.

Όση ώρα κάτσει. Θα προσπαθήσεις ξανά και ξανά. Μην απελπίζεσαι. Κάνε το στήθος σου κάτι όμορφο για το μωράκι σου. Συνδύασέ το με το χάδι. Και θα δεις που θα το πιασει!!!!

Ξερω μητέρα που άρχισε μετά τις 3 εβδομάδες να βάζει το μωρό στο στήθος και τώρα θηλάζει κανονικά. Το παιδι δεν ήθελε να το πιάσει και με επιμονη και προσπάθεια τα καταφερε. Μέχρι τότε όμως είχε νοσοκομειακό θηλαστρο και του έδινε με το μπουκαλι.

Ευχομαι να τα καταφερετε!

Κ ΕΜΕΝΑ ΑΠ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΤΗ ΘΗΛΗ(ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ) ΚΑΙ Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΣΙΛΗΚΟΝΗΣ MEDELA.ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΡΧΙΣΕ ΝΑ ΘΗΛΕΖΕΙ...ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ!ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ!

ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ!

γεια σοια καινουργια μανουλα , να σου ζησει το μωρακι σου !!!!!

μια συμβουλη εχω να σου δωσω ..μην σε πιανει πανικος για τιποτα. εγω εδινα κ ξενο γαλα στο μαιευτηριο κ μετα θηλασα μια χαρα στο σπιτι. ακομα κ τα 30μλ που βγαζεις ειναι καλο για το μωρο , μην νομιζεις οτι το στομαχακι του ειναι μεγαλο. εμενα η μαια μου ελεγε οτι τοση ποσοτητα για το νεογενητο ειναι μια χαρα. απλα θελει υπομονη κ επιμονη!!! ο προσπαθησε το οσο μπορεις κ δεν θα το μετανοιωσεις. εγω το εκοψα στους 2 μηνες κ εχω στεναχωρηθει πολυ. κ κοιτα να ξεκουραζεσαι γιατι η ψυχολογια παιζει μεγαλο ρολο ακομα κ στο θηλασμο !!! σου ευχομαι τα καλυτερα κ σε σενα κ στο μωρακι σου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...