Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΕΧΩ ΛΙΓΗ ΑΓΩΝΙΑ...ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΝΙΩΘΑΤΕ ΟΣΕΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΦΙΛΑΚΙΑ :):):):):):):):):):):)

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑΑΑΧΧ..ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΜΑ ΛΟΓΙΑ.....

ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ.....

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ.....

Δημοσίευση

Μίκα μου,αύριο είναι η πρώτη σου συνάντηση με το σποράκι σου;! :woohoo:

Φανταστική εμπειρία!Δεν την χορταίνεις όσες φορές και να την ζεις ;)

Εμείς βιντεοσκοπούμε όλους τους υπέρυχους,και στις δυο εγκυμοσύνες :laugh:

Όλα θα πάνε τέλεια!!!Σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια :kiss:

Περιμένουμε εντυπώσεις! :)

Φιλάκια :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Είναι πολύ γλυκό το συναίσθημα όταν βλέπεις το φασολάκι σου για πρώτη φορά!!!!! Δεν ξεχωρίζεις και πολλά παρά ένα μπιζελάκι, αλλά, αν και το μηχάνημα της γιατρού μου είναι χωρίς ήχο δυστυχώς, και μόνο που βλέπεις την καρδουλίτσα του να χτυπά...ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ 6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΗΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ Κ ΛΕΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΗΧΟ ΧΑΖΟ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ (ΑΝ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΤΙ ΘΕΣ ,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ......ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΟΤΙ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ .

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ .ΦΙΛΙΑ !

Δημοσίευση

pepita έγραψε:

αλλά, αν και το μηχάνημα της γιατρού μου είναι χωρίς ήχο δυστυχώς, και μόνο που βλέπεις την καρδουλίτσα του να χτυπά...ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ!!!!!!

PEPITA EMENA EIXE HXO TO MHXANHMA ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ "ΦΑΣΑΡΙΑ" ΧΙ ΧΙ !

ΜΙΚΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ" :woohoo: ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ :woohoo: (ΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΕΝΝΟΩ) ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑ :laugh:

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..............

:silly: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:;);););):kiss::kiss::kiss::kiss:

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

mika και από μένα όλη μου την ++++++++++++++ ενέργεια!πρέπει να είναι μοναδική εμπειρία...να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και με το καλό τα νινιά σου!αύριο γράψε πως ήταν να μαθαίνουμε και οι άπειρες :silly:

Δημοσίευση

Μικακι μου απο μενα εννοειται.........οοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλληηηηηηηη μου την +++++++++++++++++++++++++ ενεργεια!!!!

Φανταζομαι συγκινηση!!!!!!!!!Αχ,αχ,αχ!!!

Παρε ενα καρματακι,δωρο για το μωρακι σου!!!

Δημοσίευση

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΑ! ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ! Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΕΛΕΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ, ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 4 ΕΒΔ. ΚΑΙ5 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΙΣ 22 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟ, ΥΠΕΡΗΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ, ΚΡΕΑΣ, ΨΑΡΙ, ΟΣΠΡΙΑ, ΤΥΡΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...