Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σημερα γινομαι 34!!!!! μεγαλωσα :huh: σημερα λοιπον εχω τα γενεθλια μου!!!

αχχχχ πως περνανε ομως τα χρονια ε???? ακομη θυμαμαι οταν ημουν μικρουλα και επαιζα ανεμελα εξω στην αυλη με τις κουκλες μου,ακομη θυμαμαι τα πρωτα καρδιοχτυπια στο σχολειο,τις πρωτες βολτες στο σινεμα και ο καιρος περναγε και η μικρη αναστασια μεγαλωνε...τελειωσε το σχολειο και ανεξαρτητη πλεον εκανε ονειρα που μερικα εμειναν εκει απλα να υπαρχουν και μερικα πραγματοποιηθηκαν...

....βλεπω την μαμα μου που ακομη και τωρα στα ματια της ειμαι εκεινο το μικρο αδυνατο τσιλιβιθρακι που ετρεχε συνεχεια κ σκαρφαλωνε παντου και λεω ΚΟΙΤΑ!! και εσυ ετσι θα βλεπεις τον γιο σου οταν θα μεγαλωσει σαν να ειναι ακομη μωρο .......

.....τωρα πια νιωθω πιο ωριμη πιο ηρεμη πιο κατασταλαγμενη στα θελω μου και ενα ξερω σιγουρα οτι το δωρο που μου ηρθε περσι στα γεννεθλια μου θα ειναι παντα κοντα μου και οταν μεγαλωσω και γινω γιαγιουλα θα ερχεται και θα μου λεει μανουλα χρονια σου πολλα

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Νατασα μου πολυχρονη και πολυχρωμη!!!

να εισαι παντα δυνατη γερη και ευτυχισμενη!!!

να σε χαιρετε η ομοεφη οικογενεια σου και ο θεος ο γιος σου!!! :kiss::kiss::kiss:

(περιτο να σου πω βεβαια οτι μου εχεις σπασει τα νευρα :silly: γιατι το σκεφτομουνα απο χθες που ειδα τα γενεθλια σου στο fb και λεω θα το ανοιξω ανημερα των γενεθλιων το θεμα, 6 το πρωι μπαινω στο mammy :blink: ποιος θα προλαβει? :blink: και μου την εκανες εσυ την ζημια αντε αντε αντε εχεις και τα γενεθλια σου δεν θα παρεκτραπω :woohoo: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ)

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!!!!! :):):) ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ,ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ !!!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ !!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ!!! :P:P:P:P:P:P

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

σημερα γινομαι 34!!!!! μεγαλωσα :huh: σημερα λοιπον εχω τα γενεθλια μου!!!

αχχχχ πως περνανε ομως τα χρονια ε???? ακομη θυμαμαι οταν ημουν μικρουλα και επαιζα ανεμελα εξω στην αυλη με τις κουκλες μου,ακομη θυμαμαι τα πρωτα καρδιοχτυπια στο σχολειο,τις πρωτες βολτες στο σινεμα και ο καιρος περναγε και η μικρη αναστασια μεγαλωνε...τελειωσε το σχολειο και ανεξαρτητη πλεον εκανε ονειρα που μερικα εμειναν εκει απλα να υπαρχουν και μερικα πραγματοποιηθηκαν...

....βλεπω την μαμα μου που ακομη και τωρα στα ματια της ειμαι εκεινο το μικρο αδυνατο τσιλιβιθρακι που ετρεχε συνεχεια κ σκαρφαλωνε παντου και λεω ΚΟΙΤΑ!! και εσυ ετσι θα βλεπεις τον γιο σου οταν θα μεγαλωσει σαν να ειναι ακομη μωρο .......

.....τωρα πια νιωθω πιο ωριμη πιο ηρεμη πιο κατασταλαγμενη στα θελω μου και ενα ξερω σιγουρα οτι το δωρο που μου ηρθε περσι στα γεννεθλια μου θα ειναι παντα κοντα μου και οταν μεγαλωσω και γινω γιαγιουλα θα ερχεται και θα μου λεει μανουλα χρονια σου πολλα

Ωραια που τα λες Αναστασια!!

Χρονια σου πολλα λοιπον!! Υγεια και ΜΟΝΟ χαρα στην οικογενεια σου!! :kiss::kiss::kiss:

Φιλησε μου τον Σπυρο!!!! :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...