Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ!!

ΠΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤ ΒΕΒΕ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ?

ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΟΥ Μ ΑΡΕΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ QUINNY BUZ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΟΡΤ ΒΕΒΕ?

ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΩ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΑΙΟ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

To port bebe to xreiazesai kurios gia to amaxi san kathismataki oste na to deneis kai na koitaei anapoda diladi pros ta piso. Einai asfales gia neogennita kai emena me volepse poly giati polles fores koimotan to moro kai to evgaza me to port bebe xoris na xupnisei.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κ απο μενα κ με το καλο το μωρακι σου...Εγω θα σου πω την δικη μου γνωμη κ εμπειρια.Το καροτσι που ευχα διαλεξει κ γω (pliko p3 pegperego),τα ειχε χωριστα επελεξα να μην παρω το πορτ μπεμπε, αλλα μονο το καθησματακι αυτοκινητου,γεννησα αρχες Μαιου κ οταν εβγαλα το μωρο εξω ο καιρος ηταν καλος οποτε δεν ειχε κρυο κ το καρεκλακι με βολεψε παρα παρα πολυ,ακομη μ εκεινο τον μετακινω.

Οποτε θα ΣΟΥ προτεινα να μην παρεις το πρτ μπεμπε,κ συ θα βγαλεις το μωρακι σου εξω την ανοιξη οποτε νομιζω δεν θα το χρησιμοποιησεις πιστευω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΠΟΡΤ ΒΕΒΕ ΕΙΝΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟΥ Η΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ?

ΚΑΘΗΣΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mina καθισματακι εννοω αυτο με το χερουλι που ειναι για το αυτοκινητο κ εφαρμοζει κ πανω στο καροτσι,το μωρο δεν ειναι ξαπλωμενο οπως σρο πορτ μπεμπε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκερια μου τι γινεται?

καταρχην φανταζομαι ειδες τις φωτο που εβαλε η Argi του πορτ μπεμπε, για το αυτοκινητο και την καλαθουνα.

το πορτ μπεμπε το χρησιμοποιεις ΜΟΝΟ τους πρωτους 3 μηνες (0-3 μηνων). Μιας και θα γεννησουμε μαζι, και μιας τοτε ο καιρος θα ειναι ανοιξη και οχι χειμωνας, και οπως λες περιπου Μαϊο θα βγουμε απο το σπιτι, δεν νομιζω να μας ειναι απαραιτητο το πορτ μπεμπε. βασικα το πορτ μπεμπε ειναι απαραιτητο αν τους πρωτους 3 μηνες αν θα πηγαινεις για πολυ μακρινες βολτες για να κοιμαται το μωρακι, μιας και κοιμουνται συνεχεια στην αρχη και εξαλλου το σωματακι τους δεν στηνει απο μονο του ακομη οποτε το μωρο πρεπει να ξαπλωνει συνεχως. το πορτ μπεμπε ταιριαζει πανω στο καροτσι. μια φιλη μου που θα γεννησει χριστουγεννα, λογω καιρικων συνθηκων αλλα και πολλων και χρονοβορων οικογενειακων τραπεζιων αναγκαστικά θα το παρει. οποια μητερα και αν ρωτησεις θα σου πει πως το χρησιμοποιησε 6-10 μετρημενες φορες. αν τωρα καποιος συγγενεις σου το εχει και θα σου το δανεισει οκ, αλλα δεν χρειαζεται να το αγορασεις.

το καθισματακι ειναι εντελως απαραιτητο και εχει και χερουλι για να το μετακινεις το μωρο μαζι με το καθισματακι, εχει και σταση το καθισματακι για να ειναι ξαπλωμενο το μωρακι και ταιριαζει και στο καροτσι! αναγκαστικά πρεπει να το παρεις.

την καλαθουνα πολλοι την αγοραζουν, αλλα αφου ετσι κι'αλλιως θα αγορασεις κρεβατακι οποτε αν παρεις το κρεβατακι απο την αρχη γλυτωνεις την καλαθουνα. βεβαια η καλαθουνα μεταφερεται οπως και το πορτ μπεμπε, αλλα η καλαθουνα δεν ταιριαζει πανω στο καροτσι...

οσον αφορα το καροτσι Quinny Buzz κι'εγω το λατρευω παρα πολυ!!! πηγα και το ελεγξα, και διαβασα και πολλες κριτικες απο το διαδυκτιο αλλα εγραψε και εδω περα η μαριμαρι ενα ποστ με θεμα αυτο το καροτσι! μ'ενδιαφερει ακομη ενα, αλλα καταρχην δεν το εχουν στην πολη που μενω, αλλα ο κυριοτερος λογος δεν μπορω να παω να το δω λογω ζαλαδων, εμετων κτλ... το καροτσι ονομαζεται Stokke Xplory, και για αυτο καποια εγραψε ενα ποστ, το εψαξα στο διαδυκτιο, και κριτικες αλλα με ανησυχει ο τροπος που ανοιγει και κλεινει...οποτε πρεπει να το δοκιμασω... το διαφορετικο που εχει, που ΚΑΝΕΝΑ καροτσι δεν το εχει ειναι οτι το καθισμα φθανει πολυ ψηλα, σε υψος κανονικης καρεκλας, οποτε δεν σκυβεις καθε φορα για να το ταϊσεις, καθαρισεις και το μωρο καθεται μαζι στο τραπεζι, στο ιδιο υψος...οποτε μετεπειτα γλυτωνεις και το καρεκλακι φαγητου αλλα και οταν βολταρετε σε ταβερνα, καφε κτλ...

ΒΕΒΑΙΑ ειναι διπλασια η τιμη απο το Quinny Buzz, αλλα γλυτωνεις το καρεκλακι φαγητου οποτε ερχεται το ιδιο...νομιζω....

ΑΥΤΑ.....

ποτε λες να αρχισεις για αγορες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΑΤΕ.

ΧΑΡΟΥΛΙΝΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ Stokke ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ budget ΜΟΥ ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ... ;);)

ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ....

ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΣΕ?

ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαλλον κι'εγω δεν θα παρω το Stokke λογω οικονομικου, αλλα εντουτοις θελω να το δω και να δω επισης και το καρεκλακι φαγητου και να τα υπολογισω μ'αυτο τον τροπο.... αλλα μαλλον ουτε κι εγω θα το παρω...

το πορτ μπεμπε ουτε κι εγω θα το αγορασω εκτος αν μου το δορισει ή δανεισει καποιος...που υπαρχει αυτη η πιθανοτητα...

οσον αφορα την Β επιπεδου, νομιζω ειναι στις 26 Νοεμβρη....

εντουτοις για τις αγορες, θα πρεπει, αναγκαστικά να αναρρωσω εντελως και μετα να τα παρω... αλλα ετσι κι αλλιως και εγω λεω μετα τα χριστουγεννα... πιο πριν ειναι πολυ-πολυ νωρις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

http://www0.dealtime.co.uk/xPO-Peg-Pere ... -Oltremare

δειτε τι εχει και αυτο το σαιτ εχει πολυ καλες τιμες απο εκει πηραμε και εμεις ενα καροτσι με καθισματακι αυτοκινητου που εφαρμοζι πανω στο καροτσι για να βλεπουμε την μικρη τους πρωτους μηνες

(οσο την χωραει εκει μεσα!!!!)

http://www0.dealtime.co.uk/xPO-Hauck-Ha ... -Pink-Bnib

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΕΡΕΓΚΟ ΣΟΥΙΤΣ ΜΕ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΟΛΕΨΕΙ.ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΚΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΠΟΥ ΠΑΜΕ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 6.ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ.ΑΥΤΑ.ΕΜΕΙΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...