Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ 1000 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου mitera εγώ έχω κάνει μια φορά μικρογονιμοποίηση λόγω ολιγοασθενοσπερμίας η οποία δυστυχώς δν πέτυχε.Στο κέντρο που πήγαμε κάναμε εξέταση σπέρματος και στους 2 πήραν αίμα για κάποιες εξετάσεις (αν θυμάμαι καλά γιατί καινούργια είμαι και γω στο "σπορ" για στίγμα σε μένα aids ηπατίτιδα κτλ)στη συνέχεια μιλήσαμε με την εμβρυολόγο για το σπέρμα και τί μπορούσαμε να κάνουμε και γω με τον γυναικολόγο μου για να μου γράψει τη θεραπέια που θα ακολουθούσα.Παράλληλα με τη θεραπεία με παρακολουθούσε με υπερύχους για να βλέπει τα ωοθηλάκια μου.Οι ενέσεις που έκανα δεν πονούσαν καθόλου, την πρώτη φορά την έκανε ο αντρούλης μου και μετά μόνη μου(εγώ που για να μου πάρουν αίμα θέλω πρώτα διαλογισμό) :blush: .Και κάποια στιγμή που τα ωοθηλάκια μου ήταν έτοιμα κανονίσαμε ραντεβού για την ωοληψία, η οποία έγινε νωρίς το πρωί ,ήμουν νηστική με μέθη και διήρκησε περίπου 5-10 λεπτά.Μετά που ξύπνησα και το υπόλοιπο της μέρας είχα λίγα πονάκια και λίγο πρήξιμο.Την ίδια μέρα πήραν σπέρμα από το άλλο μου μισό και τα γονιμοποίησαν.Την άλλη μέρα με πήραν τηλ και μου είπαν πόσα γονιμοποιήθηκαν.Μετά από 3 μέρες πήγαμε στο κέντρο και κάναμε την εμβρυομεταφορά.Μου είχαν βάλει 2 εμβρυάκια και βάλαμε άλλα 8 στην κρυοσυντήρηση για τις επόμενες φορές.Μετά για τις επόμενες 12 μέρες περίμενα και τρίτη 12 αυγούστου πήγα για χοριακή και ....δυστυχώς.Βέβαια από όσα ξέρω διαφέρουν από κέντρο σε κέντρο αλλά τα βασικά είναι αυτά.Ελπίζω να σε βοήθησα ξέρω πόσο δύσκολα είναι μέχρι να μπείς στη σειρά και οι απορίες ατελείωτες...και γω ακόμα ψάχνομαι και το mammyland με βοήθησε πάρα πολύ ;) καλή αρχή!

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΙΚΡΟΓΟΝΟΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙΙΙΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟΟΟ :laugh: :laugh:

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑΚΟΥΛΑΑΑ ;););)

ΟΤΙ ΘΕΣ ΡΩΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!! ;);)

mitera2 έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ 1000 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ;

Καλησπέρα, μπες και διάβασε τα τόπικ της εξωσωματικής και θα ενημερωθείς για αρκετά πράγματα. Μια καλή ιδέα είναι μπεις και στα site κάποιων κέντρων εξωσωματικής και να δεις εν περιλήψει όλη τη διαδικασία. Αν έχεις απορίες μη διαστάσεις να τις ρωτήσεις αλλά γίνε συγκεκριμένη.

Εν τάχει θα σου πω ότι στην εξωσωματική με φάρμακα διεγείρουν τις ωοθήκες σου για να παράγουν περισσότερα του ενός ωαρίου τα οποία μόλις ωριμάσουν τα παίρνουν και προσπαθούν να τα γονιμοποιήσουν με το σπέρμα του συντρόφου σου (ή άλλου δότη). Την επόμενη μέρα σε ενημερώνουν για το αποτέλεσμα και σου ορίζουν την ημέρα που θα τα βάλουν στη μήτρα σου (εμβρυομεταφορά λέγεται και συνήθως πραγματοποιείται δυο με τέσσερις μέρες μετά). Από κει και πέρα παίρνεις οδηγίες και περιμένεις να κάνεις την εξέταση για εγκυμοσύνη (συνήθως 11 μέρες μετά την εμβρυομεταφορά)και μαθαίνεις αν πέτυχε η εξωσωματική

RUBELA έγραψε:

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΙΚΡΟΓΟΝΟΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙΙΙΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟΟΟ :laugh: :laugh:

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑΚΟΥΛΑΑΑ ;););)

ΟΤΙ ΘΕΣ ΡΩΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!! ;);)

Συγχαρητήρια καλή μου, αντε εύχομαι με μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη

καλησπέρα αννακ η θεραπεία μου διήρκησε περίπου 1 μήνα δν θυμάμαι ημερομηνίες μόνο την ημερομηνία χοριακής 12 αυγούστου...

καλησπερα ζοζα.σε ευχαριστω για τη πληροφορια.θα κανουμε κ εμεις μικρογονιμοποιηση λογω ολιγοασθενοσπερμιας του αντρα μου.τη κυριακη εχουμε ραντεβου στο γιατρο να του παμε τις εξετασεις που μας εβαλε να κανουμε.ποσα χρηματα δωσατε εσεις?εμας μας ειπε τα φαρμακα τα παιρνουμε με 24% συμμετοχη και μας ζητησε για τη μικρογονιμοποιηση 1000.δε ξερω αν ειναι πολλα η λιγα γιατι πρωτη φορα ειναι.αν και δε τα υπολογιζω.το θεμα ειναι να πανε ολα καλα.εσυ ποτε θα ξαναπροσπαθησεις?

για τα φάρμακα που κόστιζαν περίπου 2000 ευτυχώς επειδή είμαι ασφαλισμένη στο τεβε πληρώσαμε συμμετοχή μόνο 500 και κάτι!ΕΥΤΥΧΩΣ!Στο κέντρο που πήγαμε πληρώσαμε 2500 αν δεν κάνω λάθος με αμοιβή γιατρού εξετάσεις, σπερμοδιάγραμα κτλ.Μας έμειναν και 8 εμβρυάκια από την πρώτη φορά που είναι κατάψυξη και για αυτά για να τα βάλουν κρυοσυντήρηση δώσαμε άλλα 300 για τον 1ο χρόνο και 150 για τις επόμενες χρονιές.Τώρα θα κάνουμε με της κρυοσυντήρησης μας τα χώρισαν σε 4+4.Αδιαθέτησα σήμερα ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ και θα κλείσω ραντεβού με τον γιατρό για να με δεί γιατί είδε έναν πολύποδα και θα το ψάξουμε λίγο μα΄λλον θα κάνω και εκείνη την εξέταση που κοιτάς τη μήτρα.Οπότε θα πάμε με τον άλλο μ΄΄ηνα...περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσουμε πάλι!!!!!!!!!!!!!δλδ θα ξεκινήσετε αυτό το μήνα ή όχι;μπρος πίσω θα πηγαίνουμε!ότι άλλο θες ρώτα.....ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!! :)

αφου εντοπισαμε το προβλημα μας συστησαν ενα πολυ καλο γιατρο που εινει διευθυντης γυναικολογικης σε πανεπιστημιακο νοσοκομειο και ηγειται μιας ομαδας υποβοηθουμενης γονιμοποιησης.μια φορα τον ειδαμε πριν ενα μηνα και μας εβαλε να κανουμε εξετασεις.εμενα υστεροσαλπιγγογραφια,στιγμα,ορμονες,αιματολογ κτλ τον αντρα παλι αιματολογικες,σπερμοδιαγραμμα,ορμονες και dna.τωρα τις πηραμε ολες και εχουμε ραντεβου τη τριτη να ξεκινησουμε.εχω πολλη αγωνια ρε zoza.καλη αγωνια ,ξερεις ενα πεταρισμα στη καρδια.αλλα δε ξερω τη τυφλα μου.μπουσουλωντας νιωθω οτι παω.ειπα αμαν να περασει ο καιρος να παμε να ξεκινησουμε.και τωρα μου φαινεται δε παιρνουν οι ωρες.εμας μας ειπε οτι θα ακολουθησουμε το μακρυ πρωτοκολλο αγωγης(υπαρχει και το βραχυ ειπε).μας ειπε οπως σου ειπα οτι θα πληρωσουμε το 25 % φαρμακα και 1000 ευρω μας ειπε φανταζομαι γιατι μας εστειλε μια πολυ καλη κοινη γνωστη που τυχαινει να ειναι η μαια του.τωρα δε ξερω.εγω ειμαι δημοσιος υπαλληλος.και μου ειπε το ταμειο μου οτι πληρωνει εξολοκληρου πλεον εως 3 εξωσωματ το χρονο με το δεδομενο οτι θα μας δωσει αποδειξη.αλλα θα μας δωσει?οπωσ προειπα δεν ειναι προβλημα τα χρηματα προς το παρον.και μακαρι να πανε ολα καλα και να του δωσω δεκαπλασια.αλλα να σκεφτομαι κ τι θα γινει αν....................δε πανε ολα καλα.κατα τα αλλα ομως ειμαι αισιοδοξη.και εσυ να εισαι.αμα θελεις κατι παρα πολυ ολο το συμπαν συνομωτει υπερ σου.δυναμη,κουραγιο και πολλες αγκαλιτσες με τον αντρουλη σου να κανεις.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.απλα δοκιμαζομαστε λιγο.

οι εξετάσεις που σας έβαλε είναι μια χαρά εμείς ούτε τις μισές δν είχαμε κάνει όπως σου είπα εγώ τώρα θα κοιταχτώ ουσιαστικά εμείς καρυότυπο δν κάναμε μας είπε αν δεν πάνε καλά τα πράγματα με της κρυοσυντήρησης τότε(ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΑΚΡΥΆ ΑΠΌ ΜΑΣ!!!!!).αννα κ το άγχος που νοιώθεις είναι φυσιολογικό εγώ τώρα ξεκίνησα κάπως να ηρεμώ αλλά και πάλι με πιάνει ανυπομονησία για την επόμενη φορά...τι να γίνει δν είναι και εύκολο αυτό που περνάμε αλλά εγώ το βλέπω σαν ένα ταξίδι που στο τέλος υπάρχει δώρο και πάντα υπάρχει απλά θέλει δύναμη και υπομονή και θαρθει που θα μας πάει,ακόμα και η αποτυχία μας τώρα που πέρασε λίγο ο καιρός σκέφτομαι ότι ουσιαστικά είναι ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο,κάθε προσπάθεια,κάθε σκέψη είναι ένα βήμα πιο κοντά...όσο για το ενδεχόμενο να μην πάνε καλά τα πράγματα να μην το σκέφτεσαι ,βάλτο στο πίσω μέρος του μυαλού σου... ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ...ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ...εγώ είμαι σίγουρη και το νοιώθω και το πιστεύω όσο τίποτα στον κόσμο ότι σύντομα θα έρθει το-α νινί-ια μου!όσος καιρός και αν περάσει ότι και αν χρειαστεί να γίνει κάποια στιγμή θα έρθει....πολλά φιλιά!

anna k έγραψε:

Ποσα χρηματα δωσατε εσεις?εμας μας ειπε τα φαρμακα τα παιρνουμε με 24% συμμετοχη και μας ζητησε για τη μικρογονιμοποιηση 1000.δε ξερω αν ειναι πολλα η λιγα γιατι πρωτη φορα ειναι.αν και δε τα υπολογιζω.το θεμα ειναι να πανε ολα καλα.εσυ ποτε θα ξαναπροσπαθησεις?

Καλεεεε :blink: και εγω μικρογονοιμοποιηση εκανα και ειμαι εγγυος αλλα πληρωσαμε 3.500 ευρω συν τα φαρμακα που ευτυχωσ τα πηραμε απο το ικα και πληρωσαμε μονο 80 ευρω συν τωρα τισ επισκεψεις.....ποιοσ ξερει ποσο θα φτασει... :blink:

1000 ευρω ειναι αστεια λεφτααααα ;) μακαρι να πανε ολα καλα!!!

rubela συμφωνω μαζι σου.σε σχεση με αυτα που σας ζητησαν εσας εμενα ειναι αστειο το ποσο.μωρε να πανε ολα καλα οπως σε εσενα και ας εδινα παραπανω.και μια γνωστη μου που ειχα ρωτησει τοσο ειχαν παρει της αδερφης της.3.500 και χωρις αποδειξη παρακαλω ωστε να τα παρει απο το ταμειο της.χαμος γινεται σχετικα με το θεμα.ευχομαι να σου πανε ολα καλα εσενα.και να χεις το μπεμπακι σου γερο και υγιες

zoza νομιζω οτι επρεπε ηδη να σας εχει βαλει να κανετε ολες τις εξετασεις κ εσενα κ τον αντρα σου.εμας μας ξεσκονισε στη κυριολεξια.βεβαια καποιες εξετασεις κοστιζουν γιατι δε καλυπτονται απο τα ταμεια και μπορουσαν να γινουν στο νοσοκομειο με λιγοτερα χρηματα αλλα μας συμβουλεψε να τις κανουμε σε εξωτερικους γιατρους και γιατι θα αργουσαν και γιατι εμμεσως μας ειπε οτι υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα..............λαθους.και εγω εχοντας μια προσφατη εμπειρια με τη γιαγια μου που πηγε για μια απλη εξεταση ζαχαρου και την εβγαλαν να πεθαινει απο νεφρικη ανεπαρκεια(που φυσικα δεν ειχε τιποτα η γυναικα) προτιμησα να τον ακουσω και πηγαμε εξω.η υστεροσαλπιγγογραφια ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραιτητη,ποναει αρκετα και κοστιζει γυρω στα 200 ευρω αλλα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να μη τη κανεις.πριν λοιπον ξεκινησεις να πας να κανεις τις εξετασεις σου καλη μου,να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.εγω στην αρχη φοβομουν μηπως εχω κ εγω κατι αλλα τελικα ειμαι μια χαρα.αλλα αν ειχα θα ηθελα να το ξερω για να μπορεσω να το αντιμετωπισω.

KOΡΙΤΣΙΑ ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ Η RUBELA ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕΡΕΣ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ Η' ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗΣ?? ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ Η' ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ??

συνηθως απευθυνεσαι σε κεντρα εξωσωματικης.ρωτα καλυτερα το γιατρο σου αλλα ψαξτο λιγο πρωτα το θεμα.δηλαδη εμενα η γυναικολογος μου εχει δικη της κλινικη μαζι με εναν αλλο γιατρο αλλα οσυς ρωτησα μου ειπαν να μην παω εκει

annak έχεις απόλυτο δίκιο!και γω πιστεύω ότι έπρεπε να έχουμε ήδη κάνει κάποιες εξετάσεις γιαυτό και αφού μετά την 1η αποτυχία ο γιατρός (με αυτό που πέρασα )πάλι δν με έβα΄λε να κάνω τπτ,άλλαξα γιατρό και με συμβούλεψε να κάνω αυτήν την εξέταση της μήτρας και μας είπε και για καρυότυπο.όταν πήγαμε σε αυτόν του είπα ότι θέλω πριν την επόμενη προσπάθεια να με εξετάσει ώστε να μην υπάρχει κάποιος παράγοντας από μένα που να δημιουργεί πρόβλημα.δν θέλω να πηγαίνουμε στα τυφλά και μετά από προσπάθειες να μας πούν:α ξέρετε υπάρχει και αυτό το πρόβλημα...

anna k έγραψε:

η υστεροσαλπιγγογραφια ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραιτητη,ποναει αρκετα και κοστιζει γυρω στα 200 ευρω αλλα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να μη τη κανεις.

Συμφωνώ απόλυτα ότι η σαλπιγγογραφία είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε. Θα είσαι τουλάχιστον σίγουρη ότι εσύ δεν έχεις κάποιο πρόβλημα.

Ωστόσο διαφωνώ ως προς τον πόνο. Εγώ το μόνο που κατάλαβα ήταν ένας οξύς πόνος περιόδου για 1-2 λεπτά και μετά τίποτα. Μέχρι να καταλάβω τι έγινε ο γιατρός μου λέει τελειώσαμε. Αν δεν υπάρχει κάποιο βούλωμα δεν θα καταλάβεις τίποτα. Το σκιαγραφικό υγρό περνάει αμέσως.

Επίσης μπορείς να πας σε δημόσιο νοσοκομείο ή να το ψάξεις αν σε καλύπτει ο ασφαλιστικός σου φορέας. Εγώ την έκανα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθήνας και πλήρωσα 5,22 ευρώ!!! Αν έχεις ΙΚΑ μπορεί να σου γράψει παραπεμπτικό ο γιατρός του ΙΚΑ και να κλείσεις ραντεβού στο Έλενα (νομίζω και σε κάποια άλλα νοσοκομεία) χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Ψάξτο λίγο.

marygeo ευχαριστώ πολύ σήμερα είναι η 3η μέρα περιόδου και περιμένω να τελειώσω και να πάω για εξετάσεις.ανυπομονώ τόοοοοσο πολύ.θα σου στείλω και καρματάκι για να έχεις ++++++++++++χοριακή :kiss:

λοιπον κοριτσια πηγα στο γιατρο μου χτες.πηρα και τα φαρμακα.ξεκιναω ενεσεις 31 οκτωβριου.ειμαι τρελλα αισιοδοξη και ανυπομονη.τη τεταρτη θα παω να μου κανουν ενα υπερηχο αγγειων και να μου δειξουν πως γινονται οι ενεσεις.ζοζα στειλε μην μολις τελειωσεις με τις εξετασεις και ευχομαι καλα αποτελεσματα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...