Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ???


Recommended Posts

Σ'αυτην την ηλικια η μικρη μου μολις ειχε αρχισει να πιανει.

Οποτε επελεξα μικρα και ελαφρια παιχνιδακια για να μπορει να τα κραταει.

Τα κρεμαστα βολευουν πολυ γιατι και να τα αφησει το μωρο απο το χερακι του δεν πεφτουν.

Εμεις την ειχαμε βγαλει με κατι κυλινδρικα πυργακια και πανινα κουκλακια.

Επισης τα χρωματα παιζουν μεγαλυτερο ρολο.Να επιλεγεις πολυχρωμα παιχνιδια και να δειχνεις στη μικρη σου πως να τα παιζει και αυτη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

παιζουμε κιθαρα κανουμε αεροπλανακι λεμε και τραγουδακια αλλα βαριεται γρηγορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω σ΄αυτη την ηλικια την αφησα να ασχολειτε με το γυμναστήριο της . Το κοιτουσε , χτυπουσε με τα ποδαράκια και τα χερια (Στην αρχη οχι τοσο συνειδητά αλλα σιγα σιγα το κατάλαβε) και της αρεσε πολυ . Ετσι αρχισε να εκπαιδευεται και γυρισε μπρουμυτα-ανάσκελα το οποιο την ξετρέλανε και ολη μερα μετα βρηκαμε δουλειά :laugh:

Εμενα ακομα και τωρα δεν ειναι μωρο να παιξει με παιχνιδια . Τα βαριεται ολα πολυ ευκολα . Το γυμναστήριο της αρεσε και ειναι το μονο παιχνιδι που εβγαλε τα λεφτά του !

Υπάρχουν πολλοι τυποι , μπορεις να παρεις μαζι με παπλωματάκι ή να βρεις καποιο πιο οικονομικο και να την βαλεις πανω σε δικό σας παπλωματάκι .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα σ' αυτή την ηλικία προσπαθούσε να γυρίσει απο ανάσκελα μπρούμυτα και το ανάποδο.

Της άρεσε πολύ να κάθεται στο κρεβάτι και να παίζουμε. Θέλει όμως πολυ προσοχή μην έχετε καμια πτώση.

Επίσης της άρεσαν τα πολύχρωμα παιχνίδια! Κάτι κλειδιά της fisher price και επίσης ένα πάνινο βιβλιαράκι.

Ξετρελενόταν να της κρατάω περιοδικά και να της γυρίζω της σελίδες. Μην της τα δώσεις όμως να τα κρατήσει γιατι μπορεί να κόψει κανα κομμάτι.

Απο τον έκτο μήνα περίπου εφάρμοσα το εξής: Έβαλα στο πάτωμα ένα κουβερλί με τα παιχνίδια της εκεί και παίζει αρκετή ώρα. Νοιώθει πιο ελεύθερη και της αρέσει.

Είναι στη φάση τώρα που θέλει να μπουσουλήσει!

Προσπαθεί και νευριάζει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΦΙΣΕΡ ΠΡΑΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΩΠΟ ΤΟΥ!!!

www.fisher-price.gr ΜΠΕΣ ΕΔΩ Κ ΕΧΕΙ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω σαυτην την ηλικια του ειχα παρει το γυμναστηριο εχει και παπλωματακι αν θες με διαφορετικες υφες και υφασματα για να πιανει και κρεμαστα πολυχρωμα παιχνιδακια

επεισης επειδη βαριοταν και βαριεται ευκολα κανω αυτοσχεδια παιχνιδια

του τραγουδουσα,τον χορευα,τον επαιζα στο κρεβατι,του ειχα παρει κουδουνιστρα πανινη καρπου,πανινα παιχνιδια που μπορουσε να πιασει και οταν πλεον γυρισε μπρουμυτα εφτιαξα ενα παρκο στο πατωμα με παλιο παπλωμα και μαξιλαρες γυρω γυρω,μπαλιτσες μεσα και καναμε ατελειωτα παιχνιδια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω του ειχα παρει τη φαρμα της fisher price...

το βολευτικα γιατι βγαζει συνεχομενη μουσικη για 10 λεπτα..

το θεμα ειναι μεχρι να κατσει στο πωπο του...

παντως παιρνεις παιρνεις παιχνιδια κ αυτα ουτε που ασχολουνται..

τα βαριουνται ολα...

δωσε το τηλεκοντρολ κ παρτουσ την ψυχη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχχχχχ αυτη η φαρμα ακομη ζει!!!!!!!! τωρα πριν μια βδομαδα την ξανα ανακαλυψε αλλα για πολυ λιγο χιχιχιχι

οσο για το τηλεκοντρολ ενα μου το εσπασε πετα πετα ο μικρος μου επεσε και κανα δυο φορες εμενα παει.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δες αυτο το αρχειο,ειναι απο την Α παιδ.κλινικη Πανεπιστημιου Αθηνων,με βαση αυτο το σχεδιαγραμμα μπορεις να ψαξεις τα παιχνιδια.

Επισης,μπορεις να το πας βολτιτσα με μαρσιπο σε καποιο παρκο,πλατεια ,πεζοδρομο και να του περιγραφεις αυτα που βλεπετε,ετσι του δινεις ερεθισματα.Εγω θα προτεινα ανοιχτους χωρους και οχι μεγαλα εμπορικα κεντρα τυπου Mall,εκει ειναι σαν τρελοκομειο για ενα τοσο μικρο παιδι (αποψη μου),θελει να το εντασσεις σταδιακα στον "εξω" κοσμο. Πολυ κουβεντα κ βλεματικη επαφη,οχι πολλα αντικειμενα,ας πουμε 3 παιχνιδακια,με 2-3 ηχους και τα βασικα χρωματα,να παιζει με αυτα αρκετα ετσι ωστε να τα αναγνωριζει,επισης να εχουν διαφορες υφες.Εχει η fisher price αρκετα τετοια(mobiles).Παιξε εσυ με αυτα και σιγα σιγα θα αναλαει και μονο του :)

Εγω θυμαμαι του εκανα ασκησεις με ενα κοκκινο μπαλονι (κλασσικο αυτο),το ανεβοκατεβαζα,το πηγαινα δεξια αριστερα, του εβαζα καποιους ηχους απο ζωακια, και του τραγουδουσα .

Επισης -αν και ειναι νωρις ακομα για σας- θα σου συστηνα το "πρωτο μου γραφειο" της fisher price,αυτο παρτο μολις αρχισει να καθεται κ να στεκεται.Ειναι καταπληκτικο παιχνιδι.Ο γιος μου εχει μαθει λεξουλες απο αυτο,παιζει απο 10 μηνων σχεδον με αυτο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν μου ανεβαζει το pdf :( ειναι μεγαλο αρχειο γμτ. θα βρω το λινκ ομως!πεισμωσα!

http://www.pediatrics-uoa.edu.gr/dimosieuseis.asp.htm

εδω ειμαστε! πηγαινε στο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ,και κλικαρε στο αναπτυξη του παιδιου.

κατι ακομα,παιξε εσυ γι αυτο,ειναι νωρις για να παιξει μονο του,αρχιζουν μετα να ανακαλυπτουν τη χαρα του παιχνιδιου (λιγο πριν το χρονο συνηθως). :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας

Μπεμπουλης αυτο με το παπλωμα ωραια ιδεα πολυ μου αρεσει!!

Ευκερια να παρω καινουργιο παπλωμα!!!! :):)

Αληθεια τα παιδια σας οταν αρχισαν να μπουσουλανε τα αφηνατε να πηγαινουν σε ολο το σπιτι και εισασταν απο πανω τους η τα ειχατε σε περιορισμεενο χωρο να παιζουν??????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑι εμας το γυμναστηριο εβγαλε τα λευτα του . Τωρα δε χρυπαει τα κρεμασταρια με δυναμη και νευρα γιατι θελει να τα βαλλει στο στομα του και δεν μπορει. Επίσης περιμενει πως και πως να μεγαλωσει για να φτανει το μομπιλ της Fischer price αυτι με τιο τροπικο δασοσ. Θελλει να ξεπουπουλιασει το παπαγαλακι το βλεπω στις κινησεις και στα ματια του. Αλλά ναι και ο δικος μου γενικα βαριεται πολύ ευκολα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια ούτε εγω εχω καλα νεα... Είμαστε 2 εβδομάδες σχεδόν πίσω. Φυσικά ούτε καρδιά ακούσαμε ούτε έμβρυο ειχε σχηματιστεί. Ο γιατρός βέβαια μου ειπε πως εμπειρικά πιστεύει πως ισως παει καλα απο το σχήμα του σάκου. Οτι το σχήμα  που εχει ειναι ενος σακου που ετοιμάζεται να υποδεχτεί και το εμβρυο. Δεν το πιστεύω καθόλου. Θα ξανα παω σε μια βδομάδα και ειμαι σίγουρη πως παει για παλινδρομη..
    • Κι εγώ έχω πάρει κορτιζόνη, όλες τις φορές. Medrol ή Prezolon. Δεν θα είναι για καιρό, μη φοβάσαι. Εύχομαι να πα΄νε όλα καλά. Καλή επιτυχία!
    • Καλησπέρα κοριτσι μου! Το δίνουν αρκετοί γυναικολόγοι προληπτικά επειδη υπαρχει περιπτωση ο οργανισμος να αντιμετωπίσει το εμβρυο σαν ξενο σωμα και να του επιτεθεί.. η δοσολογία π θα παιρνεις τη μερα (υποθετω 5mg) δυσκολα θα σου φερουν τα συμπτωματα που αναφερονται στο φυλλάδιο..εγω σε προηγούμενη προσπάθεια που ειχα παρει μαλιστα μου ειχαν πει να περιορισω αλατι κ ζαχαρω οχι να τα κοψω εντελως!!! Καλη επιτυχια μα εχεις!!! ❤️
    • Έχεις δίκιο κοριτσάκι μου.. και το ξέρω καταβαθος.. απλά είναι δύσκολο να μην ταυτίζεσαι με το πόνο αυτό όταν ειδικά το έχεις ξαναζήσει.. μακάρι να ανήκουμε στην όμορφη πλειοψηφία με υγιή μωράκια και όλα να πάνε κατ'ευχήν...! 🙏🙏🙏🙏 Μπράβο στη στάση του συντρόφου σου! Ναι άστον να το ζήσει όπως θέλει ο ίδιος..! Άστον να σε παρασύρει..! Είναι βάλσαμο αυτή η θετικοτητα.. Εγώ λέω ότι είναι στο κόσμο τους βέβαια που πιστεύουν ότι όλα θα πάνε καλά.. δεν είναι κακό όμως, βοηθάει και εμάς πολύ..! Και ο δικός μου έτσι καρακοσμαρα.. μέσα στην θετική ενέργεια και πως κακώς τα σκέφτομαι.. δεν νοιώθει την αγωνία μου μεν αλλά η στάση του δεν παύει να με βοηθάει.. άγνοια κινδύνου λέγεται.. και την ζηλεύω πολύ... γιατί καταλήγουν να το ζούν περισσότερο από εμάς..! Υ.Γ. Σας φιλώ! Πάω να δω μια παιδική anime ταινιουλα να ξεχαστω μπας και ευθυμήσω λίγο... 
    • Εκτός από την προγεστερόνη, τα cyclacur, filicine, salospir αύριο θα ξεκινήσω και κορτιζόνη. Μου είπε να κόψω αλάτι και ζάχαρη. Όλες πήρατε κορτιζόνη; Είναι πρώτη φορά που θα πάρω κ φοβάμαι με αυτά που διαβάζω. Κατάθλιψη, αύξηση βάρους, αϋπνία κλπ
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...