Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΡΟΥΜΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :woohoo: :woohoo:

ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ???????????????????? :woohoo: :woohoo:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :woohoo: :woohoo:

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ Ε ? ;)

ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ !!!!!!! :P

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ (ΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?) :)

• Απαντήσεις 187
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Rubela μου να ρωτήσω κάτι χαζό :blink: : ένοιωθες κάτι μετά την εμβρυομεταφορά; Εγώ είμαι στην 5η μέρα (από το Σάββατο) και δεν νιώθω κάτι. Ούτε πονάκια ούτε τσιμπήματα ούτε υψηλή θερμοκρασία ούτε καφέ υγρά ή αίμα. Νιώθω σαν να μη συμβαίνει τίποτα! :( Έχω αρχίσει να απογοτεύομαι και έχω αρκετές μέρες μπροστά μου ακόμα για το τεστ!!!

Δημοσίευση

marygeo έγραψε:

Rubela μου να ρωτήσω κάτι χαζό :blink: : ένοιωθες κάτι μετά την εμβρυομεταφορά; Εγώ είμαι στην 5η μέρα (από το Σάββατο) και δεν νιώθω κάτι. Ούτε πονάκια ούτε τσιμπήματα ούτε υψηλή θερμοκρασία ούτε καφέ υγρά ή αίμα. Νιώθω σαν να μη συμβαίνει τίποτα! :( Έχω αρχίσει να απογοτεύομαι και έχω αρκετές μέρες μπροστά μου ακόμα για το τεστ!!!

ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 7η ΜΕΡΑ....ΤΟ ΕΚΑΝΑ 26-9 ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΕΔΕΙΞΕ ΘΕΤΙΚΟ 6-10..... :):):):)

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!! ;););)

ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ ΕΒΑΛΕΣ? ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ Η ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ? :dry:

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

marygeo έγραψε:

ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 7η ΜΕΡΑ....ΤΟ ΕΚΑΝΑ 26-9 ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΕΔΕΙΞΕ ΘΕΤΙΚΟ 6-10..... :):):):)

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!! ;););)

ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ ΕΒΑΛΕΣ? ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ Η ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ? :dry:[/quote:3tfkf60p]

Μακάρι να είναι έτσι, γιατί μου φαίνεται περίεργο που δεν νιώθω κάτι οσο περνάνε οι μέρες! Ξέρεις πώς είναι το άγχος της αναμονής! :unsure:

Μικρογονιμοποίηση κάναμε και μου έβαλαν 4 εμβρυάκια (όχι βλαστοκύστες) από κατάψυξη γιατί το Ιούλιο που ξεκίνησα τη διαδικασία είχα πάθει υπερδιέγερση και δεν κάναμε εμβρυομεταφορά. Οπότε έγινε τώρα και είναι η πρώτη μου φορά! Ελπίζω και η τελευταία! :woohoo:

Δημοσίευση

χιχι είμαι λίγο άσχετη με την τεχνολογία, είμαι κ και καινούργια στη παρέα, θα κάνω νομίζω πολλές χαζούλικες ερωτήσεις. εσύ πώς είσαι? ευχαριστώ για το καρματάκι. σου στέλνω άλλο ένα γιατι σου αξίζει, έχεις θετική ενέργεια μεταδίδεις τη χαρά σου κ πιστεύω πως είσαι πολύ γλυκό παιδί!! :P:P:P τη Δευτέρα που θα κάνω την πρώτη μου ένεση θα σας ζαλίσωωωωωω :huh::huh::huh:

Δημοσίευση

ΣΕ 3 ΩΡΙΤΣΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ.....ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΛΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 6 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΟ.... ;);););)

ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια μου θα με τρελάνει η αναμονή! Στην αρχή το πήρα ψύχραιμα αλλά όσο περνάνε οι μέρες αρχίζω και τα παίζω. Ψάχνω για συμπτώματα που δεν υπάρχουν :S . Πώς θα αντέξω μέχρι την άλλη Παρασκευή τουλάχιστον (κανονικά Δευτέρα 19 πρέπει να πάω για εξέταση αλλά δεν νομίζω να αντέξω να περάσω κι άλλο Σαββατοκύριακο!!!! :blink: )

Δημοσίευση

ΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΑΥΡΑ!!!!!!!!!

ΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

ΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ....ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ....ΣΤΕΛΝΩ ΑΒΕΡΤΑ!!!!!

(ΑΒΕΡΤΑ = ΣΥΝΕΧΩΣ!!!!!!!!)

EVERYBODY THINK PINK!!!! :) :laugh: :laugh: :)

Δημοσίευση

Εντωμεταξύ ο άντρας μου το έχει σίγουρο ότι έχει γίνει (πού τη βρίσκει τόση αισιοδοξία;;;;) κι εγώ ανησυχώ μην απογοητευτούμε όλοι μαζί μετά!!! :dry:

Χτες από το μεσημέρι μου φαινόταν ότι ένιωθα ένα σαν τράβηγμα ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά στο κέντρο (όχι δεξια αριστερά στις ωοθήκες). Μέχρι το βράδυ αλλά μπορεί να ήταν και κατά φαντασίαν ενόχληση :P (ούτε καταλαβαίνω τι νιώθω!). Σήμερα που ξύπνησα δε νιώθω τίποτα πάλι.

Μου φαίνεται μέχρι το τεστ θα σας πρήξω!!!

Δημοσίευση

marygeo έγραψε:

Εντωμεταξύ ο άντρας μου το έχει σίγουρο ότι έχει γίνει (πού τη βρίσκει τόση αισιοδοξία;;;;) κι εγώ ανησυχώ μην απογοητευτούμε όλοι μαζί μετά!!! :dry:

Χτες από το μεσημέρι μου φαινόταν ότι ένιωθα ένα σαν τράβηγμα ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά στο κέντρο (όχι δεξια αριστερά στις ωοθήκες). Μέχρι το βράδυ αλλά μπορεί να ήταν και κατά φαντασίαν ενόχληση :P (ούτε καταλαβαίνω τι νιώθω!). Σήμερα που ξύπνησα δε νιώθω τίποτα πάλι.

Μου φαίνεται μέχρι το τεστ θα σας πρήξω!!!

ΒΡΕ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ??

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ...

ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!! :laugh: :laugh: :laugh: :kiss:

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

ΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΑΥΡΑ!!!!!!!!!

ΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

ΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ....ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ....ΣΤΕΛΝΩ ΑΒΕΡΤΑ!!!!!

(ΑΒΕΡΤΑ = ΣΥΝΕΧΩΣ!!!!!!!!)

EVERYBODY THINK PINK!!!! :) :laugh: :laugh: :)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕ :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσαρες!!!!!!!

ρουμπηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!! βρηκα και τι μαρσιπο θα σου παρω!!!!!!!! μιλαμε οταν θα τον δεις,θα κατουρηθεις στο γελιο!!!! εκπληξηηηηη!!!!!!

κοριτσακια μου υπομονη,και εμεις θατα καταφερουμε οπως η ρουμπη μας!!!!!

Δημοσίευση

marygeo έγραψε:

Αχ κορίτσια μου θα με τρελάνει η αναμονή! Στην αρχή το πήρα ψύχραιμα αλλά όσο περνάνε οι μέρες αρχίζω και τα παίζω. Ψάχνω για συμπτώματα που δεν υπάρχουν :S . Πώς θα αντέξω μέχρι την άλλη Παρασκευή τουλάχιστον (κανονικά Δευτέρα 19 πρέπει να πάω για εξέταση αλλά δεν νομίζω να αντέξω να περάσω κι άλλο Σαββατοκύριακο!!!! :blink: )

Σου στέλνω ένα καρματάκι γαι καλή επιτυχία.

Ελπίζω να πιάσει όπως και στην Rubela. :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...