Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΡΟΥΜΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :woohoo: :woohoo:

ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ???????????????????? :woohoo: :woohoo:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :woohoo: :woohoo:

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ Ε ? ;)

ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ !!!!!!! :P

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ (ΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?) :)

• Απαντήσεις 187
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Rubela μου να ρωτήσω κάτι χαζό :blink: : ένοιωθες κάτι μετά την εμβρυομεταφορά; Εγώ είμαι στην 5η μέρα (από το Σάββατο) και δεν νιώθω κάτι. Ούτε πονάκια ούτε τσιμπήματα ούτε υψηλή θερμοκρασία ούτε καφέ υγρά ή αίμα. Νιώθω σαν να μη συμβαίνει τίποτα! :( Έχω αρχίσει να απογοτεύομαι και έχω αρκετές μέρες μπροστά μου ακόμα για το τεστ!!!

Δημοσίευση

marygeo έγραψε:

Rubela μου να ρωτήσω κάτι χαζό :blink: : ένοιωθες κάτι μετά την εμβρυομεταφορά; Εγώ είμαι στην 5η μέρα (από το Σάββατο) και δεν νιώθω κάτι. Ούτε πονάκια ούτε τσιμπήματα ούτε υψηλή θερμοκρασία ούτε καφέ υγρά ή αίμα. Νιώθω σαν να μη συμβαίνει τίποτα! :( Έχω αρχίσει να απογοτεύομαι και έχω αρκετές μέρες μπροστά μου ακόμα για το τεστ!!!

ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 7η ΜΕΡΑ....ΤΟ ΕΚΑΝΑ 26-9 ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΕΔΕΙΞΕ ΘΕΤΙΚΟ 6-10..... :):):):)

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!! ;););)

ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ ΕΒΑΛΕΣ? ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ Η ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ? :dry:

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

marygeo έγραψε:

ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 7η ΜΕΡΑ....ΤΟ ΕΚΑΝΑ 26-9 ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΕΔΕΙΞΕ ΘΕΤΙΚΟ 6-10..... :):):):)

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!! ;););)

ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ ΕΒΑΛΕΣ? ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ Η ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ? :dry:[/quote:3tfkf60p]

Μακάρι να είναι έτσι, γιατί μου φαίνεται περίεργο που δεν νιώθω κάτι οσο περνάνε οι μέρες! Ξέρεις πώς είναι το άγχος της αναμονής! :unsure:

Μικρογονιμοποίηση κάναμε και μου έβαλαν 4 εμβρυάκια (όχι βλαστοκύστες) από κατάψυξη γιατί το Ιούλιο που ξεκίνησα τη διαδικασία είχα πάθει υπερδιέγερση και δεν κάναμε εμβρυομεταφορά. Οπότε έγινε τώρα και είναι η πρώτη μου φορά! Ελπίζω και η τελευταία! :woohoo:

Δημοσίευση

χιχι είμαι λίγο άσχετη με την τεχνολογία, είμαι κ και καινούργια στη παρέα, θα κάνω νομίζω πολλές χαζούλικες ερωτήσεις. εσύ πώς είσαι? ευχαριστώ για το καρματάκι. σου στέλνω άλλο ένα γιατι σου αξίζει, έχεις θετική ενέργεια μεταδίδεις τη χαρά σου κ πιστεύω πως είσαι πολύ γλυκό παιδί!! :P:P:P τη Δευτέρα που θα κάνω την πρώτη μου ένεση θα σας ζαλίσωωωωωω :huh::huh::huh:

Δημοσίευση

ΣΕ 3 ΩΡΙΤΣΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ.....ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΛΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 6 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΟ.... ;);););)

ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια μου θα με τρελάνει η αναμονή! Στην αρχή το πήρα ψύχραιμα αλλά όσο περνάνε οι μέρες αρχίζω και τα παίζω. Ψάχνω για συμπτώματα που δεν υπάρχουν :S . Πώς θα αντέξω μέχρι την άλλη Παρασκευή τουλάχιστον (κανονικά Δευτέρα 19 πρέπει να πάω για εξέταση αλλά δεν νομίζω να αντέξω να περάσω κι άλλο Σαββατοκύριακο!!!! :blink: )

Δημοσίευση

ΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΑΥΡΑ!!!!!!!!!

ΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

ΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ....ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ....ΣΤΕΛΝΩ ΑΒΕΡΤΑ!!!!!

(ΑΒΕΡΤΑ = ΣΥΝΕΧΩΣ!!!!!!!!)

EVERYBODY THINK PINK!!!! :) :laugh: :laugh: :)

Δημοσίευση

Εντωμεταξύ ο άντρας μου το έχει σίγουρο ότι έχει γίνει (πού τη βρίσκει τόση αισιοδοξία;;;;) κι εγώ ανησυχώ μην απογοητευτούμε όλοι μαζί μετά!!! :dry:

Χτες από το μεσημέρι μου φαινόταν ότι ένιωθα ένα σαν τράβηγμα ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά στο κέντρο (όχι δεξια αριστερά στις ωοθήκες). Μέχρι το βράδυ αλλά μπορεί να ήταν και κατά φαντασίαν ενόχληση :P (ούτε καταλαβαίνω τι νιώθω!). Σήμερα που ξύπνησα δε νιώθω τίποτα πάλι.

Μου φαίνεται μέχρι το τεστ θα σας πρήξω!!!

Δημοσίευση

marygeo έγραψε:

Εντωμεταξύ ο άντρας μου το έχει σίγουρο ότι έχει γίνει (πού τη βρίσκει τόση αισιοδοξία;;;;) κι εγώ ανησυχώ μην απογοητευτούμε όλοι μαζί μετά!!! :dry:

Χτες από το μεσημέρι μου φαινόταν ότι ένιωθα ένα σαν τράβηγμα ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά στο κέντρο (όχι δεξια αριστερά στις ωοθήκες). Μέχρι το βράδυ αλλά μπορεί να ήταν και κατά φαντασίαν ενόχληση :P (ούτε καταλαβαίνω τι νιώθω!). Σήμερα που ξύπνησα δε νιώθω τίποτα πάλι.

Μου φαίνεται μέχρι το τεστ θα σας πρήξω!!!

ΒΡΕ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ??

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ...

ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!! :laugh: :laugh: :laugh: :kiss:

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

ΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΑΥΡΑ!!!!!!!!!

ΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

ΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ....ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ....ΣΤΕΛΝΩ ΑΒΕΡΤΑ!!!!!

(ΑΒΕΡΤΑ = ΣΥΝΕΧΩΣ!!!!!!!!)

EVERYBODY THINK PINK!!!! :) :laugh: :laugh: :)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕ :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσαρες!!!!!!!

ρουμπηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!! βρηκα και τι μαρσιπο θα σου παρω!!!!!!!! μιλαμε οταν θα τον δεις,θα κατουρηθεις στο γελιο!!!! εκπληξηηηηη!!!!!!

κοριτσακια μου υπομονη,και εμεις θατα καταφερουμε οπως η ρουμπη μας!!!!!

Δημοσίευση

marygeo έγραψε:

Αχ κορίτσια μου θα με τρελάνει η αναμονή! Στην αρχή το πήρα ψύχραιμα αλλά όσο περνάνε οι μέρες αρχίζω και τα παίζω. Ψάχνω για συμπτώματα που δεν υπάρχουν :S . Πώς θα αντέξω μέχρι την άλλη Παρασκευή τουλάχιστον (κανονικά Δευτέρα 19 πρέπει να πάω για εξέταση αλλά δεν νομίζω να αντέξω να περάσω κι άλλο Σαββατοκύριακο!!!! :blink: )

Σου στέλνω ένα καρματάκι γαι καλή επιτυχία.

Ελπίζω να πιάσει όπως και στην Rubela. :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
    • 4 ειναι όντως πολλά κορίτσι μου, τι να πω..πολύ περίεργο..εγω θα πήγαινα στη θέση σου κ για άλλη μια χοριακη..δε χάνεις κάτι..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...