Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αν όλα πήγαιναν καλά τώρα θα είχα στα χέρια το κοριτσάκι μου...σήμερα πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι από την στεναχώρια..αλλά σηκώθωθηκα.Την πέμπτη γέννησε η κουνιάδα μου τα δίδυμα και αύριο γεννάει η αδελφή μου τον μπέμπη της.Αύριο θα είμασταν δίπλα δίπλα στο ιασω και θα παίζαμε με τα μωρά μας...κρίμα.το μόνο [που μου έδωσε δύναμη είναι ότι επέλεξα το σωστό γιατι ξέρω ότι θα υπέφερε και πολύ.Πήρα στην αγκαλιά μου τον ανηψιό μου που΄είναι υγιείς και ένιωσα μια γαλήνη.Δεν γνώρισε την μαμά της ποτέ με αισθανόταν μόνο 5 μήνες η γλυκιά μου Ραφαέλα αλλά τώρα την προσέχει η παναγία.Να μην περάσει ποτέ καμία αυτά που πέρασα.

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

λυπαμαι πολυ κοπελα μου,εκανες το σωστο ομως.ευχομαι γρηγορα να σου στειλει το αδερφακι του και να νοιωσεις την αγαπη μεσα σου.ξερω πως νοιωθεις και ευχομαι να εισαι καλα!!!

Δημοσίευση

Ραφαέλ πολύ λυπάμαι γι'αυτό που σου συνέβη!! Κουράγιο όσο γίνεται! Το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο και κάνενα από αυτά τα λόγια δεν θα απαλύνει τον πόνο σου! Εύχομαι πολύ σύντομα η μπεμπούλα σου να στείλει ένα αδερφάκι της ν'απαλύνει λίγο τον πόνο σου!

Δημοσίευση

Δε νομίζω πως υπάρχουν λόγια για να απαλύνει ο πόνος αυτός...

Μπράβο για τη δύναμη σου , γιατί θέλει μεγάλη δύναμη η απόφαση αυτή και ευχομαι μία μεγάλη χαρά να πάρει χεράκι - χεράκι τη θλίψη και να την κάνει ανάμνηση

Δημοσίευση

καλησπερα εκανεσ αναμφιβολα αυτο που επρεπε δεν το συζητω.να χαιρεσε γι αυτο. τι ακριβωσ ομω ειναι αυτο? για να το μαθουμε και οι υπολοιπεσ.συγνωμη που ρωταω,ξερω οτι κανουμε εξετασεισ γ αυτα και οτι καλο ειναι να διακοπτουμε τισ κυησεις

Δημοσίευση

απλά δεν έκλεισε η σπονδυλική στηλη με αποτέλεσμα να ήταν αναπηρο απο τη μέση και κάτω και λόγω του υδροκέφαλο που δημιουργηθηκε απο την σπονδυλική στήλη μπορει να ειχε και πρόβλημα στο κεφάλι.

Δημοσίευση

ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ.ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΚΕΦΤΕΣΑΙ.ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΥΧΙΑ,ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΘΑ ΖΕΙ.

ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ,ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. :kiss:

Δημοσίευση

και σαν να μην φτάναν όλα αυτά αυριο δεν θα πάω να δω το μωρό της αδελφής μου γιατι τρέχαν οι μυτούλες του μπέμπη μου και με κόλλησε χτές βράδυ.ελπίζω να μου περάσει σε 4 μέρες.του μικρού μου πέρασε σε 1 μέρα κατευθειάν.

Δημοσίευση

η σπονδυλική στήλη κλεινει την 4 εβδομάδα...εμένα στην αυχενική μου είπαν μπράβο υγιέστατο μωράκι...μετά μου είπε ο γιατρος έλα να κάνουμε ενα καρδιοτακογράφο σε ένα μηνα.δεν ειχε υπερηχο πάω το άκουσε όλα καλά μου είπε.μόλις πέρασαν 4 μέρες εγω 15 εβδομάδων πάω και του λέω ότι κάτι δεν πάει καλά μουέκανε πάλι καρδιοτακογράφο όλα καλά δεν χρειάζομε υπέρηχο μου είπε.και έφτασα 22 εβδομάδων και είδα στο ονειρό μου ότι είχε πρόβλημα το μωράκι μου και πάω και κάνω την β επιπέδου και έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου....τώρα που μίλησα με έναν γιατρο προγεννετικού ελέγχου (επιμελητης στο ιασω) μου είπε πριν να αρχίσω προσπάθειες πρέπει να πάρω φολικό για να μην ξαναγίνει εγω το πέρνω για 1 χρόνο.σε όλες τις κοπέλες το δίνει 2 μήνες πριν.και φαίνεται στην 15 εβδομάδα...

Δημοσίευση

ξερεις!!! τι σου λέω?? κάποιες απο εδω μέσα έχουν περάσει χειρότερα από εμένα και εσυ.να βλέπω ότι την κρατάω στην αγκαλία μου και πεθαινει...και την λέγαν ραφαέλα.ο γιος μου 18 μηνών δεν ξέρει ότι δεν έχουμε μπουμπου πια.ξυπνάει και κοιμάτε πάντα πάνω στην κοιλιά μου.βλέπει την αδελφή μου (αυριο γεννάει) και μου λέει ότι είναι μεγάλο τόοοοοσο το μωρό της θείας και το δικό μας είναι μικρό σποράκι αφου δεν είμαι φουσκομένη εγώ.του λέω σε 1 χρόνο θα γίνει και το δικό μας τόσο μεγάλο και χτυπαέι παλαμάκια.

Δημοσίευση

jovanna έγραψε:

nai diladi ftaine oloi oi giatroi!!!eprepe na to eixan dei apo thn a swsta????

η ειρωνία είναι ότι ήταν υγιέστατο...έτσι μου είπε στην αυχενική.αφου δεν είναι ο υπέρηχος αυτος που κρίνει τα πάντα μη λές τίποτα και με κάνει να πετάω.σας πληροφορώ στην αυχενική όταν μου έβαλε τον υπέρηχο δεν έβλεπε το μωρό γιατι από το πολύ αγχος ήταν σφιγμένη η κοιλιά μου..και μου λέει ηρέμησε.αυτός γιατρός στο ιασω.1,5 λεπτό υπέρηχος.και όταν πήγα στην β΄επιπέδου δεν είχα άγχος γιατι σκεφτόμουν ότι στην αυχενική μου είπαν υγιέστατο μωράκι..και μόλις έβαλε τον υπέρηχο είδα το προσωπό της και κατάλαβα πριν πει ότιδήποτε.στις 15 όταν αισθανόμουν χυψολογικά κάπως αν μου έκανε ο μαλ@@@@ υπέρηχο θα το είχαμε δει...θα μου πεις πια η διαφορά?τι να σας πω...ίσως θα πήγαινα στο εξωτερικό.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...