Μετάβαση σε περιεχόμενο

geia sas...

titinela

Recommended Posts

:):) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΙΤΙΝΕΛΑ.....ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ....ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΙΜΑΙ.....ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!ΕΓΩ ΗΔΗ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ....ΠΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ....ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ....ΕΙΜΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΩΡΑ ΚΙ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΤΙ.....ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΜΗΝΕΣ.....

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..... :laugh: :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και φυσικά σε δεχόμαστε με χαρά στην παρεούλα μας.

Είμαι η Ευη και έχω ένα αγοράκι 17 μηνών.

Να ζήστε και σύντομα να έρθει αυτό που επιθυμείτε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ρε συ! Τεράστιος μου φαίνεται! Όταν τον έπαιρνα αγκαλιά πριν γεννήσω, έλεγα "σιγά 13 κιλακια είναι, σιγά το βάρος, δε θα πάθω τίποτα". 😆 Μετα που συνήθισα με το μωρό, ο μεγάλος μού φαίνεται πλέον τεράστιος και πιο στιβαρός... Τα χεράκια και τα ποδαράκια του που τα έβλεπα κι έλεγα "αχ μωρέ, ακόμα μικρούλικα ειναι" τώρα μου φαίνονται πολύ μεγάλα 🥲 Εμένα ακόμα και το μωρό μεγάλωσε! Έχει κάνει κεφάλα με μαγουλάρες και κάποια φορμακια του είναι ήδη στενά!! 🥲 Και μετά σκέφτομαι πόσο μικρά ήταν, πόσο μεγαλώνουν χωρίς να το πάρω χαμπάρι (ενώ εγώ μένω στην ίδια ηλικία 😆) και πότε θα γίνει έφηβος και δε θα θέλει να είναι καθόλου μαζί μου 🥲🥲
    • @Σοφία21 να πας κορίτσι μου εφόσον έχεις αιμα. Να πας να σε δει να ξέρεις τι γίνεται. 10 λεπτά υπόθεση είναι ας σε βάλει ενα ραντεβού.
    • Καλημερα κοριτσια μου μολις ξυπνησα πονάω αρκετά κι εχω κανονικά αίμα κατακοκκινο.!  δεν ξερω αν ειμαι υπερβολική αλλά θελω να παω απο τον γιατρό μου να κάνω ξανά ενα υπερηχο να βεβαιωθώ οτι είναι ολα καλά και δεν προκειται για καμία κυστη ή λοιμωξη γιατι δεν νιωθω ασφαλεια να φυγω αυριο ταξίδι και να λειπω 5 μερες και να εχω αιμα που δν ξερω σε τι οφειλεται.. πρωτη φορα μου συμβαινει ολο αυτο 🥺😢
    • Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...