Μετάβαση σε περιεχόμενο

τι τραβαμε για να γινουμε μανες?

Recommended Posts

ΛΕΩ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΕΔΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΩΡΑΚΙ..ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ,ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ...ΑΠΟΞΕΣΗ...ΑΠΟΒΟΛΗ..ΠΡΟΩΡΗ ΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..ΠΟΣΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΑΝΑΙΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ?ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ?

ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΠΛΕΟΝ...ΜΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ!ΕΧΩ ΔΥΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΜΟΥ..ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΒΛΕΠΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΩ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ Η ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΟΧΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ...ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕ...ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ...ΖΗΤΑΩ ΑΡΑΓΕ ΠΟΛΛΑ....? ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ...ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΙ ΕΣΑΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΘΕ ΜΗΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ,ΠΕΡΝΑΕΙ ΦΕΥΓΕΙ..ΟΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ..ΕΓΩ ΟΧΙ..ΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΣ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ..ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ..ΞΑΝΑΣΗΚΩΝΩΜΑΙ ΞΑΝΑΜΑΖΕΥΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΥΠΟΜΟΝΗ...ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ?

Καλημέρα WENDY!!!!!

Καλή σου εβδομάδα!!!!

Ναι γύρω μας παντού παιδάκια...κάποιων άλλων, αλλά κοίτα και εδώ μέσα πόσοι και πόσες προσπαθούν...και προσπαθούν και προσπαθούν...δυστυχώς ή ευτυχώς η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Η φύση μας εκδικείται, μας τιμωρεί, τουλάχιστον κάποιους από εμάς...

για το κακό που της έχουμε κάνει, που αδιάφορα την καίμε, την λερώνουμε, την σπαταλάμε...Που με αλαζονία γελάμε με τον χρόνο που περνά, στο βωμό της δουλειάς και αυτός μας γυρνά στην πλάτη όταν εμείς είμαστε "έτοιμοι" για να γίνουμε γονείς...

Εξάλλου μην ξεχνάμε...όταν ο άνθρωπος σχεδιάζει ο Θεός γελάει!!!!! Γι' αυτό προχωράμε, γιατί τον χρόνο δεν μπορούμε να τον γυρίσουμε πίσω και προσευχόμαστε να ναι η Παναγιά βοηθός μας για να γεμίσει η αγκαλιά μας!!! Εύχομαι αυτός ο χρόνος να ναι ευλογημένος για όλες μας!!!

Σε φιλώ γλυκά!

ΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ..ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΕΡΟ..ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΚΑΙ ΝΑ .....

ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΗ

Καλημερα και απο μενα κοριτσια. Πολυ καλο το θεμα σου WENDY. Έτσι ειναι οπως τα λες... Καθε "κυκλος" που ξεκιναει ειναι γεματος ελπιδες και ονειρα για μια νεα ζωουλα που θα ερθει στη ηδη ταλαιπωρημενη μας ζωη και ψυχη. Και όταν έρχεται η περιοδος ολα χανονται, μηδενιζονται, γκρεμιζονται. Και εμεις αδειαζουμε απο ολα και κατηγορουμε την αδικη την μοιρα μας που μας καταδικασε να το περναμε ολο αυτο καθε μηνα για πολλους μηνες.

Και εγω ετσι νοιωθω οπως εσυ. Βλεπω τους φιλους μου που εχουν παιδακια και ποναω. Βλεπω στο δρομο κοπελες με κοιλιτσες και ζηλευω. Σφιγγομαι να μην κλαψω καθε φορα που μου ανακοινωνουν μια νεα εγκυμοσυνη που ηρθε αβιαστα, χωρις καν να το προσπαθησουν. Και απο πανω εχω να αντιμετωπισω και τις "ερωτησεις" τυπου : Αντε εσεις τι καθεστε? Ακομη δεν εχουμε τιποτα???? Τι με ρωτας, λες να μη θελω? Και αρχιζει το θεατρο..."Ακομη εχουμε καιρο, ας χαρουμε ο ενας τον αλλο τωρα που μπορουμε. Μετα με τα μωρα που χρονος για εμας!!!! Ψεμα ψεμα ψεμα. Και τι δεν θα εδινα για να ειχα ενα μωρακι, μια ζωντανη υπαρξη μεσα μου και διπλα μου για την υπολοιπη ζωη μου.

Κουραστηκα ρε κοριτσια. Θα σας πω κατι που δεν εχω ξανααναφερει εδω μεσα. Ειμαι 31 ετων. Πριν απο 6 χρονια περιπου εχοντας μια σχεση 2 χρονια εμεινα εγκυος απροσμενα (χωρις καν να ολοκληρωσει μεσα μου για να καταλαβετε). Καποιες φορες δεν περναμε προφυλαξεις γιατι ομως μου ειχε πει ο τοτε συντροφος μου σε περιπτωση που κατι τυχαινε θα παντρευομασταν, αλλωστε με ειχε γνωρισει στους γονεις του και ολα εδειχναν οτι ειναι σοβαρη η σχεση μας. Στο ακουσμα της εγκυμοσυνης μου μαλλον παγωσε, δεν ειδα απο εκεινον τον ενθουσιασμο που περιμενα. Καταλαβα οτι δεν εννοουσε τιποτα απο οσα μου εταζε... Επελεξα να μην κρατησω το μωρακι μου για να μην το καταδικασω να μεγαλωσει σε μια οικογενεια συμβατικη, με τον μπαμπα να εχει παντρευτει τη μαμα εξαιτιας ΤΟΥ και να μην ειναι κανενας ευτυχισμενος. Η αποφαση ηταν πολυ δυσκολη, σκεφτομουνα οτι αυτο που προκειται να κανω ειναι αμαρτια, φοβομουνα μηπως μου αφησει κανενα κουσουρι η αποξεση... Ευτυχως το ειπα στη μαμα μου και μου συμπαρασταθηκε πολυ, παροτι ειναι πολυ συντηρητικη και "αβγαλτη" (αρραβωνιαστηκε στα 17 της και γενικα ειναι μια γυναικα που ολη της η ζωη περιοριζοταν στους τοιχους του σπιτιου της). Μου ειπε κατα λεξη " παιρνω εγω την αμαρτια, δεν θα εισαι ευτυχισμενη μαζι του ουτε και το μωρακι σας". Δεν περναει μερα που δεν κλαιω για το μωρακι που εγω η ιδια σκοτωσα...

Νοιωθω οτι ο Θεος με εκδικειται για αυτο που εκανα πριν απο 6 χρονια. Γι' αυτο και η αποβολη πριν απο 10 μηνες...Γι αυτο και τα προβληματα μου και του συζυγου μου.... γι αυτο και οι τοσες χαμενες προσπαθειες. Σαν να μου λεει οτι δεν ειμαι αξια να φερω στον κοσμο ενα παιδι, με κρινει ανικανη...

Κουραστηκα ειλικρινα. Τα νευρα μου ειναι σπασμενα, νευριαζω με το παραμικρο και ξεσπαω δυστυχως στον αντρα μου... Και αυτος ειναι παντα εκει, βραχος παρα τα οσα του λεω και κανω.

Ευχομαι φετος η χρονια να κλεισει με ευχαριστα νεα μιας και η περσινη μπηκε με δυσαρεστα. Νοιωθω οτι μου το χρωσταει...

Προσπαθω να ειμαι δυνατη και να φαινεται η αδυναμια μου μονο μεσα στο σπιτι μου. Προσευχομαι καθε βραδυ στον Θεο να με αξιωσει συντομα να γινω μανουλα μηπως και γιατρευτουν οι πληγες μου. Πιστευω πως με ακουει και αυτο μου δινει δυναμη.

Κοριτσια πιστευω πολυ στον θεο και νομιζω οτι δεν θα μας αφησει απ' εξω... Μας ευχομαι συντομα να εχουμε ενα σπορακι στην "αδεια" (μεχρι στιγμης) κοιλιτσα μας.

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ...

ΑΛΛΑ...ΟΧΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΕΝΙΚΑ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΣΕ ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΚΟΛΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΙΓΜΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΙΜΙΑΣ..ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΕΧΩ ΕΝΑ 25% ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΑΣΧΕΙ...ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΟΝΕΜΕΝΗΣ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ..ΣΤΟ ΘΕΟ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ...ΟΣΕΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΕΣ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΡΝΑΩ ΚΙ ΕΓΩ...ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ...ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΒΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΝΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ..ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ...ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ !!!!

Εχω και εγω το στιγμα, αλλα αυτυχως δεν το εχει ο αντρας μου. Εγω πολυκυστικες ομως, ο αντρας μου σε προσφατο σπερμοδιαγραμμα εδειξε να υπαρχει μειωμενη κινητικοτητα (30% πρωτη ωρα, 30% δευτερη ωρα), ηπια προστατιτιδα και μια μικρη κιρσοκηλη. Περιμενουμε να κανει αυτη την εβδομαδα ορμονικες εξετασεις και ηπερηχογραφημα και tripplex οσχεου και βλεπουμε. Οσο για μενα θα παω την αλλη εβδομαδα σε ενδοκρινολογο (ο γιατρος μου "παρεβλεψε" να μου πει να κανω ορμονικο ελεγχο και εδω και ενα μηνα ψαχνω την ωορρηξια μου.... Περιμενω περιοδο στις 7/10 αλλα δεν το βλεπω, σημερα που εκανα τεστ εγκυμοσυνης (τα παρηγγειλα απο το ιντερνετ home test) εδειξε αρνητικο - πιθανη μερα ωορρηξιας συμφωνα με τεστ ωορρηξιας 27/9.

Ακομη μια απογοητευση....

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ..ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ...ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ?Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ?

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Η ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΣΕΙ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ? ( ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΧΟΥ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ?)

WENDY έγραψε:

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ..ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ...ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ?Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ?

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Η ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΣΕΙ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ? ( ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΧΟΥ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ?)

Ο γυναικολογος μου (προκειται να τον αλλαξω, ψαχνω εναν καλο στη Θεσσαλονικη) μου τα προτεινε γιατι πριν απο ενα μη να που εκανα με τον αντρα μου εξετασεις (με δικη μας θεληση- ο ιδιος ελεγε οτι ειναι νωρις να το ψαξουμε) μου ειπε οτι ισως δεν κανω οωρρηξια, λογω πολυκυστικων. Τοσο καιρο δεν τις εβλεπε!!!!!!!!!!!!!! Τελος παντων.. Ειπε να κανω ειτε τεστ ωορρηξιας ειτε θερμομετρηση να δουμε αν κανω. Προσπαθουμε απο τον Ιουνιο, αλλα λογω μεγαλου κυκλου (40 μερες) ουσιαστικα ειναι ο τριτος κυκλος αυτος. Το ξερω πως δεν ειναι πολυ αλλα η λαχταρα νικαει τη λογικη στην περιπτωση μου...

Οσο για την περιπτωση σου με το στιγμα δεν ξερω γλυκουλα μου καμια περιπτωση σχετικη. Γιατι δεν ανοιγεις ενα θεμα, ισως υπαρχουν περιπτωσεις σαν τη δικη σου ή εχουν ακουσει κατι σχετικο και μπορουν να σε βοηθησουν.

καλημερα

νομιζω οτι πλεον παλευεται η περιπτωση εγκυμοσυνης αν εχουν και οι 2 στιγμα

θελει πολυ περισσοτερη προσοχη απο τον γιατρο αλλα νομιζω οτι υπαρχουν τροποι και λυσεις

ο πρωτος ξαδελφοσ του συζυγου μου εχει στιγμα και εχει και η γυναικα του και εχουνε 3 παιδακια, τα 2 διδυμα

ειναι περισσοτερο δυσκολη η εγκυμοσυνη, αλλα οχι κατι το τοσο φοβερο η ακατορθωτο

φιλια!

Δεν ειμαι απο Θεσσαλονικη, αλλα ειμαι εκει κοντα στη γειτονια!!!!! Εσυ ποιον εχεις γιατρο? Ειναι καλος?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...