Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Γεια σας κορίτσια! @Zelda πραγματικά πολύ δύσκολο. Αφενός είναι παιδάκια και πραγματικά, ποτέ δεν ξέρεις αν και τα δικά μας φερθούν έτσι (σε μικρή ηλικία που δεν «εκπαιδεύονται» εύκολα), αφετέρου καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να βλέπεις το παιδάκι σου έτσι Κ τι άγχος σου γεννά. Ελπίζω να μην επαναληφθεί και να πάνε όλα καλά.
@Άννα γ χαίρομαι που όλα είναι καλά!! Και εγώ σε αυτήν την εγκυμοσύνη νιώθω ότι ο χρόνος περνάει νερό και από την άλλη νιώθω δυο χρόνια έγκυος. Δεν ξέρω είναι περίεργη αίσθηση 🤣
Καλησπέρα κορίτσια! Και εμάς το είδε το φύλο αλλά είπε πως θα μας το ανακοινώσει σε έναν μήνα, αν και πιστεύω πως είναι αγόρι 😁
@Elk πόσο χαίρομαι που θα τα λέμε από εδώ!! Με το καλό το τρίτο σας μωράκι 🙏🙏🙏 ακόμα θυμάμαι την ιστορία σου με το δεύτερο κοριτσάκι….
Έλα μη φανταστείς ότι και εγώ καταλαβαίνω και πολλά.. ακόμη νωρίς είναι.. αργότερα θα τις καταλαβαίνουμε καλύτερα τις τσούπρες μας.! και εγώ δεν ξέρω αν εν τέλει είναι το μωρό ή είναι κάτι άλλο, οπότε ακόμη είμαι σε αναμονή έντονης ένδειξης κίνησης.. 🤗
Ναι το καλύτερο είναι κολπικά.. εγώ σου είπα τα παίρνω αναγκαστικά από το στώμα λόγο του αίματος. Ξάπλα είμαι ακόμη ναι! Δεν έχει σταματήσει το αίμα, απλά έχει διακυμάνσεις. Θα μου πάει πολύ καιρό μου είπε η γιατρός οπότε κάνω υπομονή. Αλλιώς όλα καλά! Θετική σκέψη και ενέργεια!
Καλή επιτυχία στην ετ σου! Εύχομαι το σποράκι να ρθει και να μείνει ως το τέλος.!!! 🙏🏼
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.