Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γιωτάκι μου να σας ζήσει η νεοφώτιστη..Να είναι πάντα γερή, ευτυχισμένη και κούκλα...Τι υπέροχο ξανθό μαλλάκι έχει...

όμως κι εσύ δεν πας πίσω..Κούκλα ήσουν στη βάφτιση και αν και δε φαίνεται καλά στη φωτογραφία, όντως το μακιγιάζ πρέπει να ήταν σούπερ...Φτου σας και στις δυο σας...Είναι δύσκολο να στείλεις και στην Αθήνα κανένα γλυκάκι;;;;χιχιχιχχι..

Αχ για πες για την Κωνσταντίνα σου(τέλειο όνομα παρεπιμπτόντως!!!!) έκλαψε πολύ ε;;;;;

Θέλω κι εγώ να προετοιμαστώ ψυχολογικά, γιατί 1η Νοεμβρίου βαφτίζουμε κι εμείς την μπουμπουκίτσα μας....

Φιλιά πολλά!!!!!!

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γιωτάκι μου τρέχω σαν τρελή με την προετοιμασία της βάφτισης της μικρής μου, γιατί το αποφασίσαμε μέσα στο Σεπτέμβρη να τη βαφτίσουμε 1η Νοέμβρη και δεν είχα κάνει τίποτα...Οπότε τώρα τρέχω και δεν προλαβαίνω...

Γι'αυτό έχω χαθεί.... :(:(:(

Όμως μπαίνω και μαθαίνω τα νέα σας, απλώς δεν προλαβαίνω να απαντήσω... :angry::angry:

Σε λίγο καιρό θα επιστρέψω πιο δυναμικά... :laugh: :laugh:

Σοβαρά τώρα πώς θα κοιτάξω το νερό;;;Και καλά άμα είναι ζεστγό, ρίχνουμε κρύο μέσα...Αν είναι κρύο τί θα κάνω;;;; :dry::dry:

Θα του πω "Ψιτ, πάτερ άναψε θερμοσίφωνα...Εμείς δεν κάνουμε βουτιά σε τέτοια νερά.." :laugh: :laugh: :laugh:

Φιλάκια!!!!

Δημοσίευση

κουκλα η κορη κουκλα και η μαμα να σου ζησει!! καλοφωτιστη να ειναι!!!!!!!!

υγ.το παιχνιδακι και εμενα κατι μου θυμιζει χιχιχι

περαστικα στην κωνσταντινα σου και εμεις αρρωστοι ειμαστε με πολεεεεες μυξουλες

Δημοσίευση

ειστε δυο κουκλες και οι δυο!

γιωτακι ησουν πολυ σικ μαμα!

το δωρο αν δεν της κανει η δε σου αρεσει μη διστασεις να πας για αλλαγη,οκ?

τον δημητρη δεν τον εφερα γιατι ειμαστε σε φαση 'τσιριζουμε για να τρομαζουν τα αλλα παιδακια και να κλαινε'(ρωτα τη νατασα)

οποτε δε θα εκανε την καλυτερη εντυπωση στη νυφη. :P

παρολα αυτα περιμενω να σας δω πριν αρχισεις δουλεια.(πλησιαζω κι εγω,σε κανα μηνα λεω να κανω εμφανιση :P )

φιλακια πολλα στην ομορφη κωνταντινα σου!(απο τον δημητρη :) ) :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Nα σας ζήσει η κουκλάρα!

Το φόρεμά σου είναι σούπερ, και το μακιγιάζ φαίνεται όντως πολύ καλό: είναι αυτό που σε κάνουν να φαίνεσαι κουκλάρα χωρίς να φαίνεται ότι έχεις μακιγιάζ!!! Έτσι με κάνανε κι εμένα στο γάμο μου!!! Χα χα!!!

Και πάλι να σας ζήσει!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

να σας ζησει το τεμετερακι χαχαχαχχα

να ειναι παντα τοοοοοσο πανεμορφη οσο ηταν κ σημερα

να εχει μοοοονο χαρες στην ζωουλα της

να την χαιρεστε.......

καλαν για την μανουλα τι να πω ΘΕΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!!!!!!

φιλακιαι πολλα πολλα !!!!!

Δημοσίευση

Γιωτα μου να σας ζησει η Κωσταντινα σας!!!

Γερη ,Τυχερη κ Καλοφωτιστη να ειναι !

τελειο το μακιγιαζ σου,οπως κ το φορεμα σου κ γω σε αυτα τα χρωματα σκεφτομαι να κινηθω,ακρως παοκτσιδικα!

αν κ ακομη αλλωνιζω την αγορα χωρις να καταληξω καπου κ εχω μολις 2 εβδομαδες! :woohoo:

Αυτο με το νερο,με προβληματισε,βλεπω να κουβαλαω θερμομετρο!βλεπεις εμεις το μπανακι μας το παιρνουμε στους 37C ακριβως!:laugh:

πλακα κανω! :laugh:

καλη ξεκουραση !

Δημοσίευση

κοριτσακι μου να σας ζησει η νεοφώτιστη! Τι ωραιο ονομα!Γερη και καλοτυχη να ειναι! :kiss:

Κουκλίτσες και οι δυο!Φωτιά στα κόκκινα η μικρή! :lol:

Δημοσίευση

Κουκλίτσα μου!!!! Να σου ζήσει η Κωνσταντίνα σου!!!! Όχι μόνον υπέροχο όνομα..... "της πηγαίνει" κιόλας!!!!!

Κι εσύ..... μην ακούω βλακειούλες..... μία κούκλα!!!!!

Να την καμαρώνετε πάντοτε όπως επιθυμείτε γλυκιά μου!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σου Elen .... Υπομονή θα πω...πάλι γυρνάνε τα συμπτώματα που είχαμε στην αρχή έχω παρατηρήσει,και εγώ νιώθω αυτό το κάψιμο κάπως και αρκετή δυσκολία στη χώνεψη 🫣 εγώ είμαι στην 33η τώρα... Εύχομαι και εγώ να περάσετε όλες όμορφα και ξεκούραστα!!!❤️
    • Αυτό ακριβώς έκανα στην μεγάλη μου γιατί ήταν (και είναι) ένα παιδί δύσκολο στον ύπνο. Φτάσαμε 2 ετών για να κοιμηθεί σερί.  Σε τέτοια παιδιά (velcro babies), βοηθάει τρομερά η συγκοιμηση. Είναι ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί η μαμά. Ευτυχώς το δεύτερο, βγήκε τελείως διαφορετικό και δεν χρειάστηκε ούτε ένα βράδυ να κοιμηθούμε μαζί. Έπιασαν τόπο τα λεφτά που είχα δώσει κάποτε για το λίκνο 😂 @Naty_ κορίτσι μου υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να μάθει το μωράκι σιγά σιγά να κοιμάται λίγο πιο αυτόνομα, αλλά είναι τόσο μικρουλι ακόμα που έχει ανάγκη την αγκαλιά σας. Ειδικά αν πονάει... Είναι επίσης όπως έγραψα πιο πάνω και θέμα ιδιοσυγκρασίας του κάθε μωρού.  Να βάζεις τον καθένα στη θέση του αν σου λένε βλακείες (γιατί βλακείες λένε ξεκάθαρα). Προσωπικά με βοήθησε πολύ το σεμινάριο βρεφικού ύπνου της m for mamma (έτσι είναι το όνομα της σελίδας στο Instagram). Τσεκαρε το αν θέλεις γιατί με την μεγάλη μου αυτό το "πάνω κάτω στο δωμάτιο" το πλήρωσα κάπως ακριβά μέχρι που πήγε 14 μηνών και μου έπεσαν τα χέρια και η μέση, και το έκοψα αναγκαστικά γιατί ήμουν έγκυος.  Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς 🩷
    • Να σου ζήσει κορίτσι μου, γέρος και τυχερός να είναι και να έχετε μια υπέροχη ζωή 🧿🩷 Θα σου πω και γω με τη σειρά μου να δώσεις χρόνο. Θα δεις πως σιγά σιγά όλα θα μπουν στη θεση τους και θα τα καταφέρεις άψογα. Η αρχή είναι όντως δύσκολη, όχι μόνο για τα πρώτα μας παιδάκια, αλλά και για εμάς τις ίδιες. Και εγώ έτρεμα τη στιγμή που θα έρθουμε στο νησί και θα μείνω ολομόναχη με τα δύο μωρά. Αλλά βρήκα τα πατήματα μου σιγά σιγά και η μεγάλη συνήθισε και έστρωσε πολύ η συμπεριφορά της.  Θα σου πω μόνο ότι καταφέρνω τα μεσημέρια και τις κοιμιζω και τις δύο ταυτόχρονα  (ναι ταυτόχρονα!) και ξαπλώνω και εγώ. Το θεωρώ προσωπικό μου επίτευγμα αυτό 😂😂 Να περάσετε υπέροχα τις γιορτές, και να χαρεις όσο μπορείς αυτή τη βρεφική μωρουδιλα που ξέρεις πόσο γρήγορα φεύγει 🥹🩷
    • Καλησπερα κοριτσια,χρονια πολλα με υγεια για ολους μας. Πως περνατε με τα νινακια σας?
    • Εφοσον θηλαζεις αντι να κουραζεσαι με ολη αυτη την κατασταση με βολτες και πανω κατω και λικνα και ξαναμανα, κανε συγκοιμηση (ακολουθωντας τους κανονες ασφαλειας) και θα ηρεμησεις κι εσυ και το παιδι. Εγω και τα τρια μου παιδακια ετσι τα κοιμιζα / κοιμιζω. Τα δυο μαλιστα διδυμακια. Το μεγαλο μου θηλαζε σχεδον τρια χρονια και υπνο χωρις στηθος δεν εκανε πανω απο μια ωρα κι αυτο παντα διπλα μου. Οποτε κρεβατι μαζι, και υπνος παραλληλα με το θηλασμο. Με τα διδυμα επισης, κρεβατι μαζι, δεξια κι αριστερα μου και οποιο ξυπναει το θηλαζω ενοσω ξαπλωνω. Αν τυχει και ξυπνανε και τα δυο ειναι το ζορι, γιατι πρεπει να καθισω για να τα βαλω μαζι και καθολου δεν αντεχω μες στη νυχτα 🤣🤣🤣 Παντως ξεκινα τη συγκοιμηση και θα με θυμηθεις. Και το παιδι θα ειναι ηρεμο και ευτυχισμενο κι απλα θα θηλαζει / πιπιλαει και θα κοιμαται (ουτε ξυπνηματα, ουτε περα δωθε, ουτε να κανετε τη νυχτα μερα, ουτε κλαματα, ουτε τιποτα) κι εσυ θα ξεκουραζεσαι. Δεν νομιζω να γινεται διαφορετικα σε θηλαζον βρεφος , ειδικα μακροχρονια. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...