Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα!

ειμαι μελος του μαμμυ εδω και αρκετο καιρο.Οι περισσοτερες απο εσας με γνωριζετε με διαφορετικο nickname.Συγχωρεστε με που μπηκα χρησιμοποιωντας καποιο αλλο, αλλα δυστυχως το θεμα που θελω να μοιραστω μαζι σας, ειναι τοσο σοβαρο, τοσο συγκλονιστικο σα βιωμα αλλα και τοσο...αμαρτωλο που νομιζω θα με καταλαβετε...Δεν εχω τολμησει και ουτε προκειται ποτε να το πω σε κανεναν - ελπιζω συντομα να γινει αναμνηση και ολο αυτο το βασανο να σταματησει...να φυγει απο η ζωη μου που αρχιζει και την κανει ξενη, να αφησει και μενα που λειτουργω σαν υνωτισμενη.Αχ, κοριτσια μου με συγχωρειτε τοσο πολυ για τη φλυαρια μου αλλα δεν αντεχω! δεν αντεχω αλλο να το κραταω μεσα μου...να νιωθω ενα ηφαιστειο να βραζει και εγω να προσπαθω να τιθασευσω μυαλο κια σωμα..

Με τον αντρα μου ειμαστε μαζι απο παιδια.Μαζι μεγαλωσαμε, μαζι τα περασαμε ολα!ολες οι αλλαγες τησ ζωης μαζι μας βρηκαν.Σχολειο, πανεπιστημιο, στρατος για εκεινον, δουλεια, αγχη, ευτυχια!πολλη ευτυχια - πολλη αγαπη...ολα σε εκεινον τα βρηκα , ο ααντρας μου και ο ανθρωπος μου.Τον λατευω με ολη τη δυναμη της ψυχης μου, τον σεβομαι τον θαυμαζω...θελω να εινια ο πατερας των παιδιων μου...ολα εκεινος!

δε θα εκανα ποτε κατι να τον πληγωσω, να τον θιξω, να τον προσβαλω...κι ομως...χωρις να το θελω - και πιστεψεμε κλαιω αυτη τη στιγμη που σας το ομολογω ... ερωτευτηκα!

πρωτη φορα το παρδεχομαι...αλλα συνεβη και εχω αναγκη να σας το πω..ποτε δε θα τολμησω να το πω σε κανεναν και ουτε χρειαζεται!προσπαθω να το παλεψω, να σταματησω να νιωθω ετσι...σκεφτομαι την πιστη στον αντρα μου και προσευχομαινα ειμαι δυνατη και να νικησω αυτο το χειμαρο που ετοιμος ειναι να με παρασυρει...

δεν ξερω πωσ συνεβη.πως ειναι δυνατον να τρελαθει τοσο το μυαλο μου και να νιωσω ετσι για εναν αλλον αντρα.τι τρελα ειναι αυτη!!!! κοριτσια τον βλεπω και ταραζομαι...παθαινω διαφορα - εξαψεις, με ποναει το στομαχι μου, λιωνω υποφερω οταν τον βλεπω... καμμια φορα ξεφευγει το μυαλο μου και σκεφτμαι οτι τον συνατω σε μια αλλη ζωη, και με αγγιζει και του μιλαω...αχ κοριτσια..εναι μαρτυριο...το χειροτερο απο ολα ειναι οτι και εκεινος ετσι νιωθει - κια μου το εχει πει..και εκεινος παντρεμενος με παιδια.δε θα το εκανα ποτε να κλεψω τον αντρα μιας αλλη, ποτε δε θα ηθελα να ειμαι η αιτια να κανω κακο στα παιδια του...και το βασικοτερο και κυριοτερο ολων... στον αντρα μου!

εκεινος κοριτσια ποσο ερωτευμενος μαζι μου ειναι μου το λεει συνεχεια ειναι...και με πιεζει - μου λεει οτι τρελενεται ..και εγω προσπαθω να τον κρατησω μακρια...αλλαποση δυναμη ποια να βρω...

συγγνωμη κοριτσια για το μεγαλο μηνυμα...ποση δυστυχια νιωθω να μπορουσα να σας πω....

στελτε μου δυναμη να το παλεψω και να επιστρεψω στην ομορφη ζωη μου με τον αντρα μου ! τον μονο που θελω να κυριαρχει στη ζωη μου...

αχ............

• Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΣΜΒΟΥΛΕΥΣΩ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ -ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΕΦΕΥΓΕ ΤΟΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΞΥΠΝΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΣΙΓΚΛΑΕΙ.ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕ ΣΕ ΝΑ ΠΙΕΖΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ? ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,ΟΜΩΣ ΚΑΤΣΕ ΣΚΕΨΟΥ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ? ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΠΙΟΤΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ.ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΣ Η ΑΝ ΕΧΑΣΕΣ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

Ανθουλα σε ευχαριστω πολυ για το μηνυμα σου.Φυσικα και δεν πιστευω οτι το παιζεις ξυπνια - αλλωστε μου εθεσες τη γνωμη σου λακωνικα και οσο πιο ευγενικα φανταζομαι μπορουσες.Βεβαιως μπαινω στη θεση της γυναικας του και των παιδιω του , και οι λογοι για τουσ οποιους δε θελω να πληγωσω τον αντρα μου και τα χρονια που μετραμε μαζι αυξανονται! Οπως ειπα και παραπανω, δε θελω με τιποτα να χαλασω το σπιτι μου, η το δικο του...ουτε μου περασε απο το μυαλο να ενδωσω εστω και για μια νυχτα!

δυναμη ψαχνω να βρω να μεινω στην αποφαση μου και να μην καταφερει τιποτα να με μεταπεισει απο εκει...Πιστεψε με ειναι πολυ δυσκολο - δε φανταζομουν ποτε ποσο...

ελπιζω ομως να το νικησω...

Δημοσίευση

καλή μου φίλη...

σε καταλαβαίνω απόλυτα, και πιστεύω πως αυτό που περνάς είναι

μέσα στο μυαλό σου....

ίσως να λες τώρα, τι λέει αυτή ρε, αλλά...

κι εμένα μου έχει συμβεί να πάθω πλάκα με κάποιον άλλον...

αλλά... δεν ήταν παρά μόνο μέσα στο μυαλό μου.

ποτέ δεν τον είχα ερωτευτεί, παρά μόνο μ άρεσε σαν παρουσία.

ήταν πολύ εντυωσιακός σαν μορφή και μ άρεσε πολύ η παρέα του...

κάθησα και έβαλα σε τάξη τις σκέψεις μου και τη ζωή μου με τον άντρα μου, και χαμογέλασα όταν σκέφτηκα τις τόσες όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει σαν ζευγάρι και γέλασα με τα αστεία μας.

δια μαγείας... τον ξέχασα και όταν κάποιες φορές τον θυμάμαι, λέω... τι χαζά κάνουμε μερικές φορές.... ίσως είναι η ρουτίνα...

αλλά όλα ανθρώπινα είναι.

αυτό θα σου έλεγα κι εσένα, φέρε στο μυαλό σου στιγμές με τον άντρα σου, απομακρύνσου απ τον άλλον και μη του δίνεις θάρρος...

θα συμφωνήσω και με τη φίλη anthoula, αγνόησέ τον και ποτέ μη του δοθείς...

και να ξέρεις πως κανένας άντρας δεν αφήνει τη γυναίκα του για να πάρει μια άλλη γυναίκα, που την είχε ερωμένη (για να το πω κομψά)...

Δημοσίευση

ελενιτσα μου σε ευχαριστω πολυ! κλαιω τωρα που σας απανταω...αλλα ξερω πως δεν υπαρχει αλλη λυση.Εχεις απολυτο δικιο - πρεπει να μεινω οσο γινεται μακρια του και να μη του δωσω κανενα περιθωριο να με ενοχλησει παλι.Οσο ειναι τριγυρω μου κανει τα πραγματα πιο δυσκολα.

Ποσο ντρεπομαι ....

Δημοσίευση

Να μη ντρέπεσαι!!

απλά γίνε δυνατή και βρες το θάρρος και τη δύναμη να τον απομακρύνεις.

σε όλες μας πιστέυω πως έχει ζήσει κάτι ανάλογο.

να δεις που σε λίγο καιρό, θα τα θυμάσαι, θα γελάς...

ή θα θυμώνεις με τον εαυτό σου (όπως κάνω εγώ) όταν θυμάμαι τον ενθουσιασμό που μ έπιασε με κείνον!

Anthoula ακριβώς!!

ο τέλειος άντρας... μόνο που τέλειο δεν υπάρχει...

ουδείς τέλειος!

Δημοσίευση

κοπελα μου,τα θεματα της ψυχης και του ερωτα ειναι τοσο προσωπικα που καμια απο μας δε θα μπορουσε να σε συμβουλεψει πιο σωστα,παρα μονο η καρδια σου..απο την αλλη σκεφτομαι πως καποια στιγμη στην ζωη μας,θες η ρουτινα,θες η συνηθεια κι ολα οσα ζει ενα ζευγαρι,ειναι ικανα να σε κανουν να νιωσεις "ευαλωτη" σε εναν τριτο ανθρωπο...οπως παλι σκεφτομαι οτι αν ο συζυγος σου ειναι κι ο μοναδικος αντρας που εχεις γνωρισει,αν δεν εχεις αλλες εμπειριες στην ζωη σου και παλι θα εφτανες ίσως σε ενα σημειο να ηθελες ενδομυχα να "πειραματιστεις"...

δε ξερω αν εχετε παιδακια,παιζει κι αυτο ρολο...οπως δε ξερω αν ειστε σε προσπαθειες για μπεμπε και καπου νιωθεις "κουρασμενη"..

απο την αλλη ομως αυτου του ειδους οι ιστοριες δεν εχουν-σχεδον ποτε_ευτυχη καταληξη και για τις δυο πλευρες...πώς μπορεις να εισαι σιγουρη για αυτον τον ανθρωπο αν στο μελλον οπως πραττει τωρα μαζι σου,δε θα το εκανε με καποια αλλη...ηδη ειναι παντρεμενος και αυτος με παιδια..βαλε την γυναικα του στη θεση σου και πες μου...μπορει να αποδειχτει τρελο παθος και ερωτας μεγαλος...και μετα!! τι??

ασε τον χρονο να δειξει ό,τι ειναι να δειξει και αφου εσυ θες να κρατησεις μια σταθερα "τον αντρα σου και το σπιτι σου" προσπαθησε να τα διαφυλαξεις...

καμια φορα κι εγω βαζω στον μυαλο μου καποιον ανθρωπο ή γυρναω πισω στο παρελθον και σκεφτομαι αντρες που ειχα σχεση μαζι τους πώς θα ηταν αν ειμασταν τωρα παλι μαζι...και ξερεις τι νιώθω? ξενερωμα...γιατι ο ανθρωπος που εχω πλαι μου στην ζωη μου ειναι χιλιες φορες καλυτερος απο εκεινους...σκεψου μονο καθαρα και ψυχραιμα τι ηταν αυτο που σε εκανε να αφησεις τον εαυτο σου ανοιχτο για να σε κεντρισει η παρουσια ενος αλλου και αν αξιζει τον κοπο(αυτο θα φανει στο μελλον) να προδιδες την αγαπη σου για τον αντρα σου....

Δημοσίευση

Ελενιτσα σε ευχαριστω! με εκανες να αισθανθω λιγακι καλυτερα!τοσες ενοχες που εχω - δε μπορω να κοιμηθω τελευταια...Μακαρι να ειναι ενας απλος ενθουσιασμος και να φυγει γρηγορα.

Ανθουλα μου σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου αλλα θα διαφωνησω μαζι στο θεμα της κολακειας.Δεν ειναι τετοια περιπτωση και ουτε θα ειχα προβλημα να το παραδεχτω.Δεν ειναι δυνατον ενας αντρας και μια γυναικα να ερωτευτουν εστω και αν προκειται για τη πιο λαθος στιγμη, στο πιο λαθος μερος???

δεν ερχονται ολα στη ζωη οπως τα ονειρευομαστε , ουτε οπως τα στηνουμε.Και εγω , μια γυναικα οπως εσεις ειμαι- πιστη και αξιοπρεπης.Απλα εχω να τα βαλω με ενα μεγαλο παθος που δστυχως για κακη μου τυχη μου ετυχε.....

πραγματικα εχω αναγκη την κατανοηση σας .Δεν ειμαι καμμια πονηρη γυναικα που της αρεσει να αναστατωνει τους αντρες αλλων γυναικων!

Και αν το μοιρασηκα σημερα μαζι σας το εκανα γιατι το κουβαλαω μεσα μου πολυ καιρο χωριςνα υπαρχει καμμια περιπτωση να το πω ποτε σε καποιον..

.

Δημοσίευση

Μαρινα με αγιξαν πολυ τα λογια σου.Δυστυχως εχω χασει ενα παιδακι, ειμαστε στις προσπαθειες με τον αντρα μου οι οποιες εχουν κρατησει πολυ καιρο και με εχουν κουρασει! Ισως να εχεις δικιο - δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι!

Δημοσίευση

ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά απασχόλησε το μυαλό σου με άλλα πράγματα, σκέψεις και ... ζήσε στιγμές με τον άντρα σου, βγείτε, περπατήστε αγκαλίτσα, μιλήστε, παίξτε παιχνίδια και να δεις.

μην τον αφήνεις να εισβάλλει στη ζωή σου.

ύψωσε ένα τείχος και να δεις πως όλα θα πάνε καλάααααααα :woohoo:

Δημοσίευση

ΕleNitSa έγραψε:

ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά απασχόλησε το μυαλό σου με άλλα πράγματα, σκέψεις και ... ζήσε στιγμές με τον άντρα σου, βγείτε, περπατήστε αγκαλίτσα, μιλήστε, παίξτε παιχνίδια και να δεις.

μην τον αφήνεις να εισβάλλει στη ζωή σου.

ύψωσε ένα τείχος και να δεις πως όλα θα πάνε καλάααααααα :woohoo:

Να ηξερες ποσο αναγκη ειχα να το ακουσεω αυτο!!!!!!

Σε ευχαριστω για ολα!!!!!!!!

Δημοσίευση

προσπαθησε με ολο το θαρρος να ερωτευτεις παλι απο την αρχη τον συζηγο σου καντε ενα ταξιδακι ασχολησου μαζι του και βγαλε απο το μυαλουδακι σου τον αλλον..

μια ερωτηση στον αλλον τι του εχεις πει και επιμενει;

Δημοσίευση

evhdal έγραψε:

προσπαθησε με ολο το θαρρος να ερωτευτεις παλι απο την αρχη τον συζηγο σου καντε ενα ταξιδακι ασχολησου μαζι του και βγαλε απο το μυαλουδακι σου τον αλλον..

μια ερωτηση στον αλλον τι του εχεις πει και επιμενει;

Εκεινος ειναι ερωτευμενος χρονια μαζι μου απο οτι ειχα καταλαβει και μου εχει εξομολογηθει αλλωστε .Ποτε δεν του ειχα δωσει δικαιωμα - παντα απο μακρια.Προσφατα ομως ετυχε να ερθουμε πιο κοντα λογω καποιοων καταστασεων - εντελως φιλικα και ετσι μου προεκυψε εμενα αυτη...η τρελα!

Δημοσίευση

ΕleNitSa έγραψε:

χαίρομαι που είσαι καλύτερα!!

ξεκίνα απ αυτή τη στιγμή, βγες για ένα καφεδάκι με το μωρό σου ;)

ελενιτσα τρεχω τωρα αυτη τη στιγμη να τον φιλησω!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΨΩΝΩ ΤΕΙΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

η ελενιτσα ειναι θεααααα ακουσε την

αφου σε ξερει χρονια ξερει επισησ και τον αντρα σου μονο και μονο που ειναι παντρεμενος με δυο παιδια και λεει οτι ειναι ερωτευμενος μαζι σου χρονια για μενα θα ηταν αρκετο να πεσει τελειωσ στα ματια μου σκεψου το και λιγο ετσι...

ο αντρασ σου αξιζει πολλα και ενα ρητο που εχω εγω: μην κανεις ποτε κατι στον αλλον που δεν θελεις να σου το κανει και αυτος..

Δημοσίευση

αυτο που νιωθεις μπορει τωρα να μοιαζει ωραιο αλλα στην πρωτη διαφωνια που θα εχεις μαζι του θα ξενερωσεις πιστεψε με! τωρα αυτον τον ανθρωπο τον εχεις βαλει πολυ ψηλα γιατι δεν τον εχεις ζησει δεν εχει υπαρξειτριβη μεταξυ σας και ολα ειναι ροδινα, αυτα που γραφεις για τον αντρα σου ειναι πιο συμαντικα γιατι εχουν περασει τοσα χρονια και παλι τον αγαπας με τον αλλον μπορει να περασεις καλα αλλα μετα απο λιγο καιρο να δεις οτι δεν ειναι ο ανθρωπος σου! κατσε και σκεψου καλα, τι ειναι πιο συμαντικο να καρδιοκτυπας για καποιον που στην ουσια δεν τον ξερεις πραγματικα ή να εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου οταν εισαι αρρωστη αχτενιστη με τις πιτζαμε σου αβαφτη να ψηνεσαι στον πυρετο και ο συντροφος σου να ειναι εκει στο πλαι σου και να σε αγαπαει γιατι σε αγαπα γιαυτο που πραγματικα εισαι και οχι για το πως φαινεσαι.ειναι φυσιολογικο μετα απο τοσα χρονια να νιωσεις ελξη για εναν ωραιο αντρα που θα γνωρισεις σε πολλες μας συμβαινει και αλλες τοσες πολλες φορες θα συμβει αλλα ειναι πιο συμαντικο να εχεις βρει τον ανθρωπο σου και να μοιραζεσαι τα ονειρα σου μαζι του και να εχεις μια δεμενη οικογενεια γιατι αυτο κοριτσι μου δεν το βρισκεις συχνα

Δημοσίευση

Κοριτσια σε ευχαριστω ολες!!!!!! Την καθεμια ξεχωριστα και ολες μαζι!!!!!!!!!!! Αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα που στεκεστε διπλα μου - δεν περιμενα κατι διαφορετικο απο εσας!!!!!

Νιωθω ηδη πιο δυνατη και θα κανω τα παντα να νιωσω παλι ηρεμη και ισορροπημενη,ν ακεδρισωπισω τον εαυτο μου! Θα τελειωσει αυτη η τρελα-γυρναω σελιδα αμεσως.

Μου φευγει σιγα σιγα το βαρος απο τη ψυχη μου...

Δημοσίευση

χαχαχαχαχα μ έκανες και γέλασα evhdal

B)

θα σου λεγα (μια και είναι βράδυ εκλογών και τη τβ δεν θα χει κάτι πέρα απ τα αποτελέσματα)

πάρτε μια ταινιούλα να δείτε, ανοίξτε ένα κρασάκι και κάνε ατμόσφαιρα με κεριά...

χαλαρώστε αγκαλίτσα...

αχχ κλωτσάει κι ο μπεμπάκος, σαν άντρας κι αυτός, συμφωνεί :laugh: ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μήπως εννοεί ότι υπάρχουν διαφορετικά σκευάσματα από διαφορετικές εταιρείες, ξέρω ότι υπάρχουν εμπορικές ονομασίες στην αγορά, το mmrvax pro και priorix που είναι πιο διαδεδομένο αλλά είναι το ίδιο και τα δύο είναι mmr μόνο η εταιρεία αλλάζει. Μήπως για τη συνταγογράφηση χρειάζεται να γράψει το ακριβές σκεύασμα; Υποθέτω...
    • Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!!  Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣
    • Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι.. Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 
    • Μην αγχώνεσαι καλέ.. Ακόμα και covid να είναι το πιθανότερο είναι ότι θα το περάσεις πολύ ελαφριά πλέον.. 
    • Έτσι ακριβώς!! Αγοράζουμε φουλ..χαχα!! Καλά να είναι τα ζουζούνια μας!!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...