Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!

Εχει χρονισει ο μικρος μου και ελεγα σιγα σιγα να του αρχισω το ποτηρακι αντι για μπιμπερο.Καπου διαβασα οτι 12-15 μηνων μαθαινουμε στα παιδια το ποτηρι αντι για το μπιμπερο. Εχω παρει κανα 2 ποτηρια με μαλακο καπακι της Nuby,βαζω και μια φωτο(οχι σαν τα παλια που ειχαμε εμεις,που ηταν σκληρα),στην αρχη επινε νερακι απο εκει,αλλα τωρα βλεπω οτι ειναι ικανος να μην πιει νερο απο εκει ολη μερα :dry: μεχρι να του δωσω νερο στο μπιμπερο.Εχετε καμια συμβουλη για το πως να του το μαθω? Με την πιπιλα να συμπληρωσω δεν εχουμε κολλημα,μονο για νανουρισμα το βραδυ την θελει.

Τι κολπακια να κανω???

post-8052-13873934736277_thumb.jpg

Δημοσίευση

Eμενα ο μεγαλος δεν τα ηθελε κ ετσι του εδινα σε πλαστικο κανονικο ποτηρι.Να φανταστεις ακομα αθικτα ειναι..Απ οτι φαινεται κ ο μικρος μια απο τα ιδια.Του δινω σιγα σιγα με κανονικο ποτηρακι κ το πινει μια χαρα.

Δοκιμασε το, μη φοβασαι δεν πνιγεται.

Δημοσίευση

λες ε?καλα θα το δοκιμασω κανονικα χωρις το καλυμα.Ασε που τελικα απλως μασαει το καπακι της σιλικονης και νερο δεν πινει :( Να σε ρωτησω και κατι αλλο?Οταν το μαθε εσενα το ποτηρι,συνεχισες να του δινεις γαλα απο μπιμπερο?

Δημοσίευση

ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ.ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ.ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ "ΠΑΡΑΚΑΤΩ".

ΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΠΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ Π[ΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΥ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΑ ΣΙΓΑ,ΟΤΑΝ ΤΗ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΣΑΝ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΚΑΛΆΜΑΚΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΤΗΡΙ.ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΘΕΛΕΙ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑ.

Δημοσίευση

molly δεν παω by the book που λενε,εγω εκοψα πολυ αργα το μπιμπερο 5 ή 6 χρονων),επισης αφου το εκοψα μετα βυζαινα τον αντιχειρα,αποτελεσμα τα δοντια μου ηταν...για κλαματα :dry: σιδερακια 3 χρονια φορουσα.Αυτο με το καλαμακι που λες το εχω παρει,αυτα τα ποτηρακια που εχω στη φωτο συνοδευονται απο καλαμακι και θηλη.Του χω αρχισει εδω και κανενα μηνα το ποτηρακι με θηλη και αυτο το καπακι σιλικονης.Αυτο με τα πειραματα κ τις δοκιμες που λες ειναι ο μονος τροπος απο οτι βλεπω,περιμενα οτι θα το δεχτει γρηγορα γιατι γενικα ειναι θετικος στις αλλαγες.Αλλα οχι εδω :P

Δημοσίευση

εμας η γιατρος μας ειπε οτι και το γαλα σιγα σιγα πρεπει να του το δινουμε με το κυπελακι (ο μικροσ ειναι 1 ετουσ)!αλλα σε αυτο δεν την ακουσα ακομα γιατι στο νερο καποιες φορες πνιγεται...

αυτο που εχω εγω ειναι τησ nuby και ειναι τριων σταδιων!

μας εχει βολεψει πολυ!

Δημοσίευση

Το Dr Browns το πηρα για το λόγο ότι λειτουργει όπως τα μπιμπερό. Δηλ δεν αφήνει να περάσει αέρας και βοηθα το μωρό να πιεί πιο εύκολα χωρίς να καταπινει αέρα μαζί.

Εγώ του έχω ξεκινήσει από 8 μηνών και δεν δυσκολεύτηκε καθολου.

Δημοσίευση

προς το παρον δοκιμασα αυτο που μου πε η xntou,του δινω απο το ποτηρι χωρις καπακια,οπως πινουμε εμεις,πινω και γω απο το ποτηρι μου για αν με βλεπει και το χει δει σαν παιχνιδι,πινει,τρεχουν τα νερα βεβαια :P γινεται και λιγο λουτσα αλλα μου φαινεται μεσω παιχνιδιου τελικα θα μαθει.

Mina77 γι αυτο το λογο του ειχα παρει τα μπιμπερο αυτα εξ αρχης,γιατι πινει χωρις να καταπινει αερα και δεν πνιγοταν,ειχα προβλημα με τα chicco οταν ηταν μικρουλης,πνιγοταν και ετρωγε μεσα σε 5'...ενω μου ειχαν πει μαιες κ παιδιατρος οτι ο χρονος που θα ηταν καλο να τρωει το γαλα ηταν 12-15 λεπτα,κατι που πετυχαμε με τα DrBrowns.Για τωρα θα το παω ετσι κ αν το βαρεθει κι αυτο θα δοκιμασω αυτο το nuk της sav.,που θα παει,θα μαθει. :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Αυτο το μηνα ειχαμε και πηγε "χαμενος". Σαν να ψαχνω το χαμενο θησαυρο ενιωθα. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα μωράκια σας.  Εμείς δυστυχώς νοσηλευτήκαμε για 2 μέρες. Σταμάτησε ξαφνικά να τρώει και γκρίνιαζε πολύ όταν της έδινα γάλα. Ωστόσο ήταν πολύ ευδιάθετη και δεν είχε άλλο σύμπτωμα. Τελικά την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας βρήκαν πολύ χαμηλό νάτριο και πολλή αφυδάτωση. Πήρε όρο και ευτυχώς συνήλθε. Μετά από πολλές εξετάσεις στο ενδιάμεσο μας βρήκαν και πολύ χαμηλές τρανσαμινες με αποτέλεσμα τώρα να οδηγούμαστε σε άλλες εξετάσεις (υπέρηχο ήπαρ και αιματολογικές).  Μας είπαν πως ίσως πέρασε κάποια ίωση ή γαστρεντερίτιδα γιατί μας έκανε και λίγες διάρροιες.  Ευτυχώς τώρα είμαστε σπίτι και κοιμάται σαν πουλάκι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.  Αυτά τα νεα μας !!!!
    • @almira χωρις να ξερω, τα συμπτωματα πανε και ερχονται απ οσα εχω διαβασει στο αλλο θεματακι του ιουνου. Σκεψου θετικα!!! Αν νιωσεις ανασφαλεια πηγαινε πιο νωρις στο γιατρο!! Γενικα εμπιστεψου το ενστικτο σου για να εισαι ησυχη! Υπομονη! Ολα καλα θα πανε! 🤞😇 @Kateriniw Αχ τελειες οι πιπεριες. Εγω δεν εχω μαγειρεψει ακομα και βαριεμαι με αυτη τη ζεστη. Αυριο θα δειτε το σπορακι!!! 🥰Πες μας πως θα παει αυριο. Εγω δεν την βρηκα την ωορρηξια. 🥺 Δεν ξερω τι πεχτηκε αυτο το μηνα. 🫠 Απο τη ζεστη αλλαξε ο κυκλος;; Απο τα διαφορα θεματα που ηρθαν αυτο το μηνα επηρρεαστηκε ο κυκλος;; Δεν εχω ιδεα!! Θα περιμενω μεχρι τις 25 να δω αν ερθει. Αν καθυστερησει θα παρω τηλ. τον γιατρο να δω τι να κανω. Να πω την αληθεια στεναχωρεθηκα που εγινε ετσι αυτος ο μηνας γιατι ουσιαστικα δεν προσπαθησαμε στοχευμενα. Οι επαφες εγιναν οποτε να ναι.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...