Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

simera piga kai anapsa ena keraki stin panagia kai proseuxithika na eimai egguos kai an eimai na einai to mwraki mou kala...otan vgika apo tin ekklisia kai katevena ta skalopatia tis vrika se ena apo auta ena mataki mple!itan mia kardoula me to mataki mesa..apo auta pou einai na mi se matiazoun...lete na simenei kati??i mipos exw xazepsei kai ta vlepw ola opws thelw??5 meres kathisterisi ena arnitiko test tin 2 mera kathisteris.milisa me ton giatro kai mou pe na perimenw ws tis 5 kai an den erthei na paw gia xwriaki...

Δημοσίευση

Ακόμα δεν πήγες για χοριακή;;; :)

Δεν ξέρω να σου πω αν σημαίνει κάτι...

Καμιά φορά όντως βλέπουμε αυτά που θέλουμε να δούμε...

Αλλά που ξέρεις;;.. Μπορεί και να'ναι "σημάδι"... :)

Εύχομαι να'σαι εγκυούλα... :)

Δημοσίευση

kelly24 έγραψε:

simera piga kai anapsa ena keraki stin panagia kai proseuxithika na eimai egguos kai an eimai na einai to mwraki mou kala...otan vgika apo tin ekklisia kai katevena ta skalopatia tis vrika se ena apo auta ena mataki mple!itan mia kardoula me to mataki mesa..apo auta pou einai na mi se matiazoun...lete na simenei kati??i mipos exw xazepsei kai ta vlepw ola opws thelw??5 meres kathisterisi ena arnitiko test tin 2 mera kathisteris.milisa me ton giatro kai mou pe na perimenw ws tis 5 kai an den erthei na paw gia xwriaki...
αχ κελυ τι μου θυμησες τωρα...πριν λιγα χρονια ταξιδευα με πλοιο μαζι με την κολλητη μου σε ολο το ταξιδη για σαμο η κωνσταντινα κοιμοταν κ εγω πηρα να διαβασω ενα βιβλιο με θαυματα ενος αγιου της σαμου εκει που διαβαζα σκεφτηκα μεσα μου ποσο τυχεροι ειναι μερικοι ανθρωποι που ζουν ενα θαυμα κ οτι εγω ποτε δεν θα ζησω κατι τετοιο...αφου εκλεισα το βιβλιο βγηκα στο καταστρωμα κ καθισα σε ενα παγκακι κοιτουσα γυρω μου κ σκεφτομουν αυτα που διαβασα κ καθως γυρνουσαν τα ματια μου σταθηκαν σε μια λαμψη...μισο μετρο μπροστα στα ποδια μου βρηκα ενα σταυρο απο την ιερουσαλημ!!!αυτο για μενα ηταν ενα σημαδι ενα μικρο θαυματακι τον σταυρο τον εχω ακομη κ ναι πιστευω οτι ηταν σημαδιακο το ματακι που βρηκες να το φυλας μην το πεταξεις.
Δημοσίευση

oxi oxi de tha to petaxw...to exw edw dipla mou:)makari na simenei kati...giati auta pou eipa ekeini ti mera stin panagia vgikan apo tin kardia mou..akoma kai na min eimai twra egguos na mexei kala kai na maxiosei na kanw paidakia...na min exw kapoio provlima k pisteuw oti isws auto einai ena simadi oti einai dipla mou....

Δημοσίευση

Μακαρι Κελλυ μου νασαι εγκυουλα!!!ευχομαι μια χωριακη στα υψηηηηηηηη!!!περιμενουμε με αγωνια νεα σου!!!

Αντε να αδειαζει η λιστα μας...αντε μια μια να φευγουμε και να μπαινουμε στη λιστα με τις εγκυουλες!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• καλησπέρα σε όλες και καλη χρονιά. Εχω παρα πολυ καιρο να γραψω αλλα με καποιες μιλαμε καθημερινα και γνωριζουν ολη την πορεια μας.  19,12 εκανα εμβρυομεταφορα με 2 πολυ καλα εμβρυα 1 4αα και 1 4αβ, απο δότρια 25 ετών. 30.12 1η χοριακη 695.1, 1.1 2η χοριακη 2114.6 και 3.1 3η χοριακη 5114,6 . την Πεμπτη 8.1 καναμε τον πρωτο υπερηχο. 2 σακοι απο 7 χιλιοστα ο καθενας και 2 λεκιθικικοι ασκοι. Η εικονα ηταν αψογη και ο γιατρος παρα πολυ ευχαριστημενος. Την παρασκευη ξαφνικα το απογευμα για κανα 3ωρο ειχα αιμορραγια ( εχοντας παρει σαλοσπιρ ακριβως την ωρα που ειδα το αιμα). ο γιατρος ηταν ψυχραιμος κ μας ειπε οτι δεν χανονται τα μωρα ετσι , οτι τα κανουν αυτα οι διδυμες κυησεις κ να μην φρικαρω,να κοψω το σαλοσπιρ και να παω κανονικα στο προγραμματισμενο μας ραντεβου 21.1 ( στα γενεθλια μου!!!) να ακουσουμε καρδουλες. Απλα ξεκουραση,οχι υπερβολες.σπιτι κλπ. Από τοτε δεν ξανα ειδα αιμα βεβαια ,αντε καμια σταγονα καφε το οποιο ομως ξερω ειναι τα υπολειμματα. Το αγχος εχει χτυπησει ταβανι΄.Φοβαμαι ενω ολα πηγαινανε τελεια μηπως εγινε κατι και τα εχασα.Αλλα κ αυτος ο γιατρος δεν θα ζηταγε να κανω υπερηχο αν φοβοταν για κατι?ολοι μου λενε οτι θα πανε ολα καλα και συμβαινει αλλα εγω τρεμω.τοσο σκατο (συγγνωμη κιολας) εχουμε φαει και πρωτη φορα πηγαινανε ολα τοσο καλα!
    • Κοριτσια ο πλακουντας σε εσας εχει αρχισει να γερναει; Σε εμενα εχει ξεκινησει και γερναει και ανησυχω.
    • Ααα ωραία έκανες και την καμπύλη μια χαρά ξεμπέρδεψες  Μια χαρά είσαι +4 κιλά εγω στις προηγούμενες εγκυμοσύνες έπαιρνα συνολικά 11-12 κιλά μέχρι να γεννήσω και είμαι ήδη +8 και έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου μέχρι να γεννήσω αρχές Μαΐου  Και εμένα τα κορίτσια ήταν «μικρότερες» αλλά όλα καλά .. επειδή έκανα και αργά ωορρηξία συνήθως ήταν μια βδομάδα πίσω η ανάπτυξη τους αλλά και εγώ με τον άντρα μου είμαστε μικρόσωμοι 😂
    • Ναι αυριο θα παω το πρωί για β επιπέδου θα σας στείλω και αύριο τα νέα μου  Άσε εγώ δυσκολεύομαι πολύ με την διατροφή στην εγκυμοσύνη.. το ζάχαρο νηστείας μου το πρωί είναι πολύ καλό 83-86 εκεί μέσα είναι αλλά οι καμπύλες ζαχαρου στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν ήταν καλές έχω θέμα με το ζάχαρο μετά φαγητού εκεί αν φάω όσο θέλω φεύγει  Συμπάσχω και εγώ στα ίδια είμαι  ένα σπίτι που δεν μπορώ να το κάνω σπίτι και το βράδυ η μικρή τον τελευταίο 2μηνο που μου σταμάτησε τον σερί ύπνο  Εντάξει η αλήθεια είναι πως η μετάβαση από το 1 παιδάκι στα 2 στην αρχή θα είναι λίγο κάπως δύσκολη (φαντάζομαι  και από τα 2 στα 3 που είμαι εγώ 😅) μέχρι να προσαρμοστεί και τον πρώτο παιδάκι στην νέα κατάσταση αλλά λίγο μετά από ένα διάστημα θα βρείτε τα πατήματα σας.. 🥰 το πρώτο σου παιδάκι τι ηλικία έχει ; Συγγνώμη αν το είχες ξανά πει και δεν το θυμάμαι  
    • Το doppler είναι ένα διαφορετικό είδος υπερήχου, που τσεκάρουν  τη ροή του αίματος πχ στον λώρο, στον πλακούντα, σε όργανα του μωρού (ξεχωρίζει γιατί βλέπεις τη ροή του αίματος με μπλε, κόκκινο χρώμα). Κάθε φορά που πηγαίνω κάνουμε και τύπου doppler εμείς. Αλλά στις 21 θα κάνουμε τον πιο αναλυτικό.  Και μένα το RSV μου έχει μείνει. Μόλις μπω στην 33η θα το κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...