Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε;;  Χάθηκαν και τα περισσότερα κορίτσια του Ιανουαρίου!  Εγώ σήμερα κλείνω την 21η εβδομάδα και νομίζω πως μπαίνω στον 6ο! Μου φαίνεται απίστευτο!! Εχθές περπάτησα πολύ στο πάρκο κλπ και σήμερα πονάει πολύ η μέση μου.. κατά τα άλλα τα συμπτώματα έχουν φρενάρει ευτυχώς! Κάτι άσχετο, καφέ πίνετε; Ξέρω πως επιτρέπεται, αλλά στην μικρή μου τον είχα κόψει και τώρα με το ζιζάνιο προφανώς και δεν αντέχω χωρίς καφεΐνη, οπότε πίνω έναν διπλό εσπρέσο την ημέρα και ίσως ένα διπλό κακάο. Νομίζω ότι είμαι οκ με βάση τα mg καφεΐνης, αλλά είπα να ρωτήσω τι κάνετε και εσείς..
    • Ευχαριστω 🙏🏻🙏🏻 Εγω με καισαρικη… Ειναι δευτερη γεννα (κι η πρωτη με καισαρικη) και διδυμακια, οποτε μονοδρομος. 
    • Κορίτσι μου μάλλον εννοείς 17; Είναι σε άλμα τα μπεμπακια  μας και εμείς τα ίδια περνάμε.    Εγω την προηγούμενη εβδομάδα σας έλεγα που δεν τρώει και τώρα ξαφνικά κατεβάζει 180ml και στις 3 ώρες υστερία..  Οσον αφορά τον ύπνο , κοιμόταν σερί 9-9.30-5 έτρωγε στις 5 και ξυπνούσε μετά τις 6-7, εχθές το βράδυ έφαγε 9.30 και στις 1 ξύπνησε και εκλαιγε.. πρώτη φορά το κάνει, από νεογέννητο είχε να τα κάνει αυτά.    Κάπου στον 4ο περνάνε και παλλινδρομηση ύπνου και εύχομαι να το περάσουμε όσο πιο ήπια γίνεται Παναγία μου😫  Υπομονή κορίτσια ❤️‍🩹 Θα περάσει κι αυτό
    • Καλημέρα κορίτσια!Καλή Κυριακή!Διακοπές πήγατε?με το φαγητό έξω πως τα καταφέρατε?έχω κλείσει τον Σεπτέμβρη διακοπές αλλά σε ξενοδοχείο οπότε δε θα έχω την δυνατότητα καθόλου να μαγειρέψω. Τι τρωγατε αφού δε μπορούμε ούτε σαλάτες ούτε τζατζίκι ούτε ένα σάντουιτς η φρούτα έξω?
    • Δεν ακούγεται καθόλου κάπως ,ότι νιώθεις θα κάνεις !!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...