Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ειμαι πολυ αγχωμενη κοριτσια,εχθες οπως αλλαζα τη μικρη διαπιστωσα οτι παθαμε συμφυση χειλεων αιδιου!

δηλαδη τα χειλη στο αιδιο πανε να ενωθουνε με μια διαφανη μεμβρανη

η γιατρος ειπε να βαζω ξυλοκαινη κ να προσπαθω να τα ξεκολλησω,αλλιως παιδοχειρουργος!

Δεν μπορω να πω οτι εχω καταφερει κατι απο χθες :(

Αν εχετε αναλογη εμπειρια πειτε μου τι να κανω,γιατι κ εγω κ ο αντρας μου εχουμε πανικοβληθει,αν κ οπως διαβαζω δεν προκειτε για κατι επωδυνο κ σοβαρο

Δημοσίευση

κοριτσακι μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα και μασ μας ειχε κλεισει και καναμε την επεμβασουλα ρουτινας στο παιδων πεντελησ μετα σου δινουν μια κρεμα να βαζεισ πρωι βραδυ για 10 μερες και απο εκει και περα σε καθε αλλαγμα θα πρεπει να τα ανοιγεις θα σου δειξει ο παιδιατρος..

εμεισ το καναμε 4 μηνων περιπου και τωρα πια δεν εχουμε κανενα προβλημα...

φιλακιαααααααα

Δημοσίευση

ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΠΑΘΕΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!!!ΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΛΗΣΑΝ!!!!ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟ ΕΠΕΜΒΑΣΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!!!!ΜΗΝ ΑΝΗΧΥΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Δημοσίευση

το ιδιο επαθε κ μιας φιλης μου η κορη

εκανε κ αυτη την επεμβασουλα κ ειναι μια χαρα απλα οταν εκανε τσισα της την ετσουζε λιγο το επαθε λιγο πιο μεγαΛΟ ΝΟΜΙΖΩ 2 η 3

οπως ειπε κ η φιλη μας evhdal κρεμουλες μετα κ θα τα ανοιγεις

περαστικουλια μωρεεεεεεε

φιλακια πολλα

Δημοσίευση

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ!

ζουζουνιτσα κ γω διαβασα σε ενα site ενος παιδοχειρουργου για μια αλοιφουλα,ομως η γιατρος μου συνεστισε ξυλοκαινη κ τεντωμα

Ποια αλοιφη ειναι ,μηπως μπορουμε να μαθουμε;

Τωρα θα την παρω τηλ να δω τι μπορουμε αλλο να κανουμε γιατι παιδοχειρουργους εδω στις Σερρες δεν εχουμε ,πρεπει να παμε θεσνικη

κ βλεπω οτι απο χθες κλεινει περισσοτερο

Εντωμεταξυ ακομη δεν μπορουν να διευκρινισουν απο τι προερχεται,μαλλον απο αφρολουτρα

,σαπουνια μωρομαντηλα,κατι που εγω εκει απεφευγα να βαζω,κ ομως το παθαμε

Δημοσίευση

thalia7, δεν το εχουμε παθει εμεις, αλλα μιας φιλης μου το κοριτσακι και μαλιστα ηταν σε μεγαλη ηλικια που το ειδε!

Δεν γινοταν πλεον με αλοιφη λογω του οτι ειχε κλεισει, αλλα εκανε αυτην την επεμβαση(μικρη και ρουτινας οπως λεν τα κοριτσια).

Απλα την ετσουζε λιγακι.Τιποτα αλλο!

Περαστηκα σας ευχομαι!

Δημοσίευση

Η κουμπαρα μου που εχει 3 κοριτσακια μου ανεφερε ενα τετοιο περιστατικο πριν μια εβδομαδα... η δευτερη κορη της που ειναι τωρα σχεδον 3 ετων το επαθε αυτο και της κανανε επεμβασουλα... το κοριτσακι αισθανοταν τσουξιμο... παρ'ολα αυτα μετα απο λιγο καιρο πηγε να της ξανακλεισει και η μαμα της με μια αποτομη κινηση της το ξαναανοιξε... τωρα θα την παει παλι στο γιατρο για να της πει τι πρεπει να κανει για να μην της ξανακλεισει...!!!

Δημοσίευση

''Thalia '' μου, πριν ενα μηνα το επαθε και η μπουμπουκα μου. Ειχε κλεισει με μια μικρη μεμβρανη. Πηρα το γιατρο τηλ και μου ειπε μετα το μπανιο που μαλακωνει η περιοχη, να της το ανοιγω σιγα σιγα.Δεν μου εδωσε αλοιφη καθως ηταν πολυ μωρο, μολις 2 μηνων.

Η αληθεια ειναι πως ειχα αγχωθει παααρα πολυ και εκλαιγα απο τη στεναχωρια μου. Αλλα οπλιστηκα με θαρρος και σε καθε αλλαγμα της τεντωνα λιγο την μεμβρανη και την επομενη μερα ανοιξε εντελως!!! Δεν εδειξε να ποναει καθως ειναι και λιγο μυγιαγγιχτη. Τεντωνε την μεμβρανη σε καθε αλλαγμα , με ελαφρια, προς Θεου, πιεση και θα ανοιξει.Αν σε φοβιζει βαλε λιγο baby oil μπας και μαλακωσει περισσοτερο

Δημοσίευση

sweetmammy έγραψε:

Η κουμπαρα μου που εχει 3 κοριτσακια μου ανεφερε ενα τετοιο περιστατικο πριν μια εβδομαδα... η δευτερη κορη της που ειναι τωρα σχεδον 3 ετων το επαθε αυτο και της κανανε επεμβασουλα... το κοριτσακι αισθανοταν τσουξιμο... παρ'ολα αυτα μετα απο λιγο καιρο πηγε να της ξανακλεισει και η μαμα της με μια αποτομη κινηση της το ξαναανοιξε... τωρα θα την παει παλι στο γιατρο για να της πει τι πρεπει να κανει για να μην της ξανακλεισει...!!!

sweetmammy ego pou rotisa tin paidiatro mas mou eipe oti den uparxei tropos na to apofugeis ,ofeilete stis ekriseis ,mia fili omos tis eixe pei i paidiatros tous na to anoigei k na toplenei me to ntous oste me tin piesi tou nerou na min kleinei

Δημοσίευση

Κοριτσια ευχαριστω για το ενδιαφερον!πραγματικα

εμενα η γιατρος μου ειπε να βαζω ξυλοκαινη,για να μουδιαζει κ να το τεντωνω,ωστε να μην ποναει,ομως δεν τις βαζω,ειναι κριμα,

μου ειπε εναλλακτικη λυση,η βαζελινη κ βαζω ομως δεν πολυκαθεται για να το ανοιγω,εχει καταλαβει οτι κατι κανω κ δε μ αφηνει

Ειναι πολυ λιγο σε 2 σημεια κολλημενο,ομως με τη βαζελινη βλεπω μια διαφορα,λετε να τα καταφερω ; :(

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

sweetmammy έγραψε:

sweetmammy ego pou rotisa tin paidiatro mas mou eipe oti den uparxei tropos na to apofugeis ,ofeilete stis ekriseis ,mia fili omos tis eixe pei i paidiatros tous na to anoigei k na toplenei me to ntous oste me tin piesi tou nerou na min kleinei[/quote:lnm811hq]

Τι να πω κι'εγω; δεν ξερω... πρωτη φορα το ακουσα απο την κουμπαρα μου και μου φανηκε πολυ περιεργο... πραγματικα δεν το ειχα ξαναακουσει... και τωρα βλεπω πως ειναι συχνο φαινομενο... θα της το πω παντως να το εχει υπ'οψιν της...!

Δημοσίευση

Καλημερα και σε εμενα συνεβει στη μικρη μου!Δεν το είχε μωρο αλλα το είδαμε οτν πηγα να κανω μια εξεταση ουρων στο Παιδων,ηταν 7 μηνων.Επι τοπου η παιδιατρος με μια αποτομη κινηση το ανοιξε και εβαλε μια αλοιφη.Μου ειπε να βαζω αλοιφη(νομιζω ηταν η flixotide) για 10μερες και μετα να το ανοιγω εγω με ηπιες κινησεις και βαζελινη.

Μετα απο λιγο καιρο πηγε να ξαναδημιουργηθει αλλα ευτυχως το προλαβα.

Τωρα ολα καλα,απλα θελει να το παρακολουθω.

Μου ειπαν οτι οι κρεμες για το συγκαμα μπορει να βοηθησουν να δημιουργηθει για αυτο να τις χρησιμοποιουμε με μετρο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...