Μετάβαση σε περιεχόμενο

ME 4%KINHTIKOTHTA ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ?

Recommended Posts

rose25 θα δεις ολα θα πανε καλα απλα να το πιστεψεις,θα λες συνεχεια οτι θα τα καταφερεις και θα γινεις μανουλα!ειμαι 24 χρονων και ο αντρα μου εχει κινητικοτητα 2% μας ειπαν εξωσωματικη εκανε μια τριμηνη θεραπεια αλλ τπτ.καναμε την εξωσωματικη η πρωτη παλιδρομησε και μετα απο τρεις μηνες κανω και την δευτερη και τωρα εχω τον αντρα της ζωης μου αγκαλια το ηθελα πολυ αυτο το παιδι και γι αυτο δεν εχασα χρονο σε θεραπειες και αγωγιες.τωρα που εχω το παιδι μου και δε εχω αγχος ειμαι ετοιμη να κοινηγισω την φυσιολογικη συλληψη αν δεν κατσει δεν πειραζει θα κανω παλι εξωσωματικη δεν με νοιαζει καθολου αρκει να κανω παιδακια που το τα θελωσου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μεινεις εγκυος φυσιολογικα αλλα μην την φοβασε την εξωσωματικη μην αφησεις τον χρονο να περναει αδικα.συγνωμη αν σε αγχωσα αλλα σου λεω τι πιστευω ολα να πανε καλα και να αποκτησεις πολλα πολλα παιδακια με οποιον τροπο και να τα αποκτησεις και παλι δικα σου θα ειναι.καταλαβαινω πως νιωθεις ετσια ενιωθα και εγω στην αρχη αλλα γρηγορα το ξεπερασα γιατι ειπα οτι και να γινει εγω θα γινω μαμα ο κοσμος να γυρισει αναποδα!καλη επιτυχια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 73
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

fanoyla TO ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΝΟΥΛΑ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ,ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ!!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΙΤΟ :P ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ!Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ :kiss:

το οικονομικο ειναι πραγματι ενα πολυ μεγαλο θεμα,στον πρωτο γιατρο που πηγαμε μα εφαγε αδικα παρα πολλα χρηματα μας πηγε πολυ πισω οικονομικα,ευτυχως βρηκα υον γιατρουλι μου που εκτος απο καλος επιστημονας ειναι και καλος ανθρωπος.το θεμα με τους γιατρους να το προσεξεις!

EINAI ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ!ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!!

rose25 έγραψε:

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΤΡΙΠΛΕΞ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ???quote]magdalina ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ.ΤΕΛΕΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΤΣΙ...ΙΣΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΜΑΣ!ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΜΑΚΑΡΙ!Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :kiss:

fanoyla καλησπερα.ακριβωσ και εμενα ο αντρασ μου αυτη την κινητικοτητα εχει.εχω κανει 3 προσπαθειεσ αλλα τιποτα ακομα.τελοσ του μηνα θα κανω την επομενη.σε ποιον γιατρο πηγεσ?στειλε μου πμ.

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ fanoyla :kiss:

koukou ΜΟΝΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΥΠΟΨΗΝ ΜΟΥ.Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

ROSE 25 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ 5 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙ.ΣΤΟΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ! :)

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ! :kiss:

ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΑΣ!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ.ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ :kiss::kiss:

ρουλινι για καποιο λογο δεν μπορω να στειλω πμ ειχα προσπαθησει κι αλλες φορες.ο γιατρος μου λεγετε βακας παναγιωτης συνεργαζετε με το μητερα και το λητω και για καλη μας τυχη πηρε και θεση επικουρου καθηγητη για θεματα εξωσωματικης σε ενα δημοσιο μοσοκομειο που τωρα μου διαφευγει δεν θυμανε πως το λενε.δυστυχως ομως οταν γεννησα εγω δεν ειχε ορκιστει ακομα και δεν γεννησαμε μαζι,(δεν μπορουσα να παω σε ιδιωτικο για οικονομικους λογους)γεννησα στον γιατρο μου στην επαρχια που ζω οπου με παρακολοθουσε πριν μεινω εγκυος.ελπιζ τςρα να εχει ορκιστει και στο νοσοκομειο το δημοσιο εκει που πηγε κανουν και εξωσωματικες.ειναι πολυ καλος ανθρωπος και σχετικα νεος εχει ορεξη για δουλεια και δεν κοροιδευει με τον πονο μας.καλη επιτυχια σε ολες τις κοπελες που προσπαθουν για νινακι.

κουκλα μου γιατι εισαι απογοητευμενη??και εμεις εχουμε προβλημα με το σπερμα του αντρα μου..οσο για τον λυμπεροπουλο τον γνωριζω..εχει κανει εκει εξεταση σπερματος ο αντρας μου και αν σου πω οτι του το εβγαλε λαθος θα το πιστεψεις??τα βγαζουν ετσι επιτηδες για να βαζουν τα ζευγαρια για εξωσωματικες...εγω το εψαξα το θεμα και εμαθα..τωρα παω σε εναν γεννετιστη και κανουμε θεραπεια..το σπερμα του αντρα μου ειναι ευκολη δουλεια μου ειπε αλλα επειδη εγω ειμαι ας το πουμε βιαστικη γιατι εχω περασει πολλα για ενα παιδακι εδω και 3 σχεδον χρονια θα κανω μια εξωσωματικη και στο εννιαμηνο μου ειπε ο γιατρος που θα ειμαι εγκυος θα δουλευει εκεινος με το σπερμα...ευχομαι να σου πανε ολα καλα!!!!!!!!!!

χρισα ΜΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ.ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΘΟΣ?ΠΗΓΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΕΛΕΙΚΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ?

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ.

κουκλα καλημερα το βρηκαμε σε εναν γεννετιστη που σου εχω γραψει οτι παμε ειδε το σπερμοδιαγραμα του αντρα μου και ειδε κατι κωδικους που γραφουν οι γιατροι απο κατω και μας ειπε οτι ειναι λαθος..και πραγματικα ετσι ητανε .αστα βρε κουκλα μου αμς εκμεταλευοντε παιζουν με τον πονο μας..φιλακια

χρισα έγραψε:

κουκλα μου γιατι εισαι απογοητευμενη??και εμεις εχουμε προβλημα με το σπερμα του αντρα μου..οσο για τον λυμπεροπουλο τον γνωριζω..εχει κανει εκει εξεταση σπερματος ο αντρας μου και αν σου πω οτι του το εβγαλε λαθος θα το πιστεψεις??τα βγαζουν ετσι επιτηδες για να βαζουν τα ζευγαρια για εξωσωματικες...εγω το εψαξα το θεμα και εμαθα..τωρα παω σε εναν γεννετιστη και κανουμε θεραπεια..το σπερμα του αντρα μου ειναι ευκολη δουλεια μου ειπε αλλα επειδη εγω ειμαι ας το πουμε βιαστικη γιατι εχω περασει πολλα για ενα παιδακι εδω και 3 σχεδον χρονια θα κανω μια εξωσωματικη και στο εννιαμηνο μου ειπε ο γιατρος που θα ειμαι εγκυος θα δουλευει εκεινος με το σπερμα...ευχομαι να σου πανε ολα καλα!!!!!!!!!!

Χρύσα καλησπέρα,

εκπλήσομαι με αυτό που λες για το Λυμπερόπουλο. Εκεί εχουμε κάνει τόσο τα περισσότερα σπερμοδιαγράμματα όσο και την κατάτμιση του DNA. Φυσικά εμείς είχαμε ηδη δυο σπερμοδιαγράμματα από το ΙΑΣΩ τα οποία ήταν πάνω κάτω ίδια με αυτά που έβγαλε ο Λυμπερόπουλος οπότε το θεωρώ αδύνατο να έκανε λάθος σε μας. Παρόλα αυτά θα ήθελα να μου πεις για το γενετιστή που αναφέρεις διότι φαίνεται ενδιαφέρουσα η μέθοδός του (αν θες στείλε μου πμ)

χρισα ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ.ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!!!

rose μου μην στενοχωριέσαι και θα δεις που θα πάνε όλα καλά! Όντως μπορεί να έγινε ένα λάθος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ξαναγίνει. Μην απογοητεύεσαι βρε κορίτσι μου...

Παιδιά τα λάθος αποτελέσματα σε εξετάσεις είναι πολύ συχνά. Σήμερα συνάδελφος μας έλεγε ότι του βγάλανε τρελές τιμές χολιστερίνης και πήγε αλλού και τις επανέλαβε και ήταν μια χαρά. Όσο για τα λαθη που κάνουν σε πολύ μεγάλη αλυσίδα ιατριών κέντρων να μην τα συζητήσουμε καλύτερα, έχουν βγάλει μέχρι και αγοράκι που πήγε για τυπικές εξετάσεις (για τη γυμναστική στο σχολείο) έγκυο! Απλά καλό θα ήταν αν παρατηρήσουμε σε μια εξέταση κάτι ιδιαιτερο και ίσως παράλογο θα πρέπει να την επαναλάβουμε στο ίδιο ή άλλο κέντρο για να είμαστε σιγουροι του τι μας γίνεται.

milina ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ "ΠΑΙΖΕΙ".

esys ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΓΚΥΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΛΑΘΟΣ :laugh:

rose25 έγραψε:

milina ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ "ΠΑΙΖΕΙ".

esys ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΓΚΥΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΛΑΘΟΣ :laugh:

Καλημέρα, το λέμε και γελάμε αλλά σε περιπτώσεις του καραμπινάτου λάθους το αντιλαμβανόμαστε. Το κακό είναι στις περιπτώσεις που οι εξετάσεις είναι αληθοφανείς, εκεί τι κάνεις; Δηλαδή στις σοβαρες εξετάσεις θα πρέπει να τις κάνουμε σε δύο ξεχωριστά εργαστήρια;

esys ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΤΡΕΛΛΕΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!

rose25 έγραψε:

esys ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΤΡΕΛΛΕΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!

Μάλλον θα πρέπει να κάνουμε κάτι ώστε να μην επαναλαμβάνονται αυτές οι καταστάσεις. Κανείς δεν παραπονιέται γι'αυτό και αφήνουμε τα μικροβιολογικά κέντρα να κάνουν ότι θέλουν. Έτσι πληρώνει το ταμείο μας τις πρώτες εξετάσεις και εμείς τις δεύτερες. Καλά λειτουργεί το σύστημα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...