Μετάβαση σε περιεχόμενο

ME 4%KINHTIKOTHTA ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ?

Recommended Posts

ΟΚ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΑΠΟ ΛΕΥΤΑ ΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ :laugh: :laugh: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 73
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

Το πρόβλημα με το σπέρμα το αντιμετωπίζουμε κι εμείς. Εχουμε μια επιτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής αλλά δυστυχώς το έμβρυο παλινδρόμησε και είμαστε ξανά στο μηδέν.

Η πρώτη πλήρης εξέταση για το σπέρμα έγινε στο ΙΑΣΩ εκεί διαπιστώθηκε πράγματι ο μικρός αριθμος σπερματοζωαρίων, πρόλημα στην κινητικότητα, στις μορφές αλλά εντοπίστηκε και μυκόπλασμα. Η γυναικολόγος χάρηκε διότι θεώρησε ότι το πρόβλημα στο σπέρμα δημιουργήθηκε από το μικρόβιο. Αφού κάναμε κι οι δύο θεραπεία για μυκόπλασμα και το πρόβλημα παρέμενε μας έστειλε σε ουρολογο (από τον οποίο μείναμε ευχαριστημένοι, rose σου στέλνω τα στοιχεία του με προσωπικό μήνυμα).

Στο μεταξύ εμφανίστηκε και ουρεόπλασμα. Κόντρα θεραπεία κι οι δύο για ουρεόπλασμα. Αφού εξοντόσαμε τα μικρόβια παρατηρήσαμε ότι το πρόβλημα στο σπέρμα παραμένει. Από τις εξετάσεις που μας έδωσε και κάναμε ο ουρολόγος αποδείχθηκε κυρσοκοίλη και στους δύο όρχεις (αυτό είναι 1 περίπτωση στις 10.000, μπίνγκο δηλαδή). Μας είπε ότι λόγω της ηλικίας της δικής μου (38 ετών) δεν άξιζε τον κόπο να κάνει εγχείριση, αφενός δεν έχει πάντα αποτέλεσμα και αφετέρου διότι μετά θα έπρεπε να περάσει κάποιος χρόνος για να δούμε τι αποτέλεσμα είχε και εγώ δεν μπορώ να περιμένω.

Ο ουρολόγος μας συνέστησε εκτός από σπερμοδιάγραμμα να κάνουμε και τεστ κατάτμισης DNA του σπέρματος για να δούμε μήπως και είχαμε πιθανότητες για σπερματέγχιση αντί εξωσωματικής.

Τις εξετάσεις αυτές τις κάναμε πλέον στον Λυμπερόπουλο που όντως είναι κορυφή ο άνθρωπος. Το τραγικό ήταν ότι και η κατάτμιση ήταν υψηλή (δηλαδή καταστροφή). Η εξωσωματική ήταν μονόδρομος.

Φυσικά από την αρχή που πήγαμε με τις πρώτες εξετάσεις μας έδωσε βιταμίνες για το σύντροφό μου : Propoline, λεβοκαρνιτίνη και Q-10 συνέκζιμο. Μικρή η βελτίωση βέβαια, δεν το συζητώ. Δεν περιμέναμε και θαύματα από τρεις βιταμίνες. Επίσης μας υποχρέωσε να αλλάξουμε τα εσώρουχα από σλιπάκια σε μποξεράκια, κι όχι τα μοντέρνα μποξεράκια, αυτά των παπούδων μας! Όσο για πορτοκαλάδες, έχω βαρεθεί να στίβω πορτοκάλια. Επίσης μας εδωσε δίαιτα για να αδυνατήσει ο σύντροφός μου καμία δεκαπενταριά κιλά (ως τώρα έχουμε καταφέρει να χάσει 9 κιλά διότι δεν μπορεί να ακολουθήσει πιστά τη δίαιτα).

Πάντως τη συμβουλή που μας έδωσε ο ουρολόγος πέρα από όλα τα άλλα ήταν η εξής. Πρέπει να κάνουμε έρωτα συχνά. Τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Αυτό βοηθάει το σπέρμα να γίνεται πιο δυνατό. Επίσης ο οργανισμός της γυναίκας συνηθίζει καλύτερα το σπέρμα και δεν αναπτύσει αντισώματα εναντίον του (κάτι που συμβαίνει ορισμένες φορές) και τέλος μας είπε το εξής : Για τη γονιμοποίηση του ωαρίου χρειαζόμαστε 1 και μονο 1 σπερματοζωάριο. Μέσα στο μικρό ποσοστό των σπερματοζωαρίων δηλαδή δεν μπορεί να υπάρχει ένα γρήγορο και υγιές σπερματοζωάριο να γονιμοποιήσει; σίγουρα υπάρχει; Η συχνή επαφή είναι πολλές φορές μονόδρομος και όλοι όσοι έχουν έστω κι ένα γερό σπερματοζωάριο μέσα στους όρχεις μπορούν δια μέσω της φυσιολογικής οδού να γίνουν πατεράδες!

Επομένως, όσες κοπέλες τα έχουν βάψει μαύρα εξαιτίας της ποιότητας του σπέρματος του συντρόφου τους να πάρουν λίγο τα πάνω τους και να γίνουν πιο αισιόδοξες. Ειδικά όσες είσαστε κάτω των 35 ετών όπου όχι μόνο χρόνος υπάρχει αλλά και όλα συντελούν θετικά για να πραγματοποιήσετε φυσιολογικά το όνειρό σας λόγω της δύναμη του οργανισμού σας.

Παρόλα αυτά στην εποχή μας δεν υπάρχει ζευγάρι να θέλει να κάνει παιδί και να μην μπορεί είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο. Ακόμη και άντρες με αζωσπερμία καταφέρνουν πλέον (έστω και με εξωσωματική) να τεκνοποιήσουν. Δείτε λίγο θετικά το μέλλον και όλα θα πάνε καλά.

Ελπίζω να μην έγινα κουραστική με τις λεπτομέρειες.

Υ.Γ. και κάτι που διάβασα σε κάποιο site στο ίντερνετ είναι ότι όσο πιο μαλακοί είναι οι όρχεις του άντρα τόσο το σπέρμα είναι προβληματικό.

esys τα ιδια ακριβως ειπε και σε μας.ο αντρας μου παιρνει τις βιταμινες 1 μηνα τωρα και το σπερμοδιαγραμμα βελτιωθηκε.διπλασιο αριθμο σπερματοζωαριων που κινουνται

ROZE, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ, ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.

Rose25 θα σου πω εν συντομια κ την δικη μας ιστορια.Και εμενα ο αντρας μου εχει ολιγοασθενοσπερμια.Μας ειπαν οτι οφειλεται στην κιρσοκηλη,την οποια και αφαιρεσαμε αμεσως.Ακολουθησε μια τριμηνη θεραπεια η οποια σε συνδυασμο με την επεμβαση υποσχοταν θεαματικα αποτελεσματα.Μετα το τριμηνο λοιπον εκανε ξανα εξετασεις και το αποτελεσμα......ακριβως το ιδιο!!!

Οταν λοιπον επισκεφθηκαμε το κεντρο εξωσωματικης,υποθεταμε οτι απλα θα μας διναν μια καλυτερη θεραπεια :blink::blink::blink:

Μας ειπαν οτι τα φαρμακα που επαιρνε ανεβασαν αρκετα την τεστοστερονη με τη οποια ομως δεν κανεις παιδι.Το σπερμα θελαμε να βελτιωθει.Σε αντιθεση ο οργανισμος ειχε ''επικεντρωθει'' στη τεστοστερονη.....με αποτελεσμα την πιθανοτητα να ''χαλασει'' η ποιοτητα του σπερματος.

Φυσικα αμεσως μας μιλησαν για εξωσωματικη..κατι που εμεις ουτε καν ειχαμε σκεφτει...και ετσι εγινε.

Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα τελικα πρεπει να μην αποκλειουμε τιποτα!!

Καλη τυχη σου ευχομαι!!!Sorry αν σε απογοητευσα!!! :(

ROSE, ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ. ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΣΤ (ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ ΚΑΙ NOLVADEX).

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΛΙ ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΠΕΜΠΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ. ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ 6ΜΗΝΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ 1 ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. TO AΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΡΧΕΙΣ, ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ...ΧΑΛΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ 2ο ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ... ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΤΑΤΑ. ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗΣ. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ... ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ... ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 2η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΑ 2ο ΠΑΙΔΑΚΙ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ NOLVADEX ΚΑΙ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΟΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ...

ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΙΡΣΟΚΗΛΗΣ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ...ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ 1.700 ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

esys ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ!ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ GYN.ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ Σ'ΕΝΑΝ ΟΥΡΟΛΟΓΟ.Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΤΕ ΑΛΛΟ.ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ.(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Σ'ΕΝΑ ΣΙΤΕ)

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΛΛΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ.ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ!

Kleoxx ΑΡΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ?ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ!ΕΠΕΡΝΕ ΤΑ NOLVADEX ΚΑΙ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ.ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΕΛΕΙΚΑ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΕΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ.ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΝΑΤΕ?

ΜΑΝΝΟΥΛΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ :) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΙΤΙΑ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ.ΑΠΛΑ Η ΑΓΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ GYN ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ,ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ,FSH,LH,TESTO.ΑΝ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ IVF ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΠΩ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΥΤΑ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ..ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΜΑΝΝΟΥΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ :)

καλημερα rose25 μου!και εμένα ο άντρας μου έχει πρόβλημα με το σπέρμα του ,χαμηλη κινητικοτητα καθώς και φυσιολογικα μονο6%! έχει όμως κιρσοκίλη.θα γίνει αφαίρεση της τον άλλο μήνα τελικά, από εναν χειρουργό ουρολογο.Μας είπε ότι θα καλύτερεψει η κινητικοτητα του καθώς και τα φυσιολογικα θα αυξηθουν(σκεψου ότι ειναι μια μπάλα στους όρχεις που μόλις βγαίνουν τα σπερματοζ.πέφτουν πάνω της χτυπάνε και δε μπορουν να κινηθουν και αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που έχουν και αλλοιώσεις στο καφάλι και στον αυχένα τους.)ΌΛα θα πανε καλα,απλά να μην απογοητευόμαστε.όσο αφορά το γιατρό να είστε προσεχτικόι στην επιλογή σας.φιλάκια πολλα!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! :)

Κοριτσάκι μου μην πανικοβάλεσαι!!

Τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διαφορά και πολύ καλά κάνετε και πηγαίνετε στην Αθήνα. Θα επαναλάβετε την εξέταση και έτσι θα είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα. Θα κάνει και μια αγωγή ο αντρούλης σου και όλα θα πάνε καλά!

Μη μου αγχώνεσαι μόνο!

rose25 έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ :( ΧΑΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!ΣΤΟ 1ο ΜΑΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕ 30% ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 2ο ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΜΟΛΙΣ 4%.ΜΕ 22.000.000 ΑΡΙΘΜΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ 10.000.000 ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ.ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ?ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟΠ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΒΑΘΟΥΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ Η ΟΡΜΟΝΙΚΟ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΡΣΟΚΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΥΡΟΛΟΓΟ-ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΜΕ.ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ?ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥ!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ..

Ο Λυμπερόπουλος είναι τοπ, να πας, εκεί κάναμε κι εμείς, ο καλύτερος σε τέτοια θέματα.

φιλάκια, καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνετε.

rose25 έγραψε:

esys ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ!ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ GYN.ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ Σ'ΕΝΑΝ ΟΥΡΟΛΟΓΟ.Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΤΕ ΑΛΛΟ.ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ.(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Σ'ΕΝΑ ΣΙΤΕ)

:)

ευχαριστούμε για τις ευχές κι εύχομαι και για σένα να δείτε σύντομα φως στο τούνελ σε ότι αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και εξίσου σύντομα να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, ένα μωράκι στην αγκαλιά σας δηλαδή

xara22 ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ 98% ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟ?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ ΕΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ?ΕΝΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 2% ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΝΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ :):kiss:

milina ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ.ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ!ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ...Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

XELONITSA Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΗ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ :)

esys ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ :kiss:

μην στεναχωριεσαι η κολλητη μου εμεινε εγκυος...οταν ο αντρας της ειχε 4% κινητικοτητα το σπερμα του..απλα πηρε τα τεστ ωορρηξιας για να βρει σιγουρα την γονιμη και εμεινε..ολα γινοναι...δοκιμασε το και εσυ...

magdalina ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ.ΤΕΛΕΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΤΣΙ...ΙΣΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΜΑΣ!ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΜΑΚΑΡΙ!Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :kiss:

πολύ θετικό είναι αυτό !!!!!!!!98%ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!!!!ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΙΡΣΟΚΗλη.ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ τριτο (σε αυτη τη περιπτωση γίνονται τρία στο σύνολο)ΝΑ ΠΆΕΙ και σε εναν ουρολογο γιατι εμεισ χάσαμε πολυ χρονο μένοντας μόνο στις συμβουλες του γυναικολογου.Ισως χρειαστει να κάνει και έναν υπερηχο στους όρχεις.Ετσι μας συμβούλεψε ο ουρολογος μας.πρώτη ώρα σε εμάς 24%ΚΙΝΗΤ. φυσιολογικά 6% και σύνολο 70.000.000.Ας συμβουλευτείτε έναν γιατρο μιάς και φυσιολογικα ΄΄εχετε αρκετα -ίσωσ με βιταμίνεσ βελτιωθεί!(ΔΥΝΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΙΓΟ(ΜΙΑ ΜΥΤΟΥΛΑ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!)ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ .ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΕΔΩ ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΑΠΈΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΝΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΥΗΣΗΣ..-ΕΣΕΙΣ ΤΟΤΕ- ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ.

xara22 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.Η ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΞΕΡΕΙΣ?ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ,ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΚΑΙ NOLVADEX ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ!ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ :kiss:

rose25 κι ο άντρας μου ίδια περίπου κινητικότητα, 5% ζωηρή, λόγω χρόνιας προστατίτιδας που ποτέ δεν έδωσε συμπτώματα. Εμείς δεν χάσαμε χρόνο με θεραπείες, γιατί τα είχαμε τα χρονάκια μας κ προχωρήσαμε κατευθείαν σε εξωσωματική με μικρογονιμοποίηση. Ετυτυχώς στην 1η μας προσπάθεια αποκτήσαμε το αγοράκι μας (2006). Τώρα προσπαθούμε για το δεύτερο, μετά κ από μια παλλίνδρομη που είχα το καλοκαίρι έπειτα από εξωσωματική φυσικού κύκλου.. Μακάρι κοπέλα μου να μη χρεαστεί να καταφύγετε σε ivf, ειδικά αν δε σας πιέζει η ηλικία. Δοκίμασε άλλο ένα σπερμοδιαγραμμα σε κάποιον ειδικό, γιατί βλεπω τεράστια διαφορά ανάμεσα στα 2. Επίσηςε 98% ποσοστό φυσιολογικών είναι αδύνατο, αφού στα πιο υγιή σπερμοδιαγράμμαατ αυτό δεν ξεπερνάει το 25% (νομίζω).. Δες το ξανά..

Καλημέρα! Εκανα την πρώτη μου εξωσωματική λόγω ανεξήγητης υπογονιμότητας και είμαι τώρα έγκυος. Είμαι 34 χρονών. Ο γιατρός μου θεωρούσε ότι θα μπορούσα να περιμένω κι άλλο αφού δεν βρισκόταν πρόβλημα αλλα΄εγώ φοβόμουν την ηλικία μου (προσπαθούσαμε 20 μήνες περίπου και είχαμε κάνει σχεδόν όλες τις εξετάσεις που προβλέπονται). Βέβαια ενώ νόμιζα ότι όλα τελειώνουν μόλις μείνεις έγκυος, τελικά μετά αρχίζουν άλλες ανησυχίες και αγωνίες (κάποιοι λένε ότι είναι ¨"προπόνηση" για τη μητρότητα.

Εχω να σου πω τα εξής ελπίζοντας να σε βοηθήσω να ηρεμήσεις:

α) το να έχεις μια ένδειξη για το "τι φταίει" είναι μια παρηγοριά γιατί είναι πιο εύκολο για το γιατρό σου να χαράξει γραμμή πλεύσης - εμείς που δε βρίσκαμε το πρόβλημα είχαμε τρελλαθεί και φανταζόμασταν ότι μπορεί να έοχυμε κάτι που η επιστήμη ακόμη δεν το έχει καν ανακαλύψει κλπ κλπ.

β) είσαι 25 όπως γράφει το όνομα σου; Είσαι δηλαδή μικρούλα, ο χρόνος είναι απολύτως με το μέρος σου, δεν έχεις κανένα λόγο να πανικοβληθείς και να βιαστείς!

γ) Οπωσδήποτε να επαναλάβετε το σπερμοδιάγραμμα αφού έχετε δύο ακραία και αντιφατικά αποτελέσματα - να ξέρεις ότι η ποιότητα του σπέρματος μεταβάλλεται κατά καιρούς λόγω διαφόρων παραγόντων - αλλά η τόση διαφορά δίνει την υποψία λάθους

δ) Μην παραλείψεις να κάνεις κι εσύ κάποιες βασικές εξετάσεις, ειδικά αν το αποτέλεσμα τελικά είναι "μέτριο" -

ε) η εξωσωματική δεν είναι κάτι τραγικό σαν διαδικασία. Το πρόβλημα είναι το άγχος το οποίο εξαρτάται από το χαρακτήρα σου και του άντρα σου. Ομως ως διαδικασία πραγματικά είναι απλή. Οι ενέσεις είναι απλές και δεν πονάνε (εμένα έμαθε και μου τις έκανε ο άντρας μου, οπότε γλιτώσαμε και τα πήγαιν' έλα). Η ωοληψία και η εμβρυομεταορά είναι απλούστατες και απολύτως ανώδυνες διαδικασίες. Η αναμονή είναι το πιο δύσκολο, αλλά περνάει, 12 μέρες είναι συνήθως. Εγώ κοιμόμουν πάρα πολύ (νομίζω ότι όταν τεμπελιάζει κανείς καταλήγει να νυστάζει πιο πολύ απ' ό,τι όταν είναι φουλ δραστήριος)και έβλεπα dvd friends (το απόλυτο αγχολυτικό). Βέβαια, ήμουν τυχερή και δεν βίωσα την "αποτυχία" αλλά ούτως ή άλλως δεν πρέπει να ξεκινάς με αυτή τη σκέψη - άλλωστε, επειδή έχω "μελετήσει" πολύ το θέμα, σήμερα όλα τα ζυεγάρια πετυχαίνουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και η εξωσωματική η ίδια έχει βελτιώσει τα ποσοστά της

στ) Επειδή έχω κι εγώ σχέση με Χαλκίδα αν και μένω Αθήνα, μην το αναφέρεις σαν τρομερή απόσταση! Τώρα με τον καινούργιο δρόμο ειναι δυο βήματα και υπάρχουν πολλά κέντρα εξωσωματικής και διαγνωστικά εργασήρια (αν τα χρειαστείς) στά βόρεια προάστεια!

ζ) Εγώ που σου τα λέω αυτά εκ των υστέρων, πέρασα μεγάλη στενοχώρια - είναι αλήθεια αυτό, το παραδέχομαι. Οπωσδήποτε δε με βοήθησε, μάλιστα κάποια στιγμή λίγο πριν την εξωσωματική παρουσίασα σχεδόν για πρώτη φορά στη ζωή μου διαταραχή στην περίοδο που ήταν πάντα ρολόι! Ξέρω όμως πως ό,τι και να μς πει οποιοσδήποτε δεν υπάρχει κουμπί που να κλείνει το άγχος. Δίαιτα με το ζόρι γίνεται, ξεαγχωμα με το ζόρι όχι! Γι΄αυτό είμαι της άποψης, αν κάποιος αγχώνεται πολύ για κάτι, να κάνει βήματα (εξετάσεις, επίσκεψη σε πιο ειδικό γιατρο κλπ). Αν ανήκεις στην τυχερή κατηγορία των αισιόδοξων και θετικών΄ανθρώπων όμως επικεντρώσου καταρχήν στο σπέρμα να βρειτε ποια είναι η αλήθεια και αν το αποτέλεσμα δεν είναι πολύ αρνητικό, αφού είσαι και μικρή, περιμένετε λίγο, γιατί το "μέτριο" σπέρμα μπορεί απλώς να θέλει το χρόνο του!

η) αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου συστήσω το γιατρό που μου έκανε την εξωσωματική τον οποίο τον θεωρώ τέλειο όχι μόνο ως επιστήμονα λλά και ως άνθρωπο. Το τελευταίο δεν είναι συχνό στους γιατρούς, ειδικά στους καλούς. Αυτός με καταλάβαινε και μου έδινε θάρρος χωρίς φανφάρες και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πες μου όμως να σου στείλω προσωπικό μήνυμα (νομίζω ότι είναι καλύτερα)

Καλη επιτυχία!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 16 ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 2 ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ???

ελπιζω το ποσοστο του αντρα σου Rose 25 μου,της προλακτινης να ειναι σε φυσιολογικο επιππεδο γιατι αν δεν ειναι , ισως τον υποβαλουν και σε άλλες εξετασεις.η προλακτινη επηρρεαζει το σπερμα .Ολα θα πανε καλα .σου εστειλα και προσωπικο μηνυμα αν σε βοηθαει.μη το πολυ σκεφτεσαι ολα θα πανε καλα.ειμαι και εγω στην αναμονη...αντε συντομα να ανακοινωθουν απο ολες μας τα ευχαριστα. :dry::blink:

koukou δεν ξέρω αν ρωτάς εμένα, πάντως είχα κάνει κι εγώ 2 σπερματεγχύσεις μία φυσικού κύκλου και μία με διέγερση που δεν πέτυχαν. Δεν έφτασα μέχρι τις 4 που λένε συνήθως γιατί με άγχωνε η ηλικία μου, το μη διαπιστωμένο πρόβλημα και το γεγονός ότι και η σπερματέγχυση έχει ενέσεις, επισκέψεις, κόστος και άγχος αναμονής, οπότε προτίμησα να ... αλλάξω στάδιο...

Είχα κάνει πρώτα σαλπιγγογραφία και ήταν εντάξει. Πόνεσα λιγο μόνο εκείνη την ώρα, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί είναι βασικόταταη εξέταση. Εκανα ορμονικές εξετάσεις αίματος (είναι συγκεκριμένο "πακέτο") που ήταν εντάξει, εξετάσεις αίματος περιόδου για μυκόπλασμα ουρεάπλασμα και χλαμύδια. Εκεί μου βγήκαν θετικά το 1ο και το 3ο και πήραμε με τον άντρα μου αντιβίωση. Ωστόσο δεν έφταιγε αυτό γιατί πέρασε μετά ένας χ΄ρονος (το είχα κάνει στην αρχή των προσπαθειών) και δεν έμεινα. Πριν την εξωσωματική όμως το ξαναέκανα και ήταν όλα αρνητικά! Εκανα στον ένα χρόνο προσπαθειών υστεροσκόπηση - γίνεται με ελαφριά νάρκωση κρατάει πολύ λίγο, βγαίνεις την ίδια μέρα από το νοσοκομείο και βλέπει αν υπάρχουν προβλήματα μέσα στη μήτρα που να εμποδίζουν την εμφύτευση του γονιμοποιημε΄νου ωαρίου, όπως πολύποδες, συμφύσεις, ινομυώματα κλπ. Είναι και επεμβατική, δηλαδή αν βρεθεί κα΄τι το θεραπεύουν επί τόπου. Έκανα και μια εξέταση αίματος για κάτι κύτταρα που λε΄γονται natural killer cells και υποτίθεται ότι καμιά φορά είναι πολύ αυξημένα, αντιλαμβάνονται το σπέρμα ως "εχθχρό" και το εξολοθρεύουν. Αυτό δεν το πιστεύουν όλοι οι γιατροί - είναι όμως απλή εξέταση και σε εμένα βγήκε καλή. Τέλος, όταν αποφάσισα να κάνω την εξωσωματική σχετικά "νωρίς" και χωρίς να εξαντλήσω τις σπερματεγχύσεις, επέλεξα να κα΄νω και λαπαροσκόπηση. Αυτή είναι επέμβαση με νάρκωση χωρίς διανυκτέρευση στο νοσοκομείο και ελέγχεται όλη η κοιλιά - είναι ο μόνος τρόπος να εντοπιστεί η ενδομητρίωση και ελέγχει λεπτομερώς ωοθήκες, σάλπιγγες, τα πάντα. Πολλές γυναίκες θεωρούν πολύ προχωρημένη την εξέταση αυτή επειδή είναι επέμβαση, όμως εγώ, επειδή δεν γνωρίζαμε το πρόβλημα, ήθελα οπωσδήποτε να την κάνω πριν την εξωσωματική, γιατί με τρόμαζε πολύ το ενδεχόμενο να έχω κάτι που θα μπορούσε να θεραπευτεί και είτε να αποφύγω την εξωσωματική τελείως, είτε να αυξήσω τις πιθανότητες επιτυχίας της. Αν όμως εσύ γνωρίζεις ποιο είναι το πρόβλημα και αν είσαι και πιο μικρή από εμένα (είμαι 34) τότε ίσως είναι υπερβολικό να το κάνεις πριν την εξωσωματική.

Διευκρινίζω, ότι εγώ σου λέω τι κάναμε εμείς - δεν σε συμβουλεύω γιατί δεν είμαι γιατρός και γιατί δεν έχω παρακολουθήσει την ιστορία σου και δεν ξέρω καν τι συμβαίνει στην περίπτωσή σου. Η μοναδική μου συμβουλή είναι να πράξεις όπως νιώθεις, γιατί κάθε άνθρπωος είναι διαφορετικός. Εγώ είχα φαγωθεί να βρω το πρόβλημα και ΄΄ετσι έκανα σχεδόν όλες τις εξετάσεις που προβλέπονται - άλλος μπορεί να είναι πολύ πιο ψύχραιμος από εμένα και να περιμένει πιο πολύ. Αλλωστε και εγώ δεν έμαθα ποτέ ποιο ήταν το πρόβλημα, παρά τις εξετάσεις...

Καλή επιτυχία

ROSE ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΑΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.

ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΨΑΧΤΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΗΝΙΤΗΚΟΤΗΤΑ 2% ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟΤΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΣ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΓΩ ΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΨΑΞΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑΡΑΠΕΙΑ 45%ΕΦΤΑΣΕ Η ΚΗΝΙΤΗΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΕΛΗΨΕ ΣΕ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΔΩ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΑΛΙ ΧΑΛΙΑ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΜΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ ΕΚΑΝΑ 4 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΘΑΡΑΠΕΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΦΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΚΟΥΡΑΣΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ.

ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΕΡΙΠΛΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΡΩΤΑ.

argyro73 ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΟΥΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ :kiss:

ΛΙΖΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΗΡΕΜΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ.ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΝΑΙ 25 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΕΛΕΙΟΣ ΧΑΛΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ!ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΑΠΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΩΡΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΩΡΑΚΙ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΘΑ ΤΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ :kiss:

xara22 MOY ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ.ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

RITARDI32 AYTO ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ.ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!ΤΙ ΒΡΗΚΕ Ο ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ?ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΧΑΛΙΑ?ΣΕ ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ?ΠΟΛΛΑ ΡΩΤΑΩ Ε?ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...