Μετάβαση σε περιεχόμενο

ME 4%KINHTIKOTHTA ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ?

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ :( ΧΑΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!ΣΤΟ 1ο ΜΑΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕ 30% ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 2ο ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΜΟΛΙΣ 4%.ΜΕ 22.000.000 ΑΡΙΘΜΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ 10.000.000 ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ.ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ?ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟΠ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΒΑΘΟΥΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ Η ΟΡΜΟΝΙΚΟ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΡΣΟΚΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΥΡΟΛΟΓΟ-ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΜΕ.ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ?ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥ!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 73
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βρε κοριτσάκι μου μην στεναχωριέσαι!

Τσαντισμένη πρέπει να είσαι!!!! Τόση μεγάλη απόκλιση το ένα κέντρο με το άλλο;;;; Κάποιος είναι απατεώνας!!!!

Ουρολόγο ξέρω, δεν ξέρω όμως αν είναι ουρολόγος-ανδρολόγος, λέγεται Φαρμάκης και είναι στον Ερυθρό Σταυρό.

Μην σκορπίζει το μυαλό σου, κατέβα στην Αθήνα και πήγαινε σε έναν γυναικολόγο-μαιευτήρα-εξωσωματιστή (όχι μόνο εξωσωματιστή) καταρχήν, αυτός θα σε κατευθύνει, ο δικός μου είναι στο ΜΗΤΕΡΑ (Κλέντζερης λέγεται) θα κάνω την 1η μου εξωσωματική σε αυτόν...

Για όλα υπάρχουν λύσεις...μην απελπίζεσαι!!!!

Αν έχεις απορίες είμαι εδώ....

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΤΗ.ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ!ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΗΔΗ ΕΓΚΥΟΣ!Ο ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΞΕΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ?ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ.ΕΣΕΝΑ ΠΟΣΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ?

Rose, γλυκό μου κοριτσάκι, κατ' αρχάς μην πανικοβάλλεσαι και μεην απογοητεύεσαι, για όλα υπάρχουν λύσεις ... και εγώ όταν έμαθα για το σπέρμα του άντρα μου έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, ακόμα σκέφτομαι εκείνες τις πρώτες ώρες αφού διαβάσαμε τα αποτελέσματα και ανατριχιάζω, σφίγγεται το στομάχι μου ... θυμάμαι, είχα πέσει κάτω στο δρόμο στην κυριολεξία και χτυπιόμουνα, σαν την τελευταία κατίνα ...

Θα προσπαθήσω να απαντήσω τις ερωτήσεις σου όσο γνωρίζω, διότι και εγώ είμαι καινούρια στο παιχνίδι ... δεν μας λες τίποτα για την μορφολογία του σπέρματος, έχει και αυτό την σημασία του (πόσο % είναι ομαλά - ανώματα). Αυτό που παρατηρώ και εγώ είμαι ότι το πρώτο σπερμοδιάγραμμα φαίνεται με γόνιμο σπέρμα σε γενικες γραμμές, αν και σχεδόν οριακό, ενώ το δεύτερο έχει εμφανές πρόβλημα. Από όσα γνωρίζω σπέρμα κάτω των 10.000.000 σπερματοζωαρίων πάνε ασυζητητί κατευθείαν σε εξωσωματική (η κινητότητα στην εξωσωματική δεν πολυενδιαφέρει, διότι χρησιμοποιούν την λεγόμενη μικρογονιμοποίηση). Πιστεύω ότι όντως το σπερμοδιάγραμμα πρέπει να επαναληφθεί, λόγω διαφοράς αποτελεσμάτων (και διαφορετικού εργαστηρίου) και ελπίζω το ισχύον να είναι το πρώτο!!! Ο Λυμπερόπουλος είναι όντως ειδήμων στο θέμα σπέρμα, μόνο με αυτό ασχολείται με σούπερ μηχανήματα, άρα τα αποτελέσματα θα είναι αξιόπιστα.

Από κει και πέρα, μια επίσκεψη σε έναν ουρολόγο ειδικό σε θέματα ανδρικής υπογονιμότητας, θα ήταν ίσως χρήσιμη ... Θα πρέπει όμως προηγουμένως να κάνει ο άντρας σου έναν πλήρη ορμονικό έλεγχο (σπουδαιότατο ρόλο στην ποιότητα του σπέρματος παίζουν οι ανδρικές ορμόνες), να κάνει καλλιέργεια σπέρματος (μπορεί να οφείλεται σε ένα μικρόβιο που επηρέασε το σπέρμα και γι' αυτό να υπάρχει αυτή η διάσταση στα νούμερα), και φυσικά έναν υπέρηχο για να εξετάσετε την πιθανότητα ύπαρξης κιρσοκήλης ... μόνο αυτά ...

Εμείς βέβαια δεν βγάλαμε άκρη από τους ουρολόγους (τους οποίους δεν πολυεμπιστεύομαι πλέον)... Ο πρώτος μας είπε ότι με το σπέρμα του άντρα μου (πολύ πολύ χειρότερο από του δικού σου ως προς τον αριθμό) θα χρειαστεί να κάνω μέχρι και 10 εξωσωματικές για να πετύχουμε - αυτός ήθελε οπωσδήποτε να κάνει εγχείριση της κιρσοκήλης... Ξέρεις όλοι οι ουρολόγοι συμβουλεύουν να κάνει ο άντρας επέμβαση κιρσοκήλης (εφόσον υπάρχει) διότι αυτή είναι η δουλειά σου ... μιλάμε για καθαρό κέρδος ... αντιθέτως οι γυναικολόγοι και ιδίως οι εξωσωματικές διαπιστώνουν ότι ακόμα και μετά την επέμβαση δεν υπάρχουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα (μερικές φορές καλυτερεύει, άλλοτε όχι, δεν κάνει θαύματα όμως ποτέ)..... α, δεν σου είπα, ο δεύτερος ουρολόγος μας είπε ότι θα κάνουμε εκτρωματικά έμβρυα λόγω της μεγάλης ανωμαλίας των σπερματοζωαρίων ... φυσικά ο γιατρός μου της εξωσωματικής έπεσε κάτω από τα γέλια όταν του το είπα ...

Για την εξωσωματική, δεν σου λέω τίποτα, διότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να αρχίσεις να ενημερώνεσαι για τέτοιες διαδικασίες ... δεν χρειάζεται, να κάνετε με ηρεμία τις εξετάσεις σας και αναλόγως πράττετε... μην φοβάσαι όμως, εγώ από όλη την διαδικασία αυτή βγήκα δυνατή και ελπίζω για το καλύτερο ...

Συγκεντρώσου και μην πανικοβάλλεσαι και άκου την marsoupilami, πρέπει να κάνετε εξετάσεις πρώτα!! Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη....

Τώρα, κάποιος ειδικός σε θέματα υπογονιμότητας, που μπορεί να ναι και κάποιος απλός γυναικολόγος θα πρέπει να σας βάλει τις εξετάσεις σε ένα πρόγραμμα...

Πήγαινε σε όποιον θέλεις και σου εμπνέει εμπιστοσύνη, πρέπει όμως να έχει κάποια πείρα σε θέματα υπογονιμότητας...

Κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να πας σε κάποιον κατευθείαν για εξωσωματική γι' αυτό σου λέω μην πας ακόμα σε τέτοια κέντρα, προσπάθησε να βρεις καλό γυναικολόγο με πείρα σε θέματα υπογονιμότητας...για να δώσει κατευθύνσεις και στους δυό σας!

Εμένα ο αντρούλης μου είναι duracell, εγώ είχα μισοβουλωμένες σάλπιγγες κανείς δεν το χε δεί και μετά από 2 εξωμήτρια στη σειρά σε έναν χρόνο τις αφαίρεσα και τις 2. Τώρα μου μένει μόνο η εξωσωματική!

marsoupilami ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ.

ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΛΕΕΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ 2 ΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΣ ΚΟΝΤΗ..ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ 98.ΑΡΑ ΜΕ ΤΟ 10.000.000 ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΛΙΓΑΚΙ Ε?ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΠΑΛΙ.ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΩΛΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΕΡΟΒΙΑ:ΣΤΕΙΡΑ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!Η ΚΙΡΟΚΙΛΗ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ?

ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΡΟΛΟΓΟ-ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑ!ΕΚΑΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ!!!ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ?ΕΔΩ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙ?ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΕΚΕΙΝΟΣ.ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΟΛΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.

Είναι τυχερός που χει τέτοια γυναίκα!!!

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!!! Ολα διορθώνονται! Η επιστήμη έχει φτάσει πολύ ψηλά!

Απλώς όπως έχω πει πολλές φορές μερικοί άνθρωποι πρέπει να ταλαιπωριούνται λίγο παραπάνω....για να φθάσουν στην ευτυχία!!!!

Συγκεντρωθείτε στο στόχο, το μωράκι και όλα θα πάρουν το δρόμο τους!!!

Irene1 ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΕΝΩ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η marsoupilami ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΩΛΟ.Irene1 ΕΣΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ :kiss:

Rose, εγώ δεν μπορώ να σου προτείνω κανέναν ουρολόγο, διότι και οι τρεις που πήγα με απογοήτευσαν ως γιατρό και δεν θα τους συνιστούσα σε κανέναν. Θα γράφω τόσο πολλά και ακόμα παραπάνω, αν μπορώ να βοηθήσω ...

Απ' ότι φαίνεται η μορφολογία του σπέρματος είναι σε καλή κατάσταση και αυτό είναι αρκετά καλό!!! Κάνε την επανάληψη σε ένα έγκυρο εργαστήριο. Καλλιέργεια απ' ότι μου λες, έκανε και μάλλον δεν βρέθηκε τίποτα ε?? Η επέμβαση κιρσοκήλης δεν ξέρω πόσο στοιχίζει, διότι δεν την κάναμε, αν και είχαμε, διότι διαπιστώσαμε ότι εμάς τουλάχιστον δεν θα μας ωφελούσε (φαντάζομαι το κόστος της θα εξαρτάται από τον γιατρό και το νοσοκομείο). Αν με ρωτάς για τον υπέρηχο, ο οποίος διαγιγνώσκει την κιρσοκήλη, εμείς την κάναμε στο Μητέρα με 94 ευρώ.

Αλήθεια, πόσο καιρό προσπαθείτε με ελεύθερες επαφές??? Να σου πω κάτι, σημασία δεν έχει ΠΟΙΟΣ υποβάλλεται σε εξετάσεις σωματικά ... όλα μαζί σαν ένα σώμα τα περνάει το ζευγάρι και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ... εγώ έκανα τις εξετάσεις μου και ήταν κοντά μου, αυτός έκανε τις δικές του, και ήμουν δίπλα του, μαζί πονέσαμε, μαζί κλάψαμε και τώρα μαζί θα κάνουμε την εξωσωματική, μαζί θα γεννήσουμε αν ο Θεός μας δώσει ένα παιδάκι!!!! Αυτό να πεις στον άντρα σου, να μην τον παίρνει από κάτω, δεν είναι ο μόνος, και φυσικά αυτό δεν είναι ελάττωμα ... και εγώ θέλω να πω στην Irene, που έγραψε ότι ο άντρας της είναι duracel... όταν το διάβασα, ψιλοπειράχθηκα, διότι αν ένας άντρας είναι duracel δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του σπέρματος ... καταλαβαίνω πως το είπε η Irene και σαφώς δεν είχε κακοπροαίρετο σκοπό... Εγώ με τον άντρα μου είμαστε μαζί πάνω από επτά χρόνια και η σεξουαλική μας ζωή δεν πέρασε ποτέ ούτε ένα κυματάκι, ούτε μια αναβροχιά ... όταν είδα τα αποτελέσματα, είπα εγώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, εγώ τον ΞΕΡΩ τον άντρα μου, επέμενα στους γιατρούς, δεν μπορεί, δεν μπορεί... πρέπει λοιπόν να δώσεις στον άντρα σου να καταλάβει ότι η γονιμότητα του σπέρματος αποσυνδέεται με τις σεξουαλικές επιδόσεις ... αυτά ......... Δύναμη και αισιοδοξία λοιπόν και θα βρεθεί ο δρόμος !!!

marsoupilami έγραψε:

και εγώ θέλω να πω στην Irene, που έγραψε ότι ο άντρας της είναι duracel... όταν το διάβασα, ψιλοπειράχθηκα, διότι αν ένας άντρας είναι duracel δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του σπέρματος ... καταλαβαίνω πως το είπε η Irene και σαφώς δεν είχε κακοπροαίρετο σκοπό... quote]

Καλή μου marsoupilami, χίλια συγγνώμη που το πήρες έτσι γιατί δεν το έγραψα έτσι....Ο άντρας μου είναι duracell σε σχέση με μένα που είχα πρόβλημα, το οποίο μας οδήγησε εδώ που μας οδήγησε με πολύ πόνο και κλάμματα και επεμβάσεις...

Το είπα σε σχέση με μένα...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΝΑ...και το είπα σε φίλες!!!

Ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό αυτό που σκέφτηκες...

Και πάλι συγγνώμη, αλλά δεν το έγραψα έτσι!!!!! Θέλω να με πιστέψεις!!!

Δεν πειραζει rose μου,τουλαχιστον βρηκαμε πιο ειναι ενδεχομενως το "προβλημα" και δεν βαδιζουμε στα κουτουρου,ετσι δεν ειναι????

τωρα θα κανετε αυτο που πρεπει και θα εχετε γρηγορα το ευχαριστο αποτελεσμα και δε θα ειστε στην αγνοια...

ολα καλα θα πανε..φιλακια πολλα...

Αγαπημένη μου Irene, δεν θέλω να μου ζητάς συγγνώμη, το έγραψα και στο μήνυμα ότι ήταν μια στραβή σκέψη που έκανα όταν διάβασα την έκφραση και ότι εσύ σίγουρα δεν είχες κακό σκοπό και πραγματικά αυτό πιστεύω, απλώς ήθελα να το πω σαν παραπονάκι, διότι όλον αυτόν τον καιρό έχουμε κάνει διάφορες συζητήσεις με τον άντρα μου και έχουμε καταλήξει σε αυτά τα συμπεράσματα, ξέρεις ... οι άντρες είναι πολύ εγωιστές και δύσκολα το ξεπερνούν, λένε σκληρές κουβέντες για τον εαυτό τους ... και πάνω σ' αυτό ήρθε και κόλλησε ... μην ανησυχείς καθόλου λοιπόν, απλά είμαστε λίγο πιο "ευαισθητοποιημένοι" με το θέμα σπέρμα και γι' αυτό προσπαθούμε να υπερασπίσουμε τον εαυτό μας με το παραμικρό!!! Εγώ σου ζητώ συγγνώμη ... και θέω να πω και στην Rose για ότι απορία έχει να με ρωτάει, διότι έχω εντρυφήσει στα σπερμοπροβλήματα (αν και εύχομαι να έκανε λάθος το εργαστήριο και να μην ξαναχρειαστεί να μιλήσουμε γι' αυτό)!!!

Αααααχχχχχχ! Να ξερες τι άγχος πέρασα μέχρι να κάνει την εξέτασή του...., λόγω του εγωισμού.... που λές και συ...και της ιδιαιτερότητας του τρόπου λήψης...!!!

Καλό Σαββατοκύριακο και μη μου θυμώνεις!!!!

Πραγματικά στεναχωρήθηκα που το πήρες έτσι γιατί σε εκτιμώ από αυτά που χω διαβάσει και από την στήριξή σου στις κοπέλες με πρόβλημα!!!!

Τώρα είμαι καλύτερα!!! Μακάρι όλα να πάνε καλά σε όλες τις κοπέλες!

:kiss: :kiss: :kiss::kiss:

Γεια σου rose25 :)

Πριν σου πω τη γνώμη μου για το τι να κάνεις άκου (ή μάλλον διάβασε) τη δική μου ιστορία για να πάρεις θάρρος!

Πρώτο σπερμοδιάγραμμα τον Ιανουάριο, συγκέντρωση 9.000.000/ml με κινητικότητα 11%. Σοκ εγώ, κλάμματα, απογοήτευση, φαντάζεσαι ... :unsure: Μας λένε να το επαναλάβουμε σε 2-3 μήνες και ότι αν δεν έχει βελτιωθεί, μόνη λύση είναι η εξωσωματική.... μα πόσο εύκολα το λένε πλέον :angry:

Δεύτερο σπερμοδιάγραμμα τον Μάρτιο, σε άλλο εργαστήριο, συγκέντρωση λιγότερο από 1.000.000 (!!!) και πολύ μικρή για να εκτιμηθεί η κινητικότητα (!!!). Εγώ πιο ψύχραιμη πλέον, είχα κλείσει και ραντεβού σε ένα πολύ καλό κέντρο εξωσωματικής στην Αγγλία (μέναμε εκεί τότε) και το είχα πάρει απόφαση ότι αποκλείεται να κάνουμε παιδί φυσιολογικά. Πήγαμε σε έναν ουρολόγο για να αποκλείσουμε κάτι παθολογικό - δεν βρήκε κάτι και μας είπε να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή και ένα ακόμα σπερμοδιάγραμμα γιατί πολλές φορές ακόμα κι αν οι τιμές είναι χαμηλές το σπέρμα είναι γόνιμο! Επίσης μας είπε να κάνουμε ένα ακόμα σπερμοδιάγραμμα γιατί τυχαίνει να υπάρχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα στις τιμές χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα.

Τελικά τρίτο δεν κάναμε ποτέ, γιατί μετά από λίγες μέρες (ευτυχώς πριν το ραντεβού για εξωσωματική) και ενώ πιστεύαμε ότι είναι αδύνατον, έμεινα έγκυος φυσιολογικά :) κάτι που εύχομαι και σε σένα!

Ελπίζω να μη σε κούρασα, απλά ήθελα να δεις ότι καμιά φορά τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο νομίζουμε ή όσο μας τα παρουσιάζουν.

Εσείς πρέπει καταρχήν να κάνετε άλλο ένα σπερμοδιάγραμμα - κάπου σου πρότεινε ο γυναικολόγος σου αν κατάλαβα καλά? Πήγαινε εκέι. Μπορεί να βγει μια χαρά -είναι πολύ πιθανό να ήταν κάτι παροδικό που δε βγήκε καλό το δεύτερο σπερμοδιάγραμμα, όπως και σε μας -και να το αφήσετε στην ησυχία του το σπέρμα :)

Αν δεν είναι καλό, το καλύτερο είναι να βρείτε έναν καλό ουρολόγο (δεν ξέρω δυστυχώς να σου πω γιατι δε μένω Ελλάδα) για να σας καθοδηγήσει για περισσότερες εξετάσεις - ορμονικές, υπέρηχο στους όχεις. Οι γυναικολόγοι, αν και δίνουν πολλές φορές θεραπείες, δεν είναι οι κατάλληλοι για την περίπτωση. Επίσης να αποφύγεις να πας από τώρα σε κέντρο εξωσωματικής γιατι εκεί σίγουρα θα σου πουν ότι χρειάζεται να κάνεις εξωσωματική...δουλειά τους είναι.

Αλήθεια πόσο καιρό προσπαθείτε? Και πόσο χρονών είστε (εσύ βασικά)? Αν δεν προσπαθείτε πολύ καιρό και σας παίρνει ηλικιακά είναι πολύ νωρίς να σκέφτεσαι για εξωσωματική. Βέβαια όταν μας πιάνει η επιθυμία για μωρό -ειδικά τις γυναίκες- δεν κρατιόμαστε με τίποτα! Αλλά αξίζει καμιά φορά να περιμένουμε λιγάκι. Φαντάζεσαι εγώ ας πούμε να είχα βρει ραντεβού σε εκείνο το κέντρο νωρίτερα? :S

Α! Κι ένα τελευταίο! Πολύ κακό στο σπέρμα κάνουν το τσιγάρο και η κακή διατροφή. Πολύ καλό κάνουν οι φρέσκες πορτοκαλαδίτσες!

Καλή τύχη και μην αγχώνεσαι καθόλου - όλα γίνονται ;)

Irene1 ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :kiss:

marsoupilami ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΣΑ ΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΠΟΛΥ.ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ.ΔΗΛ.ΛΕΕΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΕΡΟΒΙΑ:ΣΤΕΙΡΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ!ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΑΡΑ Ο ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ Η ΟΧΙ ΚΙΡΣΟΚΙΛΗ ΚΑΙ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ.ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ?

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ.ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΦΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΨΑΞΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ...ΘΙΓΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΩ ΟΜΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ duracel ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η Irene1 ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΕΙΛΟΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΕ ΚΑΚΙΑ.ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ.ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΟΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΚΟΠΡΟΕΡΑΙΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

alkost ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΓΚΥΟΣ.ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ :kiss:

ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΟΥΡΟΛΟΓΟ-ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

(ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΡΟΛΟΓΟ-ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ)

snowgirl ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΗΡΑ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΥΨΗΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ?ΕΚΑΝΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕ NOLVADEX ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΑΝΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΛΕΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ?ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ?ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΚΙΖΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΤΟ ΝΕΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ.Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ..ΕΨΑΧΝΑ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ROZE25

EKEINO ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΗΝΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ(ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ) ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΙΡΣΟΚΙΛΗ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΧΕ 5% ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ 30% ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΙΡΣΟΚΙΛΗ ΒΓΗΚΕ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ 4η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ..... ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ.

ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ.ΕΙΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 29 Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΠΙΝΕΙ ΕΥΤΥΧΩΣ!!ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΩ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ?

FOTINI76 ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΛΕΣ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΛΕΩ!!!ΕΧΩ ΤΟ ΤΗΛ.ΤΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ.ΕΜΕΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΒΑΡΗ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΛΕΣ?ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ Ε?ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ.ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΑΝΤΑ..ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΗ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΙΡΣΟΚΙΛΗ Η ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ

ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ.ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ!ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ?ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΡΑΜΑ ΕΚΕΙ?ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΙΡΣΟΚΙΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ?ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ.ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΨΑΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...