Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αυτο που συμβαινει στην ελληνικη τηλεοραση ειναι απιστευτο.

αυτη τη στιγμη ολα τα μεσημεριανα ασχολουνται με τα πρωϊναδικα.

σε ολες τις εκπομπες βλεπεις τι εχει γινει στις υπολοιπες εκπομπες.

καμια θεματολογια πουθενα. καμια συζητηση, καμια ψυχαγωγια ΤΙΠΟΤΑ

το μονο που μας ενδιαφερει ειναι τι θα κανει η μενεγακη???

ελεος πια με τη μενεγακη.

η βασιλισσα της πρωϊνης ζωνης και κουραφεξαλα.

και εγω ειμαι η βασιλισσα του σπιτιου μου και του αντρα μου.

και το παιδι μου ειναι πιο κουκλι απο τα δικα της.

γιατι να με ενδιαφερει που εκανε διακοπες η μενεγακη?τι φορεσε η μενεγακη? αν ειναι εγκυος η μενεγακη?τι θα κανει στην εκπομπη της η μενεγακη?? :blink::S

και απο καλλιτεχνες υπαρχει μονο η βισση, η βανδη, ο ρεμος και ο χατζηγιαννης??

γιατι τα ραδιοφωνα μονο αυτους ξερουν !!!!

τα καναλια πληρωνουν τοσο κοσμο να κουτσομπολευει στη τηλεοραση και ολοι ασχολουνται με τα ιδια θεματα.

αυτους τους ανθρωπους δε μπορουν να τους βαλουν να κανουν αλλα πραγματα??

υπαρχουν τοσα πραγματα που ενδιαφερουν μια νεαρη μητερα και νοικοκυρα

και τον υπολοιπο κοσμο γενικοτερα.

εγω το γεναρη θα ξαναπαω για δουλεια και θα σταματησω να βλεπω αλλα το να βγαζουν μερικοι το χρηματα με το κουτσομπολιο ειναι απεριγραπτο.

Δημοσίευση

Εγω πλεον τα μεσημερια σερφαρω στο net η χαλαρωνω με κανενα περιοδικο... εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια... ολη την υπολοιπη μερα δεν εχω χρονο να δω τηλ. οποτε δεν βλεπω σχεδον καθολου ολη μερα και εχει ηρεμησει τα μυαλο μου...!

Μην ασχολεισαι... μια μοδα ειναι που θα περασει...!!!

Δημοσίευση

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ..& ΕΓΩ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ ΕΧΩ ΑΗΔΙΑΣΕΙ..ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΤΕ ΠΡΩΙΝΗ ΕΙΤΕ ΒΡΑΔΙΝΗ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ...ΑΠΟΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ...ΜΑΤΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ & ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ & ΔΟΥΛΕΙΑ!!!ΟΙ ΔΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΟΛΟ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ..ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ,ΑΛΛΑ & ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5-6 ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ..

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΘΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ..

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΕΝΝΑΩ ΟΠΟΤΕ & ΝΑ ΘΕΛΩ ΔΕ ΘΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ!!!!

Δημοσίευση

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ.

ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΑΙΝΙΟΥΛΑ? :kiss:

Δημοσίευση

λοιπον εγω το πρωι βαζω την tv αλλα δεν μπορω να πω οτι βλεπεωκατι πλα κανω τις δουλιες και ακουω , σε καμια περιπτωση Μμενεγακη ειναι ΗΛΙΘΙΑ η εκμπομπη της τι να δω ; κατα τα άλλα ειναι η κοπελα της διπλα νης πορτας ; εμενα παντως η διπλανη μου ειναι 30 κιλα πιο χοντρη απο τη Μενεγακη εχει προβληματα μια και ο αντρας της ειναι ανεργος η απο πανω μου ειναιμια κοπελα που εχει και αυτη το δικο της βασνο δνε μπορει να κανει παδακι εγω αλι τρεχω με το μικο ολη ερα δνε βλεπω κατι κινο με τη μενεγακη .Μετ της 12 το μσημερι ακουω μπομ ο μαστορας μια και ο Σταυρος το βλεπει σε dvd συνεχεια τον εχω εμπεδωσει και το μεσημερι αν θελω να γελασω θ ξαναδω το καφε της χαρας με τις ατακες του φατσεα τι να δω ; τον πρεκα που σαν ηθοποιος ηταν καλος και ξαφνικα βγαινεικαιμε ζαλιζει ; Αλαλ το απογευμα ναι εκι τα δινω ολα κορες ενας καιμοναδικος!ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ ναι μυστικα της εδεμ ναι το βλεπω καινα δνε προλβω το γραφω αλλιως το βλεπω και στο ιντερνετ.ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευση

εμενα παντως μου λειπει το καλοκαιρι

στη τελικη βλεπαμε ωραιες επαναληψεις.ευτυχως που υπαρχει και το mega.

ειχα να δω τηλεοραση απο τα 20 που αρχισα να δουλευω τα πρωϊνα

ειδα τωρα με την εγκυμοσυνη και πραγματικα δε διαπιστωνω καμια προοδο.

η τηλεοραση του 90 ειχε πιο πολυ ενδιαφερον

τωρα εχουν ξεμεινει απο ιδεες και λενε τα ιδια και τα ιδια.

Δημοσίευση

efi21

και εγώ πήρα την πρώτη κρυάδα την βδομάδα που μας πέρασε, όταν γύρισα μια μέρα νωρίς από την δουλειά. Από 9/10 σταματάω την δουλεια (άδεια κυοφορίας) κ μετά ένας χρόνος με το μωρό. Δράμα η ελληνική τηλεόρση , δράμα! Ευτυχώς έχουμε nova οπότε προτιμώ να δω καμια ταινιούλα ή να βάλω μουσική.

Δημοσίευση

Axxxxxxxxxx δεν εχω λογια!Η τηλεοραση ειναι ενα αισχος!!!!Γι αυτο κι εμεις βαλαμε δορυφορικη....δεν παλευοταν!!!Εχω λιωσει στα ντοκιμαντερ!!!Και στις ταινιες μιας και που ειμαστε λατρεις του σινεμα!Εξω δεν βγαινουμε οποτε...τα δινουμε εκει.Δεν βαριεσαι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...