Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καταρχας να σου ζησει η μπεμπουλα! Τα μωρα μπορεις θεωρητικα να τα βαλεις στο ριλαξ απο τις πρωτες κιολας μερες, εχουν κατι σα μαξιλαρακι που στηριζει τη μεσουλα τους κ ειναι σχεδον ξαπλωμενα. Θα σου προτινα να παρεις απλο ριλαξ, η δονηση δεν προσφερει κ τπτ το ιδιαιτερο. Ο δικος μου δεν εκατσε καθολο στο ριλαξ... Μια δυο φορες που εμεινε κ του εβαλα τη δονηση πατησε κατι ουρλιαχτα :P:P Καλυτερα ειναι το κουνιστο, για να μπορεις να την αφηνεις εκει κ να κουνιεται κ να νανουριζεται κιολας.

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΛΕΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΡΙΛΑΞ ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ.

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ.....

Δημοσίευση

Εγω ξεκινησα να τον βαζω στο relax μολις σαραντησε... του αρεσε... στην αρχη καθοταν με τις ωρες και κοιμοταν επισης με τις ωρες... αλλα μωρακια δεν καθονται... το καθε μωρο εχει τις δικες του προτιμησεις... εγω θα σου ελεγα να παρεις αυτο με τη δονηση και αν δεν της αρεσει μη της την βαζεις... το κουνημα το θελουν παντως για να ηρεμουν και να κοιμουνται... απο το να λες μετα "αν ειχε τωρα τη δονηση θα ηρεμουσε"; ;)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ , ΜΟΥ ΠΗΡΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΤΗΣ CHICCO (EXEI DONHSH ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΡΟΧΤΕΣ :P )

ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΩΤΑ , ΑΛΛΑ ΞΑΠΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ( Ε ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!)

ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΕΙ ΔΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΒΟΛΕΨΕΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ! ( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΟΥΜΠΙ)

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΨΕΙ , ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΕΙΜΑΙ! :kiss:

ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ! :kiss:

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΡΗΛΑΞ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΟΥΚΑΡΙΝΑΚΙ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΝΑΩ ΕΚΑΝΑ ΕΡΕΥΝΑ (ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΕΔΩ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΡΙΟ ΡΗΛΑΞ ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ ΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΝΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΤΑ ΜΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 9 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΞΑΠΛΩΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΗΛΑΞ ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΦΕΥΡΟΥΝ ΕΝΑ ΡΗΛΑΞ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΥΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ ΓΑΜΠΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Ο ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑΣ :P

Δημοσίευση

εμενα εκατσε στο ρηλαξ αφοτου σαραντησε και μετα μεχρι πριν ενα μηνα περιπου που το σταματησα γιατι μου εσκυβε μπροστα και φοβηθηκα μη μου ερθει ολη τουμπα.

τα ρηλαξ με τη δονηση δε τα μπορω

με ανατριχιαζει αυτο το πραγμα

εβαλα μια φορα, σε ενα μαγαζι που ειχαν δειγμα, το χερι μου πανω και ανατριχιασα.

φανταστειτε αυτο το πραγμα πως ταρακουναει ενα μικρο κορμακι :unsure::unsure:

Δημοσίευση

emeis exoume k relax aplo k kounia pou kounietai me mousiki paromoia me afti tis yuki,ena tha po ,petamena lefta...giati?dioti i paidiatros mou apagorepse na tin vazo protou ginei 4 minon k k ta 2 legane mexri 9 kila k mesa se parenthesi 6 minon, i mikri apo ton 5o konteve na pidiksei k na toumparei to relax k apo to xoropidima na riksei tin kounia ,apotelesma 120 i kounia k 60 to relax= 180 petamena europoulakia,opote tha sou elega na pareis ena aplo relax na kaneis ti doulitsa sou k vlepeis pos paei

Δημοσίευση

ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα κυριως για τις ευχες για την μπεμπα... χθες ειδα σε γνωστο καταστημα πολλα και μαλλον θα παρω το παρακατω αν και ειναι απ τα ακριβα γιατι μου φανηκε πολυ καλυτερο κατασκευαστικα και με την λογικη ενα και καλο και χαλάλι της...

Δημοσίευση

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΥΝΙΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΜΩΡΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ? ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ? ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ Η ΤΡΕΛΗ ΜΑΝΑ.

Δημοσίευση

εγω τον ρωτησα χθες και μου ειπε οτι πρεπει να ειναι οσο γινεται σε πιο οριζοντια θεση.. και οχι για πολυ ωρα ή για υπνο εκει... παντως σε γενικες γραμμες αν και δεν το απαγορευεσε μου ειπε να μην βιαζομαι...

• 2 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...