Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πρωτα απολα θελω να θεσω την θεση μου...! Σεβομαι τις γυναικες που δουλευουν και εχουν κ οικογενεια και αναγκαζοντε να αφηνουν τα παιδια τους καποιες ωρες με καποιο τριτο προσωπο.

Το θεμα εχει ως εξης...ποσο καλα ψανχει μια μαμα για νταντα?ποσο χρονο καταναλωνει κ τι απαιτησεις εχει απο την νταντα?

εαν δεις καποια νταντα να φερετε ασχημα με οποιονδηποτε τροπο...τοτε τι κανεις?το λες στο γονιο ή δεν ανακατευεσε μην σε πουν κ κατινα?

:dry: η νταντα ποσο αυστηρη μπορει να ειναι?μεχρι που επιτρεπετε να φτασει?

ντρεπομαι που υπαρχουν μαμαδες οι οποιες δεν εχουν χρονο για τα παιδια τους...υπραχουν καποιες που δουλευουν πολυ κ ο ελευθερος χρονος ειναι μετρημενος οποτε προτιμουν να τον ξοδευουν στον εαυτο τους κ λιγοτερο στα παιδια τους...τα παιδια αυτα ψαχνουν σε τριτους τον χρονο που στερουντε?

εχω δει περιπτωσεις που η μητερα μοιαζει αγνωστη διπλα στο παιδι κ η νταντα μοιαζει πιο μητερα απο οποιαδηποτε...μεχρι που επιτρεπετε να φτασει η σχεση παιδιου κ νταντας??

για πειτε καμμια περιπτωση σωστης ή οχι νταντας...

Δημοσίευση

Καλημερα ομορφοκοριτσο!!

Και ηθελα να σας το γραψω αλλα το ξεχασα..

Το σκ 12σεπτ ειχα μια βαφτιση κοντα στον βολο.Φυγαμε Παρασκευη που εβρεχε και σε καποιο ΣΕΑ σταματησαμε για το καθιερωμενο καφεδακι.Επειδη λοιπον τα παιδια κοιμοντουσαν εμεινα εγω μεσα στο αυτοκινητο και πηγε ο αντρας μου για να τα παρει.Διπλα μου παρκαρει μια bmw και κατεβηκε ενα ζευαγρι νεο σε ηλικια.Επειδη εγω φημιζομαι για την παρατιριτικοτητα μου, διαπιστωσα οτι μεσα στο αυτοκινητο ηταν μια Φιλλιπινεζα και ενα απαρηγορητο μωρο που εκλαιγε στο καθισματακι του.Εκεινη δεν το σηκωσε(μπορει να ειχε τετοιες οδηγιες) και εκεινη του τα εσερνε στα Φιλλιπινεζικα(δεν ειναι αναγκη να ξερεις την γλωσσσα για να καταλαβεις).

Το κουφο πιο ηταν...Ο νεοπλουτος πατερας περα του οτι τους κλειδωσε μεσα εβαλε και συναγερμο!!και καθε φορα που χτυπιοταν το μωρο αρχιζε ιου ιου ιου ιου.(ευτυχως τα μικρα μου δεν ξυπνησαν αλλιως θα οτν εβαζα να τα ξανακοιμησει).Ηρθαν μετα με το πασο τους και φυγανε....το μωρο ακομα εκλαιγε!!

Το θεμα μου ειναι, ναι ενταξει εχεις την νταντα αλλα ειναι και αυτη ανθρωπος!!

Οπως εχω δει και αμετρητες φορες στο mall παρομοια σκηνικα, μανα να πινει τον καφε και μια φιλλιπινεζα να κηνυγαει το μικρο.

Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει αυτη η εικονα. Οι περισσοτερες μαναδες δουλευουν(και εκει αναγκαστικα αν δεν εχεις βοηθεια θα βρεις μια νταντα) αλλα τα παιδια μας εχουν αναγκη....

Δημοσίευση

ναι οκ οταν δουλευεις επιστρατευεις παπουδες κ σογια ή μια νταντα...

τον χρονο ομως που εισαι με το παδι σου...γιατι να του στερησεις την αγαπη που χρειαζετε?

καλα τωρα σοβαρα τους ειχε κλειδωμενους?ισως για να μην του φυγει η γυναικα με το μωρο?τρομακτικο ακουγετε σαν θριλερ! φαντασου τι θα λεει για αυτους τους ανθρωπους η νταντα! ωχ παναγια μ

Δημοσίευση

Και ομως ναι!!Παντως οτι και να τους λεει η νταντα δικιο θα εχει!!

Λες και αν θελει η νταντα να φυγει με το παιδι, θα περιμενει να το κανει αν ειναι στο αυτοκινητο!!Τοοοοοοοοοοοσο εξυπνοι γονεις!!!

Δημοσίευση

στη σχολη μας ερχοταν μια κυρια με δυο παιδακια...ηταν υποδειγμα μανας! της κανω μια μερα...τον γιο που τον αφησατε κ λεει στη μαμα του...δεν ειναι γιος μου. οποτε εμενα το μικρο μυαλο μου πηγε στο οτι ειναι παιδι του αντρα της. μετα την εβλεπα να μιλαει με την μικρη κ να ειναι τοσο τρυφερη κ συνεργασιμη και της κανει αντε παμε να σε γυρησω στη μαμα...οποτε το μικρο μυαλο μου πηγε στο οτι ειναι καποια συγγενεις κ δν μπορει να κανει παιδια...ωσπου μια μερα ηταν αρρωστη κ την εφερε η μαμα της τη μικρη και τη ρωτησαμε τι εχει η αλλη κυρια (αν ειναι αρρωστη οχι κουτσομποιο) κ μας κανει η μικρη "η νταντα μου ειναι αρρωστη"

ΑΥΤΗ ειναι νταντα! κμετα ετυχε να μιλαω με αυτη τη μητερα κ μου ειπε ποσο καιρο την εψαχνε.ειχε ξοδεψει αδεια καλοκαιριου για να ψαξει με ηρεμια!δεν το εκανε σαν ξεπετα αντε να βρουμε νταντα να ηρεμισουμε

Δημοσίευση

Καλημέρα κι απο μένα! Βρήκες και άγγιξες το ευαισθητο σημείο μου, οφείλω να ομολογήσω. Το μωράκι μου είναι 5 μηνών και όταν θα είναι 10 μηνών εγώ πρέπει να γυρίσω στη δουλειά μου. Κι εκεί, επιλέγω ή να πηγαίνω 6 ώρες κάθε μέρα (Χολαργό-Παιανία, άρα συν μια ώρα το πήγαινε-έλα) ή 4 φορές την εβδομάδα οκτάωρο για να κάθομαι την Παρασκευή ολόκληρη σπίτι με τον μπέμπη. Έχω μαμα στην Ξάνθη και πεθερά στη Λευκωσία οπότε βοήθεια μηδέν εδώ στην Αθήνα. Και ναι πρέπει να βρω νταντά για το μονάκριβό μου και ναι πρέπει να το αγαπάει και να την αγαπάει κι αυτός αλλά δεν αντέχω στην ιδέα να την αγαπάει πιο πολύ απο εμένα ή να μπει στη διαδικασία να τη συγκρίνει με εμένα. Όπως δεν υπάρχει άνθρωπος που να τον αγαπάει όπως εγώ. Όσο για το χρόνο που πρέπει να ξοδέψει κάποιος για να βρει μια νταντά, πιστεύω πως αν βρεις κάποια που πιστεύεις οτι σου κάνει (έστω κι αν αυτή είναι η πρώτη που είδες) πρέπει να μείνεις σπίτι μαζί της τον πρώτο καιρό (εγώ θέλω να μείνω τουλάχιστο 2 μήνες μαζί της) για να την δεις και για να μάθει κι αυτή πως θέλεις εσύ να συμπεριφέρεται και να φροντίζει το παιδί. Σκάω στην ιδέα ότι το παιδάκι μου θα είναι με μια ξένη 9 ώρες τη μέρα κι εγώ θα τον βλέπω 2-3 ώρες μόνο το απόγευμα και ωσπου να κοιμηθεί!!! ΣΚΑΩ!!! :(:(:(

Δημοσίευση

xntou έγραψε:

Καλημερα ομορφοκοριτσο!!

Και ηθελα να σας το γραψω αλλα το ξεχασα..

Το σκ 12σεπτ ειχα μια βαφτιση κοντα στον βολο.Φυγαμε Παρασκευη που εβρεχε και σε καποιο ΣΕΑ σταματησαμε για το καθιερωμενο καφεδακι.Επειδη λοιπον τα παιδια κοιμοντουσαν εμεινα εγω μεσα στο αυτοκινητο και πηγε ο αντρας μου για να τα παρει.Διπλα μου παρκαρει μια bmw και κατεβηκε ενα ζευαγρι νεο σε ηλικια.Επειδη εγω φημιζομαι για την παρατιριτικοτητα μου, διαπιστωσα οτι μεσα στο αυτοκινητο ηταν μια Φιλλιπινεζα και ενα απαρηγορητο μωρο που εκλαιγε στο καθισματακι του.Εκεινη δεν το σηκωσε(μπορει να ειχε τετοιες οδηγιες) και εκεινη του τα εσερνε στα Φιλλιπινεζικα(δεν ειναι αναγκη να ξερεις την γλωσσσα για να καταλαβεις).

Το κουφο πιο ηταν...Ο νεοπλουτος πατερας περα του οτι τους κλειδωσε μεσα εβαλε και συναγερμο!!και καθε φορα που χτυπιοταν το μωρο αρχιζε ιου ιου ιου ιου.(ευτυχως τα μικρα μου δεν ξυπνησαν αλλιως θα οτν εβαζα να τα ξανακοιμησει).Ηρθαν μετα με το πασο τους και φυγανε....το μωρο ακομα εκλαιγε!!

Το θεμα μου ειναι, ναι ενταξει εχεις την νταντα αλλα ειναι και αυτη ανθρωπος!!

Οπως εχω δει και αμετρητες φορες στο mall παρομοια σκηνικα, μανα να πινει τον καφε και μια φιλλιπινεζα να κηνυγαει το μικρο.

Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει αυτη η εικονα. Οι περισσοτερες μαναδες δουλευουν(και εκει αναγκαστικα αν δεν εχεις βοηθεια θα βρεις μια νταντα) αλλα τα παιδια μας εχουν αναγκη....

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ..................ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ?????? :blink::blink::blink:

Δημοσίευση

μαμαtobe ην νιωθεις τυψεις!ειναι ανοητο να νιωθεις τυψεις! θεωρω οτι πρεπει να ξοδεψεις καποιο χρονο...για να βρεις την σωστη! προς θεου μην γινεις κακια μαζι της και αφησε την να κανει "τη δουλεια της" ...ο φοβος συγκρισης μπορει να οδηγησει σε αρνητικες καταστασεις!

στη δουλεια ερχετε μια νταντα κ αφηνει τν μια μικρη να κανει μαθημα κ αυτη καθετε με την αλλη κ την "προσεχει"...μιλαει στο κινητο κ φωναζει κ το κοριτσακι τρεχει σαν παλαβο... ε ναι μου σπαει τα νευρα γιατι πολλες φορες φοβαμαι μην κτυπησει...και γιατι το θεωρω ανευθυνο αυτο που κανει!πως ομως το λες στη μαμα της αυτο?ειναι σωστο να ανακατευτεις?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...