Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΣΓΙΧΤΗΚΑ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ...

ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ..ΣΤΟ ΜΑΜΑ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙΣΤΗΚΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ..ΤΟ ΛΕΩ ΩΣ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΝΟΙΑ..

• Απαντήσεις 95
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαμά;;;;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!!!!Ασε που έτσι όπως μου φαίρεται τι αν μιλάω με τη γειτόνισα τι με αυτή.Δεν μου έχουν κάνει τίποτα απλώς είναι εντελώς αδιάφοροι.Σκεφτείτε ότι μένουν από κάτω μας και σε ολόκληρη εγκυμοσύνη,λοχεία και τώρα που είμαι μόνη μου δεν με έχει ρωτήσει αν θέλω να μου μαγειρέψει κάτι.Να πάω να της πω εγώ λέει.Μα είναι δυνατόν;Ντρέπομαι βασικά.Τον πεθερό μου δε, τον αποκαλώ κύριο Νίκο μιας και έχω χάσει τον μπαμπά μου και δεν νοείται να αποκαλέσω άλλον άνθρωπο έτσι.Επίσης τους μιλάω στον πληθυντικό με λίγο ενικό ενδιάμεσα και τους αποκαλώ κύριο και κυρία.Βέβαια δεν έχω την απαίτηση να με βλέπουν και αυτοί σαν κόρη τους.

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΠΕΘΕΡΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ Κ.ΕΛΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΩ.ΜΗ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ!!!!ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ!!!!!Κ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΥΣΑΥΡΟΣ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

Μαμά;;;;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!!!!Ασε που έτσι όπως μου φαίρεται τι αν μιλάω με τη γειτόνισα τι με αυτή.Δεν μου έχουν κάνει τίποτα απλώς είναι εντελώς αδιάφοροι.Σκεφτείτε ότι μένουν από κάτω μας και σε ολόκληρη εγκυμοσύνη,λοχεία και τώρα που είμαι μόνη μου δεν με έχει ρωτήσει αν θέλω να μου μαγειρέψει κάτι.Να πάω να της πω εγώ λέει.Μα είναι δυνατόν;Ντρέπομαι βασικά.Τον πεθερό μου δε, τον αποκαλώ κύριο Νίκο μιας και έχω χάσει τον μπαμπά μου και δεν νοείται να αποκαλέσω άλλον άνθρωπο έτσι.Επίσης τους μιλάω στον πληθυντικό με λίγο ενικό ενδιάμεσα και τους αποκαλώ κύριο και κυρία.Βέβαια δεν έχω την απαίτηση να με βλέπουν και αυτοί σαν κόρη τους.

Ακριβως τα ιδια Παναγιωτα μου!!2 μηνες πριν το γαμο ειχε σπασει η μαμα μου το χερι της,εγω ολομοναχη(οι καλες μου φιλες ηταν μονο οσο ημουν οπου γαμος και γιορτη η Βασιλω πρωτη.. :( )και αυτη να ερχεται πχ οταν εφεραν τα επιπλα να βλεπει οτι γινεται ο μαυρος χαμος στο σπιτι(τοτε το φτιαχναμε)και να μου λεει "αν χρειαζεσαι τιποτα παρε με τηλ..!!!!"

Μου ερχοταν να της πω "Καλα δε βλεπεις αν χρειαζομαι κατι;;;!!!Ειναι αναγκη να στο ζητησω;;;!!!!" :angry: Το ιδιο σκηνικο και σε εγκυμοσυνη,γενα κτλ... :angry:

Μαλλον ηξερε οτι ειμαι πολυ περηφανη και δεν επροκειτο ποτε να της το ζητησω... Για να μην αναφερθω στα υπολοιπα...

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΑΔΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΝ,ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΠΛΑ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?"

:P

Δημοσίευση

stin arxi koritsia de mou evgene na tous apokalesw mama kai mpampa!!twra omws to kanw....an kai i pethera mou mou spaei ta neura kai wres wres ilikrina den mou vgenei me tpt kai apofeugw apla na tis milaw.....panw apo ola exei to paidi tis kai to deixnei se mena poli entona...egw apo tin prwti stigmi tis feromai apsoga kai ti katalva namou spaei ta neura....giauto kai gw pleon den dinw simasia...o petheros pali agios anthrwpos oute i fwni tou akougete...

Δημοσίευση

Οταν γνωρισα τον αντρα μου ειμασταν στη ιδια παρεα και το σπιτι του αντρα μου ηταν το στεκι μας ειχε τ δικο του μεγαλο δωματιο μαζι με την αδερφη του στο οποιο ειχαν βαλειμεσα και ενα ψυγειο γεματο αναψυκτικα μπιες και οτι άλλο θελαμε και επειδη οι γονεις τους λειπανε αρκετ διαστημα στο χωριο ηταν το στεκι μας .Ετσι λοιπον εμπαιν στο σπιτι πολυ καιορ πριν γεινουμε ζευγαρι και τους απο΄καλουσα με τα ονοματα τους ημουν η φιλη της κορη τους οχι η κοπελα του γιου τους .Η πεθερα μου ομως ηθελα ναμε κανει νυφη και αρχιζε και ελεγε στον αντρα μου τι ομορφη τη καλη τη ευγενικη κοπελα ημουν και επρεπε να κανει γρηγορα κατα τη γνωμη της μην τυχον καιμε χασει !Ετσι μετα απο ενα διαστημα γιναμε ζευγαρι συνεχιζα και τους αποκαλουσα με το ονομα τους αλλα τους μιλαγα στον ενικο δηλαδη ελεγα !κ.βαρβαρα θελεις κατι ; δεν ελεγα θελετε; Οταν καποια στιγμη αρρωστηση η πεθερα μου και χρειαστηκε να μπει στο νοσοκομειο πριν ακομα δωσουμε λογο πηγαινα αν τη βοηθησω επειδη η κουνιαδα μου δουλευε ως αργα το ιδιο και ο αντρα μου και δνε μου πηγαινε ρε κοριτσια πανω απο όαλ ειναι ανθρωπος και μου ελεγε :να εχεις την ευχη μου!Της λεει λοιπον μια αλλη αρρωστη σε προσεχει η κορη σου ε; -Δε ειναικορη μου της απαντα ειναι νυφη μου καινα σου πω καικατι ακοαμ δε εχουν αρραβωνιαστει αλλα ειναι παιδι μου!Οταν λοιπον δωσαμε λογο το ιδιοβραδυ της ειπα :κομμενο το κυρ-βαρβαρα και το κ.Σταυρο απο εδω και περα θα εισαι η μαμα και ο μπαμπας δνε το εκαν γα άλλο λογο απλα θεωρουσα οτι απο τη στιγμη που εκεινη ελεγε η κορη μου παιδι μου γιατι να μην την αποκαλω ετσι !Ναι μπορει να εχω μαμαμ καιμπαμπα αλλα επειδη τους αποκαλω ετσι σαφως και η αγαπη δνε ειναι η ιδια αλλα αυτοι οι ανθρωποι εφεραν στο κοσμο τον ανθρωπο που εγω επελεξα να συνεχισω τη ζωη μου , ναι εχω θυμωσει μαζι τους ναι εχω τσακωθει ναι τους εχω βρισει ναι με εχουν κανει και εχω βγει αποτα ρουχα μου αλλα και οι γονεις μου μου τα εχουν κανει δεν εχω σταματησει να τους αγαπω!ΚΥΡΙΑ ΚΑΙΚΥΡΙΟαποκαλω τη γειτονισσα τα πεθερικα μου δνε ειναι ανηκουν σε αυτη την κατηγορια .

Την πρωτη φορα που την ειπε μαμα εβαλε τα κλαματα και ηταν το παραπονο της επειδη η πρωην νυφη της (ηταν λογοδοσμενος ο αντρας μου πριν)την ελεγε με το μικρο της .

Δημοσίευση

Βάνια μου, συμφωνώ μαζί σου!!!! :lol:

Μπράβο σου που αναγνωρίζεις και σέβεσε! Είμαι και εγώ της ίδιας γνώμης.

Ναι μεν μανα είναι μόνο μία, αλλά από την στιγμή που αγαπάμε τον άντρα μας αγαπάμε και σεβόμαστε και την δική του οικογένεια.

Και αναρωτιέμαι που οι περισσότερες φίλες εδώ λένε κατηγορηματικά ΟΧΙ στο να αποκαλούν τα πεθερικά τους μαμα-μπαμπά. Γιατί ρε κορίτσια;;;; :angry:

Οι γονείς σας και οι θείοι σας μιλάνε στον πληθυντικό στα πεθερικά τους;;;;;; Η μαμά σας δηλαδή, μιλάει στον παππου σας και τον αποκαλεί Κο Τάδε;;;;; :blink: δεν το νομίζω.... απλά υπάρχει μάλλον προκατάληψη από μέρους σας ή τι να πώ; όλες έχετε κακιές πεθερές;;;;;

Δημοσίευση

καλησπερα

και εγω στον πλυθηντικο τους μιλαω...και δεν μου βγενει με τιποτα το μαμα-μπαμπα... (αλλα ουτε και το να τους φωναζω κυριο ταδε...κυρια ταδε...)ή κοιτουσα ποτε με βλεπουν για να τους μιλαω(χωρις να χρειαστει προσφωνηση) ή τους φωναζα πεθερουλη-πεθερουλα... τωρα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος και τους το ανακοινωσαμε θα τους φωναζω γιαγια-παππου μαλλον....

Δημοσίευση

MARYLOO 28 ισως καποια απο τα κοριτσια να μην εχουν τις καλυτερες σχεσει με τα πεθερικα οποτε απο το να το λες προσποιητα καλυτερα να μη το λες .Εμενα μου βγηκε αυθορμητα οπως καιμια φορα που μιλαγα ε τη πεθερα μου καιλεγαμε αστεια της ειπε εισια και εσυ μια !δεν παρεξηγηθηκε καθολου γελασε καινα σας πω κατι αμα θελω να της τα χωσω το κανω ανετα δεν με σταματαει το την αποκαλω μαμα.Το ιδιο ανετα ομως τα χωνω και στους γονεις μου δεν θεωρω οτι πρπει να τους φερομαι διαφορετικα τοσο στα θετικα οσο και στα αρνητικα

Δημοσίευση

Φιλενάδες μου καλησπέρα,

μαμά είναι μόνο μια. Από σεβασμό και μόνο και όταν δεν με ακούει κανένας άλλος μερικές φορές (σπάνια) την αποκαλώ μητέρα.

Ειλικρινά δεν μου βγαίνει....το δε πεθερό μου ποτέ δεν τον έχω αποκαλέση πατέρα και ούτε πρόκυτε, το θεωρώ πολύ γελίο... :blink:

Δημοσίευση

maryloo28 έγραψε:

Βάνια μου, συμφωνώ μαζί σου!!!! :lol:

Μπράβο σου που αναγνωρίζεις και σέβεσε! Είμαι και εγώ της ίδιας γνώμης.

Ναι μεν μανα είναι μόνο μία, αλλά από την στιγμή που αγαπάμε τον άντρα μας αγαπάμε και σεβόμαστε και την δική του οικογένεια.

Και αναρωτιέμαι που οι περισσότερες φίλες εδώ λένε κατηγορηματικά ΟΧΙ στο να αποκαλούν τα πεθερικά τους μαμα-μπαμπά. Γιατί ρε κορίτσια;;;; :angry:

Οι γονείς σας και οι θείοι σας μιλάνε στον πληθυντικό στα πεθερικά τους;;;;;; Η μαμά σας δηλαδή, μιλάει στον παππου σας και τον αποκαλεί Κο Τάδε;;;;; :blink: δεν το νομίζω.... απλά υπάρχει μάλλον προκατάληψη από μέρους σας ή τι να πώ; όλες έχετε κακιές πεθερές;;;;;

oxi oi goneis mou den milane ston pluthintiko sta petherika tous,oute mama tous lene oute mpampa ,tora vevaia oi goneis mou irthan apo germania k megalosan me pio proxorimenes antilipseis,k stin teliki to ti travikse i kathe kopela apo tous goneis tou suzugou tis to gnorizei i idia , eisai polu tuxeri pou exeis toso kali pethera mpravo tis.

Δημοσίευση

maryloo28 έγραψε:

Μηπως γιατι δεν τους αισθανομαστε ως μαμα και ως μπαμπα ...Δεν σου περασε καθολου απο το μυαλο ε? .... Το περιεργο δεν καταλαβα που ειναι και ωρυεσαι .. :dry:

Παλιότερα μιλούσαν ολοι στον πλυθηντικό ακομα και τα παιδιά προς τους γονεις . Ηταν θέμα σεβασμου !

Να απαντησω κιολας ... Πλέον παππου και γιαγια και ολοι ειναι ευχαριστημένοι ! Τους μιλάω ομως στον πληθυντικό , αν αρχισω με καποιον στον πληθυντικό δυσκολο μετά να το κοψω .

Δημοσίευση

Το "καλε" το ξερετε? :laugh:

Ετσι τους φωναζω εγω!

Μεχρι και αρραβωνιασμενη τους φωναζα κα ταδε κος ταδε και στον πλυθηντικο!

Μετα κοπηκε η κα και ο κος και το εκανα "καλε" αλλα πρεπει να τους βλεπω!

Αν οχι, προτημω να μην μιλησω!

Και εμενα δεν μου βγαινει το μαμα και μπαμπας!

Δημοσίευση

Χε χε, καντινού, άψογο το "καλέ"! Καλά, άμα τους έλεγα εγώ έτσι, θα με βρίζανε, δεν υπάρχει περίπτωση!!! Είναι και νευρικοί, άσε άσε...

Μαριλού, εμένα οι γονείς μου δε μιλούσανε στον πληθυντικό στις πεθερές τους (πεθερούς δεν είχανε, είχαν πεθάνει και οι δύο πάρα πολύ νωρίς), και τις αποκαλούσαν μητέρα. Στην Κύπρο, είναι σαν τίτλος: δηλαδή, τον πεθερό τον λες "πατέρα" και την πεθερά "μητέρα" και όχι μπαμπά και μαμά. Αλλά μιλάμε για άλλες εποχές (είναι και αρκετά μεγάλοι οι δικοί μου). Τώρα πολλοί τα πεθερικά τους τα αποκαλούν μαμά και μπαμπά, μέχρι και τη νονά μιας ξαδέλφης μου ο άντρας της την αποκαλεί νονά, λες και τον βάφτισε!!!

Επιπλέον, κάνουμε πάντοτε ό,τι έκαναν και οι γονείς μας; Εγώ συνήθως κάνω το αντίθετο!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Την πεθερά μου την αγαπάω πολύ και θα μπορούσα να την πώ μαμα αλλά πρώτον δεν μου το ζήτησε και δευτερόν μπορεί να μην άρεσε και τόσο στην μαμα μου!! Οσο για τον πεθερό μου με ΤΙΠΟΤΑ δεν θα τον έλεγα μπαμπα για πολλούς και διάφορους λόγους!

Δημοσίευση

κοριτσια κ για εμενα αυτο ειναι ειναι ενα θεμα που παντα γυριζει μεσα στο μυαλο μου..δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να τους πω μαμα μπαμπα μανα πατερα γιατι ταυτοχρονα αισθανομαι σαν να μηδενιζω τους γονεις μου σαν να μην υπαρχουν κ αυτο δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι..το να τους προσφωνιζω απλα ετσι για εμενα θα ειναι εντελως ψευτικο κ υποκριτικο..δεν μου βγαινει παντελως..ειναι πολυ καλοι ανθρωποι δεν μου δημιουργουν ποτε προβληματα ειναι πολυ διακριτικοι.. ενα παραδειγμα, στην πρωτη εγκυμοσινη που ημουν ξαπλα κ ολα ηταν ξαφνικα, μολις ειχαμε γυρισει απο τις διακοπες των χριστουγεννων μεσα στο σπιτι δεν ειχες που να πατησεις απο βαλιτσες κ ολα τα σχετικα..ηρθε να με δει κ οταν ειδε το χαος που γινοταν εκατσε κ τα τακτοποιησε ολα με την διαφορα ομως για να μην φανει αδιακριτη δεν μου ανοιξε καμια ντουλαπα η συρταρι ουτε της κουζινας τιποτα,τα ειχε φτιαξει ολα με σειρα κ οταν μπορουσα εγω να τα βαλω οπου θελω.δεν ξερω αυτο μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση.κ καθε μερα μου μαγειρευε οτι ηθελα κ μου το εστελνε..τους σεβομαι τους εκτιμω, ειναι οι γονεις του αντραμου αλλα ως εκει..κανω κ εγω το γνωστο τους μιλω χωρις ονοματα κ οταν ειναι εκτος χωρου απλα τους λεω οτι θελω χωρις ονοματα...δεν εχω 2 μανες κ 2 πατεραδες..

Δημοσίευση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ.....ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΑΡΙΛΟΥ... :)

ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΠΟΤΕ,ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΝΑΙ.

ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΣΜΑ ΓΕΝΕΩΝ (70ΕΤΩΝ),ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ 40...

ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ ΣΤΟ ΓΙΟ(ΕΧΕΙ ΚΟΡΕΣ),ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ

ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ...ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ !

ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ...ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ

ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ,ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΟΟΟΣΑ ΑΛΛΑ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΣΙΜΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟ ΜΑΜΑ

ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ.

ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑ-ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ

ΠΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ...ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΕΘΙΜΟ?

ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

den tha mporousa pote na tin apokaleso mama ,exo mama,prospathisa na tous fonazo me ta onomata tous ,gurise loipon i pethera mou k leei tou antra mou,na peis tis giotas oti den exoume tin idia ilikia g na mas fonazei me ta onomata mas,opote k ego pleon tous koitao k tous milao,k ama koitane allou,apla milao!

ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ... ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟ

ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!! :laugh: :laugh: :laugh:

ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ

ΠΛΑΓΙΩΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΜΑΜΑ Κ ΜΠΑΜΠΑ

ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ... :whistle:

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΜΑΜΑ Κ ΜΠΑΜΠΑ ;)

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ

ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ !!! ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ

ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ;)

Δημοσίευση

Mεχρι να αρραβωνιαστουμε τους αποκαλουσα κα ταδε κο ταδε και στον πληθυντικο.Μολις αρραβωνιαστηκαμε και με με την προτροπη της μαμας μου(θεμα σεβασμου) ξεκινησα να τους μιλαω στον ενικο και να τους αποκαλω μαμα-μπαμπα αν και στην αρχη δε μου βγηκε και πολυ ευκολα.Πλεον μετα απο 5 χρονια μου βγαινει αυθορμητα σαν να λεω τα ονοματα τους και σε καμια περιπτωση δε νιωθω οτι ακυρωνω τους γονεις μου.

και ο αντρας μου το ιδιο αποκαλει τους δικους μου,μαμα-μπαμπα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...