Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μανα ειναι ΜΟΝΟ μια....

Μανα για μενα ειναι η μανουλα μου!

Οσο καλη σχεση και να εχω με την πεεθερα μου δεν μπορω να τη φωναζω 'μαμα'.

Κατα τ'αλλα τους μιλαω ακομη στον πληθυντικο αλλα δε μου πολυαρεσει...

• Απαντήσεις 95
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εγω τους αποκαλω μαμα μπαμπα αλλα οχι οτι το αισθανομαι κιολας

αλλα και πως να τους λεω

δεν θελω να τους μιλαω στον πλυθηντικο ενταξει αυτο δε μου αρεσει στην ουσια ειμαστε οικογενεια

Δημοσίευση

εμείς όταν παντρευτήκαμε, οι γονείς του άντρα μου (που τους έβλεπα για 2η φορά!), μου είπαν να τους φωνάζω με τα ονόματά τους, αλλά εγώ 6 χρόνια μετά ακόμη δεν τους έχω φωνάξει τίποτα!! και ΄΄οταν μιλάω στο τηλ. με την πεθερά ρωτώ τι κάνει ο πεθερός μου? οι ίδιοι όταν μας στέλνουν email, που απευθύνεται και στους 2 το υπογράφουν "μαμά-μπαμπάς", όταν στέλνουν σε μένα μόνο το υπογράφουν "τα πεθερικά".

Δημοσίευση

Argi έγραψε:

εμείς όταν παντρευτήκαμε, οι γονείς του άντρα μου (που τους έβλεπα για 2η φορά!), μου είπαν να τους φωνάζω με τα ονόματά τους, αλλά εγώ 6 χρόνια μετά ακόμη δεν τους έχω φωνάξει τίποτα!! και ΄΄οταν μιλάω στο τηλ. με την πεθερά ρωτώ τι κάνει ο πεθερός μου? οι ίδιοι όταν μας στέλνουν email, που απευθύνεται και στους 2 το υπογράφουν "μαμά-μπαμπάς", όταν στέλνουν σε μένα μόνο το υπογράφουν "τα πεθερικά".

πολυ σωστους τους βρισκω! ;)

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

den tha mporousa pote na tin apokaleso mama ,exo mama,prospathisa na tous fonazo me ta onomata tous ,gurise loipon i pethera mou k leei tou antra mou,na peis tis giotas oti den exoume tin idia ilikia g na mas fonazei me ta onomata mas,opote k ego pleon tous koitao k tous milao,k ama koitane allou,apla milao![/quote]

καλα πολυ γελασα!

και γω Κα ταδε και Κος Ταδε και στον πλυθηντικο.Δεν μου βγαινει αλλιως,τους ξερω απο 16 χρονων,ειμασταν φιλοι με τον αντρα μου απο το σχολειο οποτε δεν μπορω ξαφνικα να το γυρισω στο μαμα κ μπαμπα,αν κ δεχομαι πιεσεις απο μια θεια του αντρα μου μισοτρελλη :P αλλα δεν μου βγαινει!

Δημοσίευση

bell έγραψε:

Argi έγραψε:

πολυ σωστους τους βρισκω! ;)[/quote:3pceemal]

οι δικοί μου είναι Γερμανοί που έζησαν πάνω από 25 χρόνια στο εξωτερικό: Αμερική, Ινδία, Αγγλία, Αφρική κλπ. και έχουν τελείως διαφορετική νοοτροπία! ;)

Δημοσίευση

:dry::dry: ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙΜΟΙ ΔΥΟ.....Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ

Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ....ΘΕΟΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΝ ΠΑΝΤΩΣ....ΗΤΑΝ ΚΕΡΒΕΡΟΣ...ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ....ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ....ΑΦΕΝΤΙΚΟ... :silly: :silly: ΟΥΤΕ ΜΑΜΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ....ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΙΘΑΜΗ!!!!! :blink::blink:

ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΑ ΜΠΑΜΠΑ...ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ....ΠΟΟΟΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ....ΗΡΕΜΟΣ...ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΗΤΑΝ 83 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ...ΤΙ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ...ΜΟΥΣΑΚΑ...ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ....ΦΟΒΕΡΟΣ....

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΘΕΛΕ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ...ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ....Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΕΓΩ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΥΘΥΝΤΙΚΟ...

ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΕΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.... :cheer::cheer:

Δημοσίευση

Αν είμαι με τη μικρή τους φωνάζω παππού και γιαγιά, όταν είμαι μόνη μου μαζί τους, τους αποκαλώ με την ιδιότητα τους, πεθερούλη μου και πεθερούλα μου και το πρόβλημα σχόλασε.

Ο άντρας μου με τη μαμά μου πάλι κάνει αυτό που κάνει και η Γιώτα. Την κοιτάει και της μιλάει, άμα κοιτάει αλλού απλά μιλάει. Μόνο ο μπαμπάς μου όταν ζούσε του είχε πει να τον φωνάζει με το όνομά του, ...Στέφανο.

Δημοσίευση

Απο τι βλεπω ολες πανω κατω το ιδιο προβλημα εχουμε... :P

Κι εγω τους το ειχα ξεκαθαρισει απο την αρχη οτι δε μου αρεσει να λεω καποιον αλλο μαμα,μπαμπα γιατι το θεωρω κοροιδια!

τωρα βεβαια αν τους αγαπας τοσο πολυ και το νιωθεις ειναι αλλο.. ;)

Μεχρι προτινος(και για 8 χρονια)τους μιλουσα στο πληθυντικο αλλα η πεθερα μου με ειχε πρηξει να της μιλαω στον ενικο..Ομως παρολο που σιχαινομαι τον πληθυντικο,το κανω με το ζορι.. :( ειναι που δε τους τρεφω και ιδιεταιρη εκτιμηση,εινα και του πως να τους αποκαλεις.. :unsure: Οποτε οπως ειπατε οι περισσοτερες απλως τους μιλαω.. :dry:

Δημοσίευση

Εγώ αρχικά τους αποκαλούσα κύριε και κυρία τάδε, και πάντα στον πληθυντικό. Το ίδιο και ο άντρας μου τους δικούς μου. Όταν παντρευτήκαμε, απλά τους μιλούσα, φροντίζοντας να μη χρειάζεται να τους προσφωνώ. Σε κάποια φάση πήρα τηλέφωνο την πεθερά μου να τη ρωτήσω για την υγεία του πεθερού μου, που ήταν στο νοσοκομείο για κάτι όχι και τόσο σοβαρό, και της λέω "ο κύριος Τ... πώς πάει;". Και μου λέει "ο πεθερός μου λέμε, άκου ο κύριος Τ...". Ε, τι να κάνω, όταν μιλάω στον ένα και είμαι αναγκασμένη να αναφερθώ στον άλλο, λέω "ο πεθερός μου" και "η πεθερά μου". Μαμά και μπαμπά ούτε γι' αστείο. Θέλω να τους μιλάω στον ενικό, γιατί ο πληθυντικός μου τη σπάει, αλλά είναι δύσκολο, όταν έχεις αρχίσει με πληθυντικό. Έτσι, τους μιλάω μια στον ένα αριθμό και πότε στον άλλο, ό,τι μου βγει!

Ο άντρας μου τους λέει "πεθερέ" και "πεθερά" και τους μιλάει κι αυτός στον πληθυντικό!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ,ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΛΕΩ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ,ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΑΠΗΜΕΝΟΙ.ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΛΛΑ 100 ΑΤΟΜΑ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΩΣΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ(ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ).

Δημοσίευση

σιγα μην τους νιωσουμε και γονεις μας

αυτο δε νομιζω καμια να το νιωσει ποτε

παρολο που οπως ειπα τους εχω αποκαλεσει μαμα μπαμπα αν και δεν το αισθανομαι και νιωθω οτι κοροιδευω συνηθως προσπαθω οπως και πολλες απο σας να με κοιτανε για να τους μιλησω

η εννοειτε οταν αναφερομαι σάυτους λεω ή η/ο πεθερα/ος μου ή οι γονεις του χαρη

πριν γεννησω δεν ειχα τοσο προβλημα τωρα με το μωρο που δημιουργουντε καταστασεις που με τρελλαινουν δεν τους λεω

Δημοσίευση

ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ! ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΩ ΟΕΟ?

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!

Ε! ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΗΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΜΗΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ!

ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΣΚΗΝΙΚΟ! ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ! ΗΤΑΝ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ, ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΛΠ! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ! ΚΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΠΑΜΠΑ! ΓΥΡΝΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΡΙΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΛΥ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΛΕΩ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ! ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!

Δημοσίευση

Γενικα με τα πεθερικα μου εχω καλες σχεσεις... με τον πεθερο μου περισσοτερο τυπικες... εχουν τα κουσουρια τους, οπως λεει και η Ιφιγενεια, και πολλες φορες με κανουν να συγχιζομαι και να μου ανεβαινει η πιεση, αλλα εκει που πρεπει ειναι πολυ σωστοι, ιδιαιτερα με το μωρο, και αυτο ειναι που μ'ενδιαφερει περισσοτερο... τους αποκαλω κα Ταδε και κο Ταδε και τους μιλαω στον πληθυντικο... το ιδιο κανει και ο αντρας μου με τους γονεις μου... δεν ειναι μονο απο αποψη σεβασμου... ειναι και το οτι δεν θελω εγω τις πολλες οικοιοτητες γιατι πιστευω πως στο τελος δεν βγαινουν σε καλο... η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι και ευκολη νυφη... αλλα αυτο ειναι που τους κανει να με εκτιμουν και να με σεβονται περισσοτερο... ;)

Δημοσίευση

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΗ.ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΩ .ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ.

Δημοσίευση

B) ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!!ΓΙ ΑΥΤΟ

ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΩ ΚΑ ΤΑΔΕ!(ΠΕΘΕΡΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΧΕΙ ΄΄ΦΥΓΕΙ΄΄ ΧΡΟΝΙΑ)

ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ,ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΜΠΛΙΑΧ....

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ

ΘΑ ΛΕΩ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΑΔΕ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ

ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ.

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Κι εγώ δεν θα πρωτοτυπήσω! Κο και κα με το μικρό τους τους φωνάζω. όχι ότι δεν είναι χρυσοί άνθρωποι, μπορώ να πω, επειδή μένοιυν κι από κάτω μας, τυος νιώθω πια πιο κοντά κι από τους γονείς μου που λέει ο λόγος, αλλά μαμά και μπαμπά λέω μόνο τους γονείς μου και δεν μπορώ να τους πω με τίποτα, όσο κι αν τους αγαπώ! Και η μαμά μου μου λέει να τους λέω μαμά και μπαμπά αλλά δεν νομίζω να άρεσε και στους ίδιους. Ούτε ο άντρας μου δεν τους λέει μαμά και μπαμπά που είναι γονείς του! Με τα μικρά τους τους φωνάζει! Και θα τους πω εγώ; ε, όχι! Και χρησιμοποιώ πληθυντικό ακόμα. Ε, αυτό με τον καιρό πιστεύω θα το ξεπεράσω!

Δημοσίευση

Οσο καλοι και χρυσοι να ητανε το ιδιο θα τους αποκαλουσα....Κυριο και Κυρια....11 χρονια με τον αντρα μου σχεδον!Με την πεθερα μου μπορει να εχουμε μιλησει και σαν μανα με κορη και να με προσεχει σαν κορη αλλα το Κυρια δεν λειπει...δεν μου βγαινει....ισως γιατι νομιζω οτι ξεπερναω καποια ορια...του εαυτου μου...μην παρουν αερα...ολα κι ολα θελω να υπαρχει και κατι που να κραταει τον αερα ξερετε ενα παρ μπριζ κατι χα χα χα χα!!!γιατι ποτε δεν ξερεις!Δωσε θαρρος στον χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατι!χα χα χα!!!Οσο και να τους αγαπω ποτε δεν ξερεις!Ασε που οπως ειπατε μανα που με πονεσε και με ποναει ειναι μονο ΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν παιρνει τον τιτλο αυτο οποια κι οποια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΓΩ ΠΑΛΙ "ΠΕΘΕΡΟ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ"ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΙ 46 Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ 50 Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ "ΜΑΜΑ-ΜΠΑΜΠΑ"ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΓΟΝΕΙΣ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.ΤΟΤΕ ΠΙΑ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ?

Δημοσίευση

Τα πεθερικά μου τα γνώρισα απο τον πρώτο χρόνο που ήμουν με τον άντρα μου...Με αγκάλιασαν απο την πρώτη στιγμή...

Στην αρχή τους αποκαλούσα κο και κα Τάδε...αλλά την ημέρα του αρραβώνα συγκεκριμένα, γύρισα και είπα τον πεθερό μου κο.Τάδε...Δεν του αρεσε και μου απάντησε: "Τι κος.Ταδε είναι αυτό;...Πλέον είμαι κι εγώ πατέρας σου"...Κόλλησα...Ζορίστηκα...αλλά μετά απο πολύ καιρό το είπα το μπαμπά...Ξετρελλάθηκε...

Με την πεθερά μου μου βγήκε πάρα πολύ εύκολα...Είναι υπέροχος άνθρωπος...Με λατρεύει...Κι εγώ το ίδιο!

Τους αποκαλώ μαμά και μπαμπά εξαιτίας και του άντρα μου που του αρέσει πολύ...Το ίδιο κάνει και αυτός στους γονείς μου...

ΑΛΛΑ όταν είναι μπροστά οι γονείς μου ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να αποκαλέσω τα πεθερικά μου μαμά και μπαμπά...Και περισσότερο αυτό το Μπαμπά δεν μου βγαίνει με τίποτα...Η μαμά μου η ίδια μου έχει πει να λέω την πεθερά μου μαμα...αλλά το μπαμπά στον πεθερό, μπροστά στον πατερούλη μου, ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ...

Δημοσίευση

Ki egw kura tade kai kur tade tous elega an kai ton pethero mou that hthela na ton lew kur m----a xaxaxaxa. Bebaia twra exoume tsakwthei ki egw kai o antras mou mazi tous kai den tous fwnazw tipota!!!!

Pantws akoma kai kaloi na htan mama kai mpampa den tha tous elega. Ki o Nikos kuria kai kurio leei tous dikous mou. Isws argotera na tous leei apla me to onoma tous. xxxxxx

Tania

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...