Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κινέζικα καταστήματα..


tirogaridaki

Recommended Posts

Δεν ξέρω με τι μάτια τα κοιτάτε τα συγκεκριμένα καταστήματα αλλά με έχει εντυπωσιάσει το πόσο γρήγορα κι έυκολα ανοιγουν..κλείνει ένα ελληνικό και ανοιγει ένα κινέζικο. Εντάξει αυτό δε με χαλαει..όπως δε με χαλάει το οτι αυτά που πουλάνε συνήθως είναι κακής ποιότητας. Με ενοχλουν όμως δυο πράγματα..η άσχημη συμπεριφορά αρκετών απ αυτών που έχω συναντήσει στα συγκεκριμένα καταστήματα..πότε με έχουν κατηγορήσει ότι έκλεψα κάτι και έψαξαν τα πράγματά μου, πότε κορόιδεψαν το γιο μου που γκρίνιαζε και γενικά ένα σωρό που μόνο σε αγένεια θα μπορούσεςνα το μεταφράσεις..και δεύτερον η πονηριά να μην κόβουν αποδείξεις σκόπιμα! Κι αν τολμήσεις και ζητήσεις;; Σε βρίζουν μεταξύ τους στα κινέζικα ενώ παράλληλα κόβουν το πολύπόθητο χαρτάκι..

Δεν είμι ρατσίστρια ,ποτέ δεν ήμουν αλλά η συμπεριφορά τους απέναντι στους Έλληνες που τους φιλοξενουν στη χώρα τους είναι απαράδεκτη!! Όσο σχετικά με τις πελατειάκες σχέσεις όσο και απέναντι στο κράτος μας που θέλουν να κλέβουν με τόση άνεση!!! Απο τη μια μας καταστρέφουν την οικονομία με το να μην κόβουν αποδείξεις και όχι μόνο αλλά και από την άλλη να μας φέρονται σα ζώα λες και εμείς είμαστε τα κοροιδα και εκείνοι οι έξυπνοι..δεν ξέρω αν έχω δίκιο ή είμαι υπερβολική..θα ήθελα πάρα πολύ τη γνώμη σας γιά ένα θέμα που μας αφορά νομίζω όλους!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φανη, σε διαφορετικο νησι ζουμε?

Δεν το εχω δει πουθενα αυτο που λες!

Ειδικα, στο χωριο μου, ειναι ευγενεστατοι!

Μεχρι και δωρο μου εχουν κανει για το μωρακι μου.

Τι να πω! :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απόδειξη σου κόβουν; Γιατί κι εμένα μου εκαναν δωράκι μια πετσέτα για να γλιτώσουν την απόδειξη. Και μόλις τη ζήτησα άρχισαν τα ψου ψου ψου..στα κινέζικα!! Ξέρεις για ποια λέω; Αυτό που είναι δίπλα στη Νεοσέτ..και το άλλο στη Ρόδου Λίνδου διπλα στο Βασιλόπουλο..απαράδεκτοι σου λέω!!! Για να μην πω για μια κινεζα στην Ιαλυσο που φτιάχνει τα νύχια η οποία όταν της είπα καθότι έγκυος και φοβήθηκα τοτε αν τα αποστειρώνει τα εργαλεία της και της ζήτησα να βάλει οινόπνευμα εκείνη μου είπε αν θέλω να φέρω τα δικά μου με ύφος και μετά άρχισε κάτι να μουρμουρίζει στα κινέζικα στη φιλενάδα της ολοφάνερο ότι με έθαψαν για τα καλά εκείνη την ώρα...Δε θέλω να το γενικεύσω καθώς ξέρω πως υπάρχουν και καλοί αλλά όσους γνώρισα..ήταν απαράδεκτοι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ, φανη μου, δεν λεω οτι εχεις αδικο η λες ψεμματα!

Διπλα στην neoset, εχω παει αλλα δεν ψωνισα καθοτι δεν μου αρεσε τιποτα!

Τωρα για το μεγαλο διπλα στον βασιλοπουλο παλι δεν εχω παει!

Εδω τουλαχιστον ειναι ενταξει!

Αποδειξη αληθεια δεν εχω παρατηρησει αν μου δινουν! :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αληθεια φανουλα????εμενα δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο....

αποδειξη μου δινουν παντα χωρις να ζητησω και ειναι πολυ ευγενικοι....

τι να πω...ισως εκει την εχουν δει αλλιως....εδω στο ναυπλιο μεχρι στιγμης δεν εχει τετοια κρουσματα....η συνεχεια θα δειξει....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα,

οντως και εδω εχουν ανοιξει πολλα κινεζικα μαγαζια.Εγω δεν εχω παρει κατι γιατι δεν μ αρεσει η ποιοτητα τους.Sorry μην με κατηγορησετε, δεν ειμαι ψωνιο, ουτε μαρκες ψωνιζω αλλα δεν μπορω να καταλαβω με τι κοστος φτιαχνεται μια μπλουζα που την πουλαει 5€.Tι να συνυπολογισεις??Τα μεταφορικα?το ενοικιο?την εργασια??αρα με τι εφτιαξε την μπλουζα?Ποσο του κοστισε?1€??Αρα τι υφασμα ειναι?

Εγω για το παιδι εχω βρει 2-3 βιοτεχνιες και ψωνιζω απο εκει, μου κανουν και καλυτερες τιμες γιατι με ξερουν και ετσι ενισχυω λιγο τον Ελληνα βιοτεχνη.Δεν εχω δωσει για φορμα πανω απο 20€.

Για μας ψωνιζω ειτε απο συνοικιακα μαγαζια που και εκει μου κανουν καλυτερες τιμες γιατι ειμαι της γειτονιας, ειτε απο κανα stock house(πχ της raxevsky ),και στις εκπτωσεις.

Οσο για το θεμα με τις αποδειξεις που θετεις, εσυ φταις που ψωνιζεις.Ετσι κανεις μαγκα τον κινεζο μαγαζατορα.Να την ζητας την αποδειξη και αν δεν σου την δωσει μην ψωνισεις.Ε.... αρκετους εξυπνους εχει αυτη η χωρα, δεν θελουμε αλλους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μμμ μακαρι να ησουν ρατσιστρια! αν ησουν θα ελεγες κακιες...τωρα ομως λες αληθεια!

οντως κινουντε καπως επιθετικα γιατι ισως φοβουντε κ οι ιδιοι μην τους κλεψουν...βλεπεις δν εχουν την πολυτελεια να παρουν καμερες!

οσο για τις αποδειξεις...ρωτα μεσα σου...ειναι οι μονοι που δεν κοβουν?

συγγνωμη αλλα στον αλιμο(καλαμακι-αττικη-αθηνα...σας κατατοπισα?) αποδειξη κοβουν μονο τα μαγαζια που θελουν να επιδοτηθουν η να παρουν δανειο...ολα τα αλλα αν τους ζητησεις αποδειξη ή ανεβαζουν την τιμη ή σε αγριοκοιτανε κ αυτοματος παυεις να εισαι ο αγαπημενος πελατης!

εαν ησουν ρατσιστρια θα ελεγες οτι δεν συμπαθουν το παιδι σου γιατι δν ειναι απο την κινα...δυστηχως δεν εισαι και βλεπεις οτι δεν ειναι ευγενικοι με τα παιδια...οκ ειναι οι μονοι ομως? ακομη κ σε παιδικα καταστηματα εχω δει πωλητριες να κοιτανε ασχημα τα ατακτα παιδακια...(μεχρι κ "μαζεφτε το" εχω ακουσει να λενε!)

η συμπεριφορα τους λοιπον δεν ειναι ρατσιστικη προς τους ελληνες,ουτε τα λογια σου ειναι ρατσιστικα προς τους Κινεζους....

θεωρω οτι η συμπεριφορα τους ειναι οπως στο 55% των καταστηματων του κοσμου και τα λογια σου...οπως του 90%των πελατων ολου του κοσμου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαμά΄_χήνα μπορεί να έχεις δίκιο. Προσωπικά όπου πάω ζητάω απόδειξη ακομη και στα ελληνικά και ναι υπάρχουν ελληνικά καταστήματα που δεν κόβουν και εκνευρίζομαι! Επίσης φυσικά και υπάρχουν κακότροποι έλληνες καταστηματάρχες. Δεν ξέρω...μπορεί να είναι αυτό που λες...αλλά δεν μου αρέσει γιατί θεωρώ ότι έχουν αναπτύξη μια θεωρία <<ανοιγω μαγαζί στην Ελλαδα-δεν κόβω αποδείξεις-τα λεφτά τα φέρνω στην Κϊνα>> και το λέω αυτό όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ειλικρινά σε όποιο κινέζικο κ αν έχω πάει δεν μου κόβουν απόδειξη ..καθόλου! Κάνουν τους <<κινέζους> κι αν δεν ζητήσεις εχουν καταφέρει το παιχνίδι τους..αν ζητήσεις πάλι...μπορεί να τύχει να έχουν χαλασμένο το μηχάνημα (ναι το άκουσα κι αυτό στα 6 χρόνια που έχω επισκεφθεί κινέζικα καταστήματα)ή να σου κόψουν και να μουρμουράνε...Με ενοχλεί που είναι οι μόνοι από τουςμετανάστες που χτίζουν σπιταρώνες...και βλέπεις τον άλλο τον μαύρο που ήρθε από την Αφρική να παλεύει για να ένα ξεροκοματο...δεν ξέρω θεωρώ ότι έχουν δημιουργήσει μια πολιτική επεκτατική όπως και τα καταστήματά τους και στοχευουν στο κέρδος και μόνο...πως μπορεί ρε παιδιά ένας Κινέζος να μπορεί να πληρώνει ενοικιο 5.000ευρώ σε κατάστημα ρούχων ..ενώ ο Έλληνας με το ζόρι να πληρώνει ένα ενοικιο 500 ευρώ;; Η χώρα τους τους επιδοτεί να έρχονται σε ξένες χώρες, να κερδίζουν χρήματα χωρίς να κόβουν αποδείξεις και να τα μεταφέρουν μετά στις Κινέζικες τράπεζες για να κερδίζει σαν χώρα..Όλο αυτο με ενοχλεί..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χντου..ευτυχώς δεν πολυψωνίζω από κινέζικα , ζήτημα αν έχω πάει 6-7 φορές σε 6 χρόνια για τους λόγους που προανέφερες. Μάλιστα τον τελευταίο χρόνο δεν είχα αγοράσει τιποτα, αλλά έτυχε πριν μερικές μέρες να πάω για να αγοράσω κάτι που ήξερα ότι μόνο εκεί θα το έβρισκα φτηνό και αντικρισα το ίδιο με τα προηγουμενα χρόνια. Αποδειξη γιοκ! Και δε μιλώ όπως είπα μόνο για την αποδειξη αλλά και για τη συμπεριφόρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια απλα εγω δεν ψωνιζω ποτε απο κινεζικα.ειναι ζημια για την χωρα μας..φτηνα πραγματα βρισκεις και αλλου βοηθωντας τους συμπατριωτες μας..ας βοηθησουμε ολοι να φυγουν σιγα σιγα..οπως λεει και η διαφημιση..να φυγετε, να πατε αλλου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα ξεφυγω απο το θεμα σου λιγο... πριν ενα χρονο εμαθα γιατι λενε αυτη τη φραση κανω τον κινεζο...: ειναι επικυνδυνοι οδηγοι και οταν ειναι να κανουν καποια παρανομια κοιτανε μηπως τους βλεπουν κ αν δεν υπαρχει κανεις γυρω τοτε την κανουν. κ απο εκει ξεκινησε το κανε τον κινεζο!

ενα ευχαριστο μουσικο διαλειμα ειμαι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ααααα...μαμά χήνα σαν την εκπαιδευτική τηλεόραση ένα πράγμα ίσως;;; χαχαχαχαχα...μάθαμε κάτι και για σήμερα!!! Καλυψώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..κοιτα δεν με ενοχλουν να υπάρχουν κανα δυο..οι άνθρωποι να ζήσουν ήρθαν αλλά όχι να μας περνάνε και για ηλίθιους!!!! Θες να ψωνίσεις από κει; ΑΠΟΔΕΙΞΗ οπωσδήποτε!!! Εμεις πληρώνουμε μετά με τους φόρους τις δικές τους ζημιές στην οικονόμία στη χωρα!!!Μην είστε κοροιδα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι ναι εκπαιδευοντας τους γονεις!

α κ κατι ακομη για τους κινεζους...ειναι εκπληκτικοι στη προσθετικη νυχιων!ειναι τεχνη για αυτους!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω δεν ψωνίζω απο τα κινέζηκα. Αφου οτι και να πάρω ειναι Made in China θεωρω οτι συμβάλλω και με το παραπάνω στην οικονομία τους. Ασε που τα καταστηματα τους τα θεορω ακριβα. εχει ενα μεγάλο εδω στην θεσσαλονικη στον Ευοσμο και μπηκα να παρω ενα τζιν στον αντρα μου για την δουλεια και το ειχε 25 Ευρώ. Σορυ αλλά στην λαικη βρισκω με 10 και το πουλανε τουλαχηστον Ελληνες. Για νυχια ενα ξέρω οι καλυτερες ειανι οι Ρωσσιδες!!!.

Παρεπιπτοντος τυρογαρηδακι συγχαρητηρια για το νεο σου μωρακι. Νωρισ νωρισ, χαρα στο κουραγιο σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ποια λαικη πουλαει;;;

Δε με νοιαζει απο που τα αγοραζει αυτή απλά μου εκανε εντυπωση η τιμή. Και για την δουλεια του αντρα μου ειναι τεχνικός συστηματων ασφαλειας δεν αξιζει να δωσω 25 ευρώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω εχω ψωνισει απο κινεζικα και ψωνιζω κατα καιρους

Ο λογος ειναι οτι χρειαζομαι απαραιτητως κατι και ειμαι ταπι πχ γαντια για το μηχανακι που ειναι τα ιδια στη μιση τιμη.. Οταν ειμαι ταπι το τελευταιο πραγμα που με νοιαζει ειναι να μου κοψουν αποδειξη..προτιμω να μου κοψουν εστω και 1 ευρω..

..στα μερη μου παντως οι Κινεζοι φερονται μια χαρα και..χαμογελουν :cheer:

Οσο για την ελευθερη οικονομια μας οσο δεν παραγουμε σαν χωρα δε νομιζω οτι υπαρχει φως

Για την ποιοτητα τωρα..τι να πω..ακουω διαφορα τα φιλτραρω ..γεγονος ειναι οτι ειμαι επιφυλακτικη

Ενα καλο των κινεζικων ειναι βρισκω ρουχα στα μετρα μου :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΟΣΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΟ...

ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ 10ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΑ ΑΘΗΝΑΣ

ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΜΟΥ...ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΗΝΩΝΟΣ(ΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΑ).

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ

ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΕ ΟΛΑ....ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΠΑΜΦΘΗΝΑ ΡΟΥΧΑ,ΑΞΕΣΟΥΑΡ,ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΤΛ.

ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ 'ΕΛΛΗΝΙΚΑ' ΜΑΓΑΖΙΑ?????

ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Η ΣΑΥΡΟΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΤΗΝΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ

ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ..ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ...ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ?????

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ? :dry::dry::huh:

ΜΩΡΕ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΦ....ΕΣ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ

ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΑΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΚΑΘΙΚΙΑ,

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ!

ΤΑ ΠΗΡΑ....ΣΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ... :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ax purple akoma k i koumpara mou pou les exei kerdos 100 %,gt nai koritsia 5 ta agorazoun 10 ta poulane,ego tha elega na min klevei kanena s ellinas to kratos gia na evimereusei,gt pote exete paei laiki k sas ekopsan apodeiksi,sto taksi sas kovoun apodeiksi?afta einai 2 ap ota polla paradeigmata guro mas

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

PURPLE έγραψε:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΟΣΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΟ...

ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ 10ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΑ ΑΘΗΝΑΣ

ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΜΟΥ...ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΗΝΩΝΟΣ(ΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΑ).

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ

ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΕ ΟΛΑ....ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΠΑΜΦΘΗΝΑ ΡΟΥΧΑ,ΑΞΕΣΟΥΑΡ,ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΤΛ.

ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ 'ΕΛΛΗΝΙΚΑ' ΜΑΓΑΖΙΑ?????

ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Η ΣΑΥΡΟΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΤΗΝΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ

ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ..ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ...ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ?????

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ? :dry::dry::huh:

ΜΩΡΕ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΦ....ΕΣ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ

ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΑΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΚΑΘΙΚΙΑ,

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ!

ΤΑ ΠΗΡΑ....ΣΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ... :kiss::kiss:

Δεν εχεις και άδικο...πραγματικά το πρόβλημα δεν είναι μόνο τα κινέζικα κααστήματα που δεν κόβουν απόδειξη...με ενοχλεί όμως που σχεδόν όλα έχουν υιοθετήσει αυτή την νοοτροπία! Το θεωρούν κάτι σαν δεδομένο΄ και κυρίως γιατί ΄προέρχονται από άλλη χώρα και ξέρω ότι ένας λόγος που το κάνουν αυτό είναι για να μην έχει ιδιαίτερο κέρδος η χώρα μας και να στέλνουν μετά τα χρήματά τους σε κινέζικες τράπεζες. Αυτό με ενοχλεί.

Σαφώς και οι Έλληνες δεν ειναι καλύτεροι αλλά λες ότι τα χρήματα μένουν εδώ, στις ελληνικές τραπεζες, τοκίζονται κτλ κτλ..αλλά ΄τώρα θα μου πεις πιο έξυπνη ήταν η μικροβιολόγος μου τις προάλλες που δεν μου έκοψε απόδειξη για την χοριακή; Και για να μην πω ότι ποτέ δεν μου κόβει!Σίγουρα κόβει αποδείξεις για να μην την πιάσει η ΣΔΟΕ αλλά προφανώς τις γράφει σε πολύ χαμηλότερη τιμή από ότι μου τη χρέωσε εμένα ώστε να δηλώνει χαμηλόμισθη και να πληρώνει λιγότερους φόρους..τουλάχιστον κόβει απόδειξη..

Τι να πω..απλώς είμαστε που είμαστε σαν χώρα...αν δεν μας σέβονται και οι οικονομικοί μετανάστες...τότε..καταστρα;φήκαμε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Stavropinhouine μου ευχαριστω πολύ!!! Με κατατοπησες αριστα. Σημερα πηγα και ερηξα μια ματια οταν πηγαινα τον μικρο στη μαμα μου!! Den tin ksero tin koumpara sou na mou peis pos ti lene na pao tin alli triti giati me volevei. Apo Papagou anevaino me ton mikro!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κοριτσάκι μου!!  Λοιπόν είχαμε αυτή τη συζήτηση και στο μάθημα με τις μαίες χθες.. θα πάρουμε εντέλει και μας κατετόπισαν και ως προς το ποια ζώνη είναι πιο ασφαλής για την εγκυμοσύνη και τι να προσέξουμε.. το θεώρησαν σημαντικό όμως για την ασφάλεια μας και του μωρού να πάρουμε οπότε θα πάρουμε..
    • Καλησπέρα κορίτσια μου!!!  Υποθέτω ήταν καλή η καμπύλη ζαχάρου μου παρότι το φοβόμουν.. περιμένω από Δευτέρα να μιλήσω και με την ενδοκρινολόγο να πάρω το οκ της..!  Είχαμε και μάθημα χθες στο κέντρο με τις ανεξάρτητες μαίες!! Ήταν φοβεροί όλοι τους!! Σκεφτείτε το μάθημα ήταν 6 με 8 και φύγαμε 10(!!).. απάντησαν στην όποια απορία.. μας ανέλυσαν και γραφικά με κούκλες, διάφορα slides κτλ τη διαδικασία του τοκετού κάθε είδους.. πολλές πληροφορίες που αγνοούσα.. και σκεφτείτε θεωρώ τον εαυτό μου και "ψαγμένο"!! 🤦😅😅 Αξίζει σίγουρα να κάνετε ειδικά όσες δεν έχετε κάνει ποτέ.. Και έτσι επειδή ζήλεψα και εγώ χθες από τη @Θέτις Κ. μας, έβαλα το σύζυγο να με τραβήξει φωτογραφία βραδιάτικα..😳🤭😅
    • Ίσως αυτό να συμβαίνει και σε μένα! Δεν ταίριαξα με αυτά τα τεστακια εγώ. Σήμερα είμαι 16η ημέρα και έχω παρά πολλά υγρά, όποτε είμαι σίγουρη πως μέχρι αύριο θα έχω ωορρηξία. Με αυτά τα συμπτώματα παααντα είχα θετικό τεστ και τώρα παραμένει αχνό! Ούτε καν δείχνει πως πλησιάζει σε μια μέρα το θετικό. Θα κάνω ξανά και το απόγευμα και βλέπουμε. Πάντως επαφή θα επιδιώξουμε, γιατί πιστεύω στα συμπτώματα μου.
    • Ναι ναι έχεις δίκιο εγώ δε το διόρθωσα ποτέ 😁...πως τα πάτε εσείς κορίτσι μου??👣
    • Μήπως εννοείς την 7η? Γιατί αν θυμάμαι καλά έχει καμία εβδομάδα που σαραντισατε. Άρα λογικά τώρα είναι 7 εβδομάδες. Ή μπερδεύομαι?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...