Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΙΑΣΩ...ΑΡΩΜΑ???

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΩ ΑΝΟΙΧΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΩΡΟΥΔΙΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ CHICCO ΠΟΥ ΕΙΧΑ. TOY EBAΛΑ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΩ...ΤΗΑΝΚS ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στο Ιασώ τα μωρά τα καθάριζαν με proderm και κρέμα έβαζαν την sudocreme ... το ξέρω γιατί με άφηναν να κοιτάω όταν έπλεναν την μικρή μου και την τελευταία μέρα μου έκαναν και μάθημα πλυσίματος.

ο γιατρός εκεί μου είπε frezyderm και όταν ήρθε η παιδίατρος στο σπίτι μου είπε αν αντέχω οικονομικά να πάρω την σειρά της frezyderm αλλιώς της fissan και μακρυά από Proderm (δεν ρωτησα γιατί).

πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με τα frezyderm και η μυρωδιά τους είναι πολύ πολύ καλή

βρε κοριτσια νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να βαζουμε κολονιες στα μωρακια γιατι να τα επιβαρινουμε με πραγματα που τα συστατικα τους δεν ξερουμε τι μπορει να εχουν; η αποψη μου ειναι οσο πιο λιγα τοσο το καλυτερο

Αν οντως ειναι αυτο το λαδακι της frezyderm θα το παρω κι'εγω... αλλωστε λαδακι τους βαζομε ουτως η αλλως...

Παντως (ασχετο) εγω ξετρελλαινομαι με τη μυρωδια του proderm μαλακτικου ρουχων... ειναι φανταστικο... κραταει πολυ και μου ερχεται καθε φορα που μυριζω τον μικρο, να τον φαω... μοσχοβολαει και ολη η ντουλαπα με τα ρουχαλακια του...!!!

ΑΧ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΑΥΤΟ.ΕΛΠΙΖΩ Κ ΕΓΩ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΕΙ ΟΠΩΣ Η ΠΡΩΤΗ.ΑΠ'ΟΤΙ ΜΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ.ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

vivi1979 έγραψε:

ΑΧ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΑΥΤΟ.ΕΛΠΙΖΩ Κ ΕΓΩ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΕΙ ΟΠΩΣ Η ΠΡΩΤΗ.ΑΠ'ΟΤΙ ΜΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ.ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ,ΣΥΝΤΟΜΗ Κ ΑΝΩΔΥΝΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΝΑ ΧΕΙΣ Κ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ?ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ?ΒΕΒΑΙΑ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ 6ΚΛΙΝΟ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Κ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΜΙΑ 2100 ΤΗΝ ΑΛΛΗ 2200.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥΘΑ ΒΡΩ ΤΕΛΙΚΑ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...