Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

οι κακες μαμαδες...μιλανε ασχημα στα παιδια τους__συγγνωμη περιμενουν απο ενα 2χρονο να καταλαβει με την πρωτη?

οι κακες μαμαδες...αδιαφορουν για τα παιδια τους__τοσο δυσκολο ειναι να βρουν ενα 10λεπτο να παιξουν μαζι τους?

οι κακες μαμαδες...δεν δειχνουν κατανοηση__ενταξει σου εσπασε το αγαπημενο σου μπιμπελο...ε και?

οι κακες μαμαδες...ξεχνανε την αξια του παιδιου τους__ξυπνα ειναι οτι σημαντικοτερο εχεις κανει!

μισω...τις κακες μαμαδες που φωναζουν στα παιδια τους__τι φωναζεις μωρε στο μωρο? μονο να το τρομαξεις μπορεις!

οι κακες μαμαδες μειωνουν τα μικρα τους__με το να πεις στο παιδι σου οτι ο φιλος του ειναι καλυτερο παιδι γιατι πηρε καλυτερο βαθμο...νομιζεις θα κανεις το παιδι σου περηφανο?

κακες οι μαμαδες που δεν ξερουν οτι πρεπει να ειναι καλες με τα παιδακια τους__και σαν υστερικη να κανεις ...νομιζεις θα καταφερεις κατι?

για ποιο λογο να δημιουργουν φοβο κ τρομο στα μικρα τους??

τι αλλο κανουν οι κακες μαμαδες?

• Απαντήσεις 88
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Οι κακες μαναδες δημιουργουν ενοχές στα παιδιά τους. ΟΙ κακες μαναδες ξεσπανε στα παιδια τους. Οι κακες μαναδες εχου ξεχασει πως βλεπουν την αθωοτητα στα ματια του παιδιου τους, και το ποσο πονεσαν να τα αποκτησουν!!!

Δημοσίευση

Οι κακες μαμαδες προσλαμβανουν γυναικες για να "απασχολουν" τα παιδια τους την ωρα που αυτες λιγο πιο περα πινουν καφε, βαφουν τα νυχια τους και κουτσουμπολευουν με τις φιλεναδες τους για ωρες ατελειωτες!!!!

Δημοσίευση

ειδα μια "μανα" να κτυπαει το παιδι της στη μεση του δρομου και να του λεει οτι δε θα του αγορασει κατι που ηθελε(δε καταλαβα τι) __ αν ηταν καλη μαμα θα διαπραγματευοταν με το μικρο της...ηταν κακια ομως και του φωναζε λες και το παιδι καταλαβαινει!

δεν μπορω να πω οτι τα παιδια δεν καταλαβαινουν γενικοτερα...αλλα θεωρω οτι η σωστη μανα δεν αγανακτει και προσπαθει με "δημοκρατικους" τροπους να του εξηγησει το σωστο! η βια δεν ωφελησε κανεναν! μονο μισος μπορει να προκαλεσει

Δημοσίευση

φραπεδια τι ειπες τωρα! εχεις τοσο μα τοσο δικιο! ξερω μαμαδες που δεν εχω λογο να δουλευουν κ καθοντε συνεχεια σπιτι κ ολο λενε δεν εχουν χρονο για τα παιδια τους και τα μεγαλωνουν αλλοι κ αυτες συνεχεια αλλου για αλλου!

Δημοσίευση

ακου φαση.... στο πλοιο ειναι μια μαμα καθισμενη καταχαμα με τα παιδακια της με τις μπογιες τους τα παραμυθια τους κτλπ. πλησιασανε λοιπον καποια παιδακια απο δω και απο κει που βαριοντουσαν τρομερα και η μανα αναγκαστηκε να τα δωσει κι αυτα να παιξουνε....σημειωτεο οτι οι μαναδες τους ηταν διπλα και χαζολογουσαν!!! και γυρναει με μια ειλικρινια ενα παιδακι και τη ρωταει : εσεις ειστε η κυρια που την πληρωνουν για να μας απασχολει??????

εμεινε κοκκαλο η μανα και γω που ετυχε και τ ακουσα φυσικα!!! ακου τι ειδους βιωματα ειχε αυτο το παιδακι που ηξερε οτι η μαμα του πληρωνει γυναικες για να το απασχολουν!!!!!

ΕΛΕΟΣ δηλαδη!!!!!!!!!!!! αν δεν το θες ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Φραπεδια μου συμφωνο. Εγω εχω τυψεις οταν αφηνω το μωρο στη μαμα για να ευπρεπισω λιγω τον εαυτο μου ή να κανω το σπίτι, και ξερω μερικες που ολη μερα αλωνηζουν και το μωρο ειναι σπιτι με την νταντα.

Αν ειχα την οικ. δυνατοτητα θα προσλαμβανα ατομο να μου κανει τις δουλειεσ του σπιτιου και θα αλωνηζα με το μωρο μου στα παρκα και στις παιδικες χαρες

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια, απ' το στόμα μου το πήρατε. Χτες το σκεφτόμουν αυτό κι έλεγα να το γράψω σε κανένα ποστ!

Είχα πάει την άλλη φορά στην παραλία της Λάρνακας όπου έχει ένα χώρο με παιγνίδια. Ήμασταν με μια φίλη μου που έχει δύο παιδάκια. Το μικρό της τότε ακόμα δεν περπατούσε και ήταν στο καροτσάκι. Το πρόσεχα εγώ, για να πάει η φίλη μου τη μεγάλη στο καρουσέλ. Δίπλα μου καθόταν μία κυρία, καλοντυμένη, με άψογα νύχια, μακιγιάζ, μαλλιά, κ.λπ., το παιδί της και τη Σριλανκέζα οικιακή βοηθό. Καθόταν λοιπόν αυτή στο παγκάκι, και πήγαινε η οικιακή βοηθός το παιδί στα παιχνίδια, μη σπάσει αυτή κανένα νύχι... :angry: Απορώ πώς σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι και το χειρότερο: πώς νιώθουν αυτά τα παιδιά.

Όλα αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα. Να σας πω εγώ τι εστί κακή μάνα: κακή μάνα είναι η μάνα δύο φίλων μου, δίδυμων κοριτσιών. Μένει η μία απ' τα κορίτσια έγκυος, στα 18-19, χωρίς να είναι παντρεμένη ή αρραβωνιασμένη. "Θα το ρίξεις" η μάνα. "Θα το ρίξεις" ο πατέρας. "Δεν αναλαμβάνω ευθύνες, ρίξε το" ο γκόμενος. Η κοπέλα παρακαλούσε τη μάνα της "να πούμε ότι το γέννησες εσύ το παιδί, θα το μεγαλώσεις εσύ, και δεν πρόκειται να έχω την παραμικρή απαίτηση. Φτάνει να μην το ρίξω". "Όχι", η μάνα "Θα το ρίξεις". Χωρίς να έχεις στήριξη από κανένα η κοπέλα, αναγκάζεται να δεχτεί. Της κλείνει ο πατέρας της ραντεβού σε γιατρό για να κάνει έκτρωση και του λέει "πήρα ένα μπουκάλι υπνωτικά, αν με πάρεις για έκτρωση και με υπνωτίσουν, θα πεθάνω". Δεν την πιστεύει και την παίρνει στο γιατρό! Την προλάβανε στο τσακ. Μετά από αυτό έπαθε κατάθλιψη και δεν το συγχώρεσε ποτέ στον εαυτό της...

Λίγο καιρό μετά, μένει η δεύτερη δίδυμη έγκυος, επίσης εκτός γάμου. Το λέει στη μάνα της "Ή το ρίχνεις ή σε αποκληρώνω", η μάνα. Η κοπέλα, γνωρίζοντας τι είχε πάθει η αδελφή της, επέλεξε να το κρατήσει. Η μάνα της την αποκλήρωσε, σταμάτησε να τη στηρίζει με οποιονδήποτε τρόπο, και σήμερα, 9 χρόνια μετά, έχουν απλά τυπικές σχέσεις.

Αυτό θα πει κακή μαμά.

Δημοσίευση

φραπεδια...παρομοιο σκηνικο στη παρασταση που καναμε τον ιουνιο στη σχολη!

ειμασταν πισω εγω κ δυο κυριες που προσλαβαμε να μας βοηθησουν με τις μικρες να ειναι ησυχες και ασφαλεις ... μια ωρα πριν την παρασταση μεσα στη ζεστη τα μωρα ειχαν ξεφυγει και ερχετε μια μαμα (σημειωνω οτι ειχε κ ενα μικρο 14μηνων αγκαλια) και πιανει μια δεκαδα μωρων που χορευαν με την κορη τους και τους φωναζει " ηρθε η ωρα να σας πω μια πολυ σημαντικη ιστορια κοριτσακια"...αυτα μεινανε και τρεξανε γυρω της ... τα κρατησε απασχολημενα μια ωρα και κατι και τους ελεγε ενα παραμυθι το οποιο εφτιαξε εκεινη τη στιγμη! οι αλλες μαμαδες αντι να βοηθησουν περνουσαν την εβλεπαν κ την ρωτουσαν πως αντεχει! εμεις την ευχαριστουσαμε για την βοηθεια κ αυτη μας ελεγε "ενταξει μωρε εξαλλου παντα ηθελα ενα τοοοοσο αφωσιομενο κοινο"

αυτη πιστευω ειναι ΜΑΝΑ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ Κ

ΓΙΑ ΜΕΝΑ.....

ΑΛΛΑ Δ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ - ΜΑΜΜΑ

Δ ΕΧΕΙ ΦΩΝΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ Δ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Δ ΜΙΛΑΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΤΣΙ????

ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΙΣ Η ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ

ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ Δ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Κ ΚΑΚΟ ΓΟΝΙΟ

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΟΝΕΙΣ Δ ΜΑΣ ΜΑΛΩΝΑΝ????

Δ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ???????ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ?????

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΝΙΑ ΒΡΕ ΑΓΑΠΕΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥ

ΜΑΜΑΔΕΣ Κ ΜΑΜΑΔΕΣ Κ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Κ ΕΓΩ ΛΑΧΤΑΡΑΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ....

ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΩ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ

ΚΑΚΙΑ ΜΑΜΑ??????/ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ Δ ΣΥΜΦΩΝΩ

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΕΓΩ

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΕΙΣ Η ΤΟΝ ΜΑΛΩΣΕΙΣ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δημοσίευση

σεσιλια...εσυ κοριτσι μου εισαι μανα! τελος!

δεν λεω οσες πρεπει να δουλευουν και αναγκαζοντε να τα αφηνουν με καποιο τριτο προσωπο δεν ειναι κακες...διοτι απλα θελουν να προσφερουν παραπανω στην οικογενεια...αλλα οταν εισαι με το παιδι σου...θεωρω οτι πρεπει να εισαι ολοκληρωτικα και οχι να λες οτι σε κουραζει το παιδι κ τετοια κουλα!

οποτε μην τολμησεις να βαλεις τον εαυτο σου στην κατηγορια των κακων μαμαδων!

Δημοσίευση

εεε δεν ειπαμε οτι ειναι κακο να φωναξεις μια φορα στο παιδι σου αλλα πες μου βρε μπουγατσουλα μου...τι κερδιζεις με αυτο?

γενικως νομιζουμε οτι το παιδι θα καταλαβει ετσι...αλλα εγω προσωπικα οταν ημουν μικρη με εξοργιζε αυτο και αντιδρουσα αρνητικα...και πιστεψε με εχω μια υπεροχη μαμα! απλως καποιες φωναζουν διχως ουσιαστικο λογο

Δημοσίευση

Μπουγατσούλα, κι εγώ μαζί σου. Όσο να 'ναι, ε, σε κάποια φάση μια φωνή θα του τη βάλεις... :unsure: Π.χ., σε κάποια φάση, με τη φίλη μου που λέω και πιο πάνω, ήμασταν στην παραλία (όπως καταλαβαίνετε, στη Λάρνακα δεν έχει πουθενά αλλού να πας!!! :P ). Είχε πει στην κόρη της ότι θα της έπαιρνε παγωτό. Η μικρή ήταν πάρα πολύ άτακτη. Της έλεγε να καθίσει φρόνιμη για να της πάρει παγωτό, έκανε περισσότερες και μεγαλύτερες αταξίες. Ε, όσο να 'ναι, τη μάλωσε, της φώναξε, τίποτα. Πάμε βόλτα, και της λέει "αν είσαι φρόνιμη μέχρι το τέλος της βόλτας, θα σου πάρω παγωτό". Χειρότερα η μικρή. Πάει να τρέξει να της φύγει, την τραβάει κι η μάνα της απ' το χέρι, πατάει τα κλάματα. Τελικά της πήρε παγωτό με τη συμφωνία να είναι φρόνιμη από κει και πέρα, και ψιλοπέτυχε!

Αλλά, όπως λέω, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Για μένα κακή μάνα είναι η αδιάφορη, δηλαδή αυτή που έχει χρόνο και δεν ασχολείται, και αυτή που βάζει τον εαυτό της και τον κόσμο πάνω απ' το παιδί, όπως η "μάνα" των διδύμων που ανέφερα πιο πάνω.. :dry::angry:

Δημοσίευση

καλη μου και γλυκια μου mpougatsoula!!! (σλουρπ, γιαμ, γιαμ)

"παν μετρον αριστον" που λεγανε και οι αρχαιοι ημων προγονοι... ειμαι σιγουρη οτι ολες μας καποια στιγμη και τα φωναξαμε και τα δωσαμε μια στον κωλο... (η γιαγια μου να φανταστεις που μας μεγαλωσε αγοραζε παντοφλες μαλακες ωστε οταν μας χτυπουσε στον κωλαρακο μας να μην πονουσαμε!!!! :silly: :silly: :silly: )

απλα υπαρχουν περιπτωσεις που ως τριτος παρατηρητης θεωρεις την οποια αντιδραση της μανας ως υπερβολικη - χωρις βεβαια να εχεις λαβει υποψη το κατα ποσο η υπομονη της ειχε εξαντληθει εδω και πααααρα πολυ ωρα -

απλα οταν πχ παω στο λητω και βλεπω μια μανα να χτυπαει στα χερια το παιδακι της που ειναι 1,5 χρονων γιατι παιρνει τα παιχνιδια και τα πεταει στο πατωμα χωρις να προσπαθησει πριν να το εκλογικευσει με λογια....ε, τοτε συγνωμη αλλα μουρχεται να της ριξω μπατσα!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΜΑ ΧΙΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Δ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΠΤ ΦΩΝΑΖΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ

ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΞΕΣΠΑΣ ΣΤΟ "ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ" :P ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ Δ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ

ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΕ Κ ΑΥΤΟ ......

Κ ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ , Κ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ (12 ΕΤΩΝ)

ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΝΑ Δ ΕΒΓΑΖΕ ΑΚΡΗ ΧΕΧΕΧΕ :P ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Κ ΕΣΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ.....

ΕΥΧΗ Κ ΚΑΤΑΡΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΙΙΙΙΔΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

Κ ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΑ ΕΓΩ.....

ΕΓΩ Δ ΘΑ ΦΕΡΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΥΟΟΥΣΣΣΣΣΣ

ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΧΑΧΑΧΧΑ

Δημοσίευση

....ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΣΥΜΦΩΝΩ....ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!!ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙ , ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ!!!!ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑ , ΝΕΥΡΑ, ΘΥΜΟΣ ΚΤΛ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ...ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΟΠΟ....ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΣΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ....

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ....

ΕΧΩ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΒΑΧΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟ 1 ΕΤΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ DVD ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!!!ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ??.....ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ...ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ!!!!

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΑΓΑΠΗ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!

Δημοσίευση

χαχαχα ετσι γινετε συνηθως!

και εγω ημουν δυσκολο παιδι! οποτε ηθελε να με μαλωσει με κοιταζε στα ματια και μου ελεγε στα ισπανικα: μεχρι να παμε σπιτι σκεψου αυτο που εκανες...

οποτε εγω τα εκανα απανω μου...και ζητουσα συγγνωμη με το που φταναμε σπιτι!

απλα πραγματα χωρις φωνες μπροστα στον κοσμο!

δε λεω καποιες φορες ξεφευγε,οπως ολες!

το θεμα ειναι να προσπαθεις να τα βρεις με το παιδι σου!

δηλαδη συγγνωμη καλυτερες ειναι οι δασκαλες που εχουν 20παιδια να τιθασεψουν? τι λειπει στις μαμαδες και δεν μπορουν να τα βγαλουν περα με ενα? κατα τη γνωμη μου...Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΕΙΠΕΙ!

και η ορεξη

Δημοσίευση

Ναι βρε κοριτσια συμφωνω. Μερικες φωρες το παιδι θελει την "τυμωρια" του γιατι αλλιως δεν καταλαβαινει. Η Ραμονα και πόλες μας εννωουμε τις μαναδες που οριονται σαν υστερικες στα παιδια τους και βαρανε χωρησ να κατσουν να σχοληθουν με το παιδι, να του εξηγησουν.

Μια περιπτωση ηταν μιας μαμας στο ΣΜ ημουν ακομα εγγυος τοτε και αυτη ειχε καθησμενο το μωρο στο καροστι του ΣΜ και αυτο εγλυφε το χερουλι.

Αυτό ήθελε να πιασει το αρκουδακι μπρελοκ που εχω κρεμασμενο στην τσαντα του και του το εδωσα. Και ακουω μια στριγκλια- ποσεσ φορεσ σου ειπα να μην ενοχλεις τον κοσμο κακομαθημενο κ......ο, δωσε γρηγορα το αρκουδακι στην κυρια μη σου μαυρισω τον πισηνο. Εγω εμεινα καγκελο. Δεν εκανε τιποτα το καημενοπ, να το πιασει ηθελε.

Εγω παλή Ραμονιτσα μου νιοθω τυψεις. Θεωρω οτι δεν παιζω αρκετα με το μωρο μου αλλά καποιος πρεπει να κανει και τις δουλιες. Τωρα που θα αρχησει επιτελους ο αντρας μου να πληρωνετε στην ωρα του και θα ξεμπερδεψουμε με τη βαφτηση- εχουμε 250 καλεσμενους ειμαστε μεγαλο σοι, θα κοιταξω να παρω γυναικα για τις δουλιες. Για να παιζω εγω με το θυσαυρό μου

Δημοσίευση

Για μενα, δεν υπαρχει κακια μανα!

Ολλες ειναι μανες και αξιζουν να λεγονται μανες!

Ολλες εχουνε πονεσει, ολλες εχουνε κλαψει, καρδιοκτηπισει, ξενυχτησει για τα παιδια τους!

Ο ορος"κακια μανα" δεν μου αρεσει!

Ισως ανευθηνη ειναι καλυτερα!

Πριν κατηγορησουμε μια μανα που περναει ωρες για να φτιαξει τα νυχια της ας δουμε πρωτα γιατι το κανει!

Ισως να της αρεσει να ειναι περιποιημενη, ισως βαρεθηκε τον εαυτο της και ειπε να κανει μια αλλαγη!

Ισως διενησε μια δυσκολη περιοδο στην ζωη της και λει να νοιωσει καλα!

Πριν κατηγορησουμε μια μανα που χτυπαει τα παιδια της ας δουμε γιατι τα χτυπαει!

Κανεις δεν ρωτησε γιατι εφτασε σε αυτο το σημειο!

Την ρωτησε κανενας αν ειναι καλα?

Μπορει να εχουν σπασει τα νευρα της απο πολλα!

Το οικονομικο, η κλεισουρα η συμπεριφορα του αντρα της!

Μπορει να το "χανει" σιγα σιγα!

Δηλ. εμενα που ο πατερας μου με χτυπουσε δεν ειναι καλος πατερας?

Τον αγαπαω, τον ποναω!

Ειναι ο μπαμπας μου!Αυτα που εχει κανει ο πατερας μου για μας τα παιδια του ειναι παααρα πολυ καλα για την οικονομικη μας δυνατοτητα και για αυτα που πορουσε να κανει!

Παιδι χορισμενων γονιων ητανε και μεγαλωσε με αλλα προτηπα!

Ολλες ειναι μανες καλες!ολλες αξιζουν να ειναι μανουλες!

Απλα εχουν διαφορετικο τροπο απο εμας να διχνουνε την αγαπη τους!Θεωρρουν οτι αυτος οτροπος ειναι ο καλυτερος!αυτα και απο εμενα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι 10 ακριβώς, αν και σήμερα στον υπέρηχο βγήκε 10+6, μια εβδομάδα μεγαλύτερο (που αποκλείεται να είμαι τόσο, με δύο επαφές εκείνο το μήνα, δεν βγαίνουν οι μέρες 😅)
    • Γεια σας κορίτσια και καλή χρονιά!!! Ρε @ditaki θα μας τρελάνεις??? Αν κατάλαβα καλά είσαι έγκυος??? 🤩🤪🤗 Συγχαρητήρια!!  @Raf123 μπράβο σας κορίτσια μου πάρα πολύ χαίρομαι!!! Έτσι σούπερ να τα πατε!  Εμείς έχουμε γιατρό την Παρασκευή θα γίνει 3ων μηνών κ θα κάνουμε κ τα εμβόλια. Για πρωτοχρονιά πήγαμε οικογενειακώς και με ένα φιλικό ζευγάρι που έχουν κ αυτοί ένα μωρακι 8 μηνών,  ταξίδι στο εξωτερικό. Όλα πήγαν τέλεια απλά χάσαμε λίγο τη σειρά με τα ταισματα. Και δυστυχώς αυτό συνεχίζεται και εδώ. Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι ότι δεν μου πίνει τα μλ που έπινε. Εκεί που ήμασταν 120-150-180 τώρα πίνει 60-80 max 110. Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Αν συνεχίσει έτσι θα το συζητήσουμε με το γιατρό την Παρασκευή. Μπορεί να είναι το άλμα ανάπτυξης.  
    • Μήπως εννοεί ότι υπάρχουν διαφορετικά σκευάσματα από διαφορετικές εταιρείες, ξέρω ότι υπάρχουν εμπορικές ονομασίες στην αγορά, το mmrvax pro και priorix που είναι πιο διαδεδομένο αλλά είναι το ίδιο και τα δύο είναι mmr μόνο η εταιρεία αλλάζει. Μήπως για τη συνταγογράφηση χρειάζεται να γράψει το ακριβές σκεύασμα; Υποθέτω...
    • Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!!  Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣
    • Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι.. Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...