Μετάβαση σε περιεχόμενο

Έχασα τη γη κάτω από τα ποδια μου...

Recommended Posts

Ίσα που έχω συνέλθει από το σοκ!! Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πως έγινε..καθόμουν σε ένα παγκάκι κοντά στην τσουλήθρα όπου έπαιζε ο μικρός, ήμουν και κουρασμένη απίστευτα και που και που ερχόταν ο μικρός να φάει λίγο πγωτάκι. Ξαφνικά τον βλέπω να πηγαίνει προς την τραμπάλα η οποία είναι δίπλα από τις κουνιες. Λέω εντάξει στην τραμπάλα θα πάει..κρατούσα και πράγματα στα χέρια ήμουν και κουρασμένη και σηκώθηκα σιγά σιγά αλλά...αλλά...τον βλέπω να αυξάνει ταχύτητα για τις κούνιες!!! Φωνάζω έντρομη..Δημητρη έλα εδω!!! Πήγα και κοντά αλλά δεν πρόλαβα...περνάει το πρώτο παιδάκι το οποίο κουνιόταν αργά αργά και πάει στο δεύτερο το οποίο ο παππούς του το κουνούσε με απίστευτη δύναμη!!!Περνάει από μπροστά του ξυστά!!!Λέω τη γλιτώσαμε!!! Είχα μείνει κόκκαλό δεν ήξερα τι να κάνω..αλλά....τελικά έκατσε να στέκεται ακριβώς στη μέση...΄και έρχεται το άλλο παιδάκι με ταχύτητα και του χώνει μια στην πλάτη...έπαθα σοκ...τινάζει το κεφάλι προς τα πίσω με τη δύναμη που τον χτύπησε στην πλάτη και πέφτει κάτω..Χριστέ μου...έτρεξα κοντά και ευτυχώς δεν τον ξαναχτύπησε η κουνια..τον σήκωσα και τον πήγα στην άκρη όπου δεν έκλαψε παρα μισό λεπτό..κιι αυτό με το ζόρι..βέβαια ο ένοχος παππούς ούτε που ήρθε κοντά να δει αν είναι καλά ή να πει μια συγγνώμη..καθόταν και κοιτούσε μαζί με τη γριά του από μακριά όπως και άλλος κόσμος..μόνο μια κυρία ήρθε κοντά και με βοήθησε να τον καθησυχάσω..αλλά κυρίως να καθησυχάσει εμένα που είχα πάθει έναν πανικό παρόλο που δεν μου φαινόταν! Τον πήρα και φύγαμε..μονάδες στο κίνητο δεν είχα..(ανάθεμα τις ακριβές συνδέσεις!!!) και έτρεξα να βάλω κάρτα και να παιρνω τον άντρα μου και τους γονείς μου σε κατάσταση πανικού . Τους είπα ότι τον πάω το νοσοκομείο..εκεί θα με περίμεναν οι γονείς μου..όταν με συνάντησαν..ευτυχώς με χαλάρωσαν και μου είπαν πως δεν χρειάζεται να τον πάμε στο νοσοκομείο γιατί το παιδί ήταν σε άριστη κατάστση..τελικά γυρίσαμε σπίτι για να τον δούμε εν δράση να το διαλύει για να σιγουρευτουμε ότι είναι ο εαυτός του!!χεχεχε...αλλά κακά τα ψέματα..ακόμη προσπαθώ να συνέλθω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευτηχως φανη μου, ολλα καλα!

Δυστηχως στα παρκα συμβαινουν αυτα!

Δεν μπορεις να ελενξεις ορισμενα πραγματα!

Κοιτα να ηρεμησεις και δεν κανει στην κατασταση σου!

Ο μικρος το ξεχασε?

Όχι δεν τον ξέχασε..αν τον ρωτήσεις τι έπαθε σήμερα θα σου πει <<μπαμ>> και θα αρχίσει να σου περιγράφει με τα ακαταλαβίστικά του πως έγινε(υποθέτω πως αυτό κάνει!!χεχεχε)

Εγώ ακόμη προσπαθω να χαλαρώσω..δεν είναι και λιγο να βλέπεις μπροσ΄τα στα μάτια σου να χτυπάει με αυτόν τον τρόπο το παιδί σου..τρελάθηκα!

ετσι ειναι δυστυχως μικροατυχηματα θα εχουν συχνα τα παιδακια μας εμεις πρεπει να ειμαστε ψυχραιμες να τα αντιμετωπιζουμε

εσυ ενα ακομη παραπανω στην κατασταση σου οπως λεει και η ελενη να εισαι λιγακι πιο ηρεμη σε τετοιες περιπτωσεις

Καλε, τι μου λες τωρα! Εμενα 2 ετων η κορη μου θυμαται μεχρι και τωρα που εγκυος ημουνα και εφαγα μια τουμπα στο μπανιο!

Τα θυμαται ολλα!

Η γιαγια και ο παππους περα βρεχει ε?

Troμερη αναισθησια απο τον κοσμο..τι να πω..ο καθενας κοιτα μονο τον..κwl* του τελικα..

Να ναι καλα το παιδι και να τα διαλυει ολα στο σπιτι ..Φανη προσπαθησε να ηρεμησεις ..μην αγχωνεις το αδερφακι του ;)

Ευτυχώς όλα καλά!

Θέλει πολύύύύύύύ προσοχή στις παιδικές χαρές...

Τα φιλιά μου στο Δημητράκη και στη μανούλα που τρόμαξε που δεν κάνει στην κατάστασή της!!!

Apis αυτό ακριβώς!!Η πλήρης αδιαφορία..ακόμη και από τους ίδιους τους <<ενόχους>>...ουτε ένα συγγνώμη έτσι για το ενδιαφέρον..τιποτε..

Ρε συ Ελένη..πάλι καλά που δεν έπαθες τίποτε πιο σοαρό στο μπάνιο με την κοιλιά..απαππα..το μπάνιο είναι πολυ επικινδυνο!!

Εχετε δίκιο για το αδερφάκι αλλά..εγώ και μόνο στην σκέψη ότι μπορεί να έπαθε έστω και διάσειση έτρεμα..η ταχύτητα που τον χτύπησε ήταν μεγάλη και το μυαλό μου πήγε στο χειρότερο..τι απόγευμα κι αυτό Χριστέ μου!!!Ακουγεται τόσο ασήμαντο το χτύπημα αλλά όταν το βλέπεις Live ..το παθαίνεις το κάτιτις σου!!!Πόσο μάλλον εγώ που με τα χτυπήματα είμαι χαλαρή..τον έχω σκληραγωγήσει..αλλά μου φάνηκε πολύ άσχημο χτύπημα..

χαχαχαχα...τώρα γελάμε αλλά τότε φαντάζομαι τον πανικό σου..πόσο μηνών ήσουν; όταν ήμουν έγκυος η μάνα μου με είχε πρηξει..συνέχεια μου έλεγε να είμαι προσεκτική στο μπάνιο μην τρυχόν και γλιστρύσω..μου ταχε πρήξει!!

ΤΙΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΗΡΕΜΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.

ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΦΙΧΤΗΚΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΔΑΓΚΩΘΗΚΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΔΥΟ ΤΡΥΠΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ!1ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΙΜΑΤΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΕ, ΑΛΛΑΕΓΩ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ

5 μηνων ημουνα!

Η φαση ειναι οτι επεσα γιατι πηγα να πατησω την κορη μου καταλαθως που ηταν απο πισω μου και παραπατησα!

3 μερες δεν μπορουσα να κατσω!

Την κοιλια μου με το χτυπημα και την ταραχη μου την ενοιωθα να ειχε πετρωσει!

Αφου ελεγα θα αποβαλλω! περασμενα ξεχασμενα!

Η μικρη ομως νοιωθει"υπευθηνη"!

Με ειδε να κλαιω κιολας και καταλαβαινεις!

Ηρεμησε τωρα και ευχομαι τιποτα κακο να μην ξανασυβει σε κανεναν!

christik..έτσι ακριβώς..εκείνα το ξεχνάνε στο λεπτό κι εμείς πονάμε και μονο που τα βλέπουμε..αχ βρε κορίτσια με ηρεμήσατε πάλι..κι ένιωθα ότι του συνέβη κάτι το τραγικό..αξέχαστο θα μου μείνει όμως κακά τα ψέματα!!

Jovanna μου δεν ήθελα να σας τρομάξω..απλά να το μοιραστώ μαζί σας μπας και ηρεμήσω κι εγώ..:) Μωρέ έχεις δικιο αν δεν χτυπήσουν δεν γίνονται παιδιά και δεν μαθαίνουν..αλλά δεν γίνεται να μαθαίνουν με πιο ήπια χτυπήματα;;; Πρέπει να παει η καρδιά μου στην κουλουρη για να μάθει αυτός;;

Νασαι καλά βρε Ελένη μου..πάντως της έμεινε μωρέ που έκλαιγες εσύ..αχ το κορίτσι..μικρά και ασήμαντα να είναι πάντα!!!Μέχρι εκεί που μπορούμε να αντέξουμε..όχι μεγαλύτερα...

ΜΑ ΗΠΙΟ ΗΤΑΝ.. ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ

΄Τόσο ήσυχο ήσουν Μπέλ;;;χαχαχαχαχα...εγώ πάλι ήμουν πιο προσεκτική από τον αδερφό μου..παντου εκείνος είναι ραμμένος΅!!Εγώ μόνο στο πιγούνι ΄που χτύπησα στις ίδιες κουνιες που χτύπησε σήμερα ο γιος μου..μπας και είναι κληρονομικο;;;;χαχαχαχα

christik έγραψε:

ΜΑ ΗΠΙΟ ΗΤΑΝ.. ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ images-cce09d3ee5bce2c885bf24baa7351f4c.jpg
Εχεις δικιο..αλλά μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι ήταν ήπιο...

συγνωμη φανη γιατι δνε καταλαβα , ο μικρος δνε περασε μπροστα απο τη κουνια; λογικο ειναι να τον χτυπησουν πρπει να του πεις οτι οταν κανουν τα παιδακια κουνια δεν περναμε απο μπροστα σε καμια περιπτωση τα άλλα κουνια εκαναν δεν εφταιγαν σε κατι .Τωρα για τον παππου το λαθος του ειναι οτι ανθρωπινα θα επρεπε αν ερχοταν να σε ρωταγε αν χρειαζεσε κατι αλλα απο εκει και περα καλα ρε και αυτος ποσο δυνατα το εκανε το παιδι ; Σημασια εχει οτι ο μικρος ειναι καλα .Περαστκα και μακρια απο κουνιες οταν ειναι αλλα παδακια

Θυμαμαι μια φορα στο παρκο που τσαντιστηκε ενα παιδακι και εσπρωξε τον Δημητρακη μου! Σταματησε το κεφαλι του ακριβως στο πεζοδρομιο! Πρεπει να εχουμε τα ματια μας δεκατέσσερα! Δεν ειναι το θεμα αν θα χτυπησουν αυτο ειναι μεσα στο πρόγραμμα αλλα που θα χτυπησουν. Παντως αυτο με την κουνια το κανει και ο δικος μου πολλες φορες και ευτυχως δεν εχει χτυπησει. Βλεπει τα αλλα παιδακια που κανουν κουνια και παει να χαζεψει. Το ιδιο συμβαινει οταν κανει και ο ιδιος κουνια γι αυτο φροντιζω να μην τον κουναω πολυ και να ειμαι σε ετοιμότητα οταν πλησιάσει κάποιο αλλο παιδάκι. Φανη μου ολα καλα τωρα! Οντως οταν το ζεις ειναι διαφορετικα. Φιλια στον Δημητρακη σου! :kiss:

den thelo na kano to sunigoro tou lousifer alla den einai ligo mikros g na ton pigaineis stis kounies?akrivos g na apofugeis tetoia atuximata,pantos ego tha tin pigaina stantar nosokomeio,g ton mparmpa n amin po tipota tha xalaso ton stoma mou,fantazomai mathenoume oso megalonoume k emeis k afta ,perastiko k efuge tora xalarose k apolafse ton na sas dialuei to maison

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...