Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

και εγω θα σου ευχηθω τα καλυτερα.......να ειστε παντα καλα εσυ και το μωρακι σου....ισως ειναι καλυτερα ετσι...ο χρονος θα δειξει αν ειναι σωστη επιλογη...απο αυτα ομως που διαβασα ετσι θα αντιδρουσα και εγω....στη ζωη πρεπει πανω απο ολα να μας σεβονται.....φιλακια πολλα και καλη τυχη στο νεο σου ξεκινημα αγγελικη...

Δημοσίευση

Αγγελική μου καλησπέρα!

Δε θα κάνω καμία εκτίμηση της κατάστασης που βιώνεις.

Θέλω να σου πω όμως να είσαι δυνατή και σίγουρη για τον εαυτό σου και να μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε "χαλάει".

Έχεις το υπέροχο παιδί σου. Δεν είσαι μόνη σου και δε θα είσαι ποτέ.

Να παίρνεις δύναμη απο το παιδάκι σου που σε χρειάζεται όσο κανένας άλλος.

Είσαι πολύ τυχερή που έχεις δικούς σου ανθρώπους και σε στηρίζουν σε αγαπούν και είναι διατεθιμένοι να σε βοηθήσουν.

Προχώρα μπροστά τη ζωή σου και μην αφήνεις κανέναν να στέκεται εμπόδιο στην προσωπική σου ευτυχία. Αυτή που πηγάζει απο μέσα σου. (Υπάρχει καλύτερο αντικαταθλιπτικό απο το αγοράκι σου?!?! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!)

Όσο για το Γιώργο, ελπίζω να είναι απλά μια φάση αυτή που περνάει και να συνέλθει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Το ιδανικό για ένα παιδάκι είναι να μεγαλώνει με 2 ευτυχισμένους και υγιείς γονείς.

Αν δε γίνεται αυτό, μια χαρά θα μεγαλώσει και με σένα μόνο, αρκεί όπως σου είπα να είσαι όλα τα παραπάνω. Για σένα και το παιδί σου!

Να είσαι πάντα καλά και να ξέρεις οτι δεν υπάρχει κάτι στο μαμμυ που δε μπορούμε να συζητήσουμε, όποτε το έχεις ανάγκη!

Καλή δύναμη,

Σε φιλώ!

Δημοσίευση

Αγγελική μου, κάτι μου'χες πει επιγραμματικά στη συνάντηση..

Δεν ξέρω τι να σου γράψω...

Μόνο ένα ΜΠΡΑΒΟ μου βγαίνει. Μπράβο για το ότι κατάφερες να βρεις τη δύναμη μέσα σου, που ήταν για πολλά χρόνια κρυμμένη...

Νομίζω το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να σταθείς εσύ στα πόδια σου και να είσαι δυνατή για σένα και το παιδί σου..

Τώρα αν ο Γιώργος συνέλθει και τα ξαναβρείτε... αυτό θα το δείξει το μέλλον. Αλλά το ότι ξαφνικά δε μπορεί να ξεπεράσει τα παλιά ακούγεται πολύ περίεργο. Δηλαδή τόσο καιρό που τα βίωνε τα "παλιά" γιατί δεν σε είχε παρατήσει;; Τώρα που 'χεις αλλάξει, τώρα θυμήθηκε ότι δεν τα ανέχεται;;;

Μήπως τόσο καιρό ήταν "καλύτερος" από σένα και ξαφνικά, βλέποντας από σένα να αλλάζεις και να βελτιώνεσαι σαν άνθρωπος, άρχισε να νιώθει μειονεκτικά; Μήπως όλο αυτό είναι ένα κόμπλεξ κατωτερότητας; Το'χω ζήσει με τον πρώην της κολλητής μου. Τρομερό κόμπλεξ κατωτερότητας, με αποτέλεσμα να την μειώνει και να την προσβάλλει συνέχεια. Μάλλον εσύ, που σπουδάζεις ψυχολογία, είσαι πιο ειδική στο να δώσεις μια ερμηνεία..

Όπως και να'χει, χάρηκα πολύ που σε γνώρισα στη συνάντηση και πιστεύω να σε δούμε στην επόμενη συνάντηση - θα γίνει κάποια στιγμή πριν να φύγεις για Μεσολόγγι.

Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά στη ζωή σου από δω και πέρα και να χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου.. Να σκέφτεσαι θετικά, να διεκδικείς πάντα το καλύτερο για σένα και το παιδί σου και να μη συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο! Κι όλα θα πάνε καλά!! :)

Δημοσίευση

Σου εύχομαι μέσα απ τη καρδιά μου καλή τύχη να έχεις στη

νέα σου ζωή.

Είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς....

Γίνε δυνατή για το μωρό σου και να δεις που όλα θα πάνε καλά

Θετικές σκέψεις....

Δημοσίευση

:( ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑ,ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ

ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΣΙΣΣΙΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΤΙ....

ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ

Η ΜΟΙΡΑ,Ο ΘΕΟΣ...Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ,ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΕΚΑΝΕ

ΤΟΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΣΟΥ.ΘΕΛΕΙ ΠΑΠΑΡΙΑ(ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΝΤΡΑΔΑ)ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ...ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ,ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ????

ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΣΕ

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,ΡΟΥΦΑ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΛΑΣΜΑ.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ....ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ

ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αγγελική μου καλησπέρα! Εμεις τα είπαμε και στη συνάντηση!Ειμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρεις! Το ειδα στα μάτια σου! Στην αρχή ξέρω οτι θα ειναι δύσκολο αλλα θα δώσεις την μαχη σου! Δεν θελω να χαθείς απο το mammyland. Θελω εστω και περιστασιακά να μαθαίνουμε τα νεα σου! Εμείς θα είμαστε εδώ σε οτι χρειαστείς αυτο να το θυμάσαι! Να μου φιλήσεις τον μπόμπιρα!Ελπίζω πριν φύγεις να προλάβουμε να τα πούμε! :kiss:

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ. :)

ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΑΛΛΟ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΩΡΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ.

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ...

ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ INTRNERT CAFE ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ, ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΛΕΕΙ.

ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΩ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ INTΕRNET ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ.

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. :kiss::kiss::kiss:

line_m123_beg_40_time_1242964800_text_cf20c9dcf3efede1f220f4ef20e1e3eff1dceae920eceff520e5dfede1e9.gif

Δημοσίευση

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...

ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΙΣΤΟΡΙΣΕΣ...

ΚΑΙ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΘΑ

ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ...ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

ΤΠΤ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ... ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ! ;)

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ... ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΣΟΥ...

ΠΛΕΟΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ

ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ... ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ

ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ!!! :)

Δημοσίευση

Αγγελικούλα.. τι να πω;; Αν και σε γνώρισα από κοντά δεν μιλήσαμε και πολύ.. αλλά πολύ στενοχωρήθηκα με όλα αυτά που βίωσες και που τώρα βιώνεις από αυτόν τον άνθρωπο! Καλή δύναμη σου εύχομαι και καλό κουράγιο! Ελπίζω να πάνε όλα καλά στην νέα σου ζωή με το μωράκι σου!! Και είμαι σίγουρη.. θα μετανιώσει πικρά.. αλλά θα'ναι αργά!

Δημοσίευση

Αγγελική

πράγματι η ιστορία σας είναι ...ενδιαφέρουσα(;)!

Ποοοσα περασατε;;;

Ίσως κ αυτός ο χωρισμός

να είναι ακόμα μια δοκιμασία...

Να φανεις δυνατή, σου εύχομαι,

κ πάντα να σέβεσαι τον εαυτό σου!!!

Φιλία στον Ιάσονα...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ...ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,,,,ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΒΡΩΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΠΙΤΙ....ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΛΟΓΩ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΒΡΩΜΙΚΟ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΕΑΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΙΛΑΣ ΜΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΧΩΡΙΣΤΑ....ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ?ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ?ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΜΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΤΕ ΠΕΣ ΤΠΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ.ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ...ΑΠΛΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΜΟΝΗ...

ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΗΣΕΙ.

ΑΠΛΑ ΓΥΡΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΕΛΙΔΑ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ

ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ

ΕΣΥ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Δημοσίευση

Αγγελικουλα μου,πωτα απο ολα καλη αρχη!!!οποια κιαν ειναι αυτη:ειτε στο μεσολογγι ειτε με τον Γιωργο ενα νεο ξεκινημα... ;)

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως???τωρα???τωρα που εχετε ενα μωρουδελι τοσο δα?τωρα που φροντιζεις το σπιτικο σου?τι να πω???? :blink:

Μηπως τον παραμελησες λογω του μωρου?σε προσωπικο επιπεδο εννοω...ειπες οτι σου απαγορευει μεχρι και στο ιντερνετ να μπαινεις απο τον υοπολογιστη του..μηπως καπου εκανες λαθος?γιατι παντα καπου φταινε και οι 2 σε ενα χωρισμο.

Δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω...παντως σε βλεπω ετοιμη να φυγεις,μηπως κι εσυ κατα βαθος το θελεις?μηπως αυτη η σχεση εκανε τον κυκλο της και τελος???

Πολλα ερωτηματα σου εβαλα!ελπιζω οτι κι αν γινει οι κερδισμενοι ναστε εσυ και το μωρακι σου κυριως!!!

ευχομαι οτι καλυτερο στο μωρουδελι σου και προσωπικη ευτυχια για σενα!!! :kiss:

Δημοσίευση

Αγγελικη μου δεν υπαρχουν λογια για να εκτιμησω την κατασταση!!!

Το μονο που εχω να σου πω ειναι κουραγιο κοπελα μου και σιγουρα τα καλυτερα ερχονται για σενα!!!Τωρα εχεις το μωρακι σου και αυτο θα ειναι παντα η κινητηριως δυναμη σου!!!

Καλη τυχη!!!!

Δημοσίευση

Γλυκιά μου Αγγελική σου εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη στην καινούργια σου ζωή.

Κάθε εμπόδιο για καλό .....αυτό να σκέφτεσαι και όλα θα πάνε καλά.

Άλλωστε εσύ ξέρεις τι πάει να πει καινούργια αρχή. Κατάφερες πιο δύσκολα πράγματα στην ζωή σου.

Καλή τύχη να έχεται και καλή αρχή και στους δυό σας. Να είστε καλά.....φιλάκια!

Δημοσίευση

πω πω βρε αγγελικουλα με εστειλες ...

μολις μπηκα κ το ειδα......

στεναχωρηθηκα παρα πολυ βρε αγαπη

κοιτα να δεις θα συμφωνισω κ γω με τα κοριτσια .....

περασες παρα πολα κ επιτελους πατας γερα στα ποδια σου

εισαι πλεον δυνατη εχεις εναν αγγελο διπλα σου που σε χρειαζεται

ειμαι σιγουρη πως θα κανεις οτι περναει απο το χερι σου για να ειστε καλα εσυ κ το μωρο σου.....

αν πιστευεις πως ειναι η καλυτερη λυση αυτη κανε το

εχεις ενα ζεστο σπιτι γεματο αγαπη που σας περιμενει μην το βαλεις κατω

ΠΟΤΕ σηκωσε το κεφαλι κ απλα πρωχορα μπροστα μην γυρισεις πισω

οταν κλεινει μια σελιδα στην ζωη μας ανοιγει παντα μια καινουρια

κ τις περισσοτερες φορες ειναι καλυτερη η καινουρια σελιδα απο την παλια ...

θελω να σου πω πως χαρικα πολυ σε γνωρισα πραγματικα....

ευχομαι τουλαχιστον να μας δωθει η ευκαιρια να σε ξαναδουμε πριν φυγεις..

ευχομαι μια καλη αρχη

ευχομαι απο δω κ περα να μην ξερεις τι παει να πει στεναχωρια

να εχεις μονο χαρες στην ζωη σου κ εσυ κ ο μπομπιρακος

σου για ολους μας υπαρχει ενα αστερι που λαμπει εκει ψηλα

σε φιλω....

Δημοσίευση

aggeliki 30 έγραψε:

ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ) ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΠΙΑ. ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ Δ Ω Ρ Ο ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΖΩΗ ΤΟ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ.

KRATAO AFTO K TO IDIO SOU LEO NA KANEIS K ESI !!!!!!!!!!!!!

PRAGMATI KA8E ARXI K DYSKOLI ALLA DEN PAVEI NA EINAI MIA NEA ARXI POU OLOI MAS PROSPA8OUME NA KANOUME KATI KALITERO

OSO GIA TO OTI DEN SE PERNEI NA GIRISEIS STHN KATA8LIPSI K STA XAPIA EXEIS APOLYTO DIKIO K MPRAVO SOU POU TO VLEPEIS K NA H NEA SOU ARXI !!!!!!!!!!!!!! KSEREIS POLI KALA TI PREPEI NAKANEIS GIA NA EISAI EFTIXISMENI ESI K O GIOS SOU GLIKIA MOU K AFTO DIXNEI OTI PIA EISAI ENA IPEF8INO K SINIDITOPOIHMNENO ATOMO POU KSEREI TIS YPOXREOSEIS TOU ALLAAAAAA K TA DIKAIOMATA TOU SE AFTI TI ZOI K TO DIKAIOMA SOU GLIKIA MOU EINAI NA MPOREIS NA ZEIS ME AKSIOPREPEIA OMORFA DYNATA K EFTXISMENA K MAZI ME SENA NA KANEIS EFTIXISMENO K AFTO TO PLASMATAKI POU OPOS LES EKPLIKTIKO K SIGOURA EINAI TO DORO POU SOU EKANE O 8EOS I ZWH

SOU EFXOMAI OLA NA PANE POLI KALITERA K NA 8YMASE OTI ESI MONO NA KERDISEIS EXEIS APO AFTI TIN KATASTASI K OXI NA XASEIS !!!!!!!! AFTOS POU EXASE EINAI O SIDROFOS SOU ENO ESI VRIKES TIN OUSIA TIS ZOIS K TON IDIO SOU TON EAFTO .

ETSI OPOS SE VLEPO NA GRAFEIS EIMAI SIGOURI GIA SENA OTI OOOOOOOOLA 8A PANE POLI KALITERA GIATI EXEIS TI DINAMI POU XREIAZESE KSEREIS PIA TI SOU GINETE K SOU DINO TA SINXARITIRIA MOU GIA TON TROPO POU TO ADIMETOPIZEIS . FILIKI SIMVOULI : KSEXNA OTI SE PONESE K SE EKANE NA NIOSEIS OTI ANALONESE SE AIDIES AFISETA OLA PISO SOU LOIPON K ZHSEEEEEEEEEEEE OTI AKRIVOS SOU AKSIZEI K EGO GLIKIA MOU PISTEVO OTI SOU AKSIZEI TO KALITERO !!!!! OLOI STI ZOI EXOUME MAI DEFTERI EFKERIA MAS TI DINEI I IDIA H ZWH ALLOI TIN ARPAZOYNE K ALLOI PALI OXI ESI GLIKIA MOU TIN ARPAKSES K EKEI EINAI I MAGKIA SOU AN TO 8ELEIS K ETSI .

KSEXNA TA OLA K ZHHHHHSEEEE THN OMORFIA TIS ZOIS MAZI ME TON AGGELO SOU.

FILIA POLLA K OTI XREIASTEIS OLES EDO EIMASTE . !!!!!!!!!!:)

Δημοσίευση

Αγγελική καλή τύχη και καλή αρχή. Εγώ τα πράγματα τα βλέπω αλλιώς, θεωρώ πως κάθε αλλαγή στη ζωή μας είναι για καλό. Οσο κ να μας στεναχωρούν κάποια πράγματα , γίνονται για κάποιο λόγο.

Απο την άλλη λές οτι ο Γιώργος έκανε υπομονή και σε φρόντισε στα χειρότερα, μήπως είναι η σειρά σου να του σταθείς?Μην είσαι αυστηρή μαζί του και άφησε τη πόρτα ανοιχτή για κάθε ενδεχόμενο.

Είναι πολύ γενναίο αυτό που κάνεις πάντως και πιστεψέ με δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν το σθένος να αντιδράσουν έτσι ψύχραιμα.

Μπράβο και να συνεχίσεις έτσι γιατί δεν είσαι μόνη, έχεις τον Ιάσονα να φροντίσεις. Εμείς είμαστε μαζί σου ;)

Δημοσίευση

Μπράβο σου Αγγελική.

Σε θαυμάζω γαι την δύναμη της ψυχής σου....

Δεν ξέρω τι πρέπει να σου πω , συμφωνώ οτι η απόφασή σου αυτή ίσως τον ταρακουνήσει....

Πιστευω οτι τα αισθήματα δεν άλλαξαν από καμία πλευρα , εφόσον έχετε βγει νικητές από τόσο άσχημες καταστάσεις.

Μία υποψία μόνο έχω , μήπως τον έχεις παραμελήσει με το θαυματάκι σας και δεν του προσφέρεις την προσοχή και το ενδιαφέρον στο οποίο τόσα χρόνια είχε συνηθίσει?

Συμβαίνει πολύ συχνά , συνήθως τον πρώτο χρόνο μετά τον ερχομό ενός παιδιού!

Φύγε και πήγαινε να σκεφτείς, άφησε τον μόνο του και μετά συζητήστε οι δυο σας και είμαι σίγουρη πως όλα θα αλλάξουν...ευχομαι προς όποια κατευθυνση είναι καλύτερα για όλους σας!

Σε φιλώ και πάλι σου λέω οτι θαυμαζω την τεράστια προσπάθεια που έχεις κάνει και την πίστη που έχεις στο μονάκριβο γιό σου.

Να είσαι πάντα καλά

Δημοσίευση

Λυπάμαι για ότι σου συνέβη αλλα από την άλλη χαίρομαι που επιδεικνύεις δύναμη και όρεξη για ζωή !!!!!!

Μπορεί τα πράγματα να βελτιωθούν στο μέλλον με τον φίλο σου γιατί όντως δεν θα είναι και λίγο η απομάκρυνσή σας από το σπίτι.. εύχομαι με καθαρό μυαλό να αποφασίσεις το καλύτερο για όλους σας..

Εγώ σου εύχομαι πραγματικά να "κληροδοτήσεις" στον μικρό Ιάσωνα την αξιοπρέπεια και τον δυναμισμό που εκπέμπεις και να συνεχίζεις να παλεύεις γι΄αυτά..για το μωρό σου που σε έχει ανάγκη!!

Δες τι σε προοδεύει και ακολούθα το!!!

Δημοσίευση

Εγώ το μόνο που σου γράφω είναι ότι σε νιώθω πολύ δυνατή και πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις μια χαρά!

Από τη στιγμή που σε διώχνει και που έχει αυτή τη συμπεριφορά απέναντί σου, δε σου αφήνει περιθώρια να κάνεις υπομονή και να περιμένεις. Τουλάχιστον για τώρα. Ο χρόνος και η μοναξιά θα του δώσουν να καταλάβει τι χάνει.

Καλή αρχή στη νέα σου ζωή!!!

Δημοσίευση

Αγγελικη καλημερα...!

Στην συναντηση βεβαια δεν μπορεσαμε να μιλησουμε σχεδον καθολου αλλα θυμαμαι οτι εχεις πολυ ομορφα ματια...!!!

Δεν θα σχολιασω ολα αυτα που γραφεις, το πως εζησες, η το πως ζεις τωρα...! Απλα πανω στην ερωτηση που κανεις "γιατι τωρα" εκανα μερικες σκεψεις...!

Ξερεις, ειναι δυσκολο να μπεις μεσα στο μυαλο και στην καρδια του αλλου και να τον καταλαβεις... ποτε δεν ξερεις πως μπορει να αντιδρασει καποιος η τι μπορει να σκεφτεται και να αισθανεται; ενω στις δυσκολες καταστασεις ειχε υπομονη και επιμονη οταν ηρθαν τα ευκολα μπορει απλα να συνειδητοποιησε οτι κατι εχει αλλαξει μεσα του...!

Δυστυχως η ζωη μας επιφυλασσει τετοιου ειδους εκπληξεις...! Η ουσια ειναι να μπορουμε να ξεπερναμε τα δυσκολα και να τα αφηνουμε πισω... και να προχωραμε με οτι εφοδια εχουμε τα οποια μας δινουν δυναμη και ελπιδα... στην προκειμενη περιπτωση ειναι το αγορακι σου (πανω απ'ολα) και η οικογενεια σου που σε περιμενει με ανοιχτες αγκαλιες!!!

Καλη συνεχεια σου ευχομαι και καλη νεα αρχη... και οποτε εχεις καποιο προβλημα εδω ειμαστε εμεις να σε βοηθαμε...!!!

Σε φιλω...!!! :)

Δημοσίευση

εισαι μαγκας! αυτο εχω μονο να σου πω! δεν χρειαζονται λογια για κουραγιο...γιατι εισαι μαγκακι εσυ και θα τα κανεις ολα τελεια! συγχαριτηρια για τον γιοκα σου που σου εδωσε ενα νοημα στη ζωη σου!ευχομαι να του δωσεις οσα αξιζει και μπορεις και μην αφησεις τιποτα και κανεναν να σου στερησει αυτον τον αυτοσεβασμο που σου εδωσε το μωρο σου!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...