Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγινε το χειρουργειο

Recommended Posts

εκανε τελικα την κιρσοκηλη ο αντρας μου και ολα ειναι οκ.ποναει ομως και αισθανομαι πολυ ασχημα..χθες βραδυ 5 μερες πριν την περιοδο με επιασε ενας πολυ εντονος πονος στη μητρα,διπλωθηκα στα δυο και εγινα μουσκεμα στον ιδρωτα..σημερα εχω καφε σταγονες..απο την περιοδο λετε να ειναι ολα αυτα?το γιατρο δεν τον παιρνω γιατι θα με αποπαρει και θα μου πει οτι ειναι απο το αγχος μου..το εχει παθει καμια? φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΤΟΣΟ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΠΛΑΚΑ.ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΘΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΜΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΑΣΕ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ.ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.

Ifigeneia έγραψε:

Καλή ανάρρωση εύχομαι του άντρα σου και καλή επιτυχία από εδώ και πέρα στις προσπαθειούλες σας!

Σε φιλώ!

perastika minie mou!!!

Ifigeneia auth h koukla dipla einai h korakla sou???

ftoy ftou skorda!!!

koukla koukla :woohoo:

Περαστικούλια σας!!!

Η ταπεινή μου άποψη, είναι ότι μάλλον από το άγχος σου ή τη στεναχώρια σου μπορεί να έπαθες νεύρωση στομάχου, εντέρου ή μήτρας οπότε και έχεις έντονες συσπάσεις και πονάς.

Αλλη μια περίπτωση είναι να έχεις "επώδυνη ωορηξία". Καμιά φορά (σπάνια αλλά συμβαίνει) δεν έχουμε ωορηξία στο ήμισυ του κύκλου μας, αλλά κοντά στην έλευση της έμμηνου ροής. οπότε τότε είναι οι πονοι πολλοι μεγάλοι, και σε κάποιες εξαιρετικές χρειάζονται πολύ ισχυρά παυσίπονα ακόμα και σε ενέσιμη μορφή :blink:

Βέβαια ας μην παίρνουμε ακραίες περιπτώσεις και ας μην κινδυνολογουμε.

Το πιο συνετό είναι να μιλήσεις με το γυναικολόγο σου, ο οποίος θα εκτιμήσει και θα σου δώσει την πιο ανακουφιστική και αποδοτική λύση. :)

Εγώ μέσα από την καρδιά μου εύχομαι αυτή τη στιγμή που σου γράφω, να έχουν όλα περάσει και να κάνετε σχέδια για το μωρούλι σας και να είστε και οι 2 πολύ πολύ καλά :);) :laugh:

minie έγραψε:

εκανε τελικα την κιρσοκηλη ο αντρας μου και ολα ειναι οκ.ποναει ομως και αισθανομαι πολυ ασχημα..χθες βραδυ 5 μερες πριν την περιοδο με επιασε ενας πολυ εντονος πονος στη μητρα,διπλωθηκα στα δυο και εγινα μουσκεμα στον ιδρωτα..σημερα εχω καφε σταγονες..απο την περιοδο λετε να ειναι ολα αυτα?το γιατρο δεν τον παιρνω γιατι θα με αποπαρει και θα μου πει οτι ειναι απο το αγχος μου..το εχει παθει καμια? φιλακια

Καλή ανάρρωση και ευχομαι το χειρουργείο να δώσει τα θεμιτά αποτελέσματα. Τώρα κι εγώ για τον πόνο που μιλάς πιστεύω ότι είναι από το άγχος σου είναι ειδικά όταν λες ότι αισθάνεσαι άσχημα για τους πόνους που έχεις ο σύντροφός σου. Ηρέμησε, αλλά πάρε και το γιατρό σου τηλέφωνο να τον ενημερώσεις. Είναι υποχρεωτικό να ρωτάμε το γιατρό σε αυτές τις περιπτώσεις για να σιγουρευτούμε. Εμείς εδώ πιθανολογούμε δε αντικαθιστούμε τους γιατρούς

Περαστικα στον αντρουλη σου,και ευχομαι γρηγορα να μεινεις εγκυουλα..Προσπαθησε να μην εχεις αγχος .Εγω το μηνα που δεν αγχωθηκα και δεν πιστευα οτι ειμαι εγκυος τελικα εμεινα :cheer::)

μαρινιω έγραψε:

Ifigeneia έγραψε:

perastika minie mou!!!

Ifigeneia auth h koukla dipla einai h korakla sou???

ftoy ftou skorda!!!

koukla koukla :woohoo:[/quote:2mijfxt9]

μαρινιω μου ναι, η κόρη μου είναι, το Μαράκι μου! Ευχαριστώ πολύ!

Αυτή η κούκλα δίπλα είσαι εσύ? :woohoo: :silly: :blink:

κοριτσακι μου ευχομαι να ειναι η τελευαια ταλαιπωρια που περνατε...περαστικα σας!!!!

και γρηγορα με φουσκωμενη κοιλιτσα! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...