Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΠΡΩΝΗΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ;

Recommended Posts

βρε κοριτσια ο μικρος μου κανονικα φετος θα μπορουσε να παει πρωνηπιο αν το παιρναν, δεν τον εστειλα ομως επειδη γεννησα αυγουστο γιανα μην κολησει τιποτα το μωρο, μιλαω παντα για δημοσιο, στην μητερα μου καποιος ειπε τωρα οτι το πρωνηπιο ειναι υποχρεωτικο, δεν ξερω τι ισχυει; ειναι; οσες ξερουν ας μου πουν και αν ειναι τωρα που δεν τον εχω γραψει τι θα γινει; :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω βρε κοριτσια γιατι κοντεψαν να με τρελανουνε και εγω ετσι ελεγα αμα ηταν θα ειχα ακουσει κατι, ελεος με την ραδιοαρβυλα που βγαζουνε

Οχι δεν ειναι

Υποχροωτικο ειναι το μεγαλο νηπιο ,

που εδω στην Κυπρο λεγεται ''Προδημοτική''

και κατα τη γνωμη μου ο ορος αυτος ειναι πιο

σωστος!

Ξεφυγα λιγο απο το θεμα, αλλα δεν πειραζει! :P

Οχι δεν ειναι

Υποχρεωτικο ειναι το μεγαλο νηπιο ,

που εδω στην Κυπρο λεγεται ''Προδημοτική''

και κατα τη γνωμη μου ο ορος αυτος ειναι πιο

σωστος!

Ξεφυγα λιγο απο το θεμα, αλλα δεν πειραζει! :P

marianda μου ειμαι νηπιαγωγος και συμφωνα με την τρεχουσα νομοθεσια δεν ειναι υποχρεωτικο ωστοσο αυτο μαλλον απο του χρονου θα αλλαξει ετσι λεγεται τουλαχιστον.το λεω για να γνωριζουν και οι μανουλες που του χρονου θα εχουν παιδια για προνηπια.φιλια πολλα.

JUDI μου καλημερα! Παλια τα παιδια πήγαιναν προνηπιο με βαση την ηλικια δηλαδη 4ων ετων. Τωρα απ οτι εχω καταλαβει πανε με βαση την χρονολογια γέννησης. φετος μπηκαν τα παιδακια που εχουν γεννηθεί το 2005. Του χρονου θα μπουν τα παιδάκια του 2006 και παει λέγοντας. Αυτο εχω καταλαβει. αν ισχυει κατι αλλο και ξερει καποια κοπελα ας μας πει.

Καλημερα Δημητουλα! Σε ευχαριστω! Νομιζω οτι ισχυει αυτοο με το ετος γεννησης και νομιζω οτι ισχυει και για το δημοτικο το ιδιο πλεον!

ετσι παει μεχρι και το παιδι που εχει γενηθει 31 δεκεμβριου 2005 παει προνηπιο. εμενα εχει γεννηθει 9 δεκεμβρη 2005 και του χρονου θα παω να τον γραψω στα νηπια

Ακριβως ετσι ειναι Μαριαντα μου το προνηπιο ειναι προαιρετιμο οι γονεις που ενδιαφερονται να στειλουν τα παιδια του πονηπιο πανε και δηλωνουν τα ονοματα απλα γιανα ξερουν τον αριθμο .Πρωτα παιρνουν το νηπια που εινι υποχρεωτικα καιετα αν μεινουν θεσεις ανλογα των αριθμο αν μπορουν τα παιρνουν όλα διαφορετικα γινετε κληρωση .Βεβαια παιδια εκπαιδευτικων (νηπιαγωγων που διδασκουν στο ιδιο νηπιο )αδερφια , πολυτεκνοι , και διδυμα προηγουνται .Κοιταξτε τωρα την ελλειπης σημασια στο τομεα παιδιων που αντιμετωπιζουν προβληματα λογου και θα επρεπε να προηγουνται περσι εως το γραφειο τουκαραμανλη εφτασα .

Λοιπον τωρα φετος νηπια πηγαινουν τα παιδακια γεννημενα το 2004 και προνηπια το 2005 εσενα Μαριαντα που ειναι μικρουλης να μην τον πιεσεις καλυτεαρ που δνε τον εστειλες προνηπιο γιατι στην ουσια ειναι πολυ μικροτερος αφου ειναι τελος του χρονου .Και σε αυτα τα παιδακια ειναι πιο χαλαρες.

Καλημερα κοριτσακια μου :) Απ' οτι διαβασα μαλλον θα πρεπει να παμε κι εμεις του χρονου προνηπιο. Η κορη μου γεννηθηκε 01-12-06 αρα παμε κι εμεις? Σωστα? Εγω τωρα γιατι αγχωθηκα :woohoo: Μολις τωρα συνηδητοποιησα οτι το μωρακι μου Μ Ε Γ Α Λ Ω Σ Ε :unsure::dry: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...