Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλο!!!

εγω θελω να εχω ενα νυφικο παραμυθενιο...και να εχει παντου γιασεμι και να μυριζει τελεια! θελω ολοι να ειναι ντυμενοι στα λευκα...και για δεξιωση....πραγματικα θελω να μπω σε κλαμπ με το νυφικο!!! οποτε θα ηθελα μια απλη εως ανυπαρκτη δεξιωση και μετα κλαμπακι με τα αγαπημενα (μου κ του) ατομα!

αυτα ονειρευετε μια αταλαντη,πτωχη,αμορφωτη και ασχημη χηνα!

οριστε λυθηκε το πρωτο δυσκολο...εχω κομμωτρια! καμμια φιλη αισθητικο εχουμε εδω?χαχαχαχα τσαμπα θα την βγαλουμε !

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια εγω παντρευτηκα προσφατα στις 2 μαιου στην θεσσαλονικη.δυστυχως τα ο γαμος ειναι μια ακριβη υποθεση .ομως ευτυχως ειχαμε βοηθεια απο τους γονεις μου.κανονικα και οι δυο πλευρες συμβαλλουν αλλα τεσπα...εμεις λοιπον πληρωσαμε απο την τσεπη μας τα εξοδα που αναλογουν στην πλευρα του γαμπρου. συνηθως γυρω απο τις μεγαλες πολεις υπαρχουν οικονομικα μαγαζια με ειδη γαμου, εγω π.χ. τα εκανα σχεδον ολα απο το ιδιο μαγαζι στα κουφαλια και μου εκαναν καλυτερες τιμες συγκεκριμενα το νυφικο που μου αρεσε απο 1800 μου το αφησαν 1200 ή 1100 δεν θυμαμαι( + 2 παρανυφακια δωρο), μπουμπουνιερες και προσκλητηριο στο ευρωσετ καραφα ποτηρι δισκος και στεφανα στα 500 ( εξοδα κουμπαρου), φωτο και βιντεο στα 1500 ( πραγματικα αξιζαν τα λεφτα τους τελεια δουλεια: 100 φωτογραφιες για να τις μοιρασω, ψηφιακο αλπουμ, τεραστια φωτογραφια τυπωμενη σε καμβα για να την κορνιζαρω, 4 κοπιεσ το 3πλο dvd του γαμου( πολυ προσεγμενο),βιντεο αναδρομης για το κεντρο).ετσι γλιτωσα χρονο και χρημα.στολισμος εκκλησια απο τα σκαλια ως το ιερο ( τελειος) με 700 ευρω ( εξοδα κουμπαρου),κεντρο στο ωραιοκαστρο με 17 ευρω το ατομο ( φαντστικα πιατα οχι της ωρας) το οποιο μου εκανε δωρο ενα αυτοκινητο της επιλογης μου ( bmv, mercentes) για να με παει στην εκκλησια με οδηγο δικο τους και στην τιμη ηταν μεσα και η ορχηστρα ( +150 για το κλαρινο) , τουρτα με 9,5 το κιλο ( μας εκαναν λιγο καλυτερη τιμη λογω του οτι καναμε κετερινγκ στο σπιτι μας απο την συγκεκριμενη βιοτεχνια),παπουτσι δικο μου 160 ( απο επαρχιακη πολη ομως) γαμπριατικο κοστουμι ......800 κομπλε με παπουτσακι ( η μανουλα μου ξηγηθηκε και πληρωσε και επιπλεον την στολη του αντρα μου γιατι ηταν στρατιωτικος γαμος)αυτα ήταν τα βασικα εξοδα.τωρα εγω δεν ειχα χρονο δουλευα πολλες ωρες σε επαρχιακη πολη και ειχα εξετασεις ασεπ οποτε ειχα χρονο μονο τα σ/κ αλλα με λιγο ψαξιμο πιστευω οτι οντως γινεται να βρεις οικονομικα πακετα ειδικα μεσω ιντερνετ.φαντασια και χρονο να εχεις...σου ευχομαι καλη επιτυχια και καλο κουραγιο

υ.γ.την επομενη μερα ξερετε τι ειπα???τι αυτο ηταν ολο :woohoo: ???καλο εεεε?τοσο τρεξιμο και χρημα για λιγες μερες μονο αλλα τι να κανουμε που μεγαλωνουμε με ηλιθιες ιδεες στο κεφαλι μας??

Δημοσίευση

Καλησπέρα Ραμόνα μου! :laugh:

Εγώ δεν έχω κάνει ούτε πολιτικό ούτε θρησκευτικό γάμο και προς το παρόν δεν το έχω στα υπόψιν! :laugh:

Η αδερφή μου όμως παντρεύεται τον Δεκέμβριο και μου λέει κάτι τρελλές τιμές.. :blink:

Εγώ θεωρώ πολλά 700 ή 1000 ευρώ για στολισμό :blink: όπως επίσης μου φαίνεται παράλογο να δίνεις 1.500 ή 2.000 ευρώ για ένα φόρεμα που ναι μεν είναι υπέροχο αλλά θα το φορέσεις μια μόνο φορά ;)

Βέβαια ο καθένας πράττει ανάλογα με την οικονομική του κατάσταση και τις επιθυμίες του ;)

Σίγουρα αν το ψάξεις μπορείς να βρεις οικονομικές λύσεις.

Μερικά πράγματα που μου έρχονται στο μυαλό τώρα:

-Να ράψεις το νυφικό σου σε μια μοδίστρα.Εγώ θα επέλεγα να να κάνω κάποιο ρομαντικό,αέρινο και λιτό επίσημο φόρεμα σε λευκό ή ζαχαρί ;)

(Αν παντρευτώ ποτέ ο γάμος μου θα είναι πολύ λιτός χιχιχι :laugh: )

-Με λίγη φαντασία μπορείς να σχεδιάσεις μόνη σου τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες με υλικά που θα προμηθευτείς η ίδια.Φαντασία,αγάπη κα μεράκι θέλει! :laugh:

-Σχετικά με το στολισμό...Εμένα γενικά μου αρέσουν τα μυστήρια σε απόμερα ξωκλήσσια ;) Η βάφτιση της κόρης μου είναι τον άλλο μήνα και για τον στολισμό επιλέξαμε μεγάλα και μικά φαναράκια,υφάσματα που θα τοποθετήσουμε στα δέντρα και μεγάλες γυάλες στις οποίες θα βάλουμε ροζ πετραδάκια και κεράκια! :laugh: Η βάφτιση θα γίνει απογευμα προς βραδάκι σε ξωκκλήσι νησιού,και έτσι όπως το έχω φαναστεί το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό σε συνδιασμό με το ηλιοβασίλεμα και την θάλασσα! :P Τα ίδια υλικά κάλλιστα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και σε στολισμο γάμου ;) Τα αγοράσαμε όλα μόνοι μας,και λόγω ποσότητας μας έκαναν και καλύτερη τιμή ;)

-Μακιγιάζ και χτένισμα μπορεί να είναι το δώρο μιας φίλης για το γάμο ή αν πας σε κομωτήριο θα ζητήσεις απλά βραδινό χτένισμα και δεν θα αναφέρεις οτι είσαι νύφη :P (Νομίζω ένα περίπλοκο βραδινό χτένισμα κοστίζει γύρω στα 50 ευρώ ενώ ένα νυφικό χτένισμα-που ουσιαστικά δεν έχει κάτι παραπάνω-θα σου στοιχίσει γύρω στα 100 με 200 ευρώ περισσότερο :blink: )

-Μπορείς να βρεις καλό παπούτσι,κατάλληλο για γάμο σε χαμηλή τιμή.Θα το φορέσεις και μετά το μυστήριο και επίσης νομίζω πως τα παπούτσια δεν πολυφαίνονται κάτω απο το νυφικό,ειδικά αν είναι και μακρύ ;)

Αυτά απο εμένα! :kiss:

Δημοσίευση

Τι βλέπω καλέ!!!! Παντρεύεσαι? Άντε με το καλό! ;)

Είπα να πω και την δική μου εμπειρία γάμου και τα συμπεράσματα μου!!!

Οικονομικές λύσεις υπάρχουν αν ασχοληθείς και το ψάξεις π.χ. προσκλητήρια, μπουμπουνιέρες ακόμα και την διακόσμηση, τα λουλούδια δεν τα γλιτώνεις :laugh:

Το συμπέρασμα το δικό μου είναι ότι αγχώθηκα και έτρεχα 6 μήνες και για γάμος και για σπίτι και η ημέρα εκείνη μου φάνηκε τόοοοοσο λίγη...που δεν την ευχαριστήθηκα και ακόμα σκέφτομαι ότι θα ήταν καλύτερα να είχα κάνει κλειστό γάμο,χωρίς πολλά πολλά αλλά λίγα και καλά με λίγους και αγαπημένους.

Πάντως είμαι υπέρ του θρησκευτικού, γιατί και στην εκκλησία μπορείς να πας με ένα φουστανι, με τις βέρες, την ανθοδέσμη και τον άνθρωπο που αγαπάς και να σε ευλογήσει ο θεός και όχι ο δήμαρχος.

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

τονια περιεγραψες τον ιδανικο γαμο αχχχ μηπως να ξαναπαντρευτω να το κανω??? χιχιχι

ειναι πολυ ωραια λυση αυτη ραμονα μου λιτη και παραμυθενια σε ενα ξωκκλησι και μετα σε κανενα μπαρακι καλοκαιρινο super θα ειναι

παντως νυφικο κουστουμι στολισμος και τουρτα μπορεις να βρεις πολυ οικονομικα (ετσι και αλλιως εσυ πληρωνεις νυφικο,κουστουμι,μπομπονιερες,προσκλητηρια)ολα τα αλλα ειναι του κουμπαρου

ετσι αν δεν κανεις τραπεζι(αυτο ειναι τελικα που κοστιζει)θα σου ερθει πολυ οικονομικα

φιλακια

Δημοσίευση

Καταρχην ευχομαι με το καλο!Οταν το αποφασισετε οπως σου ειπαν και τα κοριτσια θα βρεις πολυ οικονομικες λυσεις.Κανονικα τα εξοδα της νυφης νυφικο παπουτσια και τα σχετικα ειναι της πεθερας σου και του γαμπρου αντιστοιχα της μαμας σου.Ο στολισμος με την καραφα και το ποτηρι του κουμπαρου οπως επισης οι μισες μπομπονιερες.Μπορεις στα πολυ κοντινα σου ατομα οι ακομα και στις προσκλησεις αντι για λιστα γαμου να γραψεις εναν αριθμο λογαριασμου και με τα λεφτα αυτα να ξεπληρωσεις φωτογραφο κι οτι αλλο θελεις.Επισης το γλεντι παει μισο μισο στους γονεις και ο γαμπρος πληρωνει την ανθοδεσμη σου και το στολισμο του αυτοκινητου.Αυτα απο οτι θυμαμαι!

Δημοσίευση

ΜΑΜΑ ΧΗΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΓΛΕΝΤΙ.ΜΠΟΡΕΙΣ

ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΕΝΤΡΟ Η ΧΩΡΟ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΜΗ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΠΗΓΑ ΣΕ ΓΑΜΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΗΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΑΜΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΧΑΛΙΑ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ, ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ! ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. ΓΙΑ ΝΥΦΙΚΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΦΟΡΕΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΝΥΦΙΚΑ, ΠΑΝΤΑ ΦΟΡΕΜΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ), ΓΙΑ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΚΑΚΙ, ΜΟΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ. ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΙ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΟΥΛΙ ΚΑΙ ΚΟΥΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ. ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΥΦΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ!!!!!! :kiss::)

Δημοσίευση

ε λοιπον εχετε δικιο!

με τοσες ιδεες παντρευομαι και μια και δυο κ τρεις φορες! (τον ιδιο εεε)

η αμεσως επομενη ερωτηση...οκ πες οτι κανεις εναν οικονομικο γαμο λογο κρισης....πως κρατας ομως οικογενεια ετσι που γιναν ολα???????????

αληθεια πως τα βγαζετε περα εσεις οι μαμαδες?χωρις παρεξηγηση!

θελω να πω...πολλα εξοδα! τι θα γινει με την ηλιθια κριση?!

Δημοσίευση

Ραμόνα μου το πώς κρατάς οικογένεια είναι άλλο θέμα! :laugh:

Όταν το εισόδημα σου είναι χαμηλό,και σε περίοδο οικονομικής κρίσης,μειώνεις κατά πολύ τα προσωπικά σου έξοδα.Προκειμένου να μην στερηθεί τίποτα το μωράκι σου στερείσαι εσύ... :)

Και όμως δεν το καταλαβαίνεις!

:laugh:

Είσαι χαρούμενη που είναι το μωρό σου καλά,καθαρό και καλοντυμένο και δεν σε πειράζει αν δεν αλλάξεις έπιπλα/αυτοκίνητο ή πιο απλά αν δεν πάρεις το παντελόνι που έχεις σταμπάρει! :woohoo:

Γενικά κανονίζεις πρώτα τα έξοδα του σπιτιού και υπολογίζεις το εισόδημα σου να τα καλύπτει και να έχεις και κάποια χρήματα στην άκρη,για ώρα ανάγκης.Ό,τι μένει το αποταμιευεις ή το ξοδευεις σε άλλα πχ.ψώνια ;)

Το μυστικό είναι να βάζεις προτεραιότητες :kiss:

Δημοσίευση

Εννοειται οτι τα πραγματα δεν ειναι ευκολα με το παιδι.

Ειδικα αν δουλευει μονο ο 1 απο τους 2.

Εγω γεννησα το Μαρτιο και επελεξα να μη δουλεψω (ειμαι καθηγητρια Αγγλικων) και δουλευει μονο ο αντρας μου σε μεγαλη γαλακτοβιομηχανια κατι απιστευτα ωραρια για να βγαζουμε ενα αξιοπρεπες μισθο και να συντηρουμαστε.

Το θεμα ειναι οτι το παιδι οπως ειπε και η hope ειναι παντα 1ο.

Δηλ. πρωτα λεμε τι χρειαζεται η Αλεξανδρα και μετα αποφασιζουμε να κανουμε εξοδα.

Στους καλους μηνες παμε και εξω και γενικα δε στερουμαστε...Δηλ. και φαγητο εξω και ποτακια αλλα οι μερες ειναι πολυ μετρημενες και προσπαθουμε να πηγαινουμε σε οικονομικα μαγαζια.

Οσο για την ενδυση καποιες φορες εχει τυχει να εχω λεφτα και να μην εχω χρονο να παω να ψωνισω και αλλες παλι εχω χρονο καπως αλλα ειμαστε στριμωγμενοι!!! :laugh:

Ασε!

Δεν ειναι τραγικα αλλα δεν ειναι και ευκολα...

Επισης οσο ειναι μικρο τα εξοδα ειναι πολλα γιατι τα γαλατα και ολα στοιχιζουνε ενω οσο μεγαλωνει μειωνονται.

Βεβαια, μετα ξοδευουμε περισσοτερα σε παιχνιδια και ασχολιες...Let alone τα παμπερς που ειναι και τσουχτερα...

Παντως πολυ καλα καναμε και θιξαμε αυτο το θεμα. :blush:

Δημοσίευση

Αννιώ έγραψε:

Επισης οσο ειναι μικρο τα εξοδα ειναι πολλα γιατι τα γαλατα και ολα στοιχιζουνε ενω οσο μεγαλωνει μειωνονται.

Βεβαια, μετα ξοδευουμε περισσοτερα σε παιχνιδια και ασχολιες...Let alone τα παμπερς που ειναι και τσουχτερα...

Παντως πολυ καλα καναμε και θιξαμε αυτο το θεμα. :blush:

Αννιώ μου θα μου επιτρέψεις να διαφωνίσω σε αυτό το σημείο; :P

Πιστευω πως τα έξοδα όσο μεγαλώνει το παιδάκι αυξάνονται ;)

Όσο είναι μικρό μπορείς να ''την βγάλεις''πολύ οικονομικά .Αντί για γάλατα θηλάζεις και αντί για πάνες μιας χρήσεων προμηθευεσαι υφασμάτινες πάνες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στα επόμενα παιδάκια :) Εγώ τουλάχιστον εφαρμόζοντας αυτά έχω σχεδόν μηδενικά έξοδα για την μικρή μου ;)

Όσο μεγαλώνει όμως ,τα πράγματα δυσκολευουν.Άσε που αλλάζουν και τα χρόνια... ;) Τώρα πια τα παιδιά θέλουν κινητά,θέλουν φροντιστήρια σχεδόν σε όλα τα μαθήματα,θέλουν ξένες γλώσσες,θέλουν χρήματα για τις εξόδους τους,για εκδρομές(τριήμερες-πενταήμερες κτλ),χαρτζιλίκι,ρούχα της επιλογής τους... ;) Και είναι απόλυτα φυσιολογικό με τους σημερινούς ρυθμούς ζωής! ;)

Βέβαια θα μου πεις στο φροντιστήριο ή στα ιδιαίτερα θα τσιγγουνευτείς; :P Ε όχι αλλά είναι κι αυτά μέσα στο πρόγραμμα και οφείλουμε να τα γνωρίζουμε.

Πέρασα πρόσφατα την περίοδο του λυκείου,Πανελληνίων και ξένων γλωσσών και πραγματικά τα χρήματα είναι πάρα πολλά :unsure: Αλλά τι να κάνουν οι γονείς,τα δίνουν,γιατι πλέον είναι απαραίτητα :huh:

Οπότε μάλλον είναι καλύτερα όσο είναι μωράκια! :woohoo:

Παρολαυτά,συγνώμη αν κατάλαβα λάθος :blush::blush::blush:

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

ε λοιπον εχετε δικιο!

με τοσες ιδεες παντρευομαι και μια και δυο κ τρεις φορες! (τον ιδιο εεε)

η αμεσως επομενη ερωτηση...οκ πες οτι κανεις εναν οικονομικο γαμο λογο κρισης....πως κρατας ομως οικογενεια ετσι που γιναν ολα???????????

αληθεια πως τα βγαζετε περα εσεις οι μαμαδες?χωρις παρεξηγηση!

θελω να πω...πολλα εξοδα! τι θα γινει με την ηλιθια κριση?!

Κοριτσάκι μου όταν το αποφασίσεις να είναι η ώρα η καλή. :kiss: Πάντως μη βιαστείς.Εγώ είμαι της απόψης ότι ο γάμος του καθενός πρέπει να γίνει όπως τον έχει ονειρευτεί.Είναι κάτι που (έτσι πιστεύω εγώ) γίνεται μία φορά.Όλα ξεκινάνε από τη σωστή οργάνωση.Θέλει χρόνο και συνεργάσια και από τους δύο.Πρώτα απ'όλα θα πρέπει να σκεφτείτε αν θέλετε μεταγαμήλιο γλέντι και που θα το θέλατε.Επίσης ποιους θα καλέσετε.Ολά αυτά θα πρέπει να τα σημειώνεις σε ένα excel-λόφυλο ας πούμε.Μετά θα πρέπει να αρχίσεις έρευνα αγοράς για μπομπονιέρες,προσκλητήρια ,νυφικά, κουστούμι, παπούτσια,εσώρουχα,μαλλιά,μακιγιάζ, φωτογράφο,λουλούδια ,δώρο κουμπάρου κ.α.θα κάνετε έναν αρχικό προϋπολογισμό σύμφωνα με τα χρήματα που διαθέτετε και Πάντα θα λες ότι "Εγώ για νυφικό δίνω μέχρι 1500 π.χ." οπότε δεν θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.Ξέρω ότι ακούγεται σαν ισολογιμός αλλά αν δε σου περισεύουν πρέπει να τα μετράς τα άτιμα.

Τώρα όσον αφορά το άλλο που ρωτάς όταν έχεις σπιτικό και παιδί βάζεις προτεραιότητες.Πολλά δικά σου θέλω μπορεί να μείνουν και πίσω.Για αυτό πάντα λέω ότι η οικογένεια είναι πολύ ιερό πράγμα και πρέπει να έχεις @ρ...δι@ για να τη διατηρήσεις!!!!!

Δημοσίευση

Είναι αλήθεια ότι με ένα παιδί τα έξοδα αυξάνονται κατά πολύ. Με δύο παιδιά, ακόμα περισσότερο. Ιδίως για εμας που ζουμε στο εξωτερικό, τα παιδιά που είναι πάνω από 2 χρονων πληρώνουν ολόκληρο εισιτηριο. Σκέφτεστε τι εξοδα μετακίνησης έχουμε κάθε φορά;;;; Τώρα που κοιτουσα για Ελλάδα κοστίζει 300€ να κατεβω μονη με τα μωρα. Άλλες φορές χτυπαμε 700€... Και ακόμα η μικρη δεν πληρωνει...

Αξίζει τον κόπο όμως. Χαλάλι τους!

Δημοσίευση

Και κάτι σχετικό με το θέμα μας: Μια φίλη μου που έκανε κρητικό γάμο μου έλεγε για τη διοργάνωση. Εκείνη είχε 300 άτομα στο τραπέζι και τα πλήρωσαν οι οικογένειές τους.

"Μια φορά παντρεύεσαι, κάνε το σωστά. Όχι περικοπές". Αυτή ήταν η συμβουλή της όταν είπα για Κυριακή και για λίγο κόσμο. Και φυσικά ο άντρας μου συμφώνησε.

Δεν έχω ιδέα από που να αρχίσω, τι θέλω και που πρέπει να ψάξω. Πως να κλεισω κέντρο; Δεν ξέρω καν που είναι όμορφα και πόσα ατομα θα έχω.

Έχω πελαγωσει!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ,Ο ΓΑΜΟΣ

ΕΓΙΝΕ 5/10/08 ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ.

ΕΝΑ ΡΕΠΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟ.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ...ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΛΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ

ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ.ΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ(ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΨΕΣ)ΜΟΝΟ ΜΕ 1,20ΕΥΡΟ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΜΕ ΡΟΖ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ (ΚΟΜΠΛΕ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ)800ΕΥΡΟ

(ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ)

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΧΕΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ

ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΤΙΜΗ ΘΕΛΕΙΣ.

ΝΥΦΙΚΟ ...ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΟΥΠΕΡ ΣΧΕΔΙΑ,

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΜΕ 1200ΕΥΡΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ...

ΤΑ ΚΑΛΑΘΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ :P

ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ 1ΜΗΝΑ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ CATERINGΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

1000ΕΥΡΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝΕ!!!

ΨΑΞΙΜΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΜΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ!!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...