Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αγαπιτσες μου...εχω παλι μια απορια!!!

πως γινετε να παντρευτει κανεις με αυτη τη κριση?

το θεμα εχεις ως εξης: εχθες το βραδυ αφου εκλεισα το μαμμυλαντ για να κατσω με τον καλο μου να δουμε λαζοπουλο...ειπε μια ατακα ο λακης...και γυρησε ο δικος μου "λαλακης" και μου ειπε το εξης: να γιατι χωριζει ο κοσμος δεν εχει λευτα...ασε που δυσκολα θα γινοντε γαμοι τωρα με την κριση! ναι ναι την επαθα και εγω την κριση μου και τον ρωτησα...δηλαδη εμεις αγαπη μου θα παντρευτουμε οταν περασει η μπορα ή οταν αναλαβει η ντορα η "μικρη εξερευνητρια" ?

και μου ειπε το εξης..."βρες πως μπορει να γινει ενας γαμος οικονομικος και ονειρεμενος και τον επομενο αυγουστο παντρευομαστε"

λοιπον αν θελετε να με αποκαταστησετε... πειτε ιδεες και λυσεις!χαχαχα

Δημοσίευση

Αχ και εγώ είμαι στη φάση που πρέπει να οργανώσω γάμο και βαφτίσεις και δεν έχω κουνησει το μικρο μου δαχτυλακι ακόμα.... Το περίεργο είναι ότι δεν ξέρω τι θέλω και δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ.

Σκέφτηκα ότι προτιμώ κάτι λιτό με λίγο κόσμο αλλά ο άντρας μου - που δεν ήθελε γαμο- θέλει πολύ κόσμο!!!!

Δημοσίευση

Hehehe eise poli dinati...k emeis agapoula mou mono me politiko pantreutikame k kleisame gia 8riskeutiko gia tis 8 tou Mai 2010...Ws twra mono tin eklissia gia to mistirio kleisame an kataferoume na kleisoume k ta alla me oles autes tis steriseis einai alli ipo8esi :) ... Pantreuete o aderfos mou to allo savvatokirikao k eipame molis teleiwseis k autos o gamos na arxisoume me ton diko mas...8a se enimerwsw...8es na pantreutoume k oi 4 tin idia mera na glitwsoume k to stolisma k ola?Giati na ta dwsoume ola dipla? skeftou to aaa hehehe :P...

Δημοσίευση

Λοιπόν εγώ έκανα έναν οικονομικότατο γάμο. Και ακριβώς όπως τον ήθελα.

Π΄ροσεξε. Προσκλητήριο Απλό λοιτό και απέρριτο 0,60 λεπτα. Μπομπονιέρα 0,60 λεπτά τελική τιμή με αγορα υλικών απο το www.eshopgamou.gr. Και συναρμολόγηση δική μας ( κουτάκι και κουφέτα)Νυφηκό 1000 ευρώ, Κοστούμι 250 Ευρώ -στις εκπτώσεις, παπούτσια- 100 ευρω στις εκπτωσεις επίσης. Στολισμός εκκλησίας 450 Ευρώ, Αυτοκίνητο, δανεικό του αφεντικού μου δωρεάν. Για το δε γλέντι τουλάχιστος εδω στη Θεσσαλονίκη αν πάς λίγο παραέξω έχει καταπληκτικά κέντρα με φανταστική διακόσμιση και πολύ χαμιλές τιμες εμείς το 2008 πληρώσαμε 15 ευρώ το άτομο με πλούσιο μενού και απεριόριστη κατανάλωση αναψυκτικών. Διακόσμηση κέντρού, Τούλη απο το www.eshopgamou.gr. φαναράκια και κεράκια απο το απο το Jumbo και λοιπή διακόσμυση απο το http://www.confetti.co.uk/. Φωτογράφος και βίντεο 650 ( ΟΚ αυτοί οι δύο ήταν φίλοι μας ) Αν τα προγραμματήσεις σωστά, γλυτώνεις παααρα πολλά λευτα. Α!!!! Επίσης επειδη ο γάμος μας ήταν στις 08/03, προσφέραμε σε κάθε κυρία απο ένα τριαντάφυλλό. Το οποίο πληρώσαμε 0,60 λεπτα. Αν θές πάντως κάτι συγκεκριμένο πές να σε βοηθήσουμε γιατι σήγουρα τα κορίστια και εγω προσωπικά κατι έχουμε ψαξει και θα σε βοηθήσουμε.

Δημοσίευση

χαχαχαχα μια χαρα τον βρισκω...εγω του ειπα οτι οικονομικο ειναι το δημαρχειο και ειπε οχι θελω να ειναι ρομαντικα και παραδοσιακα αλλιως δεν λεει!

γκρινιαζουν γκρινιαζουν για τα λευτα αλλα θελει κ πολυτελεια ο πισινος τους!

Δημοσίευση

σεσιλια εισαι θεααααααααα

σωστη αποψη....στις εκπτωσεις....ευκαιριες! ναι ναι...αλλα βρισκονται ευκολα αυτα βρε αγαπη??

μωρε δεν με απασχολει το αμαξι...παω και με τα ποδια για πλακα!!!

μμμ μου φενετε οτι θα ειναι δυσκολο φιλεναδα να παντρευτουμε μαζι...που μενεις εσυ? εγω αθηνα!

ασε που εκεινη τη μερα θα θελει η καθε μια να λαμψει!

Δημοσίευση

ΑΣΤΑ ΡΑΜΟΝΑΚΙ,Κ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΑΠΤΗΣΗ??

ΛΟΙΠΟΝ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΛΥΣΕΙΣ!!!

ΜΠΟΡΕΙΣ Ν ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΦΟΡΑΜΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΣΕ ΑΠΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΜΕΤΑ(ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΞΙΩΣΗ..)

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ ΜΙΑΣ Κ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ...ΔΕ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΤΟ ΠΟΛΥ(ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ)

ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΕΣ(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ Κ ΟΜΟΡΦΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ!ΑΛΛΑ 500 ΤΟ ΠΟΛΥ..

ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ(ΝΑ ΜΗ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΒΑΡΑΝΕ(ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΝΝΟΩ)ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ..(ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑ ΜΕ ΛΑΙΒ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ(ΠΑΛΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΑΜΟ)!!!ΕΕΕΕ...ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ...

ΟΡΙΣΤΕ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΠΕΣ ΤΟΥ,ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ...ΧΑΧΑ!!

Δημοσίευση

Ραμονάκι μου

μπορείς να κάνεις το άλλο μέχρι να περάσει η κρίση...

αν περάσει ποτέ...

κάνεις έναν πολιτικό γάμο...

βέβαια, ο πολιτικός, δεν είναι θρησκευτικός, και δε το νιώθεις στο

πετσί σου, γενικά... δεν έχει όλο αυτό το τζέρτζελο.

Εγώ έκανα και τους 2 γάμους, και πολιτικό και θρησκευτικό.

Τον πολιτικό τον έκανα για να μπορέσει ο άντρας μου να με ασφαλίσει στο δημίοσιο, και ένα χρόνο μετά, κάναμε και τον θρησκευτικό.

πολύ κακό για το τίποτα θα το χαρακτήριζα, τρέχεις ένα-δυο χρόνια πριν

κάνεις ετοιμασίες, χαλάς έεεεεεενα σωρό λεφτά, αγχώνεσαι και το αποτέλεσμα είναι, ότι εσύ δεν ευχαριστιέσαι τίποτα, δε καταλαβαίνεις τίποτα, και ακούς και λόγια απ το σόι του στυλ, το φαγητό έτσι, η νύφη αλλιώς, δε μας άρεσε κλπ....

Δημοσίευση

τελειες ιδεες!

α κοριτσια αν βγει τοσο οικονομικα θα σας καλεσω...θα μου βγουν φτηνα τα δικα σας προσκλητηρια!!!!

σοβαρα τωρα...σχετικα με στολισμους και τετοια εμενα μου αρεσουν μονο τα ροζ τριανταφυλλα,τα κρινα και το γιασεμι!οικονομικο κ αυτο ε?

γενικως αν πεις οτι ειναι για γαμο σε γδυνουν ε?

οποτε αποφευγεις να πεις στη μακιγιεζ οτι εισαι η νυφη ε?

Δημοσίευση

Το θεμα ειναι να αρχισεις τον προγραμματισμος κανενα τριμηνο πιο νωρίς. Σας λέω οτι με εξερεση το γλέντι οπου ειχαμε 700 άτομα όλα τα υπόλοιπα μας βγήκαν πολύ οικονομικα. Μην ξεχνας οτι υπάρχουν και αποθήκες με υλικά.

Οταν θές όλα τα βρίσκεις. ΠΧ εμείς τα περισσότερα τα πήραμε Ιανουάριο Φευρουαριο. Ακόμα και την καράφα και τα ποτήρια. Μετά πήραμε οργαντίνα και πετραδακία απο το Ιντερνετ και τα στολίσαμε μόνοι μας. Δώρο για την κουμπάρα επίσης Ιντερνετ - ηθελε ρολόη απο το www. Oroloi. Επίσης μην ντραπείς να διαπραγματευτείς. Μέχρι και πυροτεχνίματα καταφέραμε να βάλουμε και δέν είχαμε πολύ μεγάλο κασε γιατι συχγρονος ετοιμάζαμε και το σπίτι μας. Όλα γίνονται με οσι χλίδα θές - γιατι εγω ήθελα χλίδα. Αρκει φυσικά να έχεις χρόνο για χαξυμο. Ολα βρισκονται και στις τιμές που θές πίστεψε με.

Ενα πραγμα θα σου πώ, στο νυφηκό μην κάνεις οικονομία!!!!!! Να πάρεις ευτό που θέλεις.!!!

Δημοσίευση

οικονομικο θα ηταν να μαζευομασταν πεντεξι νυφες...να μπαινει η μια να παντρευετε...να δινει το νυφικο στην αλλη κ ουτο καθεξης!

χαχαχα τι σκεφτετε ο ανθρωπος σε περιοδο κρισης!

Δημοσίευση

Ποπο Cesilia,

ακριβώς με τον ίδιο τρόπο κινήθηκα και εγώ.

Ένας γάμος γίνεται ωραιότατος,αν το ψάξεις λίγο βέβαια , με αρκετά χαμηλότερο κόστος.

Αρχισα νωρίτερα τον προγραμματισμό καθώς είχαμε και τη βάπτιση του μικρούλη μας.

Λοιπόν , για Θεσσαλονίκη μιλάω.

Στολισμός με 750 ευρώ...( πράσινο και λευκό,με τα κεριά μέσα και στύσιμο 2 τραπεζιών με μπομπονιέρες κτλ-αν θέλετε υπάρχουν φώτο)με υάκυνθους και στην ανθοδέσμη πεόνια που είναι ακριβό λουλούδι

Ο άνθρωπος έκανε απίστευτη δουλειά , πλούσια , με όρεξη και πολύ προσοχή.

Προσκλητήρια με 0,25 από τυπογραφείο και όχι μαγαζιά.Έδεσα εγώ τα κορδελάκια απλά.( εχω φώτο )

Μπομπονιέρα 1,00 εντελώς απλή - από εκεί που έκανα το στολισμό

Κουστούμι 300 princeoliner από το στοκ.

Παπούτσια γαμπρού 100 και 85 εγώ (Μπουρνάζος )στις εκπτώσεις

Γλέντι 25/άτομο.

Δεν αγόρασα ούτε καράφα , ούτε ποτήρια, γιατί της εκκλησίας δεν κάνουν?

Τούρτα με 10 / κιλό .Πολύ καλή και δοκιμασμένη.

Τι άλλο να πω , ρώτησα , πληροφορήθηκα και δεν ταλαιπωρήθηκα καθώτι είχα και το μπέμπη τότε.

Προχώρα και όλα θα βολευτούν...Στα δύσκολα και οι τιμές πέφτουν .Ψάξε!

Δημοσίευση

χα! μονο για την τουρτα δεν ανησυχω αποοσα ειπες...ειναι το μονο που εχουμε ευκολο!

χαχαχα συγγνωμη απο ολα αυτα τα εξοδα...οι γονεις τι πληρωνουν? α για μια στιγμη να το ριξουμε στα δωρα...δηλαδη οτι εχετε ευχαριστηση! χαχαχαχακακακακα

λοιπον εχει μια εκκλησια στη σαρωνιδα...ονειρο! απιστευτη θεα κ μεγαλο χωρο μπροστα!ανεση!

πως σας φενετε???

Δημοσίευση

ραμονα τι ακουω?????????? παντευεσαι????????? ουαου!!!! εδωσε την ημερομηνια ο αγγελος???? αντε με το καλο!!!

λοιπον εγω παντρευτικα μονο με 4000ευρω δεν εκανα τραπεζι λογω πενθους που ειχαμε στην οικογενεια αλλα εκανα κατι σαν παρτυ με ποτο και τουρτα στο σπιτι για μετα το γαμο με τους φιλους μας και τους δικους μας

η πλακα ηταν οτι δεν εκανα πρωτη νυχτα γαμου γιατι ημουν εγκυος και σεξ απαγορευοταν δια ροπαλου και επεισης ημουν και αρρωστη με λαρυγγυτιδα(δεν μιλαγα καθολου)κατι που ο αντρας μου θεωρησε πολυυυυυυ καλο μιας και ενα μηνα δεν ακουγε την υπεροχη γλυκια γαιδουροφωναρα μου

οταν ομως μιλησα η πρωτη λεξη που μου βγηκε ηταν μακακας!!!χιχιχι

Δημοσίευση

χχαχαχα οχι ακομη δεν ορισαμε αλλα εχω εδω αποριες πως θα μας εβγενε πιο οικονομικα διοτι μας τρομαξε ο λαζοπουλος χθες κοριτσακι! ελεγε για κριση και κριση και επαθα και εγω μια κρισαρα!

εχω τον ανθρωπο που αγαπαω και δν μπορουμε να παντρευτουμε με την κριση?! ε οχι θα βρουμε μαζι τη λυση...

αααα αλλαξα το μαλι μου γιατι ειχα αναγκη απο αλλαγες στη ζωη μου....

Δημοσίευση

Εμείς έχουμε ήδη παντρευτεί με πολιτικό. Καμια ιδέα για εκκλησία στην Αθήνα; Για κέντρο; Νομίζω από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε.

Σκεφτόμουν να το κάνω Κυριακή αλλά θα πρέπει να γίνει νωρίς. Τί ώρα είναι το νωρίς;;;;; Αν είναι στις 25 Ιουλίου 2010, θα εχει ήλιο. Εμείς έχουμε και 2 βαφτισεις που θα ακολουθησουν.

Για προσκλήσεις και μπομπονιέρες θα κοιτάξω από κάποιο σύλλογο για παιδιά να τα πάρω, όπως πολύ ωραία έδωσε την ιδέα η Κατρίνα.

Από γονείς (κυρίως πεθερικά) δεν θελω συμμετοχή γιατί θα έχουν λόγο. Επίσης, εγώ δεν θα είμαι εκεί για να κάνω τις ετοιμασίες και θα πρέπει να με βοηθήσει κάποιος από Ελλάδα. Μάλλον γι αυτό δεν μου κάνει κέφι να ασχοληθώ...

Δημοσίευση

Ωραιο μαλλι Ραμονακι! :P

Εμενα ο γαμος των ονειρων μου θα ηταν σε ενα παραλιακο εκκλησακι καλεσμενους μονο τις οικογενειες και τους κολλητους φιλους,ενα λευκο απλο κι αερινο νυφικο και μετα παρτι στη παραλια με dj μπυρες,ποτα,πατατακια,ξηρους καρπους αντε και κανενα σουβλακι απο τη διπλανη κανινα για τους πεινασμενους.. :P

Και τελεια θα περνουσαμε και σουπερ οικονομικα θα ηταν.. ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι 10 ακριβώς, αν και σήμερα στον υπέρηχο βγήκε 10+6, μια εβδομάδα μεγαλύτερο (που αποκλείεται να είμαι τόσο, με δύο επαφές εκείνο το μήνα, δεν βγαίνουν οι μέρες 😅)
    • Γεια σας κορίτσια και καλή χρονιά!!! Ρε @ditaki θα μας τρελάνεις??? Αν κατάλαβα καλά είσαι έγκυος??? 🤩🤪🤗 Συγχαρητήρια!!  @Raf123 μπράβο σας κορίτσια μου πάρα πολύ χαίρομαι!!! Έτσι σούπερ να τα πατε!  Εμείς έχουμε γιατρό την Παρασκευή θα γίνει 3ων μηνών κ θα κάνουμε κ τα εμβόλια. Για πρωτοχρονιά πήγαμε οικογενειακώς και με ένα φιλικό ζευγάρι που έχουν κ αυτοί ένα μωρακι 8 μηνών,  ταξίδι στο εξωτερικό. Όλα πήγαν τέλεια απλά χάσαμε λίγο τη σειρά με τα ταισματα. Και δυστυχώς αυτό συνεχίζεται και εδώ. Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι ότι δεν μου πίνει τα μλ που έπινε. Εκεί που ήμασταν 120-150-180 τώρα πίνει 60-80 max 110. Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Αν συνεχίσει έτσι θα το συζητήσουμε με το γιατρό την Παρασκευή. Μπορεί να είναι το άλμα ανάπτυξης.  
    • Μήπως εννοεί ότι υπάρχουν διαφορετικά σκευάσματα από διαφορετικές εταιρείες, ξέρω ότι υπάρχουν εμπορικές ονομασίες στην αγορά, το mmrvax pro και priorix που είναι πιο διαδεδομένο αλλά είναι το ίδιο και τα δύο είναι mmr μόνο η εταιρεία αλλάζει. Μήπως για τη συνταγογράφηση χρειάζεται να γράψει το ακριβές σκεύασμα; Υποθέτω...
    • Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!!  Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣
    • Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι.. Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...