Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έχω την μικρή μου,εδώ δίπλα μου,στο ριλάξ. :)

Της μιλάω,της τραγουδάω,μου χαμογελάει,μου κάνει ναζάκια και τα ματάκια της λάμπουν! :laugh: Πράγματα απλά και καθημερινά που με γεμίζουν τόσο.

Έχω έναν μικρό άγγελο στην αγκαλιά μου...Την λατρευω!!!Είναι όλη μου η ζωή...

Τώρα πια αναρωτιέμαι τι έκανα πριν απο την γέννηση της.Είχαν νόημα αυτά που έκανα;

Δεν το πιστευω πως ήρθε στην ζωή μου,τόσο όμορφα,τόσο μαγικά και με έκανε να αισθανθώ πράγματα που ούτε ήξερα πως υπήρχαν! ;)

Αυτά τα δυο καταγάλανα ματάκια είναι όλη μου ζωή.Μέσα τους βλέπω εμένα,τον άνθρωπο που αγαπώ,μια τέλεια ένωση ;)

Τα συναισθήματα για το μωρό μου δεν περιγράφονται!Την κοιτάζω και λιώνω... :blush:

Αν υπάρχει Θεός μου έστειλε το καλύτερο δώρο! :)

Αν είχα ακούσει πριν ένα χρόνο τους γονείς μου και δεν είχα κρατήσει το μωρό μου; :( Σκέφτομαι οτι θα την έχανα και με πιάνει ένα σφίξιμο στην κοιλιά... :(

Ανυπομονώ να την δω να μεγαλώνει.Να την ακούσω να λέει τα πρώτα της λογάκια,να της κρατάω τα χεράκια όταν θα κάνει τα πρώτα της βήματα,να κλάψω όταν θα με πει ''μαμά'' :P

Πόσα πολλά συναισθήματα...!

Την σφίγγω στην αγκαλιά μου και δεν την χορταίνω!!! :woohoo:

Δεν μπορώ να πιστεψω πως είναι στην ζωή μου...Είναι το παιδάκι μου,το μωρό μου! :silly:

Αχ,Αννουλάκι μου ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh:

Δημοσίευση

Αχ κοριτσάκι μου, με συγκίνησες!!!

πάντα γερή να είναι και να σου χαρίζει

ατέλειωτες στιγμές ευτυχίας!!!!

με το καλό να έρθει και το δεύτερο μωράκι σου

και να γίνεις 2πλά ευτυχισμένη :woohoo:

τα καλύτερα εύχομαι για σένα και την οικογένειά σου :kiss::kiss:

Δημοσίευση

:kiss::kiss::kiss::kiss:

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!

ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΙΛΑΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ :blush:

ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ......

ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ.....

ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙΣ....

ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!! ;)

Δημοσίευση

AYTO ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ

ΑΧ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ

ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ

ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ

ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΝΑ ΤΗ ΦΙΛΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

ΑΑΑΧΧΧΧΧΧ

Δημοσίευση

και οσο μεγαλωνουν τοσο πιο εξυπνα γινονται!!!! :P:P:P εμενα η δικια μου ψαχνει ολους τους τροπους που μπορει να σκαρφιστει για να δει τηλεοραση!!!! :silly: :silly: :silly: :silly: και ειναι τοσο ζουζουνι οταν την βλεπω να προσπαθει να πιασει το συγκεκριμενο κοντρολ που ανοιγει την TV και γω σκαω στα γελια και μετα αρχιζει κι αυτη να γελαει και γινομαστε ενα κουβαρι!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ και να σκεφτειτε οτι ημουν απο κεινες που δεν τρελαινοταν και τοσο να κανουν παιδια

οντως... τελικα μονο αφου το κανεις καταλαβαινεις ποσο αδεια ηταν πριν η ζωη σου!

Δημοσίευση

Αχ, περιμένω πώς και πώς να νιώσω κι εγώ αυτό το συναίσθημα σε λίγους μήνες...Προς το παρόν προσπαθώ να συνειδητοποιήσω πως ζει ένας άνθρωπος μέσα μου και πρέπει να προσέχω τί τρώω, τί κάνω, πώς κοιμάμαι...περίεργα συναισθήματα. Φαντάσου όταν γεννηθεί με το καλό πώς θα νιώσω!!! Τότε θα σας καταλάβω μανούλες!

Δημοσίευση

Η αλήθεια είναι οτι ανυπομονώ να γεννηθεί και το μωράκι! :laugh: Βρε κορίτσια την κοιτάζω και νιώθω μια ζεστασία μέσα μου!Νιώθω ευτυχισμένη... :P

Τι τυχερά που είναι τα παιδάκια μας...Έχουν μανούλες που νιάζονται απο την αρχή για αυτά και τα αγαπούν τόοοοοσο! :) Πώς να μην γίνουν και τα ίδια ευτυχισμένοι άνθρωποι; ;)

Για αυτό απορώ με τις γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους... :dry: Πώς μπορούνε;; :angry:

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου, εγώ ως γνωστόν δεν έχω ακόμα παιδάκια. Δεν ξέρω πώς θα νιώθω όταν και αν κάνω παιδί, σίγουρα όχι αδιαφορία αν κρίνω από τη σχέση μου με τα παιδιά των φιλενάδων μου!!!!

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι δε νιώθω ότι ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα είναι χωρίς νόημα, ούτε και ότι μου λείπει κάτι. Αν κάνω παιδί, δεν ξέρω πού θα το χωρέσω!!! :P:P:P Εντάξει, πλάκα κάνω, κάπου θα το βάλουμε κι αυτό!!!!! :P:P:P

Νέλυ, αν άκουγες τους γονείς σου, θα το μετάνιωνες ακόμα και για όλη σου τη ζωή... Το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ όταν κοιτάζω την ανηψιά του άντρα μου. Είχαν πάει οι γονείς της στο γιατρό για έκτρωση, μπήκε η μάνα μέσα στο χειρουργείο, και είπε ότι δεν πέτυχε!!!!!!!!!!!!!! Δεν ξέρω τι έκαναν και τι είπαν με το γιατρό, σίγουρα έκτρωση δεν έκανε, αλλά με πιάνει φρίκη όταν κοιτάζω αυτό το αγγελικό πλασματάκι που είναι όνομα και πράμα (τη λένε Αγγελικούλα) και σκέφτομαι ότι μπορεί να είχε καταλήξει στον κουβά ενός χασάπη :angry: (εκεί κατέληξε το δεύτερο παιδί τους, γιατί πλέον είχαν παντρευτεί και δεν της ήταν χρήσιμο. Τελικά, ούτως ή άλλως χώρισαν...).

Όσο για τις γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους, τι να πω... Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο τα κάνουν... Άλλες επειδή θέλουν να σώσουν το γάμο τους, άλλες επειδή θέλουν να ξεπεράσουν κάποιο άλλο πρόβλημα, άλλες έτσι, επειδή τους είπαν ότι πρέπει να κάνουν παιδιά. Και μετά, τους μένουν και δεν έχουν τι να τα κάνουν... Τι να πω... :angry:

Δημοσίευση

Άννα Μαρία ειλικρινά ανατρίχιασα και νευρίασα!!!!!!!! :angry:

Τι ανευθυνότητα!!!!Παντρεμένο ζευγάρι και δεν παίρνανε προφυλάξεις αφού δεν θέλανε παιδί; :angry:

Ρε κορίτσια έχω ξανακούσει για παντρεμένο ζευγάρι που ενώ είχαν ένα παιδάκι δεν κράτησαν το δέυτερο και μου φαίνεται πραγματικά πολύ παράλογο... :dry:

Δημοσίευση

Άσε Νέλυ κι εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό... Είναι λίγο τριτοκοσμικό. Στην Τουρκία αυτό συμβαίνει συνεχώς, δηλαδή οι άντρες συνήθως αρνούνται να πάρουν προφυλάξεις, γιατί το θεωρούν υποτιμητικό για τον ανδρισμό τους, και οι γυναίκες αναγκάζονται να κάνουν συνεχώς εκτρώσεις. Στην προκειμένη περίπτωση, ο κουνιάδος μου ήθελε κι άλλο παιδί, γιατί είχε ενθουσιαστεί με την ιδέα της οικογένειας. Άσχετο το ότι είναι γενικά ανεύθυνος και ανώριμος, τα παιδιά του τα λατρεύει και είναι καλός πατέρας (είναι αυτός που έκανε τώρα άλλο παιδί με δεύτερη γυναίκα).

Η πεθερά μου έπαθε σοκ όταν το έμαθε, γιατί η ίδια είχε ορκιστεί να μην κάνει ποτέ έκτρωση και της είπε, αν δεν το ήθελε, να το έδινε σ' αυτήν να το μεγάλωνε (έτσι κι αλλιώς και το πρώτο παιδί αυτή το μεγαλώνει). Η γιαγιά του άντρα μου είχε κάνει έκτρωση, κι αυτό όχι επειδή το ήθελε, αλλά γιατί φοβήθηκε, γιατί την εγκατέλειψε ο άντρας της, με ένα μικρό παιδί (την πεθερά μου) και ανακάλυψε εκ των υστέρων ότι είναι έγκυος. Μιλάμε τώρα δεκαετία 50, πανικοβλήθηκε ότι δε θα τα καταφέρει και πήγε και το έριξε. Είναι 80 χρονών κι ακόμα το μετανιώνει...

Δημοσίευση

Άννα Μαρία πραγματικά λυπάμαι τους ανθρώπους που χάνουν το μεγαλείο της μητρότητας/πατρότητας αλλά και της ανατροφής ενός παιδιού.Δίνεις χωρίς να ζητάς ,αλλά έχεις την μεγαλύτερη ανταμοιβή...Ένα χαμόγελο,μια αγκαλιά,μια παιδική ζωγραφιά και αργότερα την υπερηφάνια για τον σωστό άνθρωπο που παρέδωσες στην κοινωνία. ;)

Σίγουρα καμία γυναίκα(εκτός αν είναι πάαααρα πολύ αναίσθητη :S )Δεν μπορεί να σβήσει απο την καρδιά και το μυαλό της μια έκτρωση,πόσο μάλλον όταν την έκανε λόγω άλλων παραγόντων... :unsure:

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

''Hope 89'' νομιζω πως τα λογια σου καλυπτουν αυτα που νοιωθουν οι περισσοτερες μανουλες και μεσα σε αυτες και εγω!

Και εμενα οι δικοι μου,τετοια εποχη, πριν ενα χρονο, μου ειχαν κανει μια συζητηση του αν πρεπει να κρατησω το μωρο.Τωρα που την κοιταω σκεφτομαι τη ζωη μου χωρια της και αδειαζω...

Τα μωρα μας ειναι ολη μας η ζωη!!!! :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...