Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αχ θελω να κοψω τα μαλλια μου

θελω μια αλλαγη

θα το επιχειρησω δεν ξερω αν θα μου πανε αλλα τα βαρεθηκα ετσι

συνεχεια τα εχω και μαζεμενα και θελω να δω κατι καινουργιο επανω μου

σκεφτομαι και να τα βαψω αλλα φοβαμαι λογω θηλασμου

εσεις που θηλαζετε τα βαφετε?

Δημοσίευση

Εφουλα, να 'μαι παλι! :laugh:

Εγω τα βαφω κανονικα!!!!

Επισης τα μαλλια μου ειναι σαν τα δικα σου στο μικος και θα τα φιλαρω και θα τα κανω και κοκκινα!

Για κοντο πηγαινα, αλλα ο αντρας μου με τιποτα! :(

Δημοσίευση

και του δικου μου δεν του αρεσουν τα κοντα αλλα ρε το εχω αναγκη και το θελω εδω και καιρο οποτε θα τον πεισω

βεβαια και εγω ισως τελευταια στιγμη να φοβηθω να το κανω αλλα θα δω

α τα βαφεις

κανονικες βαφες

η μικρη μου ειναι 5μιση μηνων

εχει σχεση αυτο

να περιμενω να αρχισει να τρωει και τροφες να μην θηλαζει αποκλειστικα

παω για υπνο γιατι κουτουλαω

κανω γενικη καθαριοτητα και ψωφησα

θα δω ελπιζω αυριο την απαντηση

φιλια

Δημοσίευση

Και εγώ έχω ανάγκη από μια αλλαγή. Όταν αποθήλασα την μεγάλη μου κόρη έκανα για πρώτη φορά αντάυγειες. Ένιωσα πολύ πολυ πολύ καλύτερα.

Τώρα θα τα βαψω καστανά αλλά δεν θα κάνω κανονική βαφή αλλά κάτι άλλο (όπως μου είπε ο κομμωτής μου) γιατι είναι αδύναμα τα μαλλιά μου. Μετά τη γέννα είχα τρομερή τριχόπτωση και πρέπει να δυναμώσουν λιγάκι...

Δημοσίευση

Εγω μολις πριν μια εβδομαδα τα εκοψα... ηταν αρκετα μακρυα και τωρα ειναι λιγο πανω απο τον ωμο... οταν τη χρειαζεσαι την αλλαγη πρεπει να την κανεις... ειναι ψυχολογικο το θεμα... μην το σκεφτεσαι... και μην κανεις κατι που μετα μπορει να μετανιωσεις... θελω να πω, μην τα κοψεις πολυ κοντα... κανε μια μικρη αλλαγη για αρχη και σιγα σιγα βλεπεις...!!! Φιλια...!!!

Δημοσίευση

Εγώ μετά τον γάμο μου επιχείρησα και τα έκοψα σχεδόν αγορίστικα! Δεν το μετάνιωσα! Μάλιστα η μαμά μου, κολλημένη με τα μακριά μαλλιά της άρεσαν τόσο που τώρα μου λέει γιατί τα μακραίνω!! :P

Κι οι άλλοι πάντως με ρωτάνε πότε θα τα ξανακόψω! Ακόμα δεν θέλω! Ούτε και τα έχω βάψει! Αλλά σκέφτομαι ότι κάτι θα κάνω!! Ακόμα δεν ξέρω τι.. αλλά κάτι θα κάνω!!!! :laugh:

Η γνώμη μου... Τολμήστε το κορίτσια!! Μαλλιά είναι .. θα μακρύνουν πάλι!! Εμένα από τον Νοέμβριο που τα έκοψα τελευταία φορά, τώρα έχουν φτάσει κάτω από τον ώμο, λες και τα τραβάω! Βέβαια βοήθησε η εγκυμοσύνη και το σίδηρο με το ασβέστιο που έπαιρνα! Κάθε φορά που έκανα μια αλλαγή.. αισθανόμουν υπέροχα μετά!! :)

Δημοσίευση

Εγώ δεν έχω επιχειρήσει ποτέ να κόψω κοντά τα μαλλιά μου. ;)

Αυτή την στιγμή το μήκος τους είναι λίγο πιο πάνω απο τους αγκώνες μου και τα χαίρομαι απίστευτα.Βέβαια θέλουν πολύ περιποίηση ;)

Μετά τον τοκετό έβαψα όλη την κάτω σειρά των μαλλιών λευκή! :woohoo: Μου αρέσουν τα xstream πράγματα στην εμφάνιση αλλα δεν θα τολμούσα ποτέ να κόψω τα μαλλιά μου(αργούν και να μακρύνουν... ;) )

Δημοσίευση

παντως μας ποιανει μετα τη γεννα να θελουμε να κανουμε αλλαγες

θα το τολμησω ισως να μην τα κοψω και πολυ κοντα

θα σας ενημερωσω

τωρα για το αν θα τα βαψω δεν ξερω θα δω

Δημοσίευση

efoyla αν εχεις οβαλ προσωπο μην τα φοβηθεις κοψτα θα ανανεωθεις, μην τα κοψεις κοντα σε περιπτωση που εχεις στρογγυλο προσωπο και σου εχουν μεινει κιλα απο την εγκυμοσυνη ακομα γιατι θα νιωσεις πιο παχουλουλα, μπορεις να τα κοψεις κοντα που μπαινουν πισω απο τα αυτια με δυο τουφακια μπροστα και πισω γυρνανε ελαφρως προς τα εξω σου κανουν φιλαρισμα και γενικα ειναι μια πολυ ωραια εκδοχη κοντου μαλλιου που τις γλυκαινει ολες και επειδη το μηκος φτανει μεχρι το τελος του αυτιου μακραινουν και σχετικα γρηγορα μετα

Δημοσίευση

marianda KANONIKA TO ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΟΒΑΛ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ :laugh: :P

Ε ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΧΑΛΙΑ

ΞΕΡΩ ΓΩ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΩ ΠΙΣΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΦΡΑΤΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΓΟΥΡΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ

ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΤΩ

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ

ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Δημοσίευση

efoula εγώ λέω τόλμησέ το!

Αν δε το κάνεις δε θα το μάθεις ποτέ αν σου πηγαίνει.

κι εγώ τα είχα πολύ μακριά και μετά το γάμο μου τα κοψα κοντά

και τα έκανα κι ένα έντονο κόκκινο, από καστανή που ήμουν.

τώρα για το πρόσωπο, κι εγώ φοβόμουν ότι θα με δείχνει παχουλή,

αλλά αντιθέτως... μου τόνισε τις γωνίες και δείχνει τον λαιμό μου

πιο μακρύ.

τώρα όσες φορές τ αφήνω για να μακρύνουν, ναι μου λείπει το

μακρύ μαλλί, δε μ αρέσω...

2 φορές που έφτασαν καρεδάκι... πήγα και τα ξανακοψα.... :blush:

Δημοσίευση

Συμφωνω!Και εμενα μου αρεσει το κοντο μαλλι, και ελενιτσα το θελω ακριβως οπως εσενα!κοκκινο εντονο και κοντο!

Ελα ομως που δεν θελει ο αντρας μου!Θα αρκεστω στο κοκκινο και απο μακρυ καρε που τα εχω(μεχρι πανω απο τους ωμους) θα το κοψω φιλαριστο αρκετα!Ετσι και το μακρος θα μινει και το πολυ μαλλι θα φυγει!

Δημοσίευση

καντινού μου, κι εμένα μου λεγανε να μη το κόψω

αλλά δε τους άκουσα, έκανα αυτό που ένιωθα...

και το αποτέλεσμα... δε θέλουν να το ξαναμακρύνω.

ο άντρας μου κυρίως, δε το θέλει το μακρύ.

εγώ θα λεγα να το κάνεις, που ξέρεις,

αν το δει μπορεί ν αλλάξει γνώμη ;)

Δημοσίευση

Και εγω θα τα κοψω κοντα ετσι για αλλαγη

να τα βαψω δεν τολμαω ακομα γιατι θηλαζω εχω μια τριχοπτωση τωρα αρκετα εντονη και τραβαει και η μικρη μου τα μαλλια μου καθως θηλαζει οποτε το αφηνω για αργοτερα το βαψιμο διαφορετικα δεν με βλεπω να μου μενει μαλλι για να κανω αλλαγες αργοτερα!!!!!!!! :P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...