Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Έχεις μιλήσει με τον γιατρό σου για τις ζαλάδες? Η πιεση σου και ο αιμοτοκριτης σου πως είναι? Καμία φορά η ζαλάδα να ξερεις προέρχεται και απο το στομάχι,ευ πάθαινα στομαχικους ιλιγγους. 
    • Αχ Ιωάννα...θα το ζήσεις κι εσύ αυτό...θα θες να το πάρεις και να φύγεις. Μάλλον ίωση έχουμε, γιατί από χθες ξεκίνησα κι εγώ και σήμερα κι ο άντρας μου. Ευτυχώς είναι ελαφριά τα συμπτώματα!  Η βάφτιση πήγε πολύ καλά! Είχε τον τέλειο καιρό! Ο μικρός χαμογελαστός! Άρχισε να κλαίει όταν πήγε να τον ξαπλώσει ο άντρας μου και του έφυγε από τα χέρια κι άρχισε να κλαίει. Συν ότι όταν του έβγαλα την πάνα κατούρησε την κολυμπήθρα 🤣🤣 Σου ανεβαζω να δεις τον στολισμό. Έβγαλε τρομερές φωτογραφίες ο φωτογράφος!
    • Σας ευχαριστώ βρε κορίτσια πάρα πολύ. Παρακαλάω να γεννησω άμεσα για να χαλαρώσω. 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μπήκα να δω τι νέα έχουμε!  @ΜαρίαΔημήτρης σε καταλαβαίνω. Και εγώ αγχώνομαι, όμως τώρα έχεις φθάσει στη τελική ευθεία, έχεις το γιατρό σου. Πραγματικά όλα θα πάνε καλά και θα κρατήσεις το μωράκι σου. Πλησιάζεις και αγχώνεσαι. Και εγώ το παθαίνω. Εγώ συνεχίζω με πονάκια και ζαλάδες και τάση για εμετό. Κυριακή μπαίνω στον 9ο!
    • @ΜαρίαΔημήτρης σε όλες μας μπορεί να πάει κάτι λάθος. Ξερεις τι έλεγαν οι πιο παλιές για τις έγκυες? Οτι ειναι με τ ένα πόδι στον τάφο. Μπορει να προκύψει επιπλοκη καθολη τη διάρκεια της κυησης αλλα κ τ τοκετου. Σίγουρα Εχεις τ άγχος σου αλλα μην τ αφηνεις να σε καταβάλει. Και για τ μωρακι στην κοιλιά, διώξε τις αρνητικές σκέψεις. Είναι όλες λογικές. Σε καταλαβαίνω. Απο κει κ περα ολη η κυηση κύλισε σχεδόν υπεροχα, σε παρακολουθεί ο γιατρός σου, θεμα κάπου δ υπάρχει. Μην καταναλώνεις την ενέργεια σου με τέτοιες σκέψεις. Θα την χρειαστείς για τ τοκετο αλλα κ για τ πρωτο διαστημα μευα τη γεννα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...