Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα καντινου μου. Έχω καταψυγμένα γύρω στα 6-7 μπουκαλάκια των 100 κάτι. Δεν φτάνουν αν ξεκινήσω να πηγαίνω με μεγαλύτερη συχνότητα στη δουλεία..όμως κάνω 2 αντλήσεις την ημέρα..Δεν γίνεται περισσότερο. Εσείς καλά; Τι καιρό έχετε; Εδώ συννεφιά.

• 5 weeks later...
Δημοσίευση

Εγω ανακετευω γιατι δεν βγαζω πανω απο 70 γραμμ απο καθε στιθος. Αλλα δεν τα βαζω στην καταχυξη γιατι κατα εναν μυστηριο λογο το κατεψηγμενο γαλα ο γιος μου δεν το πινει, ενω αν ειναι στο ψυγειο μια χαρα. Βγαζω το πρωη, μετα το μεσιμερη στην δουλεια, και αμεσως μολισ επιστεψω απο τη δουλεια. Ολο αυτο μου κανει 3 μπουκαλακια των 150 τα οποθα τα τρωι την επομενη μερα.

Δημοσίευση

Θα το πιει βρε Θούλη , δοκίμασε πρώτα και μην στεναχωριέσαι!

Δωσε στο μωρό απο την κατάψυξη για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως!

Εγώ πριν πάω στη δουλειά ,ένα μήνα πριν άρχισα να κάνω τράπεζα γιατί με το θήλαστρο δεν κατάφερνα και πολλά!

Εμένα τα έπινε πάντως

Δημοσίευση

Θα πιει, τα περισσοτερα το πινουν με ευχαριστιση. Ο δικος μου ειναι μαλλον ασπρο αλογο η πολυ κακομαθημενος που λεει και η μαμα μου. Ασε που δεν του δινω ποτε εγω το μπιμπερο, δεν το θελει, φτυνει το γαλα και μου τραβαει την μπλουζα για να θηλασει

Δημοσίευση

Δεν εχω δοκιμάσει για να σου πω με σιγουρια :P αλλα ετσι εχω διαβάσει . Δεν παιζει ρολο ο τροπος αποθήκευσεις απλα οταν καταψύχεται και μετα το ζεσταινουμε αποκτα αυτη τη γευση .

Δημοσίευση

Λάλα έχεις δίκιο. Ο μικρός μου δεν το έπινε και τρόμαξα για να το συνηθισει..Δυστυχώς χρειάστηκε να το πετάξω και αρκετές φορές αφού το είχα ζεστάνει και δεν το ήθελε..

Δημοσίευση

Εγω απλα πεταξα την τραπεζα. 10 μπουκαλακια των 150. Τωρα ομως χωριζομαι. Σημερα πχ το πρωη επεσε το τσαντακι και ενα μπουκαλακι εσπασε, πανε 150 γραμμ γαλα.

Αλλα δεν το καταλαβαινω και του ψυγειου δεν ζεστενεται...

Δημοσίευση

εγω οταν χρειάστηκε να πάω οδοντιατρο για απονεύρωση(δεν εκανε να θηλασω για 7ωρες μου ειχε πει ο γιατρος αν θυμαμαι καλά) έβγαλα 100Ml (χωρίς θηλαστρο) γιατι δεν ειχα...κορίτσια δεν το ηπιε...ήταν και 8 μηνών κ δεν ηξερε το μπιμπερο, αναγκάστικα να του δινω με το κουταλι ευτυχως είχε αρχισει λίγο με το φαγητο κ ειχε συνηθισει το κουτάλι γιατι μαλλον σημερα θα ήμουν φαφουτιτσα. Γαλατακι με κουταλάκι έχετε ακούσει???

Αφηστε που ειχε πει κ ο παιδιατρος μεσα σε αυτες τις ώρες απο την απον ευρωση να βγάζω το γαλα συνέχεια κ μέχρι το βράδυ τα στηθη μου ειχαν μελανιάσει...

Δημοσίευση

cesilia του ψυγειου απλα ζεσταινετε ενω της κατάψυξης το αποψύχουμε γιαυτο και εχει αυτη την γευση . Ειπαμε μερικά μωρα ειναι υψηλών απαιτήσεων :)

Ραφαελ νομιζω τραβηξες αδικα τρελη ταλαιπωρια με τις εργασιες στον οδοντιατρο και το θηλασμο . Περισυ εφτιαξα πολλα στα δοντια μου και θηλαζα συνέχεια τη μικρή μου .

Δημοσίευση

εκανα αναισθησια την πρωτη μερα...και αναγκάστικα να το κάνω αυτο επειδη η ναρκωση περναει στο γαλα...μετα που πηγαιμα για 2 μήνες απλά σφραγισματα δεν ειχα πρόβλημα...απλά δεν ξέρω αν θα ειχα θηλαστρο μηπως ηταν καλυτερα για εκεινη την ημερα....

Δημοσίευση

Ναι τρωμαρα του ...εχει και προτιμησεις!!!!

Ασ εχει χαρι που τον λατρευω!!!!

ΠΑντως ειναι δυσκολα, σημερα που ηθελα να παω για ψωνια, εβγαλα συν ενα μπουκαλακι με 150, το οποιο στην μεταφορα εσπασε, και δεν εχω καβαντζα, οποτε αντιο ψωνια

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

Ναι τρωμαρα του ...εχει και προτιμησεις!!!!

Ασ εχει χαρι που τον λατρευω!!!!

ΠΑντως ειναι δυσκολα, σημερα που ηθελα να παω για ψωνια, εβγαλα συν ενα μπουκαλακι με 150, το οποιο στην μεταφορα εσπασε, και δεν εχω καβαντζα, οποτε αντιο ψωνια

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

δε σπαστηκες????

ελα κερναω εγω σημερα γευμα στο μωρο σου :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αν σπαστικα λεει!!!

Εβριζα απο μεσα μου και εσερνα τα χιλια μυρια στον αντρα μου..δε φταιει ο καημενος αλλα... αυτος εβαλε το τσαντακι στο πορτ μπαγκαζ Τι να κανω δεν πειραζει, θα παω για ψωνια την πεμπτη.

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

εγω εχθες εκανα επεμβαση στο στομα κ με εκαναν ναρκωση κ θηλασα κανονικικα,,, :dry::dry:

τι δε επρεπε? :huh::blink:

Τοπική δεν σου εκαναν ?

Καλα εκανες !!!

Εγω θα τρελαθω με τους γιατρους δεν υπάρχει περιπτωση .... Εδω κανουν επισκληριδιους με το κιλο , ολικες ναρκωσεις για καισαρική , ραχιαιες και δεν ξερω και γω τι αλλο και φυσικά λενε να θηλάσει το μωρο κανονικά . Η τοπικη ναρκωση στα δοντια ή οπου αλλου , επηρεάζει τοσο πολυ το γάλα ? :blink:

Λιγη λογική βρε παιδι μου !!! Ας μην εχουμε τις γνωσεις και τα πτυχια τους ..Λιγη λογική κοριτσια !!!!

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

thouli έγραψε:

Τοπική δεν σου εκαναν ?

Καλα εκανες !!!

Εγω θα τρελαθω με τους γιατρους δεν υπάρχει περιπτωση .... Εδω κανουν επισκληριδιους με το κιλο , ολικες ναρκωσεις για καισαρική , ραχιαιες και δεν ξερω και γω τι αλλο και φυσικά λενε να θηλάσει το μωρο κανονικά . Η τοπικη ναρκωση στα δοντια ή οπου αλλου , επηρεάζει τοσο πολυ το γάλα ? :blink:

Λιγη λογική βρε παιδι μου !!! Ας μην εχουμε τις γνωσεις και τα πτυχια τους ..Λιγη λογική κοριτσια !!!![/quote:3jethgkv]

ναι τοπικη... ;)

Δημοσίευση

Δεν καθετε στο καροτσι. Και δεν μπορω να κουβαλαω 7,5 κιλα ο Χριστοφορς συν τα ψωνια,ουτε να δοκιμαζω ρουχα. Ο αντρας μου και η μαμα μου δεν μπορουν να ερθουν παρεα ο καθενας για τους δικους του λογους. Δεν πειραζει θα κανω υπομονη.

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

thouli έγραψε:

Τοπική δεν σου εκαναν ?

Καλα εκανες !!!

Λιγη λογική βρε παιδι μου !!! Ας μην εχουμε τις γνωσεις και τα πτυχια τους ..Λιγη λογική κοριτσια !!!![/quote:i4u5y3rb]

Οσο αφορα τις ολικες ναρκώσεις περναει στο γάλα, αλλα τις πρωτες ημέρες το μωρο δεν τρωει και πάρα πολυ.Εγω εκανα ολικη κ όντως επηρεαστηκε το μωρο γιατι κοιμόταν παρα πολυ κ μου ειπαν ότι ισως φταιει η ολικη , όχι μονο επειδη τον θηλαζα αλλα μου εξηγησε ο γυναικολόγος ότι όταν θα μου κανει την ενεση ο αναισθησιολογος περιμένει με το νυστερι γιατι εχει ενα χρονικο οριο 2 λεπτων, αλλιως θα έχει μεγαλο πρόβλημα το μωρό.

Τωρα για τα δοντια εγω ουτε καν ρωτησα τον οδοντιατρο την γνωμη του.Θα μου ελεγε σιγα δως του ξένο για μια ημερα....

Ρωτησα τον παιδιατρο που ειναι αρκετα καλος κ υπερ του θηλασμου (δεν γραφω ο καλυτερος γιατι δεν το λεω ξανα αυτο) κ μου εξηγησε οτι δεν θα παθει τιποτα αλλα καλο ειναι να προσέχουμε κ αν μπορω να μαζεψω γάλα που ειναι το ιδανικότερο...Τα φαρμακα δεν ειναι απαραιτητως καλά! Επίσης όταν εγω εκανα την τοπικη στο δόντι απο τις 10 το πρωι εως κ 17:οο ειχα μουδιασμένο όλο το κεφάλι και το λαιμο.Εδω ειμαστε αντιθετες που καποια κανει τσιγαρο στον θηλασμό δηλαδη περναει η νικοτινη....θα μου πειτε κανει συνέχεια....

Εγω εγραψα τι με συμβούλεψε ενας γιατρος που ειναι υπερ του θηλασμού κ κάθετος σε αυτο το θέμα (θεωρει οτι πρεπει να θηλάζουμε μεχρι τα 2).

Δημοσίευση

Ξεκίνησα να αποψύξω γάλα & πράγματι έχει μία μεταλλική γεύση & χρώμα πιο κίτρινο από το πιο φρεσκο.. Είναι σίγουρα καλό?

Εχθές με πήγαν στο νοσοκομείο με πόνους στην πλάτη-στήθος..Μου έκαναν & ακτινογραφία & πολλές εξετάσεις & ένεση voltaren. & έχω & ίωση .. Ο γιατρός μου ,μου είπε να θηλάσω κανονικά & αυτοί εκεί αλλά επειδή φοβήθηκα λίγο 2 γεύματα του έδωσα κατάψυξης.. Ολα αυτά δεν επηρεάζουν το μωρό?

Δημοσίευση

Μια χαρά ειναι το γάλα μην ανησυχεις καθολου .

Για την ακτινογραφία να σου πω οτι εχω κανει και γω και απο οσο ξέρω απαγορευεται στην εγκυμοσύνη ενω δεν υπάρχει θεμα στη γαλουχία .

Η voltaren ειναι συμβατή με το θηλασμο την κανουν και σε γυναικες που εκαναν καισαρική :)

Απο τι στιγμή που σε συμβουλεψαν οι γιατροι σου οτι δεν υπάρχει προβλημα τι φοβασαι ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...