Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Πιτζάμες εγκυμοσύνης topaki.gr

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου, όταν ζοριζεσαι, να έχεις στο μυαλό σου ένα πράγμα: είναι πολύ νωρίς ακόμη. Όλα θα αλλάξουν. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Παρότι δεν ισχύουν αυτά που νιώθεις - να ξέρεις ότι είσαι αναντικατάστατη για το μωρό σου - κάντε μία νέα αρχή. Καταρχάς, πρέπει όλοι στο σπίτι να γνωρίζουν για το πώς αισθάνεσαι. Η γνώμη μου είναι να κρατάς το μωρό και να προσπαθείς να βρεις τους κώδικες του, μην το δίνεις αμέσως στον άντρα σου μόλις αρχίσει να κλαίει. Προσπάθησε να το ηρεμήσεις εσύ με διάφορους τρόπους. Κούνα το, μίλα του ήρεμα και γλυκά,  κράτα το αγκαλιά και περπατα ήρεμα στο σπίτι, πήγαινε στον ανοιχτό απορροφητήρα, κάνε όοο,τι άλλο βάλει το μυαλό σου.Ίσως χρειαστεί λίγη περισσότερη ώρα για να ηρεμήσει αλλά δεν πειράζει.... Η σχέση θα χτιστεί σιγά σιγά. Ηρέμησε και μη σκέφτεσαι πράγματα που δεν ισχύουν!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου, εγώ δεν είχα ποτέ συμπτώματα στην ωορρηξία δεν την καταλάβαινα καν. Πλέον την καταλαβαίνω κάποιες φορές γιατί έχω υγρά αλλά και πάλι όχι κάτι πολύ έντονο. Εάν εσύ είσαι οκ από εξετάσεις, μήπως πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να το ψάχνει κ ο άντρας σου; Ένα σπερμοδιαγραμμα για αρχή και ό,τι άλλο πει ο γιατρός στην πορεία.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου κι εύχομαι πρώτα απ' όλα να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα και μια καλή εγκυμοσύνη! Μην αγχώνεσαι, δεν είναι απαραίτητο ότι θα έπρεπε να έχεις κάποιο σύμπτωμα εάν είσαι έγκυος. Πότε σου έχει πει ο γιατρός σου να πας για χοριακη;
    • Εμάς γύρω στα 350€ βγήκε!  Καθόλου επίπονο! Εμένα πιο πολύ με ζόρισε που έπρεπε να μην έχω ουρησει για κάποιες ώρες πάρα η διαδικασία αυτή καθεαυτή!  Εύχομαι το ουράνιο τόξο να έρθει ανεξαρτήτως τον τρόπο σύλληψης! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...